Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Acolyte

Acolyte Utánpótlás-írogató

Akkor szia Koppi! :) Én örülök, ha ide tudok írni. Még most nézegetem az itteni szabályokat, de már egy moderátori kiigazításom volt. Gondolom, deresre csak nem húznak miatta.

_Ilona49_, Fatther és Tündi100149 kedveli ezt.
  2. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Jó egészséget Tihamér!
    Örülök, hogy a helyén volt az Őrangyalod, az ügyeletes orvos meg a kardiológus is.
    Tudod a világ legszebb női számítanak Rád!
    Szép napot Mindenkinek!

_Ilona49_, Fatther, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  3. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Gondolom hogy valahol valamelyik falu lehetett,..igaz hogy én sem voltam mindig Zalaegerszegi, csak kb 50 éve! Olyan bevándorló vagyok, csak nem Afrikából!

Most már olyan sokat olvastam hogy lassan összekeveredem,.."író" vagy ahogy én értelmeztem,.. nálam előfordul hogy mást értek mint ami írva van!!!:mad:

Koppit meg Zsozsót,1 kalitkába kellett volna tenned,.. amikor írtál egyiknek visszamész beidézed a másikat is,vagy egyszerre 10-et és közéjük tudsz kattintani és írni,..és akár a 10 is egyszerre elküldhető!

Utoljára szerkesztett: 26.2.18
    mebajah, _Ilona49_, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  4. Acolyte

Acolyte Utánpótlás-írogató

Tündi, nem, nem Egerszegen, hanem egy 300 lelkes kis faluban éltem.
    Nem vagyok író, az egy amatőr művészeti fórum volt, verseket és prózákat lehetett beküldeni. Én novellákat írtam, hol erről hol arról a magam fura látásmódjának megfelelően. Később szerkesztőnek is felkértek, de ez csak amolyan hobbi volt. Volt rendes munkahelyem.Sajnos elköltözött máshová a fórum, és már lassan öt éve töröltettem magam róla. A jótanácsot köszönöm, majd megtanulom, hogy itt mit hogyan kell. Legalábbis remélem.

Utoljára szerkesztett: 26.2.18
    mebajah, _Ilona49_, miklos4949 és 3 más kedveli ezt.
  5. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ezt hogy is értsem!????xDxD .....egy kalitka????...xDxD aztán hol egyikünk...hol másikunk röpül?xDxD

mebajah, Tündi1001, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  6. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Na már, nem szó szerint kell érteni, nem egy hozzászólásban idézze a kettőt mert dupla volt a HSZ!

Hogy éltek? Mint a Galambok,..hol az egyikünk repül hol a másikunk!

Megkerestem az egyetlen Helikopterem.

7. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Nekem 50 partym volt. A 48.-nál repült be a kopter. :)

8. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Azért azt nem mondhatod hogy nagyon sietett hozzád?

Egyik farmon még csak valamelyik nap tudtam megcsinálni a felhőt mert csak most kaptam pár napja Lidérc lovacskát!
    Hiába van a másikon + 5-6, az ott van!

Fatther, mebajah, miklos4949 és 2 más kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Hazaértem, ideértem. Hideg van kinn, csak akkor megyek ki, ha nagyon muszáj ezt eldöntöttem! Igaz kell a fagy, pusztuljanak a bacik, kártevők!
    Henike, új konyhabútorod is lesz? - no akkor lehet többet fogsz főzőcskézni is?
    Sokat írtatok, jó volt visszaolvasni! :) Pesten nem laktam soha, nem is vágyom rá, jó nekem itt az ország második legnagyobb városában!
    Nem is nézem, hogy mennyi befejezetlen gazdakörim van, minek bosszantsam magam!? A tenyésztősök biztos nem lesznek meg soha, nem áldozom be a sok állatot, amiből nincs is sok, mert én is inkább növény és fa párti vagyok. A valósban is, meg még virágmániás is.
    Nem volt akkor szerencsés a nyúltenyésztés. Viszont az, hogy novellákat és verseket írogattál az érdekes számomra Orsi! Itt is írogathatsz, olvassuk szívesen! Lehet a legközelebbi hozzászólásod verses formában jelenik meg? ;) Nem baj, ha nem megy még valami, a fiúk majd tanítanak!
    Rózsa, nálad mi újság?
    Fatther, nem hoztad a márciusi kalendáriumot? Már megszoktuk, hogy Te vagy a "postás"!
    Megyek vacsorázni, megéheztem. De mit is egyek??

Fatther, mebajah, miklos4949 és 2 más kedveli ezt.
  10. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Köszönöm kérdésed. Nem sok jót tudok mondani panaszkodni meg nem akartam. Mennem kellene a gyógyfürdős kezelésekre, de közbe a fogorvos elkezdett ügyködni rajtam, olyan beavatkozást csinált a múlt hét Hétfőn, hogy nem tudtam menni úszni stb..
    Ma lett volna a második beavatkozás, de reggel telefonált, hogy ne menjek................
    Most nagyon zaklatott vagyok, nem tudom hogyan folytatódik a fogászat, de közbe ügyelnem kell arra is, hogy ki ne fussak a határidőből a gyógykezeléseket illetően. Nem is jövök egy darabig amíg nem rendeződik a sorsom, akár erre akár arra...............
    Azért Ti legyetek jók! (Éjszaka ha nem birok aludni jövök olvasni)

