Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Pont ezt csinálom.

Fatther, miklos4949, -elzemari- és 2 más kedveli ezt.
  2. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Én meg így csinálom,[​IMG] 1 gyöngy 1 gyémánt,..jöhet a Rózsa Halásztanya,...megvan a 2 Gyémánt.

Fatther, zsozso577, -elzemari- és 3 más kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!
    Csendes, pihenéssel töltött napot tervezek. Az ebédhez csak a köretet és a salátát kell megcsinálnom, a többi kész.
    Ez a hajsza, valóban hajsza! A jobb oldal már látom, hogy biztosan nem lesz kész. Költeni nem fogok rá az biztos! Nem olvastam a csevegőt mostanában, de úgy gondolom, hogy nem leszek egyedül, aki nem tudja befejezni. Nem bosszant, játszadozom akkor, amikor van időm és kedvem!
    Teljen jól a napotok!

Fatther, zsozso577, henrietta1223 és 4 más kedveli ezt.
  4. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Szervusztok!
    Mars lakok mi ez a nagy csend?
    25 fok van és szürkeség nem tudom lesz e belőle eső ?
    Ebédem göngyölt hús lesz petrezselymes krumplival és őszibarack leves.
    Lajosom fogadd őszinte részvétemet. Nem semmi a családod hogy ilyen rövid idő alatt ennyien elmentek.!
    Eventtel haladgatok de már elég is.
    Szép napot jó játékot!

Fatther, zsozso577, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  5. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!
    Köszönöm!
    Ma csak most léptem be először,..akkor most learatjuk a tegnapit és elvetjük a holnapit vagy holnap utánit.

Fatther, henrietta1223, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  6. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Szervusztok!
    Ma végre közel egy év kín-keserv,de hősiesen kitartó vetés-aratás után" Eltüntek a vidrák" a gazdaköriből.
    A nyomozóssal valamivel több,mint feléig jutottam.
    A valós rém zűrös körülöttem,egy darabig nem leszek internet és Tv közelben.Még rendezni valóim vannak Kisorosziban.
    Vigyázzatok magatokra," Legyetek jók,ha tudtok".
    Jövök,ha tudok!!!!!!

Fatther, henrietta1223, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Ilona, Lajos, jobbakat és kitartást!
    Henike, itt is olyan semmilyen volt az idő, végül nem esett, volt kis napsütés is.
    Mostam ma, bár reggel elgondolkodtam a felhők láttán. Délutánig a terítők megszáradtak annyira, hogy pont vasalni lehetett.
    Mára jelentkeztek be a " modern kéményseprők" a gázkazánt ellenőrizni. Vártam őket, nem jöttek, bosszús is voltam. Délután belenéztem a postaládába és ott az értesítők, hogy voltak, de nem találtak itthon. No most lettem bosszús, de nagyon! Kiderült a csengőm nem szól. Kiírom az ajtóra, hogy tessék kopogni, de, hogy kopogjanak, ha a kiskaput zárva tartom? Döntöttem, nem írok semmit, aki akar az megtalál!
    Event bal oldala kész lett, de a jobb nem. Nem zavar. A holnapi event felhője sem ér egy kapacsapást sem nekem, de az apróbb ajándékokért csinálom.
    Legyen jó estétek!

Fatther, henrietta1223, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  8. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Egy mini farmtali alkalmával egy szomszédom segítségével ....... a hajszás event végére is pipa került!
    Az Ő segítsége nélkül a jobb oldal nekem sem lett volna meg! .....Én a különbségeket kerestem.....ő pedig a 60' -l
    csinálta.....és nagyon ügyes volt....135 -t hozta! Csak azt hajtogattam....Hűűűűűhaaaa.....hűűűűhaaaa!
    Csacska...igazad van....a holnapi event felhője....nem sokat ér!....de én is csinálni fogom... csalik kellenek még!
    Most megyek a padlóra....délután egy rossz mozdulatnál....a derekam kiakadt....most akarom "visszaakasztani"xD!
    Csak onnan, hogy fogok felkelni....most azon dilemmázok!:p
    Lajos....hogy milyen jót tenyésztettél!....nálam ilyen még nem is volt ! Gratula!
    Ilona....jó utat és rendezgetést! Vigyázz magadra!

Fatther, roozka, henrietta1223 és 3 más kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!
    Zsozsó, milyen volt a felkelés?
    Délelőtt ügyintézés, ( sosem lesz vége..)délután vasalás és egy kis pihi, meg természetesen a farmozás!
    Nyomják állandóan az orrunk alá ezeket a szintlépést segítő csomagokat, de engem hidegen hagynak. Nem véletlen volt az, hogy az egekbe emelték a szintek számát, mert aki még arra hajt, hogy szintet lépjen, az könnyen elcsábul. No, én ebből szerencsére már kinőttem! Nekem aztán ajánlgathatják, nem veszem meg az biztos! Rég nem érdekel, hogy hanyadik szinten vagyok.
    Letenyésztettem a 21 halat, az a rész letudva. gazok 1x1-ben szaporodnak. Tisztáson néhány ól és a mamutjaim maradtak.
    Tipp egy gyorsan elkészíthető vacsorára?

10. zsozso577

Sziasztok!

Csacska....elég simán felkeltem...akkor a már fájd.csill.-nak meg volt az áldásos hatása.....de ahogy délután belobbant....
    akkor biztosan ott maradtam volna.....nahhhh de kaptam egy jó módszert is....bár lehet, hogy magamtól is
    rájöttem volna, ha padlón maradok!
    Egyébként eddig bírtam gyógyszer nélkül....már bevettem....nem akarom azt átélni...amit tegnap!

