Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Itt a napocska nagyon jól elbújt....még a sugarai sem látszódnak! Hideg az nincs!
    Az ebédem kész van....így jöttem a farmomra...szétnézni!
    Látom, hogy a TOP halad....így én is szépen csúszok lefelé....a megálmodott célom felé!xD
    Ilona és Henike....köszönöm a szurkolást...kíváncsian várom, hogy mi lesz holnap! Még van egy kis tartalékom....amit
    ide szántam! Ohhhh...Henike nem vagyok én nagy!....csak olyan középszerű!

A műhelybevételi bónuszt én kaptam valamilyen feladatból...ott vannak a pajta polcán és aranyrekesz foglal.
    Nem szoktam ezekkel foglalkozni....így nem tudom, hogy venni lehet-e a boltban....vagy csak mini akció során!???? Hmmm?????

Lassan kellene már egy listát írni....mi és mire hat....legyen az felhő vagy termék! Elveszek a bőségben!:p:oops:
    Jó ha van....és még jobb lenne, hogy eszembe is jutna....hopppp ilyen is van ....és erre meg erre jó!:cry::p:oops::sleepy:

_Ilona49_, busika02, henrietta1223 és 3 más kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Napsütéses szép napot Mindenkinek!
    Zsozsó hajrá!! Drukk, drukk!
    Részemről tárgytalan, nem adogatok be semmit. Nem érdekel már, csak a magam kis játékát játszom, ami tetszik, amiben látok valami fantáziát, azt csinálom.
    Reggel leszedtem a terményes ólakat, gazdaköribe termelek. Tetszett ez a műhelyes, lehetne többször is!

Nap süt, 13 fok van, ablak nyitva bukóra. Szép őszi idő, sétára csábító!

3. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!
    Azért remélem a Lattlét a Töklét és a Vanilia rudat beadod,...mert ott még sok Aranyos és Ezüst láda lapúl részedre.
    Amiből sok minden lehet.

4. Csacskamacska

Persze, azokat beadom!

busika02, henrietta1223, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  5. Tündi100149

Szép napot!

Viktória nap elmúlt,...még én is sokat építettem legóból,..de már az unokák segítenek ha nem megy.

Eventes területet kivégeztük,..semmi nem maradt,növény,felröpi,malomtermék,....gazdagítottuk a TOP-ot 90 440 000-rel.
    Saját terméseket 1 szálat sem adtunk be.

Gazdagabbak lettünk 1 Rájával és 1 Ősfenyővel és még sok mással az eventes terület jóvoltából.

busika02, henrietta1223, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Mosolygós napot Mindenkinek!
    Lajos, ez már így lesz, fordul a kocka, az unokák segítenek már lassan nekünk! Jó ez így, csak sokáig tartson!
    Gratulálok a megszerzett javakhoz!
    Beadtam én is mindent, hogy mit kaptam, azt nem tudom felsorolni, vegyesen ezt is, meg azt is. Titkos is van, a menüben, azt sem tudom , hogy mikor és hol szereztem, csak rám jellemzően elég sokáig tartogatom ott őket, mert feledékeny vagyok és nem rakom ki őket. Nem baj, nagy meglepetésre úgyse számítok.

Gazdaköribe termelek, ólakból igen kevés van kint.
    Nap, mint a mesében, hol van, hol nincs.

henrietta1223, Kuzdern, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  7. zsozso577

Sziasztok!

A nagy izgalom után jöttem hozzátok is!
    Délelőtt dolgom volt.....hazajövet gondolkodtam, a TOP-véghajrához mit vegyek magamnak....hogy
    a feszültséget levezessem!????? Nem fogjátok kitalálni, hogy végül mit is vettem??????
    Egy doboz sört!!!!!!:pxDxDxD Elég férfias volt a vége....egy szomszédommal izgultunk együtt!
    Ő az 500.-t célozta meg...én végül is az 1000.-t Sikerült....végére még a sör is elfogyott!
    Most viszont érzem a fejemben! Nem is tudom, miért iszik az aki nem bírja!!!!!:pxDxDxD
    Nahhhh....innen lesz szép.....a konyhai ténykedésem!xDxDxD

Othep, henrietta1223, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Gratulálok Zsozsó!:):):) Nagyon szép teljesítmény! A sör pedig váljon egészségedre!
    14 óra előtt próbáltam böngészgetni, ismerősöket keresni, de olyan lassú volt a gép, hogy feladtam.

henrietta1223, Kuzdern, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  9. zsozso577

Szia
    Köszönöm szépen!
    A sör akkor tényleg hasznos volt....de olyan rég ittam, hogy a végén a fejembe szállt!
    Egyébként tényleg alig lehetett böngészni és beadni.....nagyon sokan lehettek fent és teljesen lelassult minden!

