Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Sikerült nagy nehezen, 3 nap után elérnem Terikét. Jól van, a nővérénél van még, jelenleg nincs kedve farmozni..
    Meg is akarta szüntetni a farmját, de erről lebeszéltem... Mondtam pihentesse, s ha akar jön, de legalább tudjuk,hogy jól van. :)
    Sokszor puszil titeket! :)

henrietta1223, Tündi100, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Terike jól van, ez a lényeg! Nincs kedve farmozni, de valljuk már be, nekünk sincs mindig kedvünk, pedig nem is vagyunk (olyan) betegek, mint ő!
    Ninett, köszi a hírt!
    Lajos, így igaz, sosem fogy el!
    Zsozsó, ma pörgettem, nem keveset! Lett az új kütyü, de bónuszból csak 1db 6 órás lett. Sajnos a kereken is igen gyéren lehet látni bónuszt, kipörgetni meg nagy szerencse kell hozzá.

3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Igazán nincs mit! :)
    Persze,hogy nálunk is van ilyen,hogy nem akarunk farmozni, de Terikénél más problémát érzek...
    Azt mondta,ha újra otthon lesz, akkor lesz kedve.... :)
    Ilona örülök,hogy otthon vagy, s reméljük az eredmény is jó lesz. Csak pozitívan, de te az vagy, s ez jó. :)

Utoljára szerkesztett: 12.12.19
    busika02, zsozso577, henrietta1223 és 3 más kedveli ezt.
  4. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ninett.....megnyugodtam! Köszönöm a hírt Terikéről.
    Kívánom, hogy a lehető leghamarabb a saját otthonában legyen!

Judit....tudom, hogy nagyon nehéz bónusz pörgetni..... szerencsém volt és elképzelheted , hogy örültem!
    Jajjj...csak ezzel a mini-játékkal meg tudnék békélni! Sokszor nem is látom....annyira egyben van a környezetével!
    BRRRR!!!!!

Kuzdern, Fatther, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  5. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Jó reggelt kívánok mindenkinek.

Sajnos, ma már nem annyira népszerű a játék, mint a kezdetekben.
    Akkor a napi dolgok "megbeszélése" szinte mindíg a farmmal kezdődött, mára ez megszűnt, s aki játsza még, inkább csak "suttyomban", rokonoknál, ismerősöknél főleg, ha nincs "okos telefonja", akkor meg sehogy sem.

Mosolygós szép napot, jó játékot.

Romhányi József: Kakukkoló

Mikor férjhez ment a könnyűvérű kakukk,
    azt akarta, legyen szép kis lakuk,
    és tojásaikat is költsék ki maguk.
    Ültek is rajt', amíg elzsibbadt a faruk,
    ki is kelt egy tucat - Szent Habakuk -
    szarka.

A kihagyhatatlan soppingolós hétvégi ajánlatok:

https://board-hu.farmerama.com/threads/mega-tp-nap.18920/#post-1054790

https://board-hu.farmerama.com/thre...kata-szupertrágyája-akció.18921/#post-1054793

Utoljára szerkesztett: 13.12.19
    henrietta1223, Kuzdern, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Kellemes délutánt Mindenkinek!

Délelőttöm sűrű volt, de elvégeztem, amit szerettem volna! :)
    Igen, megkopott a játék, meg a kedv. Egyre többen hagyják abba, mostanság már a 100 fölötti szinten lévő szomszédaim hőmérője is pirosodik, pedig ott könnyű a haladás. Én sem rohanok már időben aratni, lesz, ahogy lesz, jutok ameddig jutok alapon játszom.
    Sajnálom a tisztásomat leszedni hétfőre, nekem ott nagyon fontos dolgok vannak. Nem tetszik, hogy hol itt, hol ott lehet csak termelni.

Esős, szomorkás az idő, ablakon kinézve, sem kakukk, sem szarka...:)

busika02, Tündi100, henrietta1223 és 5 más kedveli ezt.
  7. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép estét!

Csacska még gondolkodunk rajtahogy töröljünk-e valamit az erdeiről,..ha töröljük is akkor is bentmarad az 5 vadas,3 manu,..1 füvész,..akkor viszont már alig van hely,..nem lényeges most is elvagyunk egyedük a bahással.

