Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Bár én táppal jó el vagyok látva, de erre sajnálom. Igaz, rég volt, hogy eventre használtam szupertápot. Ha el lehetne adni, nagyot tudnák kaszálni. (Hm! Kipróbáltam, ha a nák helyett nék-et írok be, a helyesírás-ellenőrző sikít-e? Nem.) A lábamat nem lógatom, vagyok akkora, hogy a karosszékből földig ér a lábam. Unokámnak szoktam mondani, hogy olyan nagyot nőtt, hogy már földig ér a lába, ha rááll. Ilyenkor csak sóhajt egyet, s mondja. Jaaaj papa! Fárasztó vagy.
    A pokoli juhászkutya mit vagy kit terel? Tudja valaki? Vérfarkastól védi netán a nyájat? Esetleg a pokolba tereli? Vagy az ördögöt kerülgeti, mintha terelni való békés barika lenne? Netán maga a megtestesült ördög, Belzebub reinkarnációja?

busika02, henrietta1223, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  2. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Kit terel kit terel,hát a Zombijuhot az is birka.

Utoljára szerkesztett: 15.10.19
  3. onagger52

onagger52 Fórum császára

Lajos!

Te egy zseni vagy! Erre én nem jöttem rá. Csak halkan jegyzem meg, hogy én Zombijuh-nak ismertem. Eddig. Kimaradt egy -ho. :) A magas labdát le kell ütni.

Jó éjszakát!

4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Ezzel tehát Tihamér kuncogva aludni tért.

Kihagyom, nem tenyésztek, nem csinálok semmit! Nem vonzó számomra és hétvégén szabadságra is megyek, így nem foglalkozom vele. Szupertápom lenne, de marad, majd máskor, másra használom.

Megyek, terepszemlét tartok a kis farmokon is.

Fatther, busika02, Tündi1001 és 3 más kedveli ezt.
  5. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Vidám,szép estét!
    Egy nap nem vagyok köztetek,rörvest megtáltosodtatok!
    Új jövevényt szeretettel üdvözlöm én is!.
    A fiam most ment vissza Pestre.Intézni érdemben semmit nem tudott.de két nap ment,mint az igásló.
    Vicceknek örültem,derültem…...rég voltatok ennyire elemetekben...……..Ádám,jókedvet röppentettél közénk!
    A lakásban trópusi hőség nincs ,de szerencsére egyenlőre a jegesmedvék sem éreznék itthon magukat. Jelenleg 15 fok van,nappalra kinyitom az ajtót jöjjön egy kis meleg be.
    Reggel 5-kor ébresztő,jönnek a betegszállítók,a változatosság kedvéért mellkas CT-re visznek. Nem szeretnék úgy járni,mint a múltkor,hogy épp csak kilibbentem.....helyesebben kidöcögtem a zuhany alól amikor rám kopogtak úgy 1/2 7 körül.
    Most vár az ágyikóm.
    JÓ éjt,kedves álmokat,vidám ébredést!......Jobb-,vagy a szebbik ballábbal!!!

henrietta1223, Fatther, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Ilona, van ez így, mikor kicsit megpörög a topik, máskor meg nyugdíjas a tempó is. Jó ez, ill.addig jó, míg itt vagyunk! Terikét is mennyire várjuk már! Lábasaid és egyéb dolgaidat meghozta a fiad?

Ma valami van a levegőben, mert már majd leragad a szemem.
    Elköszönök, jó éjt, aludjatok jól, álmodjatok szépeket, jó éjszakát gyerekek! :);)

busika02, henrietta1223, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!

Kell lennie valaminek valóban a levegőben, mert ma reggel ötig aludtam este negyed tizenegytől. Későn aludtam el, már a feleségem is aludt és nagyon későn ébredtem fel. Persze ez a nagyon későn magamhoz értendő. Nem kettő körül, hanem most. Teljesen ellustultam.
    Ma délután megyek nyugdíjas találkozóra, amit a volt cégem rendez. Megnézem, mennyire más a létszám, mint két éve. Tavaly nem voltam, Pestre kellett mennünk unokázni. Most majd a hétvégén jönnek fiamék errefelé. Még nem tudom, hogy csak Győrbe a nászomékhoz vagy hozzánk is. Majd kiderül. Szerencsére nekünk minden alkalmatosság megvan a főzéshez, mi nem költöztünk, minden maradt itt. Gáz ugyan nincs, sohasem volt más, mint villanykályha. Az nekem szokatlan lenne. Fiatal koromban mi is gázzal vagy szénnel, fával fűtött sparhelten főztünk, sütöttünk. Ezektől elszoktam. Nálunk tényleg igaz, hogy gáz van, ha gáz van.

