Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kisbelus2

kisbelus2 Utánpótlás-írogató

Nos , akkor rá is térnék a bemutatkozásra :D

A nevem Béla , a farmeramát még 2010-ben kezdtem volt . Körülbelül 4 éve (2013-2014 táján) abbahagytam volt a játékot , de most nosztalgiából megint elkezdtem játszani.
    Az , hogy miért kisbelus2 a játéknevem abból adódott , hogy édesapám,nagyapám és dédapám is Béla nevezetű volt , így gyerekkoromat a kisbélus becenév határozta volt meg a családom körében. Az , hogy miért kisbelus2 és nem 1 vagy csak simán kisbelus , azért van , mert bakancslistámon szerepel , hogy ha nem is mászom meg az Everest-et akkor legalább a második legmagasabbat, a K2-es hegycsúcsot meg akarom mászni ;) .
    Részben a játéknak köszönhetem piaci érzékem kifejlődését , aminek köszönhetően elkezdtem komolyabban foglalkozni az eladással. Jelenleg elsőéves egyetemi hallgató vagyok a Kolozsvári Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi karon , a marketing szakon. Akármennyire is furcsának tűnjön , mindezt a Farmeramának köszönhetem, ha annó nem kezdtem volna el játszani, most lehet, hogy egy másik egyetemen lennék.
    Életcélomnak tűztem ki , hogy hozzájáruljak Erdély gazdasági fellendüléséhez és ez által a gazdasági kivándorlás megállításához. Célom egy olyan vállalkozási csoport megalkotása, melynek középpontjában Erdély áll, ezen vállalkozások az alábbiak lennének: Invisible Romania (személyre szabott túrista társaság); Travel Transylvania (TripAdvisor szerű, Erdélyi booking oldal); Hike Romania (minden ami túrázás) és eTouristGear (felszerelés és információ szolgáltatás minden olyan sporthoz illetve extrémsporthoz, amit Erdélyben csinálni lehet).
    Az eTouristGear körülbelül 2019 szeptembere - 2019 októbere körül lesz kész , és a www.etouristgear.com linken keresztül lesz elérhető.

Fatther, henrietta1223, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  2. kisbelus2

Abban az esetben, ha furcsálnátok a sok ' volt ' -ot , meg szeretném így zárójelben említeni , hogy a dupla múltidő használata hozzátartozik a székely archetikus beszédformához, így elnézést kérek ha zavarna.

Fatther, -elzemari-, henrietta1223 és 3 más kedveli ezt.
  3. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Üdv Béluska!

Bééélaaa, így háromszori egymásután írásért mi nem sértődünk meg csak a Moderátor kijavít!
    Ha írtál valamit és utána senki nem írt akkor a saját írásodnál használd a szerkesztést és ugyan abba tudsz tovább írni!
    Bocs ez nem kritika volt,...valóság,...lásd a hatást!

Lányok fiúk,..megyünk hegyet mászni?
    Csak 1 a baj nekem már a negyedik emelet is magas.
    Node azért 1 próbát megérne,nem?

miklos4949, busika02, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  4. kisbelus2

Elnézést kérek! xD
    Ezentúl észbentartom a Moderátor Hölgy minden szavát !:)

miklos4949, -elzemari-, busika02 és 6 más kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép estét Mindenkinek!
    Az automatákat nem tettem ki, lassan nélkülük is a végére érek a paprikázással. A porzósra ez már nem mondható, a végére nagy valószínűséggel nem érek. Pecázom is, amikor eszembe jut. Nem szeretem, hogy így elhúzzák! Ne adjatok ötletet, van elég buta ötlete a Bp-nek anélkül is! - vagy fogalmazhatok úgy is, hogy nekem nem tetsző!

Délelőtt unokáztam, a lányokkal jól elbeszélgettünk, a kicsi először "átnézett rajtam", de miután csak én voltam az építőkockáiból tornyot építeni sokadjára is, miután ő lerombolta, így jóban lettünk! Hoztam barackot, holnap befőzés.

