Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

2. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Kedves Dániel!
    Szívből köszönöm a jókívánságot.Külön öröm,hogy ennyi idő után sem feledkeztél meg rólam!!!!!!!

busika02, Fatther, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  3. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Isten éltesse a névnapost!
    [​IMG] [​IMG][​IMG]

Ferenc, nálunk most a nyárfatermés 1 kicsit olcsóbb.
    103 ajánlat 225 000, a másikon,178 ajánlat 250 000 és a harmadikon101 ajánlat 159 900,..a Rambután is ilyen áron mozog.

busika02, Fatther, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  4. miklos4949

miklos4949 Törekvő

Köszönöm Tesókám!

henrietta1223 és Tündi100 kedveli ezt.
  5. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Ilonám Nagyon sok boldog névnapot!

Tündi100, Fatther és _Ilona49_ kedveli ezt.
  6. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ilona!.....Boldog névnapot kívánok!

7. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Utoljára szerkesztett: 18.8.19
    Tündi100, henrietta1223 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  8. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kivánok!

Kedves Ilona,
    kicsit szégyellem magamat, hogy nem tegnap jöttem, de azért fogadd nagy szeretettel a jókivánságaimat Ilona nap alkalmából.Talicskámat beültettem szép kis virágokkal, ide hozom most neked a jókivánságaim mellé.

E napon mindenki csak szépet kívánjon,
    Megkérem az Istent, örökké megáldjon.
    Szebb ajándékot most úgy sem adhatok,
    Ezerszer kívánok sok boldog névnapot!​

busika02, Tündi100, henrietta1223 és 2 más kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jó reggelt, szép napot Mindenkinek!

Ilona drága, picit megkésve, de nagy szeretettel köszöntelek!
    upload_2019-8-19_6-12-42.jpeg

10. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Vidám ébredést,sikeres szép napot!
    Szívből köszönöm a kedves jókívánságokat.

Névnapi ajándékként mindkét farmomon feszülnek a vitorlák a felhőkön.

Utoljára szerkesztett: 19.8.19
  11. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Utoljára szerkesztett: 20.8.19
  12. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!
    Csend és nyugalom? Nálam is ez van. Az este elmentünk megnézni az egyetem épületére a fényfestést. Nekem kicsit túl modern volt, túl elvont, de bizonyára a korom miatt. A két évvel ezelőtti jobban tetszett. Az egyetemhez közeli Békás tó mellet pedig Zamat fesztivál volt, no, átmentünk oda is. Emberek sokasága ínycsiklandozó illatok és sörök minden mennyiségben, fajtában, ízben, meg még ami szem és szájnak ingere. Virágdíszek lufiból fán, vízen, meg mindenütt. Pár éve a virágkarnevált egyhetes program kíséri, benn a város főterén, kisebb terein és kint a Nagyerdőn is. Van itt gólyalábas emberektől táncosokig minden. Az az ember aki nem talál magának jó programot, az már nagyon bogaras!
    Talán az esti sör hatására ma a felkelés kissé elhúzódott és a kérdés már az volt, hogy most reggelizzünk, vagy ebédeljünk?
    Ma délelőtt a felvonulás volt, virágkocsik, táncosok, több nemzet képviselőinek produkciója - és meleg! Este nagy show műsor, majd tűzijáték. Az utóbbit megnézzük, nincs túl messze az egyetem, oda elsétálunk.
    Most meg még egy kis pihi.

13. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

"Kell egy kis áramszünet"
    Csillagokat néztük az erkélyen a tüzijáték helyett,...elment a villany 19,15-kor visszajött 22,30-kor.
    Így Augusztus 20 épp olyan szürke volt mint 1 másik nap.

Jó éjt!

henrietta1223 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!
    Ki merre? Még tart az ünnepi pihi, vagy az ünnepi programokat pihenitek ki?
    Lajos, gondolom nem örültetek a kényszerpihenőnek! Szép a csillagos ég is, csak ne kényszerből kelljen nézni! Tűzijáték nálunk szép volt, voltak benne új motívumok, színösszeállítások.

