Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szép napot!

Köd az nincs....a feltámadt szél elvitte...de hozta a sötét felhőket....ez sem jobb!
    Az eventtel haladok....minden extra nélkül péntekre letermelem a gazt.....így számoltam ki! Remélem jól végeztem el.
    Lassan összeszedem magam...és elindulok egy kis körútra.
    Sziasztok!
    Az említett farm-részek már teljesen tele vannak és amiket az ültető farmra kitettem...azokat most adták vagy olyan nagyon megérős....hogy kint kell lennie....bár sok-sok nagy tp-t adó kütyü van még a polcon! Jó lenne kitenni!....valahová!!!!!
    A futtató az nincs tele....ott van még hely

2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Hmmm, írtam délelőtt és hova lett?
    Délelőtti menőkémen túl vagyok, de már indulok is a délutánira.
    Event halad, röpik aránylag jól jönnek, hogy el ne kiabáljam!

Kuzdern, Fatther, henrietta1223 és 2 más kedveli ezt.
  3. zsozso577

Sziasztok!

Judit....az a nagy szél....ami nálunk volt....biztosan elfújta a hsz-!;)
    Nagy szél fújt egész nap....most este is vörös volt az égalja!...tehát holnap is az lesz!

Elolvastam az event-kiírást! Ezt lehet kihagyom....mert ettől az eventtől kapok agybajt!:cry:
    Nem tudom, hogy miért nem felejtik már el!????....tudom, sok gazdának tetszik és nem kívánság műsor!:wuerg::p

Kuzdern, Fatther, henrietta1223 és 2 más kedveli ezt.
  4. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szervusztok!

Szia!

Volt olyan bejegyzés, ami látszatra volt csak olvasható, látható.

A Te délelőtti posztod is így járhatott. (véletlenül)

A fórumos karbantartás nagy változásokat hozott. (Nagy türelem kell, mire visszaáll a megszokott helyzet, lesznek használható linkek, képek stb.)

Magánvéleményem: a farmon legalább lehet játszani, termelni és minden olyan tevékenységet elvégezni, ami belefér a szabadidőnkbe.

miklos4949, Kuzdern, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Szép estét Mindenkinek!
    Nem igazán volt időm ma fórumot látogatni, mikor jöttem, akkor meg nem nagyon akart beengedni. Köszönet Mamarygen válaszának, így tudom, hogy mi volt az oka. Sebaj, lesz ez még jobb is, vagy nem?! :)
    Zsozsó, nem vagy egyedül, én sem szeretem ezt a keresgélőst!
    Szél nagyon elemében van, táncol rendületlenül.
    Megyek, még a kis farmokon is kibontom a napi ajándékot és küldöm a játékostársaknak. Ja, látom új kütyü is van a küldendők között.
    Pörgetni sem pörgettem, nem is fogok, majd holnap 14 után.

Kuzdern, Fatther, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szép estét Tiszántúliak!
    Én is írtam ma ide, de azt is elvitte a cica. Nos a technika ördöge. :)
    Bocsánat a zavarásért.
    Tudtok valamit Terikéről?
    Mert megy lefelé a csíkja is a szomszédlistában , és a telót sem veszi föl....
    Megint eltűnt. Aggódom. :(

Kuzdern, henrietta1223 és Tündi100149 kedveli ezt.
  7. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Sy;p est;t$

Eyt olvasd el$ Hogz miket nem \r,...ekkora a baj.
    Ay;rt valami nagzon nem stimmel$

Kuzdern kedveli ezt.
  8. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Inn;t is megpr=b'lom,...tetsyik ay eg;sy,......mi;rt kell ayt pisyk'lni ami m\k0dik<
    |rok m;g h'tha valaki kibogoyya.Ey valami kirgisyt'ni esyperente<

9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ezt nem értem... :eek: Nagyon vacak a fórum még mindig... Áhhh... 1 óra mire elküld egy hsz-t, addig milliószor kidob.

_Ilona49_ és Kuzdern kedveli ezt.
  10. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!