Én a farmot és a szédültet bontottam....az erdőt hagytam....majd holnap meglátom, hogy ott kell-e ritkítani!
    Tegnap pedig azt terveztem, hogy nem szedek le semmit....a végére talán végeztem volna.....de így hamarabb meg lesz a gaz.

Segítő csomagot nem veszek....engem sem motivál a szintlépés! Irreálisnak tartom a végét! Ugy gondolom, hogy én azt
    már nem fogom elérni!

11. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!
    Nyári szabadságolások vannak? Ki merre?
    Zsozsó, bizakodom, hogy jobb már a derekad, fájdalom tovatűnt!
    Délelőtt a temetőben voltam locsolni, most jön a konyha. levesem van, így borsófőzeléket főzök csak a maradék rántott husihoz. Barackom van bőven, így szinte gyümölcsön is ellennék. Kint meleg, bent kellemes 23 fok.

Gazok szaporodnak, ezt a röpikről elmondani nem tudom, nálam igen gyéren röpködnek. Tegnap itt pörgettem egy jó kis bónuszt, az megdobta a gazok számát, de még termelem szorgalmasan. Éjszakára hosszúzni kell a röpik miatt már látom. Kotkodán gyatrább a helyzet, ott semmi bónusz nem volt, se tegnap, se ma.
    Legyen jó napotok!

12. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép napot kívánok mindenkinek.

Szeretném kérdezni a "jelenlevőktől"; a korábbi "halas" felhőkről hiányzik-e valakinek valamelyik "tárgy".
    Nagyon szívesen kiváltom és a közelgő csere-nap alkalmával küldeni is tudom, ellenszolgáltatás nélkül.

Mosolygós szép napot, jó játékot.

13. zsozso577

Sziasztok!

ÁÁÁÁÁÁ!......Csacska a fájdalom még nem tűnt tova....tegnap este is kellett gyógyszert bevenni.
    Délelőtt sokat voltam a padlón...tornáztattam!

Fatther....emlékszem, hgy az első horgászásnál a Legjobb barát dekor nem lett meg.....Lajos küldött aztán egyet.
    Bezzeg azóta már akadt a horogra! Igy van belőle a polcon is.
    Most az érméket 2x1-s kütyüre költöttem...aztán később kaptam észbe, hogy a nagyobból is lehetett volna venni!
    Igy jár az akinek csak a keze jár!xDxD

Az eventtel haladok....a gaz szépen gyarapodik....bónusz nélkül....a felröpiről én sem mondhatom el azt, hogy
    szép számmal repked!.....ám hol van még a vége???!!!!...bár lehet, hogy a krókuszt be kell vetni!
    Aztán holnap táncolhatunk széllel szemben!

14. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

15. Csacskamacska

Kütyü kütyü hátán a pajtában is, már azt sem tudom, hogy mim van és mi az ami hiányzik. Felhősorokból csak azok a hiányosak, amelyeket tudatosan nem működtetek.
    Szívesen küldök én is, ha van, csak jelezzétek, hogy kinek mire lenne szüksége!
    Nekem néhány szupertápot adó fára fáj a fogam! Álmodozom, álmodozom!

16. alx528

alx528 Fórum mestere

Sziasztok! Ha kell valakinek haldorádó eventből valamilyen kitehető a felhőkre, akkor jelezzen . :)

17. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Szép reggelt kivánok!

Jó játékot kivánok kedves Tiszántúliak!

Csacskamacska, Fatther és henrietta1223 kedveli ezt.
  18. zsozso577

Jóóó reggelt kívánok!

A horgászatot befejeztem....kész a 100! .....ez is eljött!!!!! Azt még nem tudom, hogy amit ezután kapok....
    azzal mi fog történni! Hmmmm??????

Az eventtel haladok....este rózsát ültettem.....és reggel az aratással cipeltem azt a kevés pannim...amit van....
    így elég jól jött a felröpi. Popcornból már csak 700 db kell! Lehet???? .......hétfőn nem kell nulláznom????
    A másikból meg alig 200 db hiányzik.....de abból kevesebb is kell.
    Gaz még sok kell.....mivel bónuszom nem lett....lehet, hogy Jack.-t be kellene vetni!...de tegnap elbaltáztam....most
    meg gondolkodóban vagyok, hogy mikor??????...mert ma táncolni kell!

19. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Jó reggelt kívánok mindenkinek.

Ugye, nem felejtettétek el;

Tánc a szélben 4.

Az event kezdete (várhatóan): 2019. július 26. (péntek) 14:00:00 óra
    Az event vége (várhatóan): 2019. július 28. (vasárnap) 23:59:59 óra
    Az event 14. farmos és 1. bahás szinttől érhető el.

Eventnövény:
    Ruganyos gumó

Érési idő: 06:00 óra
    (ilyen érésidejű növény pl. a paprika, melynek érési időre vonatkozó adatai az eventnövényre is érvényesek)
    Szükséges szint: 3. baha szint
    Tapasztalatpont: 60 TP
    Ültethető: baha ültetvény, esőerdő, zuhatagok szigete
    Kategória: eventnövény

Ez az utolsó rész, ragadj kapát, kaszát ..... és ami még van, aztán .......

Mosolygós szép napot, jó játékot.

20. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!
    Zsozsó gratulálok! Érdekes, a Kotkodán már 3 napja kész a horgászás, itt meg még mindig kell kettőt, hármat pecáznom!
    A farmossal röpire várok, éjszakára nem vetettem hosszút, mert lett egy jó bónuszom, azt meg ki kell használni!
    Fatther köszi, épp most akartam megnézni, hogy mi is a mai feladat, csárdás, tangó, rumba, vagy valami más? Már tudom, hogy más! Kapálás!
    Egy kis bevásárlás van még, utána konyha és takarítás.
    Nap süt,várom a délutánt, hátha hoz egy kis esőt. - meg a fórumtársakat!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.