Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Most beszéltem Terikével, átadtam mindenki üzenetét, ő is ölel titeket. :)
    Jobban van, már egyedül, (bot segítségével) ki tud menni a wc-re. Gyógytorna folytatódik, egyenlőre nem tudni mikor jöhet haza. S türelmetlen a lelkem. Próbáltam megnyugtatni... Eddig ennyi a hír. :)
    Bocsi,hogy zavartam.

busika02, henrietta1223, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  2. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!
    Egyetértek Csacskával,..zsozsoval annyiban hogy jó nézegetni a Rózsa terményest.
    [​IMG] Biztos hogy a fák maradnak kint nem pedig az terményes ól,...a Papagály röptető rózsát meg megkaphatjuk.Még 1 kicsit át kell rágni,..megemészteni nem fontos.
    Másiknál meg csak az egyik fele a CSINCSILLA,..az is lehet hogy még az sem,..bosszúból sem.
    Na,milyen az aki már 70?Már kezdem érezni hogy újra gyerek leszek.
    Megpróbálom közelebb hozni azt a kevés linket.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/papagájtenyésztés.18533/
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/
    Legelőször olvasva valami 4 dolog volt ezzel kapcsolatban,..biztos az zavart össze.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bájos-papagájos-csomag.18537/
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/papagájos-teadélután.18547/
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/divatos-tollazat.18548/
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/papagájtenyésztéshez-kapcsolódó-események.18535/
    Ez már nekem linkbe is sok,..itt van mind???

Utoljára szerkesztett: 4.9.19
    busika02, Csacskamacska, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  3. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Üdv Gazdatársak!
    A délelőtt még izgatott hajrával telt,de a felhők csak meglettek,Ilonán valamennyi,miklóson két kivétellel a pótlékok is.
    Ebéd:lusti háziasszony bögrés csípős csirkelevese,paradicsomos káposzta,pörkölttel...ez már saját kreáció,végül pékségben vásárolt madártejes tortaszelet.
    A kiadós ebéd után kiadós pihenés. Majd farmozás,Vers olvasás!!!
    Event kiírásokat úgy szőrmentén átolvastam,szerelemtanya betárazva,de a tenyésztés kezdésével megvárom péntek délutánt,remélem lesz Bumm.
    Csacska! Zsozso! Holnap új nap,új eventek,ami természetesen elsöpri az átmeneti fásultságot! Pozitív energia útnak indítva,kedvező időjárás megrendelve.
    Fatther! Angyal szóljón Belőled!Remélem jövőbeni.....teljesíthető....kívánságaim gyorsan teljesülnek,de ha lassan úgy is jó.
    Ninett! NEM ZAVARSZ!,és nem kell bocsánatot kérned ha bekukkantasz hozzánk,főleg nem,ha Terikéről hozol nyugtató jó híreket.Köszönet értük!
    Tesókám! Még pihend az ünnepi fáradalmakat,hogy holnap fitten ugorhass fejest a papagájok tengerébe.

busika02, Csacskamacska, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  4. Ninett79

Köszönöm kedves szavaidat, jól esett. :) Amint megtudok bármit, jelzem felétek. :)
    További szép napot kívánok! :)

5. Tündi100149

Szia nővérkénk!
    Nagyon úgy néz ki hogy a Papagálytenger szélén leszünk nehogy agyon csípjenek azok a szárnyasok.
    Jó lesz az a 7-8 száz táp máshova is,..pedig már nem is tudom mikor kevertünk Szupertápot, nálunk az nem divat,csak úgy jön magától.
    Gyere csak Ninett, most nincs az aki hessegessen.Az már rég volt.