Ahogy MOST reggel olvastam, a tervezett karbantartás ideje előreláthatólag rövidebb lesz. Mivel én tegnap délután a farmra be tudtam jönni, de a fórum - számomra - elérhetetlen volt, (még mentett oldalról is), azt a következtetést vontam le, hogy a központban már megint nem takarítottak, nem tisztítottak, szóval a megelőzésre nem fordítottak elég figyelmet, pedig mi rendszeresen ezt kell, hogy olvassuk.
    Ninett kiváltságos, mert őt legalább beengedték, míg nekem a bejutás is lehetetlen volt. Mert a kicsit mindenhol elnyomják. ::p Meg Lajos is bent van a kis kosárban, mert amit írt ugyan az értelmetlen, illetve dekódolni kellene, (ámbár nincs meg a siffréje nekem) de legalább ő is bejutott. Meg Csacska is tudott írni, ha láthatatlan tintával is, mert Ő IS be tudott jutni. Én meg csak szerencsétlenkedtem szokás szerint. .... Nincs szerencsém nekem semmiben. ... Izé! ... Talán ... talán csak a formám közelíti a tökéletest. A régi görög bölcsek szerint a gömb a tökéletes alak, forma. Na véééégre! Valamiben és is jó vagyok! xD

Kuzdern, Fatther, Ninett79 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. zsozso577

Sziasztok

Nagy nehezen végre bejutottam....bár írták, hogy lesznek egy ideig belépési hibák.....de ilyen sokáig?
    Ninett.....Terike december elején volt itt a topikban....akkor valami hibáról írt......lehet , hogy az a hiba!.....de akkor
    a telót miért nem veszi fel? HMMMM?????Te állsz közel hozzá.....ha megtudsz valamit, légyszíves velünk is megosztani.

Teljesen elvették a kedvem a játéktól! Miért kellett ezt a keresős eventet betenni....így december és ilyen rossz feltételekkel.
    Aki a fákat kiszeretné venni....igen-igen kösse fel a gatyóját!

12. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek, ki ideér, mert még indig döcögős az út! - mint a valósban.
    Tihamér, ne ostorozd magad, Te úgy vagy jól, ahogy vagy!
    Zsozsó, ezt a keresgélőst amúgy sem szeretem, most meg az időpont se jó, mert kinek van ideje a gép előtt ülni, mikor más dolga van így az ünnepek előtt! Hozzáfogok, cél a felhő, bár nem ér túl sokat! Fák elférnének még a tisztáson, de addig nem hiszem, hogy elérjek.
    Terikét én naponta várom, de ez nem jó hír, hogy még a telefont sem veszi fel. Ilonát is lesem, jönni kell már neki is!
    Napocska erőlködik, szél máshol jár.

13. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Halihó!!!!
    IGEN_IGEN!!!!!!Itthon vagyok,éppségben.Gyógykezelést sikeresen átvészeltem,eredményt majd hat hét múlva tudnak kimutatni.
    Tulajdonképpen boldog és elégedett vagyok,az én nyavajám,állapotom lepkeszárny másokéhoz képest.Kicsit erősödtem.többet tudok gyalogolni.Minden nap volt gyógytorna,eleinte még izomlázzal.A lelkiegyensúlyunkkal is törődtek..Sok kedves,segítőkész volt betegtársat ismertem meg.Még technikaóránk,foglalkozásunk is volt :Készítettünk zokniból hóembert,és karácsonyi díszeket.Tegnap szép mini zenés koncertel is megleptek..Igazi ünnepi hangulat volt...….Csak a szakácsokat kéne elküldeni valami gyorsított alapismereteket is oktató továbbképzésre.
    Farmmal még ismerkedem.Visszaolvasás folyamatban

14. Csacskamacska

Ilona drága, de jó, hogy itt vagy, hogy jó hírekkel jöttél! Nagyon örülök és nagyon vártalak!!!!!:):):) Erőt ad a pozitív "élmény" a továbbiakhoz! Igazán öröm számomra soraidat olvasni!
    Holnap bagoly megy!
    Sűrű napom volt, de most fel vagyok dobva, mert a Budapest Bár koncertjén voltunk és nagyon jó volt!
    Jó éjt, vagy jó reggelt!?

