Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Nálam teljes csend a madarak terén. Néhány pillangó, néha 1-1 vadgalamb ami hangot ad.
    Zaj az van, ha nem is túl nagy, de van. A szomszédos egyetem területén nyit az expó hamarosan, így a hátsó szervizúton megnőtt a forgalom. Teherautók jönnek, mennek, de nem zavaró, mert annyira nincs közel.
    Igen lenge öltözetben vagyok egész nap és a slagot tusolónak használom a kertben napjában többször is!
    Lajos, jobb, ha haza sem jöttök, a víz mellett még az alvás is jobb! Amúgy is mindenkinek ajánlom figyelmébe a hajnali hullócsillagokat, így lehet az erkélyen is aludni! Tihamér ébresztőt kérek hajnalban, hogy lássam én is!
    Holnaptól jön a lehűlés, fel a fejjel, kibírjuk még ezt az éjszakát valahogy!

Ilona, gondolatban ott leszek Veled! Minden rendben lesz!

Párnácskának itt kevés a híja az 1000 darabnak, az reggelre még összejön, de a Kotkodán nincs remény, ott mindig kevesebb röpi röppen. Sírni nem fogok!

Sajnos a közelemből 2 helyről is elvitték a szelektív gyűjtőket, hogy miért nem tudom. A papír, műanyag nem gond, azt pénteki napokon a ház elől viszi a kukás, de az üveges nagyon hiányzik.

2. onagger52

onagger52 Fórum császára

Itt már lezuhant a hőmérséklet, kint csak 27 fok van most. Bent a lakásban pontosan eggyel kevesebb. De jó lesz ebben a zimankóban aludni. :( Feltámadt a szél. Remélem holnap kissé jobb időnk lesz.
    Jó éjt mindenkinek!
    Ébresztőt bevéstem az agyamba. Ha felébredek, majd sikítok. :)

Utoljára szerkesztett: 13.8.19
  3. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép estét!

Megjöttünk!
    Judit,Tündinek mondom kint,..na kintalszunk,....természetesen az volt a válasz igen. Volt amikor talán 1 óra hosszat is bent voltunk a vízbe.De azért itthon vagyunk.

Itt 0 párna van és akkor innét még kellene 1000.:D:D:D:D
    Nagyon boldogok voltunk Farmaranyos láda 3 farmarany.>:(

Hátranézek és mozog az erkélyajtó függönye.

Hullócsillagot nem fogunk látni mert csak éjfélig leszünk az erkélyen,..hajnalba talán sikerül már elaludni.

4. Csacskamacska

Ma szúnyogirtás volt, meg még holnap is. Közeledik az ünnep, a Virágkarnevál, így iparkodnak, hogy az idelátogatók vérét ne szívják. Lajos, szúnyogokkal hogy álltok? Vízközelben nincs sok? Ablak sarkig nyitva és itt is lehet érezni egy kis szellőmozgást. Tücskök elkezdték a koncertjüket, jó hallani! Locsolni szinte már sötétben locsoltam, de muszáj volt, mert nagyon szárazak voltak a virágok földjei.
    Hold ragyog, tündököl. Tihamér bízom benne, hogy olyan hangosan fogsz sikítani, hogy meghallom és felébredek, hogy lássam a hullócsillagokat!
    Jó éjt és hajnali ébredést!

henrietta1223 és busika02 kedveli ezt.
  5. Tündi100149

Összességében több mint 10 napot voltunk,...szúnyog az nem volt,...itthon a szobába múltkor volt 1 imádom amikor a fülembe zenél.