Megyek olvasni mert még nagy a homály!

busika02, Csacskamacska, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  6. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Lajos.....csak úgy bosszúból csináljátok az etetős eventet......jó lesz az a csincsilla!
    Nekem az ólválogatásból lett 1db.....most célom lett, hogy kiszedem!...ha már eddig a rendszer nem adott egyet sem!
    Csak úgy bosszúból, azért is kiszedem!xDxD

Ninett....köszönöm a megnyugtató híreket! Kitartást és türelmet kívánok Terikének!
    Szerintem sem kell elnézést kérned....hisz ez nem egy zárt közösség!....gyere máskor is!

busika02, Csacskamacska, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  7. Ninett79

Szia! Ez a farmneved is? Mert írnék neked. :)

8. Tündi100149

Még kell olvasnom 1 kicsit,de csak azt a felét szedjük ki ahol a Csincsilla van, az Ősfenyőst kihagyjuk.
    Itt amelyik Tündi-vel kezdődik az mindhárom az,...és az a farmnév is.

busika02, Ninett79, Csacskamacska és 3 más kedveli ezt.
  9. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Ez is!

busika02, Ninett79, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  10. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

És a harmadik!

Papagálytollászkodónál már a sárga is 2 ad, a narancs és a piros 3-at és a rózsa 6-ot,..remélem nem elírták, de akkor is oda ki tudok tenni 4 fát és alapból 8 toll!?

busika02, Ninett79, Csacskamacska és 3 más kedveli ezt.
  11. zsozso577

Huhhhh.....estére megvilágosodtam!....megértettem mindent! ...remélem! Most lett időm....átbogarászni a kiírást részletesen!
    Jegyzeteltem....ide.....jegyzeteltem....oda......és remélem.....jól értelmeztem!

Szóval a támogató gazdakörinek az elejét csinálom, hogy könnyebb legyen a felszaporítás.
    Aztán 13-13 malomterméket kell gyártani....persze közben folyamatosan teszem ki....és aratgatom, hogy meg legyen
    a 120 db bizsu! A végén törlöm....de 1-1 ott marad.....Aztán kiszedem a fejlesztéseket....összerakom és vége az eventnek!
    Ugye milyen röviden leírtam!xDxD Kíváncsi leszek, hogy a valósban is ilyen egyszerű lesz????:pxD

Jó éjszakát!

busika02, henrietta1223, eperke577 és 5 más kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot!
    Köszi Zsozsó, röviden, tömören ez a lényeg! - fel vagyok világosítva! Tegnap sem és ma sem volt időm foglalkozni vele, de így most világos!
    Ilona, pozitív energia ideért, hajrázom!
    Lajos, köszi, semmiség, mit idehoztál! Majd elveszek benne. Amennyiben nem jelentkezem, akkor az eventek, gazdakörik között keringek és nem találom a kiutat!
    Ninet, köszi az információt!

Délelőtt temető, meg vásárlás. Vettem új vízforralót, régi ment a kukába. Teafőzés újra a szokásos módon!
    Tegnap délután kis szobarendezést csináltam, de lehet nem kellett volna, mert most fáj ám a derekam rendesen. Türelmetlen voltam és nem vártam meg a segítséget, hanem egyedül tologattam a bútorokat. Magamra vessek!

Sok felröpit Mindenkinek!

busika02, henrietta1223, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  13. Ninett79

Szia!
    Igazán nincs mit! :) Amint megtudok bármit, írok nektek. :)
    Szép napot!

busika02, henrietta1223, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  14. zsozso577

Sziasztok!

Felröpik nagyon gyéren jönnek.... milyen segítő gazdaköri az ....amelyikhez ennyire nehezen lehet gyűjtögetni?
    Ugy döntöttem.... ez felejtős!
    Már az elején nulláztam.....krókusz majd jól jön valamikor!....így már csak 1-2 száz felröpi hiányzik.....az eventhez.
    A gaz szaporodik....sikerült bónuszt is pörgetni....ezért a következő körök is komfortba mennek!.....persze minden
    jóval ellátva!
    Papagájokat már betettem a házacskába....majd holnap 16 óra után szabadulnak!....utána még 2 kört tenyésztek
    és remélem,hogy a végére is érek!

15. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot!

Készűl az egyszerű kajakondipark,..ez készült először mert ezt 2x kell aratni és 4-et ad a másikat 4x kell és az is négyet ad.
    2x 10 órát könnyebb beosztani mint a 4x 5-öt.