Kuzdern, jófarmerlány, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
  15. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Madárdalos 8) jó reggelt kívánok mindenkinek.

Napindítóként

Romhányi József: Gyíkrege

Szerette volna a
    gyík, ha kitudódna:
    ő a félelmetes
    bősz sárkány utóda.
    Hogy sor ne kerüljön
    kétkedő vitákra,
    dúlt-fúlt, pofikáját
    szörnyűre kitátva.
    Aztán bizonyságul
    mesékből idézett,
    hogy váltak ebéddé
    szűzek és vitézek,
    miként mondott misét,
    szagosat a püspök,
    hogy egyházmegyéje
    ne lehessen früstök.
    Röhögte a szájast
    szűz lúd, vitéz kácsa:
    - Itt az ebéd! Kapj be
    te mafla pojáca! -
    Hátrált a regélő
    kínos zavarában,
    erre már a légy is
    felkuncogott bátran.
    Ám nyomban megtudta
    szegény saját kárán:
    Aki ennek bohóc,
    lehet annak sárkány...

Mosolygós szép napot, a lábadozóknak gyógyulást kívánok.

Kuzdern, jófarmerlány, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Vidám napot Mindenkinek!
    Fatther, mosolygós lett! :)
    Lótás-futáson és ebéden túl, jöttem bekukkantani. Az utolsó karácsonyi ajándék is meg van véve!:)
    Bahán ma a végére érek a gaznak és kész lesz a gazdaköri. Farmoson még tegnap indult, így ott még van mit termelni.
    Háziasszonykodás és a takarítónői munka vár. Miért nem tud ez elfogyni sosem?

17. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot!

Nővérkénk talán belekeveredtél az összekuszált farmokba?Újra itthon!
    Igen sosem fogy el csak abbahagyni lehet.
    Mi megvagyunk az 1 bahással a többi nem rug labdába.

henrietta1223, Kuzdern, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  18. zsozso577

Sziasztok!

Eddig nem tudtam belépni....a hiba lehet, hogy nálam volt!....de az is lehet, hogy nem!
    Takarítottam egy kicsit...frissítettem....engedélyeztem....és most minden rendben van....tudok írni....nem csak olvasni.

Ilona.....üdv újra itthon! Örülök, hogy kipihenten és nem rossz emlékekkel tértél vissza.
    Drukk.....és Drukk!..... hogy az eredményed javuljon!

Szomorú vagyok, hogy Terike még mindig hallgat és nem tudok róla semmit sem!
    Valaki?...valamit tud róla?

A bahán a "rétes"- eventet befejeztem! Jöhet a folytatása! Úgy érzem, hogy ezt megint nem jól hangolták össze.....hiszen
    a farmos event még menni fog....és röpi-gyűjtésnek az erdő kellene!
    A farmos-eventnél a bal oldalt befejeztem....azt nem tudom, hogy a jobb oldalon meddig fogok jutni....hiszen eszméletlen
    mennyiséget kell termelni. Eddig azért is sikerült szárnyalni, mert pörgettem bónuszokat....de a 90 átlaggal nagyon nehezen haladok!
    Utálom!......de csinálom....amíg tudom!

Kérdésem lenne! Ki tudja a választ?
    A pajtában lévő növénybevételi bónusz hat az eventnövényekre is?
    Feleslegesen nem akarom elpazarolni....pedig gondoltam rá...bevetem.....és akkor rájövök saját magamtól!

henrietta1223, Kuzdern, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  19. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szervusztok!

Szia!

Az eventnövény is növény. Igen, hat rá ez a bónusz. :)

A nehézkes fórum használat, a belépés problémája is azzal van összefüggésben, hogy a fórum "költözött".

Más linket kell használni. (ezt az újat kell a könyvjelzőbe helyezni a címsorból)

Így az összes eddigi Enciklopédiás és egyéb tartalom elérése is új címet kapott (linket).
    Apránként érdemes lecserélni a régi útvonalakat, mert az már használhatatlan.

20. zsozso577

Köszönöm válaszodat!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.