Egy kis Karácsonyi előzetes,..saját.

Mikulásvirág nem a megszokott színben.

Majnem kész. Nem macska a"forró háztetőn" az ott hómacska.

Ennyire vagyok képes,.. és egy kicsit másképp.
    Leminősítést is elfodadom.

Bocs ha valamelyik KÉP nem áll fel.

Utoljára szerkesztett: 13.12.19
    -elzemari-, henrietta1223, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Lajos, emelem kalapom! Dolgoztál eleget, tőlem dicséretet kapsz!
    A mikulásvirágod is nagyon különleges! Tetszik.

Még ma is többször eszembe jutott a szerdai koncert. A nyitónótájuk ez volt:

Ez pedig a záró:

Természetesen volt egy összeállítás karácsonyi dalokból is, ami lélekmelegítő volt.

henrietta1223, Fatther, Tündi100 és 3 más kedveli ezt.
  9. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Pihentető,vidám estét!
    Köszönöm a kedves fogadtatást,az értem való aggódást,a sok figyelmet,szeretetet!!!!!
    Igaz a játék már nem az ,mint amit 10 évvel ezelőtt elkezdtünk,sokat változtattak,szépítettek,könnyítettek ,az évek során,de a legjobb szándékok ellenére is gyakran fordítva sült el a kapanyél.Az én bánatom leginkább az, teljesen megfeledkeztek arról,hogy az élet nem csak játék és mi játékos" őskövületek " teljesítménykényszeresek,és sikerorientáltak" vagyunk .Szeretjük befejezni amit elkezdünk.A játéktól örömöt,kikapcsolódást,fehőtlen szórakozást várunk.A hidegzuhanyt,a sok üresjáratot nemigen kedveljük.
    A kezdeti "kamaszlángolás"mára nyugdíjas - néha ahogy esik úgy puffan - szeretetre váltott.A ragaszkodás azért még a régi,de már nem mindig a játéknak inkább a játékostársaknak szól .

10. zsozso577

Sziasztok!

Lajos én is emelem a kalapom! Nagyon ügyes és kreatív vagy! Gratulálok!

Hmmm!!!! ????.....a játék! Én is szembesülök vele, hogy már nem olyan, mint amikor elkezdtem!
    Sokszor kiakadok....de csinálom és azt hiszem, hogy saját akaratomból már nem fogom abbahagyni....hiszen
    annyi munkám van már benne! Lehet el fogok jutni...arra a szintre is , hogy az eventeket szortírozom!...más célt
    fogok keresni magamnak! Egyelőre csinálom, mint a mostanit is! Foggal , körömmel és a pajtához tartozó egyebekkel
    küzdök a mamut fákért....a turbó már a kertek alján van! Az utolsót nem biztos, hogy elérem....de megtettem érte mindent.

11. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Jó reggelt kívánok mindenkinek (madárdal nélkül, bár néha egy-egy eltévedt madarat hallani.....)

Egy másik kedvenc "rímhányó költőm":

Szilágyi György: Életbevágó tippek

Matuzsálem korú polgár
    manapság még elég ritka,
    ezért izgat minden embert:
    mi a hosszú élet titka?

Olvasd végig gyógyversemet,
    akkor is, ha kissé fáraszt,
    s kérdésedre megkapod a
    megnyugtató, konkrét választ!

Aludttejet igyál este,
    reggel joghurt, délben kefir,
    közben nyeld a répalevet,
    amennyi csak beléd „befír”.

Egyáltalán: levet, levet!,
    gyümölcslevet, céklalevet,
    aki minden levet bevet,
    utoljára csak az nevet!

Brettstettner az orvos neve,
    (buzgón áldom szittya nevét),
    ő vett rá a gyümölcskosztra,
    ma is annak iszom levét…

Legnyomósabb érvem, (ettől
    minden férfi meg lesz győzve),
    karalábét, zellert, répát
    nyersen fogyassz! (nőt csak főzve…).

Édességre rá se pillants,
    kenyér semmi!, hús is alig,
    s kemény fekhely! (földön feküdj,
    mint a szőnyeg, „faltól falig”…).