Szép napot mindenkinek!

8. miklos4949

miklos4949 Törekvő

Szervusztok! Vidám ébredést!
    Menetkész vagyok,jöhet az ill-mobil.Nem hagy itthon,mint első alkalommal.Ct majd szájsebészet....Majd jövök.Legutóbb 14,30-ra voltam itthon.Több program remélem nem lesz a héten....lelet egy hét múlva.

Óh! Milyen fenséges krumplislángost sütött drága jó nagymamám azon a sparhelten.....a finom hagymás libamájra már rá se merek gondolni,így éhgyomorral.

"Legyetek jók.ha tudtok!"

busika02, henrietta1223, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

Napsütéses szép napot kívánok!
    Ilona, drukk, drukk!
    Ma a férjem sírjához megyek, azt ültetem be árvácskával. Már útra kész vagyok, csak épp belestem ide.
    Szépeket Nektek! Pá!

henrietta1223, _Ilona49_, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  10. onagger52

onagger52 Fórum császára

Semmi napsütés. Helyette órák óta hol esik, hol szemetel. Az eső, nem az emberek, mert még nincs jég az utakon. Itt és most 13 fok van. Októberi az idő. Lehet, hogy jó a vetésnek, de a szüretelők már nem örülnek annyira.
    Remélem, hogy Ilona eredményei jók lesznek, nem találnak semmi "hibát". Nejem tegnap volt a szakorvosnál. Egy helyre novemberben mehet vizsgálatra, a többi helyen csak jövőre kapott időpontot. Nem is remélte, hogy még idén letudja az összeset. Sajnos neki is van rutinja az ilyen dolgokban.

Most már csak este nézek ide, HA benézek. Majd kiderül, ha beborul. :)

Szebb napot, mint amilyen itt van!

11. Ádám011

Ádám011 Utánpótlás-írogató

Szép napot mindenkinek!
    Ilona, örülök ha hoztam a jókedvet.:)

Ma készítettem mini pongyolás virslit. (Eddig még soha nem csináltam)
    Szerintem finom lett, megpróbálok feltölteni egy képet:

12. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép napot kívánok mindenkinek.

......esetleg a holnapi "menű" ez is lehetne.

Mosolygós szép napot, jó játékot.

13. Csacskamacska

De szemetelni, azt tudnak, esőben is az emberek!
    Bosszantó, amikor nem tudják a szemetesbe dobni a szemetet, csak egyszerűen kiejtik a kezükből ott, ahol vannak. Ami még nagyon dühít, amikor a piros lámpánál várakoznak a kocsik és ott "takarítanak", s az ablakon dobják ki a nemkívánatos dolgokat, ill. a cigizők a csikket, hamut, stb. Legszívesebben felszedetném velük, csak hamar vált a lámpa és nem merek kiszállni a kocsiból.

Ádám, ügyes vagy! Mustárral eszed?
    Fatther, nem rossz ötlet! Régen készítettem.

Temető letudva. A 'kisfiammal" is jól elbeszélgettünk, elmondta, hogy nem győzi kapkodni a telefont annyi vevője lenne a körtére, almára, csak sajnos az idén kevés termett és a jég is elverte. Tavaly meg a kutyának sem kellett semmi.

Megebédeltem, kissé későn ugyan, de annyi baj legyen. Ki kellene porszívózni a kocsit és lemosni, most ehhez gyűjtöm az erőm.

Ádám011, henrietta1223, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  14. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Üdv Gazdatársak!
    Egy félórával pluszba megdöntöttem a hazatérési rekordom.Gyönyörüen süt a napocska ,,,velem örül!!!!!
    Közhírré tétetik :Mostantól orvosi igazolásom....sőt sőtebb ...lemezem is van arról,hogy nyaktól felfelé TÖKÉLETES VAGYOK!......majdnem annyira,mint Tihamér. No nem a fizimiskám,az agytekervényeim,ereim meg egyebeim.
    TOvábbi eredmények egy hét múlva.
    Reggel 04 óra rég volt,megéheztem csak legelőször a jó hírt siettem megosztani VELETEK ,a sok rossz után.