Elolvastam az új event kiírását, majd toldok, foltozok és csak lesz belőle valami!
    Eventest befejeztem, ill. abbahagytam. Kiszedtem amire szükségem volt, meg amire tellett. Teliholdason pajtába termelek.

Holnap már csütörtök, így lehet újra azon gondolkodni, hogy mi legyen hétvégén, mit főzzünk, mit süssünk!

busika02, henrietta1223, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  15. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

16. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!

Nyári szabadságolások vannak, mint látom. Jó pihenést, de azért bízom benne, hogy ma 14 órára ideértek!
    Délelőtt temetőben voltam, locsoltam, vittem friss virágot, hazajövet átpattantam a biciklimre és elkerekeztem a piacra dinnyéért. Vettem almát is, kompót lesz belőle.
    Ma kukás nap volt, mivel a kukába most minden bele volt dobálva, így kukamosással folytattam a napot. (máskor zacskókba gyűjtöm a konyhai hulladékot és úgy teszem bele, akkor nem folyik a lé és egyebek)
    Benéztem ide, nincs kivel beszélgessek, így megyek a konyhába, ebédelek, majd 14-kor meg jövök újra ide.
    Legyen szép napja ki benéz ide, meg annak is, aki nem!

17. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot!

Szemetes.Mi már fent a negyediken is így gyűjtjük a szemetet,30 literes zsák a szemetesbe,nylon zacskó kéznél ha már elegendő van benne megcsavarom és mehet a szemetesbe.Minden nap nem rohangálok le vele a negyedikről csak akkor ha már így is illatozik,vagy ha tele van.

Egy farmon átalakúltak a Papagály lakosztályok kettőn nem, ahol nem alakúltak át ott a sárgát nem lehet rátenni,..a sárgát narancsot már tegnap meg lehetett venni.

henrietta1223 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Most a lenyírt fű, lilaakác levágott hajtásai, bokrok levágott részei, stb. volt benne a konyhai hulladékon kívül és ugye a kukában meg szépen szagosodott a melegben. Most mosni kellett! Kibírtam, most tiszta és vigyázom, hogy az is maradjon!
    Szaporítás megy, varrás, foltozás majd később, ha lesz mit és mivel!

19. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Szervusztok!
    Nyögvenyelős,borús napokon,heten vagyok túl,de 14,02.re ide értem.Farmocskám nagyjából átrendezve, ólak pajtába száműzve,pedig olyan szépen szaporodott az állatállományom. Új eventnövények elültetve,következő aratásig sárgarépa szaporítás,mert szinte teljesen kikopott,már répás-almást sem tudtam keverni.
    Kukamosás nálam is aktuális,de még mindig a volt bérlők után takarítok.Ma egy hete a lomtalanítók megszabadítottak végre a leírhatatlan mocsok utolsó kupacaitól.Hátra van még a gázszolgáltatás visszaállítatása,az órák átírása.
    Haladgatok,erőmhöz képest,lassan azért a végére érek.
    Csak ismételni tudom:eek:lyan jó.hogy vagytok!!!!! Ti vagytok a kikapcsolódás,az ÖRÖM!
    Ez a dominós event érdekesnek ígérkezik.

20. Csacskamacska

Ilona, remélhetőleg könnyebb napok jönnek már Neked is!
    Nem szoktál a piros kosárból vásárolni? Én naponta veszek az rövid érésű növényekből, így szépen gyűlnek és azokat legalább nem kell termelni!
    Jót bakiztam a Kotkodán. Véletlenül egy földterületre a komfort földet raktam ki és abba mentek a szaporításra váró magok. Még jó, hogy csak egy fél földnyire való maradt, így ami rendes 2x2-be ment azt legalább tudom szaporítani. Hol jár az eszem???
    Zsozsó, Fatther merre vagytok? Henike sem volt még aláírni a jelenlétit!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.