Elixír a vörösbor is,
    mert arról, hogy meszesedel,
    sejtelmed sincs, amíg iszod,
    (legfeljebb nem eszesedel…).

Ha teheted, legeltessél
    tarka mezőn szelíd barmot,
    legeltethetsz birkákat is,
    avagy vegyél kecskefarmot!

Ahol, míg a tejet fejed,
    csicsereg a füsti fecske,
    és a járókelők zöme
    kizárólag ló, vagy kecske…

Kerüljed az izgalmakat:
    labdarúgást és a szexet,
    meccsek helyett dominózzál,
    szex helyett meg egyél kekszet…

Dörzsöld be a tested gyakran
    alkohollal, sósborszesszel,
    dörzsölt leszel, a szesz pedig
    leszámol a kóbor stresszel!…

Élj nyugodtan! Ne nézz tévét,
    add vissza a telefonod!
    Végy egy rokkát, lehiggadsz, ha
    lakásodat tele fonod…

Tartsd be ezt a néhány szabályt,
    meglásd, jót tesz szívnek, agynak,
    végelgyengülésig élhetsz,
    ha betartod – és ha hagynak…​

Mosolygós szép napot, jó játékot, a lábadozóknak mielőbbi gyögyulást kívánok.

12. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!

Mosolyt a vers elolvasása biztosította.:)
    Konyhai event van nálam, majd átmegyek takarítónőbe.
    Gazok szaporodnak, a felhő kész, fák a távolban.
    Paradicsomleves, rizses csirke és püspökkenyér készül. Káposztasalátát néhány napja csináltam,így az van.
    Ma csak a nemszeretemcoobba megyek el kenyérért.
    Legyen jó napotok!

busika02, henrietta1223, Tündi100 és 4 más kedveli ezt.
  13. zsozso577

Sziasztok!

Károly....hogy milyen sok igazság van ebben a versben....bár van amivel nem értek egyet!:p:);)

Judit....én ma boltba nem megyek...itt bent a lakásban kellene ténykednem....meglátom, hogy mire jutok!
    Az eventtel haladok....már a látom a szuper-mamutfát!...az már biztosan a pajtában lesz...a végét nem tudom.
    Most hétvégén keveset fogok tudni...itt lenni a gépnél...így a jövő hét elején dől el minden!

Szép hétvégét!

14. Csacskamacska

Az ünnepben a készülődés időszaka a legszebb. Azért, mert a várakozás csodájával telnek meg a napjaink, és mert az összes szerettünk kicsit közelebb kerül hozzánk azáltal, hogy gyakrabban gondolunk rájuk, de azért is, mert ilyenkor összefog a család és együtt készülődik az év legszebb élményére.
    [​IMG] [​IMG]

brozsa, busika02, -elzemari- és 5 más kedveli ezt.
  15. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó estét!

Százas szint feletti gazda disszidált? Nálam egy jó hónapja egy régi szomszédom lett hűtlen, a 208-s szintű farmjával tűnt el. Én nem dobtam ki, hanem a rendszer tette ki a szűrét nálam a kerítésre, de kívülre. Ez van. Nem kell szeretni, de ez van. A játék elfáradt, megöregedett, akár csak én.
    Az elmúlt három napot fiatalok között töltöttem. Unokázni voltunk a 28 hónaposéknál. Bár több számítógép is van ott, de játékra legfeljebb este 10 után lett volna lehetőség, mert a kicsi akkor aludt el mind a két este a papa és a mama között a rekamién. Aztán reggel fél hat és hat között felébredt, - éjjel pörgött körbe-körbe a fekhelyen - átment a három alvókájával anyáék szobájába egy kis pótszundira. Az éjjel meg én is pihentem, mert az a csöppség minden erőt kivett belőlünk. Már nem vagyunk fiatalok, az erő korlátozott bennünk. Nem vagyunk jedik!
    Ilyen feltételek mellett - unokázás - szó sem lehet semmiféle eventről. Ma este jöttünk meg a nemzetközi gyorsvonattal, ami már Kelenföldön ötven percet késett. Szerencsére nem növelte a hátralékot, de akkor sem volt felemelő élmény a nyitott peronon várakozni. Először elnézést kértek, hogy 25 perc késés lesz, aztán már a hangosbemondó meg sem szólalt, - szerintem nem merték hergelni a Tisztelt Utazókat szóban - csak kiírták, hogy a késés előreláthatólag 50 perc lesz. Rajtam meleg nadrág volt meg télikabát, de aki csak vékonyabb kabátkába lejtett ki a vasútállomásra, ráadásul nem túl hosszú szoknyában és nájlon harisnyában, na az biz cidrizhetett. (Éééérdekes de egyetlen egy férfit sem láttam vékony kis műszálas harisnyában, rövid gatyában.) A nők ezek szerint jobban bírják vagy kedvelik a hidegebb időt, mint a "harcedzett" férfiak.
    Ma rendes időben elmegyek aludni. Ki kell pihennem a pihenést. :)