Nagyon nagyon ritkán de most a sárgák az elsők,..ez is ritkán van de a sárgapapagálynál van a Csincsilla.

Zsozso, csak 20 maggal sikerült az indítás 5 és mégegyszer 5,..de innét a gazdaköri el is van felejtve.
    Most amikor több mint 2000 növény van ki foglalkozik azzal az 5-10 darabbal.
    Megmarad az alma és a többiek.

Utoljára szerkesztett: 5.9.19
  16. Csacskamacska

Valóban fura ez a segítő gazdaköri. Az elején jól jött volna a sok röpi és akkor lehetett volna több gazt megszerezni, szaporítani, de most, meg mondjuk 3 nap múlva minek nekünk már 10-20 mag?
    Tisztásra kirakva néhány "bizsuérlelő", reggel már etetni is tudok majd.
    Pörgettem egy 24 órás bónuszt, örültem neki!
    Jó éjt!

busika02, zsozso577, henrietta1223 és 2 más kedveli ezt.
  17. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Szép napot Mindenkinek!
    Ki merre? Nagy a csönd, mit dolgoztok?
    Kissé lassan megy ez az etetés nekem. Termelem a gazt, dolgozik a malom, de olyan lassan készül el az étek, hogy nehezen lehet kivárni. Lecsót csináltam, az is munkaigényes, mert nagy adagot csináltam, de még az is hamarabb készült el, mint a tisztáson a pálya, a kondiparkról nem is beszélve!
    Ez a gazdaköri felejtős, nem tudom, hogy milyen megfontolásból csinálták ilyenre. (persze azért, ha van elég gally, akkor beadom...)
    Idő jó, reggel, éjszaka hideg, nappal meleg. Kardigán reggel fel, majd le. Ősz van, mit is várjak? Esőt!

18. Tündi100149

Szép napot!

Nálunk már van [​IMG] !

Ez a Luxusbájital csak azért jó hogy zsebre tegyék a pénzedet ha veszel.
    Lassan több Papagájom lesz mint mielőtt nekiálltam a tenyésztésnek.
    Lehet hogy csak a Narancs Papagájröptetőt kellene összebarkácsolni és akkor itt lenne a vége.

Utoljára szerkesztett: 6.9.19
    zsozso577, _Ilona49_ és henrietta1223 kedveli ezt.
  19. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Szervusztok
    Remélem a ti napjaitok vidámabbak és hasznosabbak,mint az enyém.
    Fél-fél napomat tegnap is ma is a szájsebészeti klinikán múlattam.A felső ajkam belső oldalán egy hét alatt diónyi pukli nőtt.Tegnap olyan 1.5 óránként 4 doki is megnézte,tapogatták,lapogatták…...meg kéne szúrni....de egyik se merte bevállalni. Beutaló mára az onkológiára.Itt már "csak"3.5 órát vártam... egy doki,kedves,udvarias,magyarázós…..beutaló szerdára mintavételre....addig nyöglődök…..Még szerencse,hogy megérkezett a várt baby-bumm....tenyésztgetek,reménykedem.
    A többivel egyenlőre nem foglalkozom,nincs hozzá türelmem.IGYEKSZEM erőt venni magamon!

20. Csacskamacska

Ilona, "tetszikeltem", de nem tetszik! Mitől lehet és miért tanácstalanok az orvosok? Borzasztó, nem elég, hogy "odanőtt" Neked, még nézd, hallgasd az orvosok tanácstalanságát is! Nagyon bízom benne, hogy semmi komoly, csak valami kis átmeneti duzzanat!
    Jó tenyésztést és farmozzál csak, az tereli a figyelmed! Gondolom akadályoz az evésben is, pedig enni kell! Fáj, vagy érzel valami kellemetlenséget azonkívül, hogy ott van?

A szemem nem szereti ezt a szeles időt, így nálam meg sírás van, mert könnyezem és könnyezem, akár kint, akár bent vagyok. A derekam is fáj még a bútortologatástól, pedig kenegetem kencékkel.

henrietta1223, _Ilona49_ és Tündi100 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.