Fatther, mebajah, _Ilona49_ és 5 más kedveli ezt.
  11. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Mit egyek mit egyek? Hogyha csak 1 fajta valami lenne akkor biztos nem elmélkednél rajta hogy vajon mit is egyek!!??
    Ahol bőség van!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szezonmunkás-farmmunkások-előfizetése.16346/
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/eventkalendárium-2018-március.16374/#post-830674

Fatther, mebajah, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Bár nem tetszik, együttérzek veled! Fogorvosról még hallani sem hallok szívesen, nálam is kezd aktuális lenni. A gyógyfürdős kezelés is nagyon fontos lenne, mert az egészségünk érdekében mindent meg kell tenni, az ilyen kezeléseket pedig nem szabad kihagyni.
    Milyen igazad van! A bőség zavara!

mebajah és Tündi100 kedveli ezt.
  13. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Elcsendesedett mindenki. Még azt elújságolom, hogy lett egy új csibém, a neve: LopakodóKakas. Így aztán úgy adódik, hogy a tyúkocska fog segíteni a kakaskának! :)
    Elköszönök, jó éjt, aludjatok jól!:)

Tündi100149, Fatther és mebajah kedveli ezt.
  14. mebajah

mebajah Fórum császára

Sokmínuszos jó reggelt!
    Aláírtam, megyek, majd jövök.
    Tegnap 1 nehéz dolgom megoldása megkezdődött, ennek örömére este 6 után álomba szenderültem.
    Élvezet volt visszaolvasni !

Tündi100149, _Ilona49_ és Fatther kedveli ezt.
  15. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Szép hideg reggelre ébredtünk -8 fok és aprószemüen esik a hó.Szia Mebajah Te sem keltél olyan korán mint szoktál.
    Tegnap én is aludtam jóformán egésznap átmentem medvébe!:)Éreztem a hideg havas időt.További szép napot!

16. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szép napot kivánok!

Itt a csücsökben....most is hideg van....és éjszaka erősen fujt a szél is.
    Ma nem megyek sehová sem....itthon a lakásban szöszmötölök!
    Az eventtel most reggel sem tudtam végezni....de sebaj....majd napközben biztosan összejön!
    Nem emlékszem....ilyen eventre, hogy ennyire nehezen jött volna össze az a felröpi....bár nálam eddig is
    szükösen adta a rendszer.

17. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Jó reggelt kívánok mindenkinek.

Reggeli testmozgás - hó lapátolás - után jól esik leülni a meleg szobában.
    Enyhe hószitálás van, a levegő -11,7 C fok, Rézi próbálkozik ........ , drukkolok neki.
    A kalendár lemaradt, mert még február haviként volt prezentálva,:wuerg: időközben Beko korrigálta, Lajos pedig "hozta".
    A party-pöriket nem gyűjtögetem, mikor-milyen a "felhozatal" (ami sajnos elég gyenge), ennek ellenére sikerült egyet kipörgetnem.
    A fogorvosokkal én is "harcban" állok, akkor lássam bármelyiket, amikor a ...........

Szervusz, üdv' a "fedélzeten".
    Egyébként melyik nyelvterületről "származik" a nick-neved ??? - "bűntárs" vagy "ministráns" ????8)

Mosolygós szép napot !

18. Csacskamacska

Sziasztok, szép napot!
    Végre itt is esik a hó, az első hósöprésen túl vagyok. Reggeli testmozgás! - ó, igen, annak is tökéletesen megfelel!
    Mebajah, jelenlétit kipipáltad, de azért, ha van időd gyere!
    Henike, jó , hogy tudsz aludni napközben is, nekem az utóbbi időben nem sikerül, pedig nem lenne rossz egy kis rövid szundi, mert éjszakánként sem alszom sokat.
    Zsozsó, nem szórja a cserepet az biztos, már látom, hogy nekem is ki fog maradni a virágból. Drukkolok Neked, biztosan összejön még annyi, hogy kész legyél!
    Fatther, drukk Rézinek, itt is kandikál a hópelyhek között! Ma 2-3 pörgetést csináltam, egy 3 órás Tp jött össze.
    Ma el kell mennem postára és kenyeret venni, valamint még megnézem, hogy holnaptól hogyan alakul a benzin ára, ha emelkedik, akkor megyek tankolni, különben csak holnap, vagy azután.
    Legyen jó napotok!:)

mebajah, Tündi100149, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  19. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Szélcsendes vidám napot!
    Tegnap nagy örömömre oly sok mindenről írtatok,annyi emléket,ötletet ébresztettetek,hogy most --a bőség zavarában --nem tudom mivel kezdjem mondókámat.
    Önző módon saját farmos hírrel kezdek,majd haladgatok tovább,ahogy erőm és a palackfüggőségem engedi, közben puskáznom is kell,mert ennyi mindent már nem tudok észbentartani.

45 maci megetetve,event befejezve felhő -a 172-dik- kihelyezve.Néhány állandó gazdaköri kifényezve.a szükséges fák.ólak bevetésen.

Ilona49 bannere.jpeg

20. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Most, bekukk volt... :)
    Szia !
    Gratulálok hozzá ! Ma nekem is vége lett a muskétásnak. Az időkorlátost szombaton fejeztem be. :)
    Szép Napot, ha lehet ilyet mondani ezen a zimankós, szeles téli időjárásban. :)

mebajah, _Ilona49_, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.