Jó éjszakát és jó eventezést!

busika02, henrietta1223, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  16. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Jó reggelt kívánok mindenkinek.

Aranyosi Ervin: Advent – harmadik gyertya

Advent, harmadik vasárnap
    örömgyertyát gyújtunk,
    rózsaszínre vált a lelkünk,
    nem nyomaszt a múltunk.

Közeledik a Karácsony,
    öröm gyúl lelkünkben,
    a szeretet és a hála
    vendég életünkben.

Az Adventi várakozást
    még az is fokozza,
    hogy minden nap, a Karácsonyt,
    még közelebb hozza.

A szeretet ünnepére
    készül minden lélek.
    Három gyertya lángja fénylik,
    s hálatelt az ének.
    Miért rózsaszín a harmadik gyertya?

A hagyományos adventi koszorú zöld ágai az örökkévalóságot szimbolizálják, formáját tekintve pedig a Boldogasszony ölelését, Isten teljes és végtelen szeretetét, valamint a lélek belső egyensúlyát jelképezi. A koszorú hagyományosan három lila és egy rózsaszín gyertyából áll. A lila szín a böjt, a bűnbánat, az önvizsgálat színe - jól jelképezi, hogy az adventi időszak nem csupán a várakozás, hanem a böjt, a lecsendesedés ideje is. A koszorún lévő egyetlen rózsaszín gyertya az örömöt, Szűz Máriát szimbolizálja - egyúttal arra is utal, hogy a harmadik vasárnapon kisebb hangsúlyt kap a bűnbánat.
    A gyertyák külön-külön is jelentéssel bírnak. Az első lila gyertya jelképezi a hitet, a második a reményt, a sorban a harmadik - rózsaszín - az öröm gyertyája, míg a negyedik gyertya - mely ugyancsak lila - a szeretetet szimbolizálja.Advent első vasárnapján az első lila gyertyát gyújtják meg, a második vasárnap a következő lilát, a harmadikon a rózsaszínt, az utolsó, azaz a negyedik vasárnap ismételten a lila gyertyát gyújtják meg. A hagyományos adventi koszorún helye van középen egy ötödik, fehér színű gyertyának is, ami Jézus életét jelképezi, amikor a földre érkezett. Ezt karácsony estéjén gyújtják meg.

Mosolygós szép napot, pihentető ünnepi készülődést.

busika02, Csacskamacska, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
  17. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

KÖSZÖNÖM!!!!!!!

busika02, Csacskamacska, Tündi100 és 2 más kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Örömteli napot kívánok Mindenkinek!
    Csatlakozom Károlyhoz, meggyújtom a harmadik gyertyát.
    A mai napon, advent harmadik vasárnapján, a rózsaszín gyertyát gyújtjuk meg, mely az öröm színe. Ezen a vasárnapon egy fehér, ragyogó angyal jön le a földre. Jobb kezében egy fénysugarat tart, amelynek csodálatos ereje van. Odamegy mindenkihez, akinek tiszta szeretet lakik a szívében, s megérinti fénysugarával. Azután a fény ragyogni kezd az emberek szemében, s elér a kezükhöz, lábukhoz és egész testükhöz. Így még az, aki a legszegényebb, legszerencsétlenebb az emberek között, az is átalakul, s megszállja a béke, a tiszta szeretet és a boldogság érzése.

henrietta1223, _Ilona49_, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  19. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok kedves Tiszántúliak!