Jó éjt!

busika02, henrietta1223 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  6. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Ádám....akarom mondani Tihamér hol vagy? Most én aludtam ki magam hamarabb.A fürgeségem jutalma: újabb felhő! Szüret,ha bor nincs is!
    Csak ne lennék olyan éhes,szomjas,....de tiltva vagyon minden földi jó.Az alvást leszámítva.Megyek is még aluszikálni.
    Másik éjszakai bagolytársam ,Terike, átment Néma Leventébe,az is lehet,hogy megkörnyékezte Pató Pál.
    Nagyon remélem nem betegség tartja távol ilyen hosszú ideig!!!!!!! Csak egy nagyon pici életjelt adj! HIÁNYZOL!!!!

Tündi100149, busika02 és henrietta1223 kedveli ezt.
  7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Itt vagyok, de nem ragyogok.
    Nálunk most 20 fok van pluszban. Alváshoz remek. Megyek is vissza olvasni egy kicsit, de előtte szólok a meteorlesőknek. Keljenek fel, megnézni a rajt. Már ha a felhőktől látható.
    Csacska! ... Csacskaaaaa! ... Ébresztőőőőő!
    ? ... ? ... ?
    CSACSKAAAA!!!

Én szóltam.:p
    ---------------------------
    Csacskaaaa! Mindjárt felkel a nap és nem lehet majd látni a hullócsillagokat. Ébresztőőőő!

Utoljára szerkesztett: 13.8.19
  8. Csacskamacska

Jaj, elaludtam!!! Tudom, szóltál. Mit szóltál, kiabáltál! Na erről lemaradtam!

9. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Jó reggelt kívánok Mindenkinek!

A tegnap esti szélvihar után egész jól lehűlt a levegő! Jelenleg is felhők úsznak ott fent! A szél is maradt....de mérséklődött!
    Huuuurrrrrráááá! Ez az elviselhető!
    Tegnap olyan meleg volt....hogy levegőt is alig lehetett kapni! Huuurrráááá! Ez már jó!

A bólésat elkezdtem.....szeretném végig csinálni.....de jó lesz addig is...ami kell a felhőhöz!

Most szaladok, mert a busz nem vár!!!!!!
    Sajnos ilyen szaladós lesz innen végig a hét!
    szép napot!

10. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt mindenkinek!
    Csacska csak-csak felébredt, bár napsütésben nehéz csillaghullást figyelni. Elpilledt a nagy farmos munkákban, elnyomta a buzgóság.
    A buszvezetők kis könyve szerint:
    Aki fut, az sportol. Aki integet, az búcsúzkodik. Az utas a megállóban áll és várakozik.
    Én is ehhez tartom magamat. Inkább öt perccel előbb megyek oda, mint egy perccel később. Amikor katonai szolgálatomat töltöttem, ott világosan elmondták, hogy a katona szabadságról, eltávozásról mindig az utolsó előtti vonattal/busszal indul vissza állomáshelyére, mert ha azt lekési, az utolsóval akkor is beér időben a laktanyába.
    Szép és főként hűvösebb napot, mint amilyen tegnap volt!

11. Tündi100149

Szép napot!

Mondom én! Terike ment Bélával hegyet mászni és azon a nagyon nagy hegyen nincs se Internet se térerő!?

Már nem hajtunk az 1000 párnára.

12. onagger52

onagger52 Fórum császára

De úgy látszik a strandra se rohantak ki Lajosék napozni. Ahhoz alacsony a hőmérséklet, meg kevés a napsütés. Több kellene ebből is meg abból is. Végre elviselhető ez a 23 fok árnyékban. Tudom, Csacskáéknak ennél egy hajszállal több, - még - de itt már Kánaán van, az Elviselhetőség Országa, megyéje lettünk. Csak az a több, mint tíz fok zuhanást ne érezné az én pici szívem! Mert jelez rendesen. >:(

