Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Ma nem főztem, maradék volt az ebéd.
    Ilona, mikor leírtad a finom csirkecombos étel elkészítését, utána magamban arra gondoltam, hogy nagyon értékelem az akaraterődet! Magamért ritkán készítek ilyen finomságokat. Mivel hét közben legtöbbször egyedül vagyok, így akkor gyorsan összeütök valamit, ami hamar elkészül és nem babrás. Hét végeket nem egyedül töltöm, így akkorra szoktam nagyobb főzést, süteményt készíteni. Hétfő, kedd még van maradék, szerdán valami könnyű és gyors, pl. főzelék, vagy valami jó kis leves, mikor mi. Amíg a gyerekek itthon voltak, addig rendszeresen főztem, szerettem, de ma már kicsit lusta lettem.
    Orsi, van itt valaki aki szintén ott él, ahol Te! Biztosan jelezni fogja! nyúltenyésztő voltál? No, ez egy új dolog, majd mesélsz róla?

Jelenleg csalánt termelek,a hiúzok sokat esznek, biztos kell a vastag bundájukhoz..:)

Találtam néhány gondolatot, megosztom Veletek!

Az ember hisz a jóban, hisz abban, hogy csak jót kell adni a társainak. Nem bántani meg senkit. Mégis előfordul. Nem tudatosan, véletlenül. Megbocsátok. Teljes mértékben igyekszem elfelejteni, és úgy kezelni, mintha mi sem történt volna. Ez nekem nagyon jó, tudom, annak a személynek is, aki korábban megbántott. Ez olyan, mint az ajándékozás.

Az embereknek vannak gyengeségeik, és amikor ezt beismerik, és azt mondják "Nem kellett volna ezt tennem", akkor meg kell bocsátanunk nekik.

Utoljára szerkesztett: 26.2.18
  2. mebajah

mebajah Fórum császára

Mebajah....Köszönöm szépen..te hol jársz?? a farmos-szinten??? Befejezted az eventet?

Sziasztok!
    A 153-as szinten kullogok, így semmiképp nem értem volna el a 200-at. Régebben arra gondoltam, hogy a kitehetőkkel megcsinálom, de elvetettem. Játszani szeretek, ha kell, izgulni, és örülni, ha sikerül valami. A kitehetőt csak az élményért sajnálom!
    Eventekkel 2 napja kész vagyok. Próbálom ezeket az agyam..nt gazdaköriket csinálni. Aki kénytelen otthon lenni, teljesen oda a játék élménye, vagy le....a magasról a g.köriket.

3. Évi760606

Évi760606 Fórum-zöldfülű

Sziasztok gazdák! örülök, hogy csatlakozhatok hozzátok. További szép napot nektek! Üdv: Évi.

4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Semmiről nem maradtál le.
    Hidd el pillanatok alatt eljön a 200. szint. Mostanában annyi AB.- kapunk és azzal lehet pengetni fölfelé.

Szia Évi!

Jöjj és állj közénk...(Remélem nem elcsépelt a szó, újfent...)+ toljuk együtt a szekeret, akarom mondani a topicot...:) :D

_Ilona49_, Tündi100149 és mebajah kedveli ezt.
  5. Acolyte

Acolyte Utánpótlás-írogató

Szia Onagger!
    Nagyon szép helyen van, remélem, ott nem fogják megtiltani a kijárkálást, Én is voltam ott pár éve, csak a neurorehabon. Akkor még nem nagyon volt net,csak lenn az aulában kellett venni egy-egy órát. Bízom benne, hogy ez azóta változott. Ha Balfra küldenek, (ott tavaly volt szerencsém eltölteni egy kis időt, van net. kinn a társalgókban, a szobákban nincs. Bár az mozgásszervi rehab inkább.
    nagy szerencséd volt, és minden jót kívánok neked így ismeretlenül is.

6. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szia! Érezd jól magad közöttünk! :) Elárulod, hogy az ország melyik részén élsz?

Lassan készülődöm, megyek a kis tanítványomhoz!

_Ilona49_ és Tündi100149 kedveli ezt.
  7. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Igy van! Igazad van!!!!!
    Szia Én vagyok az aki szintén Sopronban lakik....de nem vagyok idevalósi!

Itt mindenről beszélhetünk.....nem csak a farmról.....és néha el is kalandozunk!

8. Acolyte

Szia Zsozsó!
    Én se vagyok idevalósi, csak lassan 11 éve élek itt.:)

9. mebajah

mebajah Fórum császára

Inkább szőkének vallom magam, de nem tudom, a farmos részen azzal hogy tudok gyorsítani. Bebarnítanál?

10. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Nagyon szép napot!
    Legyetek üdvözölve uj topikozok bizton jól fogjátok érezni magatokat.Tihamér nagyon örülök hogy újra itt látlak és nagyon
    hosszantartó egészséget kívánok.Ha reggel korán felébredsz és úgy gondolod várjuk a beszámolokat, írásaidat.
    Ilona ez a felújítás valóban nagyon hosszú még a kigyónál is hosszabb.Most a konyhabutort rendeltük meg ami két hét
    múlva lesz meg igy a burkolás is tolodik, ki kell birni,mert utána tényleg nagyon szépek leszünk.Csacska a főzéssel már
    én is úgy vagyok csak lájtosan művelem elég volt 40 évig mindennap.
    Itt Pesten délelőtt 8 órakor -9 fok volt,most süt a napocska de nem jelenti azt hogy meleg lenne -4 fok van.
    Tegnap kétszer is Papámmal(férjemmel) álmodtam jó közérzetem volt utána.Ma fél éve hogy elment örökre.

11. Koppi

El bizony..:) Elég messzire...:D

Tessen beballagni a Gazdakörbe és mostanában töméntelen AB-t lehet szerezni...:)
    Igaz megkérik az árát...:):)
    Aztán most dobálta az AB-kat a kocsis hölgy....:)

Tündi100149 és zsozso577 kedveli ezt.
  12. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    De hogy lehet AB-nal farmos szintet sürgetni? Ennyire szőke lennék?
    Amúgy csak a legújabbak közül nincs kész néhány/tenyésztéses természetesen mind hiányos/.
    Ja, elfelejtettem elküldeni.

13. Acolyte

Judit, persze, hogy mesélek. Elegem lett Pestből és Zalában akkoriban olcsók voltak a házak. És többen is tenyésztettek nyulat, én is belevágtam. Nagyon szerettem, mert bár Pesten nőttem fel, de minden nyaram vidéken a rokonaimnál töltöttem, és mondhatjuk, hogy tanultam egyet s mást a gazdálkodásról. A növényeket meg mindig is szerettem. Az a része könnyű volt, de a nyúltenyésztés már sok odafigyelést kívánt. Sajnos valaki egyszer áthozta a tudtom nélkül pároztatni az egyik anyanyulát, és az egész állományom talpfekély fertőzést kapott, és pár nap alatt mind elpusztultak. Nem voltak könnyű idők, mert még volt kölcsönöm a ketrecekre. El kellett adni a házat, abból kifizettem a kölcsönt, és újra vissza Pestre. Röviden ennyi. De ha az utolsó részt nem veszem figyelembe, akkor nagyon klassz volt úgy élni. Talán ez is az oka, hogy itt a Farmon inkább növényeket és fákat nevelek, mint állatokat.

14. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Hogy kerültél Pestről ide Sopronba? Eleged lett a pesti levegőből?
    Én is éltem és dolgoztam Pesten....nagyon szép emlékeim vannak.....nagyon szomoru voltam ....amikor eljöttem...de az
    élethelyzetem ezt kivánta meg.....hogy végleg soproni lakos legyek.....mert már a lakás régóta itt volt!
    Mebajah.....a farmos szintről beszél!xD Jóóó reggelt!xDxDxD

Csacskamacska, Tündi100149 és mebajah kedveli ezt.
  15. Koppi

Aggyisten :( Ha igen, ha nem...:)
    (Utólag küldte el a hsz.-t én korábban írtam. Sasold meg az időrendet..)
    (Bajok vannak az időrenddel, mindig...:D:D:D)

Utoljára szerkesztett: 26.2.18
    Tündi100149, Acolyte és mebajah kedveli ezt.
  16. Acolyte

Egy amatőr irodalmi fórumon megismerkedtem egy másik "író"-val. Aztán két év beszélgetés-találkozás után úgy döntöttünk, hogy próbáljuk meg együtt a világot. És ő itt lakott. Ennek 11 éve. De mivel kissé hézagos a bemutatkozásom, meg látom, párszor elütök betűket, elmondom, hogy 12 éve krónikus progresszív sclerozis multiplexben szenvedek, ehhez még 4 éve hozzájött állítólag 3 porckorongsérv. Azért írom, hogy állítólag, mert az itteni orvosok sem tudják eldönteni mi ez, mert most ott tartok fájdalomcsillapítással, hogy rákbetegeknek való tapaszt és ópiát tartalmú fájdalomcsillapítókat szedek. Viszont szerintük ennyire nem fájhat porckorongsérv. Már érdaganatnak is titulálták, ami ideget nyom. Most mit mondjak? Bejött az élet.:D

_Ilona49_ kedveli ezt.
  17. Acolyte

Koppi...érdekes. Amit említettem irodalmi fórumot, ott kopogtato volt a nevem, de kopinak becéztek.:D

_Ilona49_ kedveli ezt.
  18. Koppi

Szia !
    Én két "p"-vel vagyok Koppi... (Bár vannak olyan akik 1 "p"- vel írják.)

_Ilona49_, Tündi100149 és Acolyte kedveli ezt.
  19. Acolyte

Várj, két p-vel, nem? Vagy én látom rosszul?

Tündi100149 kedveli ezt.
  20. Koppi

Jól láttad, de már módosítottam. :) (Annyi felé írok mostanság...:))(Akár 5 nap múlva is lehet ilyet csinálni. Szoktam amikor észreveszek valamilyen hibát az írásomban...:))

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.