Beugrottam, mert ezt nem tudom szó nélkül hagyni.Lajos kérem, minden elismerésem a tiéd, hogy ilyen szép mézes sütiket kreáltál.Csak semmi szerénység, sok asszony megirigyelhetné, amit alkottál.Gratulálok!!

Judit kedves,
    ami azt illeti , nagyon finomakat készitetteél te is.A sok kis apró süti nagyon dekorativ és a püspök kenyér pedig biztosan nagyon finomra sikeredett.Valóban ez az az ünnep, amikor valahogy a szeretet jobban kidomborodik, mindenki várja, készül, lelkileg is.

zsozso,
    szivből kivánom, hogy minél előbb a tulajdonod legyenek a mammut fák.Én bibelődöm még a keresgélős eventtel, de nagyon lassan haladok, nem is értem miért.talán mert nem mindig vagyok gépközelben? A csoda tudja, igaz először úgy terveztem, hogy nem indulok vele, de csak elkezdem mindig, aztán haladok amig érek.

Ilonám kedves,
    nagy örömömre szolgál, hogy látlak már.
    Igaz nem olyan mint tiz évvel ezelőtt a játék,ó, de mi nem változtunk ennyi idő alatt?Én bizony változtam, néha elgondolkodom már azon is, hogy meddig fogom én ezt a játékot még vinni. Ám ha belegondolok arra, hogy mennyi kedves gazdával ismerkedtem meg ez alatt a tiz év alatt, akkor eszembe jut, hogy bizony nem tudnám abbahagyni, mert akkor nem tudnák veletek sem találkozni, sem beszélgetni, ami aztán nagyon hiányozna.
    Tiz évvel ezelőtt ó mennyi minden más volt, sokkal lazább, nyugodtabb volt.Olyan igazi nyugdijas játék.Emlékszem az első nagy mennyiságű eventre, amikor 5000 darab epret kellett termelni..Atya világ, hol van az már.
    Amikor mindenről egy kis mese jutott az eszembe, hogy mi is történik az én gazdaságomban Alsódughagymafalván.
    Egyik évben irtam is magamnak a téli farmról, ha nem bánjátok elhozom nektek is.

Beköszöntött a tél a farmon is.Igaz , még nem a teljes területet keritette hatalmába.Nekem nagyon tetszik.A farm alján a kisegérke is megkapta egérmamától a meleg sapkáját, és most már boldogan tekintget bele a világba.A fák alatt pedig megannyi kis szentjános bogárka tartja a kis lámpáját, hogy ha megyek leszedni a gyümölcsöt, akkor azért lássak is valamit.A viztartály is csoda szép lett azzal a tiszta viz , áttetsző látványával.
    Egyszer csak arra figyelek fel, hogy nagyon sokan sietnek a kertek alatt és suttogva mondják, hogy
    -vajon mi lehet..nézzük meg.
    Elindulok én is, hogy ugyan már ne maradjak le a "vajon mi lehet"-ről..Meg is érkezünk egy kis házikóhoz és illendően bekopogok.Ahogy belépek, mert azon mód kinyilott az ajtó, komolyan mondom a szemem szám tátva maradt a csodálkozástól.
    Egy csodálatosan kivilágitott, fűzérekkel diszitett karácsonyi csodába érkeztem.Jobb oldalt egy hatalmas fenyőfa, feldiszitve sok szép fényes, csillogó-villogó disszel.Apró kis gyertyák fényükkel még emelték a hangulat szépségét.
    Apró kis kacajt hallok, és amint arra pillantok, akkor fedezem fel, hogy meleg kék sapkás , hosszú farkú mókuska, éppen egy hólabdátdobott a hosszúfülű nyuszika felé.Örömében, amikor elkapta, aprókat kacagott rajta.
    Baloldalt pedig egy hóember mosolyog mind a hét szénnel diszitett szája sarkában.Cirok seprűjét hóna alá szoritotta, meleg piros sállal védve meg a torkát, őrt áll a házara vigyázva.
    A házak ablakai megannyi fénnyel világitanak, hogy aki erre jár, az mindent jól meg lásson, és megcsodáljon.
    Birka Manci és Birka Brúnó egy egyes mellett állva, hivogatnak vidáman.
    -Kattints rá bátran, mondják nekem, biztatóan.
    Meg is teszem, és kapok egy szót, hogy advent.De nem csak úgy simán, hanem két kedves kis őzgida és egy csomó becsomagolt doboz társaságában vehetem át a bűvös szót.Megköszöntem az ajándékot és útrakerekedek, hogy beváltsam a megkapott ajándékot.Ehhez úgye hozzá tartozik, hogy kiváncsi is vagyok, hogy vajon mit takar ez a pár betű, amiért én ma az első ajándékot megkapom.
    Rá is ugrottam a két betűre, az Ok-ra és lám, lám, már ott is voltam az Adjisten Elzemari gazdánál.Nosza neki is duráltam magamat és bebillentyűztem az advent
    szól és máris ott termett egy pár jól felöltözött munkás, és
    -Mit parancsolsz édes Gazdám..felkiáltással közölték, hogy nálam lesznek egy egész napot.
    Ez aztán a meglepetés, ezt mindig nagyon szivesen veszem, mert megfáradt kezeimet igy aztán tudom kimélni, és a munka pedig halad.

