Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!

Az időkorlátos kimarad, a másikat majd meglátjuk!!Az tetszik bent a legjobban mennél több növény kell, annál kevesebb az idő,..nem szegeznek le ide!
    Mivel hogy a Zuhatagot és az Erdeit sem szedem le!

Csacskamacska kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Igen sűrű napjaim vannak, így még nem tudom, hogy tudok haladni. Minden menet közben dől el. Elkezdem az biztos mindkettőt és jutok ameddig jutok! Kitehetők jók, csevegőben keresek majd okosságokat és meglátom. Nekem nem ártana leszedni a bahát, mert már újra kellene rendezni a zuhatagot meg az esőerdőt is, hát most megtehetem, minden földön lehet eventezni.
    Nemrég jöttem haza, eléggé fáradt vagyok. Gyorsan csinálok egy kis vacsorát és teázom, mert ma még keveset ittam és ugye kell a folyadék.
    Lajos, erőt, kitartást a holnapi naphoz!

Tündi100149 kedveli ezt.
  3. Tündi100149

Gyűjtögetjük az erőt,.. nálunk még mindig esik a hó!
    És nagyon úgy néz ki hogy még rosszabb lesz!
    Az majd holnap eldől hogy Tündi jön vagy marad,.. már a ruhák előkészítve,megszellőztetjük a télieket!

4. Csacskamacska

Igen, hallottam, hogy a Dunántúl behavazott, itt semmi, kis csepergés, de hónak nyoma sincs.
    Vigyázzatok az úton!
    Most vetek éjjelre hosszút, ill. holnap délre az event kezdésre. A bahát reggel aratom, ott nincs felröpi, így ott nyugodtan lehet aratni.

Tündi100 és Tündi1001 kedveli ezt.
  5. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Azért úgy vetek hogy holnap délelőtt semmivel nem foglalkozom!
    Csillaggyümölcsöket ma még beváltom,ne hogy tönkre menjenek!

300-400 ujjatlan kesztyű maradt,..csak beváltják?
    Valentin-napi cserepek átváltottak 10 rózsára!

Jó éjt!

_Ilona49_ és Tündi100 kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Kesztyűket átváltják, mint mindent ami megmarad.
    Kis farmokon rendezgettem, ott eventet nem fogok csinálni, nem lesz rá időm. Még 1-2 hét sűrű program, utána talán lazább lesz. Járok a tanítványaimhoz, az heti 3 délután. Megtiszteltetés is ért, egy előadás megtartására kértek fel, arra is kell készülnöm.

Most viszont készülök az ágyba. Jó éjt!

Tündi100 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  7. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Szép napot Mindenkinek!
    Délelőtt nincs munka a farmon, várom az eventet! Tegnap este kinyitottam a +1-es ládát, így ma ezzel számolok.
    Piacra, boltba megyek és főznöm is kell.
    Szél fúj, hideg van, de nem esik semmi.

_Ilona49_ és Tündi100 kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Nem járt erre senki. No, csak bekukkant majd valaki! :)
    Azért én leírom, hogy gazok szépen gyarapodnak és a bahán az első és második ezüstje kész! :)

mebajah, Fatther, Tündi100 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot mindenkinek!

Megjöttem,...nem maradtunk bent a hóban,...amire vége lett már majdnem fáztam!
    Pedig fel voltam öltözve rendesen.
    Az is jó volt hogy a gallérba van 1 csuklya, amit összeigazítva nem is lehet nagyon észrevenni!

Összevissza ültettem vetettem,.. na hogy mi lesz ennek a vége?
    Majdnem minden vetőmag több volt? Vagy csak keveset olvastam?

mebajah, Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  10. Tündi1001

Még hogy nem járt erre senki!?!? Átláttam a kerítésen!

Tudom,...nemsokára írod hogy befejeztem!!!

Heni meg lehet hogy tartja a csempét ne hogy lehulljon!

_Ilona49_, mebajah, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Nem volt kellemes hosszabb időt kinn tölteni, de a végtisztelet megadása nem az időjárástól függ.

Bizonyára, ha ideje engedi, Henike is bekukkant és elmondja, hogy mi újság. Ilona is jön, ha egészsége engedi.

Ó, az még nem most lesz, amikor készen leszek. A zuhatagot ugyan letakarítottam, ott is termelek, de elég egy rossz mozdulat és máris ugrott az idő és lehet újraindítani az órát! A tisztáson a mamutoknak bérelt helye van, így azok maradtak, meg még néhány ól, fa, ott a fele terület sincs felszabadítva. Mindhárom növényt termelem, de főleg a kéket vetem, nem nagyon van mostanában időm sokszor a géphez szaladni.
    Próbáltam pörgetni, lett ez is, meg az is és lett " Helikoffer" is! :)

Bagoly röppen!- egy kis + infó..

Tündi100149, mebajah és Fatther kedveli ezt.
  12. Tündi100149

Jött!!!Most a főfarmoson az a jó hogy 3-6-9 órás a növény és mennél hosszabb az ideje annál kevesebb kell a malomba,..így éjszakára is mehet esetleg a 9 órás!

Bahán ha jól néztem a legtöbb 1500,.. az is megvan 2 területen 1 aratásból,....és kézzel aratni úgy egyszerre 2 feladat is megvan, ahol annyit kér!