Üdv Béla! Gratulálok a céljaidhoz, csak rajta, végig az úton! Székelyföld csodás hely, oda sokadjára is szívesen megyek! Gyönyörű vidék, kedves emberek! Hegymászás nem gond, majd megpihenni egy kilátónál, egy csúcson és csak nézni a békés tájat!

Borult, azt gondoltam esni is fog, de nem, így megyek és locsolok.

miklos4949, -elzemari-, busika02 és 5 más kedveli ezt.
  6. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Üdv...."kisbelus" !......tetszik a neved.
    Nosztalgiáztam egy kicsit....nohhh nem a Bélával....hanem a szóhasználattal.
    Nálunk volt" nagyzsóka "és " kiszsóka"....aztán egy idő utána a kicsiből lett a nagyobb! Aztán gyerekek
    kérdezték....hogy Ő miért "kiszsóka"?
    Szép terveid vannak! Sok sikert a megvalósításhoz.Farmos élettel hogy haladsz? Csinálod az eventet?

Csacska....nekem a halas most kimondottam tetszik! Nem kell görcsölnöm, hogy milyen hal is jön!
    Engem nem zavar a hosszúsága....bár még nem tudom, hogy a végére érek-e? Az is lehet, hogy a végén más
    véleményem lesz....de egyelőre nálam....az most a nyugalom szigete!

A bahás eventtel reggelre kész leszek.
    A nagy hajszával....még folytatjuk a hajszát! A segítségem....szépen felhozta az átlagom! Így még lehet, hogy a
    jobb oldal is kész lesz....bár a cél....az FA-s láda! Most termelek és hétfőn megint találkozunk egy mini talira!

-elzemari-, busika02, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  7. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Székelyföldre utazni? Nem akarok medve eledel lenni,inkább maradok.
    Inkább megnézem itt ülve.

Unokákról tegnap kaptunk képeket, merték a tengerből a vizet.Remélem hagynak bent.

miklos4949, -elzemari-, busika02 és 5 más kedveli ezt.
  8. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Szép jó reggelt!
    Légy üdvözölve mi nálunk jó játékot a folytatásban kedves Béla.Terveidhez gratulálok!!Szép helyen laksz.Hogy vagytok?
    Hogy birjátok a nagy meleget?Gazdatársak?
    Lajosom én egyetértek a 4.emelet már nekem is sok 35 évvel ezelőtt nem is gondoltam volna.Viszont a kilátás mindenért
    kárpótol a budai hegyekre látok és mindennap a naplemente is csodálatos.Szeretek itt lakni még ha a magas magas is.
    Eventtel haladgatok unalmas de legalább nem idegesitő.
    Ebéd rántott tök lesz sült krumplival ubi salival.
    Szép napot!Jó 7 végét!

-elzemari-, zsozso577, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  9. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot!

Igen Heni többször megyünk ki az erkélyre mint le anegyedikről.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/páncél-panni-a-boltban.18354/
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/baby-boom-és-szupertáp-akció.18355/

-elzemari-, busika02, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  10. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Szépa napot kivánok

Felénk kezd melegedni az idő, aminek teljesen nem tudok örülni, mert nekem a 25- 30 fok a maximum, amikor még viselem a meleget.Végül is, ha nem kell csinálni semmit akkor még hagyján, de úgy is jön a nagyobb meleg, de ott már sok a méregtelenitésem, még a nadrágom korca is csupa viz.Sebaj, még jobb a meleg, mint a hideg nekem.

Heni,
    a japánok szokták mondani, hogy aki sokat lépcsőzik, nem kap koszurúér betegséget.Szépen erősiti, karcsúsitja a lábakat.

További szép napot kivánok!

busika02, zsozso577, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  11. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Lajos jó annak akinek erkélye van sajnos nekem nincs!!!
    Marika igen ezt én is hallottam lépcsöznék én csak ne fájna a lábam.