15. Csacskamacska

Nagyon örülök Ilona!!!!!!! Remek hír, köszönöm, hogy megosztottad! A kő leesett!:):):):):) Tessék pihenni és még napozni, mosolyogni!

Kocsit lemostam, kiporszívóztam, igaz fordított sorrendben, de kész, megyek a konyhába, mert a mosatlan vár. :sleepy:

16. onagger52

onagger52 Fórum császára

Végre egy jó hír, ahol nem a baj lett bejelentve. Bízzunk benne, hogy a többi lelet is jó lesz.
    Nyuggertalálkozó letudva. Volt rántott szelet, olyan papírvastagságú, meg hasonló vastag gombás szelet. De nem hizlalda egy találkozó. A velem szemben ülő hetven feletti nő jóízűen csipegetett. Elnéztem, annyit evett körettel együtt, mint én. De evett még három adag vegyes vágott salátát, 15-20 darab kisebb pogácsát, kettő adag - 4 darab - túrós rétest. Ivott hozzá egy liter narancsos lőtyét. Amikor a lőtye elfogyott, még fél liter ásványvizet is legurított. Mindezt kettő és fél óra alatt. Hogy hova fért bele, számomra rejtély. A nő nem érte el az ötven kilogrammos testsúlyt. Pici volt és vékony. Én a húsokat megettem, a köret egy részét meghagytam, a salátát és a réteseket is odaadtam a mellettem ülőknek. Pogácsát se ettem, vizet ittam úgy 3-4 decit. És tele lett a pocakom. De én mázsa felett vagyok! (Élősúlyban.) Egészségére a szemben ülőnek! Nem sajnálom tőle, de én inkább ruháznám, mint etetném. ;)
    Mára bezárom a farmot.

Jó éjszakát!

17. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép estét!

Nagyon tudom értékelni ezt a Kerekkerék pörgetés akciót.
    A három farmon vegyesen közel 300-at pörgettem szinte semmit nem adott,...ha ennyi nem adott semmit akkor miből gondolják hogy még veszek is,..amit adogat abból már sok van.
    Tenyészállat válogatás az megint csúcs,...8 FA-ért kap 1 valamilyen azt hiszem 3-ik fokozatu állatot,...egy fél farmaranyat adnék érte de annyit nem lehet.

Tihamér keresd a magas labdát!

Csacska hallom a csámcsogást,az edény oldalán a maradék eszi a lábast.Ilyen nálunk is előfordul.

Valamikor még odahaza hagyományos konyhabútor, anyám az asztal alsó részén tartotta azokat az edényeket,de az elejére odatűzott 1 falvédőt hogy ne lehessen látni.
    Na mi volt ráírva? "halvány sárga rózsa ha tudnál beszélni".
    Egyszer mondtam neki, az a sárga rózsa ha tényleg tudna beszélni megmondaná mi van az asztal alatt.:D

busika02, henrietta1223, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  18. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Na, ez nagyon jó ez a sárga rózsa!!!xDxDxD Nekem egy ismerősöm a sütőben helyezi el a mosatlant, mert ott sem látszik.
    No, ki hova dugja?;)- csak őszintén!
    Nagyon ritka amikor nem mosogatok el étkezés után. Mivel hét közben általában egyedül vagyok, így azt az 1-2 tányért, kanalat pillanatok alatt elmosom. Hétvégén több a mosatlan, de étkezés után akkor is az első a mosogatás. Kivételek persze vannak, mint pl. ma a napsütés, akkor nem érdekel, hogy a mosogatóban várakoznak az edények.

19. Csacskamacska

Titkolóztok?;)

Jó éjt, aludjatok jól!

20. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG] Jó reggelt kivánok!

Még a sötét sem riasztott vissza attól, hogy gyorsan beszaladjak és a jóhirt elolvassam.Kedves Ilona, én is szivből örülök veletek ennek a jó hirnek!

Jó játékot kivánok és persze a mosoly tudjátok!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.