13. Csacskamacska

Egy hajszállal, vagy kettővel! Itt még hőség van, én meg azt érzem. Mint akit fejbe kólintottak úgy érzem magam. Nos, a hullócsillagokról lemaradtam, amit sajnálok, de, ha elalszom, akkor alszom. Mélyen. Tihamér meg nem kiabált elég hangosan, vagy inkább mesze van és idáig nem hallatszott.
    Múltkorában írtam, hogy milyen bosszús voltam, mert a gázkészülék ellenőrei azt írták az értesítőre, hogy nem találtak itthon, pedig itthon voltam és vártam őket, igaz nem a kiskapuban! Ma jöttek újra, várni lehetett őket 8-12 óra között. Imádom ezeket a pontos időpontokat!! Panaszra semmi okom nem lehetett, mert 8 órakor már itt is voltak. 10 perc és már itt sem voltak! Gondoltam, hogy akkor most csavarogni megyek. Mentem is. Dél elmúlt mire hazaértem. Vasárnap jönnek az unokák és adós vagyok 2 névnapi és egy szülinapi ajándékkal. Bár nem szeretem a nagy bevásárlóközpontot, most mégis előnyben részesítettem a légkondi miatt. Részleges sikerrel jártam, így gondoltam, hogy akkor még kimegyek a városszéli STOP SHOP-ba is. Három üzlet volt betervezve, kettő lett belőle. A TAKKO- ban rátaláltam egy jó pólóra, amit már vittem is a pénztárhoz. Ott a kedves hölgyike közölte, hogy most dupla akció van, mert még 50%-ot elengednek a már leértékelt árból. Ó, hát ez remek, akkor még visszamegyek egy kicsit nézelődni mondtam. Még karácsonyra is vettem ajándékot, nem romlik meg, divatos és milyen jó lesz, hogy akkor nem kell szaladgálni majd utána. A lányoknak nem vettem semmit, mert a bőség zavarával küszködtem. Nem tudtam választani, így arra gondoltam, hogy megkapják a pénzt és akár még vasárnap ebéd után is kimehetünk és válogathatnak kedvükre!

Farmon, Csacskán kész voltam az 1000 párnával, de a Kotkodán nem. 13.58-kor arattam, összejött az 1000 db, gyorsan be is adtam. Ez valóban az utolsó pillanatban volt!
    Olvastam az eventest, csinálom, már miért-ne, egy területtel több, vagy kevesebb, oly mindegy!

A lakásban lent hűvös 24 fok van, az emeleten 27. Nap ontja a meleget, de, jön már erre is a lehűlés és jön a zimankó!

Zsozsó, bizony nem vár a busz, de azért ne szaladj![​IMG] Ezt Neked hoztam saját használatra, ez csak Veled indul el, nélküled sehova sem megy!
    Lajos, eddig tartott a fürdőzés? Jól tettétek, hogy kihasználtátok és a nagy melegben ott töltöttétek a nap nagy részét!
    Emlékeztek még erre? [​IMG] -és erre: [​IMG]
    Volt ám gyerekkoromban olyan is, hogy kitettük a napra a vízzel teli lavórt és abban fürödtünk délután. Ma ezt nálam a kerti slag helyettesíti, megyek is nemsokára zuhanyozni! Erről nem hozok fotót!
    Mosolygós délutánt Nektek!

mamarygen, Tündi100149, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  14. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Huhhh.....hazaértem! Nagyon jó volt.....hogy nincs az a nagy meleg!....sőt még a lenge kardigán is elfér az emberen.

Judit....én is elolvastam az event-kiírást....de valahogy nem fér az agyamban....holnap talán megértem, amikor elkezdem!
    Elkezdem....ez nem kérdés ....a bóléshoz is ültetem a gazt.....így nem lesz gond a +1 terület learatása..
    Ha???!!!...igaz!....akkor 99 a hozam....ami nem sok!.. azt hiszem, hogy a végéig fogom ültetni....egyelőre csak ennyit tudok!
    Szerszámom van....de azt nem tudom, hogy mire lesz elég!...ollót nem rég adtam be....valami kért szerszámokat.

Most van a nyári leárazás!...Ebben a boltban én is szoktam találni jó dolgokat...bár a gyerek nem szereti.
    Ő más boltra esküszik!