Kedveskéim, igy jártam én ma délután a farmomra látogatás alkalmából.Remélem, hogy Ti is szembesültök ezekkel apró kis csodákkal, és jó érzéssel fogtok az ültetésnek.
    S akkor még a rénszarvasokkal közlekedő Télapóról nem is beszéltem, aki már megérkezett, hogy időben mindenkihez az ajándékot el tudja juttatni.

Nos, igy szólt akkor nekem ez az élmény....

brozsa, busika02, henrietta1223 és 5 más kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Szia Marika! Jó, hogy benéztél, jó, hogy meséltél! Régi idők tovaszálltak, ma már vagy megszöksz, vagy szokogatod az újabbnál újabb változtatásokat. ( tudatosan nem írtam azt, hogy : megszoksz!)

Tihamér, örülök, hogy jól éreztétek magatokat, s élvezhettétek az unokázás örömét és fáradságát, de ebben az esetben a fáradság is öröm!
    Néhány szó a nők téli öltözetéről. Igen, van ki meleg kabátot, meleg nadrágot vesz fel, csizmát húz és meleg sapkát tesz a fejére.
    Veszek én is meleg kabátot, van rövid és van hosszú is, hogy melyiket veszem fel az attól függ, hogy hova megyek és mivel megyek. Nadrágot nem igazán szeretem, van, több is, de ritkán veszem magamra. Szoknyás vagyok, rövid, vagy hosszú, s hogy melyiket veszem fel, az szintén attól függ, hogy mivel és hova megyek. Kocsiban a rövidebb kabátot és a rövid szoknyát veszem, mert vezetni abban kényelmes. Csizmát húzok már ebben a hidegebb időben , ami majdnem a térdemig ér és magas sarkú. Nejlon harisnyát viselek és bármennyire is hihetetlen, de meleg!! Van vékonyabb és van vastagabb harisnya is, egyszínű és mintás. Több is van, színben azt veszem fel, ami a ruhámhoz illik. ( megemlíteném még azt is, hogy azért a szoknya alatt a harisnyán kívül más is van...;)) Szóval, ha rétegesen öltözködöm, akkor néha még melegem is van.
    Számomra meg az érthetetlen, hogy a férfiak, hogy nem fáznak egy szál nadrágban, rövid zokniban. Bennem mindig az a kép van, hogy fúj a szél és az akadálytalanul szalad felfele a férfiak lábaszárán....Brrrrrrr!!
    Mivel a békák 10 fok fölötti időt jósolnak így karácsonyhoz közeledtén, így nem kell azon gondolkodni, hogy minél melegebben öltözködjünk. Magánvélemény, hogy inkább vennék meleg ruhát magamra, csak lenne jó hideg, mert most van tél és akkor most legyen hó és fagy!
    Ez tetszene:

busika02, henrietta1223, _Ilona49_ és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.