Utoljára szerkesztett: 22.2.18
    mebajah, _Ilona49_ és Fatther kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Mind a három növényből van szaporítva nekem is, éjszakára jó a hosszú és napközben is a programomhoz igazítom, hogy melyiket vessem. Hétvégére meg a hosszú tökéletes. Kis farmokat látogattam meg, napi ajándékok begyűjtve.
    A bahásra nagyon figyelek, nem szeretném elrontani! Kézzel aratok, az a biztos!- meg időigényes, de mit nekem! :)

Egész jó ez az időkorlátos, még nem rontottam és szépen haladtam! :)
    Kék virág éjszakára elvetve, meglocsolva, reggelre még illatozni is fognak! :)
    Jó éjt! Szép álmokat!

Utoljára szerkesztett: 22.2.18
    mebajah, Tündi100149 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  14. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Szép jó reggelt Gazdák!
    Lajosom csempék tartva olajfesték szagolva mivel ajtok le lettek mázolva.Idő ronda szürke és állitolag vasárnaptól
    farkasorditó hideg lesz igy mondta az időjárás jelentés.Gyerekek élvezik a földön alvást,este még vizipipa bárban is
    voltak,elképesztő mennyi energiájuk van, pedig egésznap az utcán voltak aláírást gyűjteni.
    Eventvirágok elültetve imádom az árvácskát,olyan szépek.Csacska mit tanítasz?
    Jó játékot Szép napot!:):)

_Ilona49_, Fatther, Tündi1001 és 2 más kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!
    Henike, a fiatalok bírják, mi is bírtuk anno, meg még most is sokat pörgünk, ha munka van, azt csinálni kell! Annyiban azért más, hogy már amit lehet, magunknak osztjuk be, hogy mikor mit és mennyit! Neked ugyan most a mesterek szabták meg, hogy mikor és mit, de amikor mindennel készen lesztek, akkor jut idő pihenésre is!
    Kisiskolás gyermekeket segítek a tanulásban, elsősorban a matek nem megy, de szerepel a szövegértés, helysírás is a gyakorlások között. Egyik kis tanítványom sokáig volt beteg, ezért van lemaradása, a másik pedig iskolát váltott és a mostani iskolában nagyobb a követelmény és ebben segítem, hogy a jó jegye megmaradjon.

Szállingózik a hó, ami éjszaka esett az már oda, de most jön az utánpótlás. Hideg van, nincs kedven kimenni.

7.30-ra jött a manikűrös, így ezzel telt a délelőtt egy része.
    Reggeli aratásnál a bahán egy területet learattam úgy, hogy nem indítottam órát. :( Korán volt még, már jobban figyelek!
    Etetgetek is, ahogy termel a malom, úgy esznek, vagy éheznek az állatkáim.;)

_Ilona49_, Fatther és Tündi1001 kedveli ezt.
  16. Tündi1001

Szép napot!

Akkor az a csempe már meghúzott, már fent marad!

Napok óta esik a hó, most is
    Csacska,nem olyan nagy baj hogy learattál mert én meg úgy jártam hogy az egészet nem tudtam beültetni mert nem maradt annyi!

!

Csacskamacska, _Ilona49_ és Fatther kedveli ezt.
  17. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek !

Ha már aratni kell, legyen értelme https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/boldog-aratás-napja.16345/
    A bahán lassan haladok, a növényekre figyelek, és Ti is, nehogy elfogyjon.
    A kézzel aratás a legjobbkor jött, csak az ajándék "aratóim" vannak, korán érkezett a munkásvásárlás lehetőség.
    Tegnap este olvastam az egyik fórumban, Tihamér kórházba került, infarktusa volt, de már otthon "lábadozik".
    Ezúton kívánok neki mielőbbi gyógyulást.

Mosolygós szép napot, pihentető hétvégét.

Tündi100 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Igazad van Lajos, jobban jártam, mint Te! Azért nem semmi, hogy mindent beadtál! Vigasztaljon az, hogy még van bőven idő és meg tudod csinálni! Nálam így túltermelés lesz gondolom, bár iparkodom lefaragni, majd beváltják és kapok érte néni kárpótlást. Korán volt még, épp, hogy felébredtem és ugye automatikusan cselekedtem, mire észbe kaptam, már késő volt. Figyelek már, csak a kacsóimat használom, meg az eszemet!;)
    Fatther, lassan, de biztosan! Mivel pörgettem +1 terményest, ezért gyorsabban haladok, a Kotkodán meg még a ládából is él a +1 terményes.
    Sajnos nem tudjuk, hogy mikor leszünk rosszul, mikor leszünk betegek, de bármikor is történik, az sohasem jó! Vigyázzon mindenki magára, Tihamérnek gyógyulást kívánok!

Fatther, _Ilona49_ és Tündi100 kedveli ezt.
  19. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Micsoda hírt hallottam a rádióban! Akinek fogíny panaszai vannak, annak a vörösbor a hatékony gyógyszer! No, nekem van problémám vele, gyakran begyullad és az ínysorvadásom is elég gyors, így, ha ezután badarságokat írok, azt tudjátok be annak, hogy "gyógyítom" a fogínyemet!

Fatther, Tündi100 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  20. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Én már innét látom hogy be van gyulladva,.. akkor nosza rajta!!!

Csakhogy előkeveredtél ebben a hóesésben!
    Úgy fogyott el a mag hogy 1 területet beültettem másikra meg 1 kevés maradt,...azóta amikor beadom előtte megnézem még mennyi van bent!
    A következő aratásnál is megnézem ha van 1 ültetésre való akkor beadom az 1500-at!!

miklos4949 és Fatther kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.