Most megyek a kisfarmokra!

15. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Üdv Mindenkinek!
    Reggel 7.15-től 13 órára én is hazaértem.54-en voltunk a rendelésen,tükrözéssel ki kellett várnia végét.
    Köszönöm,hogy kiszurkoltátok nekem a fájdalom-és zökkenőmentes vizsgálatot és a teljesen jó eredményt.
    Itthon még egy aratás a vadonban belefért az időbe, ezzel
    egy bónusz feladat is meglett.
    Végre ehettem,utána délutáni pihenés. Most ébredtem.Terepszemle,ismerkedés az új eventtel ,szemle a pajtában:miből mennyi,ékszerrel nem dicsekedhetek......a valósban sem.A farmon azért könnyebb és kevésbé zsebbenyúlós a beszerzése.
    Megyek átrendezem a farmom.
    Mosolygós délutánt,vidám estét.
    A csillagok csak egy éjszaka hullottak?Mára már semmi?

16. Csacskamacska

Nagyon jó hír Ilona! Örülök neki, pihenj, lazíts, mert ez jár Neked a mai nap után!
    Zsozsó, egy próbát megér!

busika02, henrietta1223, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  17. Tündi100149

Láttunk ma már vizet,..egy dörrenés és pár csepp eső ennyi volt.

Csacska, emlékszünk még ezekre a mosakodó alkalmatosságokra,..hát ha nem hozol képet a zuhanyozásról akkor mi sírunk!

busika02, henrietta1223, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Szerintem Csacska holnap már nem fog zuhanyozni a kerti slaggal. Ahhoz hűvös lesz az idő. :) Ha igaz, amit a levelibékák brekegnek. De a locsolós képet azért megnézném én is.
    Ilonánál minden szép és jó, mi ennek csak örülni tudunk. A következő harminc év összes vizsgálati eredménye is ilyen legyen!

Estefelé a feleségem felhívta Skypén a kisebbik tündérkénket. Beszélgettünk, ő is mondta a magáét, játszott, ugrált, táncolt, majd bújt anyához és apához mesét hallgatni, mert ezt naponta többször is kell. Ma vettek pár kisebb könyvecskét, amit muszáj volt elolvasni ismét. Az egyikben titokról is szó volt. Utána magyaráztuk neki, hogy titok az, amit nem akar megmutatni, megmondani. Hallgatta a sok okosságot, de nem szólt semmit. Később az apja szimatolni kezdett és megkérdezte.
    - Liza! Mi van a pelusban? Nincs kaki?
    - Nincs - jött a válasz azonnal.
    - De én úgy érzem, mintha lenne ott valami. Na mutasd a pelusodat!
    - Nem.
    - Deee. Mutasd!
    - Nem. Titok.
    Dőltünk a röhögéstől. Megtanulta alkalmazni a titok szót és a jelentését is. Amúgy meg neki volt igaza. Nem volt benne semmi.

Most az a furcsa helyzet van nálunk, hogy kint 21 fok van, bent meg a lakásban 26. Ami meleget a panel betonfala bespájzolt, azt most nyomja befelé is, nem csak kifelé a környezetbe. Meleg lesz az éjszaka ismét. Az előrejelzés szerint hozzánk éjfél körül érkezik meg az esőfelhő és reggelig várható, hogy esni is fog. Majd kiderül, ha beborul.
    Jó éjt gazdák!

busika02, henrietta1223, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  19. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

20. Csacskamacska

Lajos, fotó nincs, holnap pedig már nem fogok tudni csinálni, mert már fúj a szél, hűl a levegő. Nagyon sajnálom, ha szóltál volna előre ma csináltam volna többet is, hogy a legjobbat tudjam küldeni.......;) Marad a titok!

Jó éjt, ma már jól fogunk aludni, mert nem lesz meleg éjszaka!

busika02, henrietta1223, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.