10. Tündi100149

Szép napot vagy estét!

"Én iszom,Te iszol,Ő meg szomorkodik, most iszik a János bácsi".

Érdekes,..nekem a lábamba szokott szállni,..csak épp a fejemen öntöttem be.:D:D:D>:(

Az ilyen eventekről beszéltem múltkor itt volt konkrét ól de hiába volt sok titkos,.. Angolna mégsem lett 1 sem.

Körülnézek a TOP-ba,..lehet hogy hozok képe-t-ket.

Elsők:[​IMG]
    Gratulálunk a szomszédoknak:[​IMG]

Utoljára szerkesztett: 18.11.19
  11. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Szép estét!
    Zsozsó! Örömmel gratulálok !
    A véghajrában a miklós farmon13,45-re összejött a harmadik bódé is,így a sallangokat be tudtam adni úgy 47 millió körül.olyan 80 ládából lett 2 titkos ólam és 4 titokcsemetém......a többi tp
    Itt 64 eventnövény még hiányzott,annyi eszem nem volt,hogy 1x1-re váltsak. Kicsit bosszant,de lassan kezdem megszokni,hogy a sok kényszerpihenő erőssen lelassít,de jelenleg az fontosabb.
    A hátizsákokból is hiányzik még 50-60,de szinte csak ólak és fák vannak kint.....remélem összejön a felhő.
    Mára ennyi,jó éjt!!!!!
    Első szundin túl vagyok.
    Ilonán már az új felhőn csücsülök. Átruccanok a nosztalgia farmra.

Utoljára szerkesztett: 19.11.19
  12. miklos4949

miklos4949 Törekvő

Terv túlteljesítve,szépeket álmodhatok.Tegyétek TI is azt.

Fatther, zsozso577, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  13. Tündi100149

14. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!
    Itt az van, mert ragyogó napsütésben, 16 fokban élvezhetjük a napot, vagy legalábbis egy részét!
    Délelőtt az anya házánál voltam, jött a segítség és leszedte a szivattyút, meg egyéb dolgokat is elvégzett a télre gondolva.
    Délutánom is betáblázva, ma sűrű a napom, de nem baj, csak sikeres legyen!
    Event kiírását elolvastam, kezem biztos arra áll majd, hogy vessem az eventmagokat!

Kuzdern, _Ilona49_, miklos4949 és 4 más kedveli ezt.
  15. zsozso577

Sziasztok!

Event elolvasva.....és ahogy Juditnál....én az kezem is el fogja kezdeni!

Délelőtt konyhában voltam....most készülök....fogorvoshoz kell menni....a fél éves kontrollra!..utána persze még
    1-2 helyre megyek....vásárolgatni.

Itt is süt a nap....a levegő nagyon enyhe....ennek a hőmérsékletnek nem most lenne itt a helye! Tiszta tavasz!!!!!!

Csacskamacska, Fatther, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  16. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!nAPOK ÓTA Codálkozom,hogy Senki nem reagált a beköszönésemre. Hogy is tettétek volna,ha a megírás után nem küldtem el!?
    SzÓVAL4 HÓNAPJA,HOGYitt voltam.Nemrég ENGEDTEKHAZA VAGYIS A NŐVÉRKÉMNÉL VAGYOK.
    nEM TUDTAM JELEZNI SEMMIT, MERT OLYAN röpke idő alatt bénított meg a sztrök,hogy nem tudtamUTÁNA VAGY NET nem voltmvagygép.BOCSÁNAT,ennyitől elfáradtam itt ülni, majd jövök.
    zsOZSÓ,SZERETETTEL ÉS SZÍVBŐL KÖSZÖNTELEK!

-elzemari-, Imi*, henrietta1223 és 10 más kedveli ezt.
  17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Drága Terike!
    De jó, hogy újra itt vagy. :)
    Örülök,hogy már a tesónál lábadozol. Mielőbbi teljes felépülést kívánok! :)

(Bocsi,hogy itt voltam. Akit zavar, görgesse tovább!!) :)

henrietta1223, Kuzdern, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
  18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Szia!

Végre újra itt vagy. Örülök neki. :)
    Remélem hamarosan újra a régi leszel. Mielőbbi teljes gyógyulást!

19. Tündi100149

Isten hozott,.. újra itthon!

20. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Páncél Pannik a láthatáron!!!!!

henrietta1223, Kuzdern, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.