-elzemari-, zsozso577, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Szép estét Mindenkinek!
    Jöttem-mentem, tettem vettem, most meg itt vagyok.
    Bahás kész, bár 2x is beadtam az összest, csak a 10 biztonsági mag maradt. Kétszer, nem egyszer, kétszer!! Ennyire vagyok fitt és figyelmes. No,majd lesz ez jobb is, vagy sem. Írhattam volna azt is, hogy már 3 napja kész vagyok, de miért írtam volna, ha nem így van? Gondolok itt arra, hogy van aki 2-3 nap alatt készek egy.egy event teljesítéssel. Nem azt akarom én sugallni, hogy nem mondanak igazat, csak feleslegesnek tartom, hogy írják, s ezzel borzolják néhány játékos idegeit.
    Hajszásnál a felhő kész, utána meg lesz ami lesz.
    Őszibarackom a z üvegben a spájzban a helyükön, még van egy adag, abból dzsemet fogok csinálni, csak vennem kell dzsemfixet, mert azt nem vettem, nem írtam fel a bevásárlólistára.
    Kint meleg volt, bent csak 22 fok.
    Amikor még aktív dolgozó voltam, a második emeleten volt a tantermem. Napjában többször is megtettem, de jelszó az volt: lépcsőn járás csinosít! Azért volt, amikor már pihegtem.

-elzemari-, miklos4949, busika02 és 5 más kedveli ezt.
  13. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Nem is olyan rég volt amikor írtam hogy a bátyám aki 1 évvel volt idősebb meghalt.Hamarosan a felesége.
    Most a fia követte aki ma hunyt el 46 éves korában.
    Hátrahagyott 1 feleséget és három gyermeket.Egy csepp a tengerben, hogy már 20, 18 és 17 évesek.

Az egészben csak az a fura Olaszból kaptam a hírt mert Zsoltiék ott vannak.
    Fehívtam a nővéremet aki abba a faluba lakik,..amikor elkezdtünk beszélgetni vártam hogy mikor említi a dolgot.
    Nálatok ott Tófejen nem terjed a hír mint a futótűz, hát én közöltem vele, aki már más orszából szerzett tudomást róla.

Megvan a jövő heti program.
    Igen az élet nem fenékig tejföl.

Jó éjt!

busika02 kedveli ezt.
  14. miklos4949

miklos4949 Törekvő

Lajos! Tündi! Fogadjátok őszinte együttérzésemet!!

Tündi100149 és zsozso577 kedveli ezt.
  15. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Lajos! Őszinte részvétem!

-elzemari- és Tündi100149 kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Lajos, fogadd együttérzésem!

-elzemari-, miklos4949 és Tündi100149 kedveli ezt.
  17. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Lajos,
    fogadd részvétemet!

miklos4949 és Tündi100149 kedveli ezt.
  18. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szebb napot kívánok !

Lajos, fogadd őszinte együttérzésem.

miklos4949, busika02 és Tündi100149 kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Szép, vagy szebb napot Mindenkinek!
    Délelőtt elkerekeztem a messzebb, de általam jobban szeretett boltba megvenni a dzsemfixet. Azóta az üvegek a helyükön vannak, szépen sorakoznak. Jó lesz kalácsra, sütibe.
    Dél körül jöttek a fellegek, dörgött is, majd esett, ill. inkább szemerkélt az eső. Még most is morajlik, felhő is itt tanyázik, de esőt nem hullajt.
    Emlékeztek még a Foglalt fára nevű kütyüre, vagy a Télapó kis...akármi volt a neve? Jó lenne, ha lenne helyettük valami más 1x2-es kütyü, amit a felhőre ki lehetne tenni. Tele ugyan a padlás kütyükkel, de valahogy nekem kellene egy olyan, ami egységes. Az 1x1-es felhőre mindig a Virágos taligát rakom. Nálam ez már megszokott. A 2x2-be megy a Vulkán, de nincs az 1x2-be való.

Utoljára szerkesztett: 20.7.19
  20. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szebb jövőt!
    Mindenkinek köszönöm,köszönjük az együttérzést!

Télapó kis segítői,Békés Izlandi Vulkán,Foglalt fából még van vagy 10.
    Békés Izlandi megvehető CSP-ért.
    Felesből mindig válogatom melyik ér a legkevesebbet.

miklos4949, -elzemari- és henrietta1223 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.