Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Biztos libatolltépés volt, kell a toll ebben a hidegben dunnának!xD

busika02, henrietta1223, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
  2. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép estét!

Beérett a Libaól!

busika02, henrietta1223, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  3. onagger52

onagger52 Fórum császára

Az nem biztos Lajos! Lehet, hogy EZ csak a pártunk és kormányunk hathatós intézkedésének köszönhető. Ha eddig a libaól gyártása nem volt közvetlenül bekötve az adóhatóság számítógépes kukkoló rendszerébe, a megtermelt libaól fekete vagy szürke volt, akár csak a gazdasága. De bekötést követően, immár a kötelező ÓL KÉSZ billentyű megnyomása pillanatában az adóhatóság rögtön tudja, hogy mi, merre, mikor és hogyan. És lám, az ól, ami eddig szürke, ne adj isten fekete volt, azonnal kifehéredett. Szóval, lehet, hogy nem az érésben volt elmaradás, hanem a kellően megérett libaól "zöld", azaz szürke/fekete állapota módosult a lehető legjobb irányba. Ki-fe-hé-re-dett! Tökéletesedett a libaól-gyártási bejelentési kötelezettség. Hála a magasságosnak!

És most már ennyi "okosság" után tényleg elvonulok a sarokba. Oszt ha kipityeregtem magam a megérdemelt szankciót követően, megcélzom az ágyikómat és álomba sírom magamat. ;):p

busika02, Csacskamacska, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
  4. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Jóóók vagytok!xDxDxD
    Igen beérett a liba és megtépték.....így megvilágosodott!xDxD......kivilágosodott!

busika02, Csacskamacska, -W-595- és 2 más kedveli ezt.
  5. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Ennél jobban már nem is lehetett volna körbemagyarázni.
    Most akkor reméljük hogy így is marad.
    Kutakodd ki a Hollót is mert elveszik a sötétbe.Pedig nem is arra mondják hogy sötét hanem Zalára.

Sírással meg csak óvatosan mert felébredsz.

busika02, Csacskamacska, -W-595- és 2 más kedveli ezt.
  6. zsozso577

Ohhhh....jajjjjj......a holló is sötét paca! Kiváncsiságból kitettem.....és akkor ezt is meg kell tépni????? hogy
    fehér legyen, mint a ......fehét holló?????:cry::p:)

7. Csacskamacska

Majd megfürdik a hóban, mint a csókai csóka!

Jó éjt! Aludjatok jól!

zsozso577, Kuzdern, henrietta1223 és 2 más kedveli ezt.
  8. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem témába vág.. De felhívtad Terikét? :)

Kuzdern, henrietta1223, Tündi100 és 2 más kedveli ezt.
  9. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó hajnalt gazdák!

Voltam vetítésen, de semmi új, a film maradt a régi. A vetítés után arra gondoltam, beszélek a mozigépésszel, de nem sikerült. A
    GÉPTEREM feliratú ajtó előtt várakoztam sokáig vetítést követően, de hiába kopogtattam néha egyet-kettőt, se nem nyílt ki az ajtó, se nem szólalt meg bentről senki. Összeszedtem a bátorságomat és lenyomtam a kilincset, hogy akkor majd én bemegyek hívatlanul. Nem sikerült, az ajtó zárva volt. Tanácstalanság vett rajtam erőt. Bentről hallottam a vetítőgép zúgását, ment a következő ismétlés. Hm! Meg megint hm! Lehet, hogy már ezt is automatizálták? Nem is ember vetít, hanem egy robot? Nem tudom. Minden lehetséges, meg az ellenkezője is.

További szép álmokat! (Valami relytéjes vagy rejtélyes <a nem kívánt rész törlendő!> okból kifolyólag egy szomszéddal sem találkoztam se a mezőn, se a réten, se tisztáson, se erdőn, még a Bahamákon sem. Hol lehetnek?)
    --------------------------------------------
    Hamarosan fél nyolc lesz. Köd, szürkeség és ködszitálás. De nem csúszik az aszfalt.
    --------------------------------------------
    Negyed tizenegy van és még mindig csak a köd, csak a szürkeség. Nagy tolongás ma sincs a fórumon.

Utoljára szerkesztett: 15.1.20
  10. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

11. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok, szép napot!

Már jártam erre reggel tájt, csak nem érkeztem írni.
    Ugyanis szólt a kis menyem, hogy van e kedvem vele menni a belvárosba vásárolni gyalog, és igent mondtam, mert én is akartam ezt-azt venni. Nem volt semmi extra vásárlás csak a Rossmannba, a DM-be és a Pepco-ba voltunk.
    Most olvastam a fórumon a leendő eseményeket, majd jöttem ide és látom Fatther szépen sorban áthozta nekünk :) - köszönet érte.

A tegnap délután készített újdonság jól sikerült, de majd legközelebb némi változtatást fogok rajta eszközölni. Sajtos muffin-t készítettem, de nem muffin formában sütöttem meg.
    Remélem sikerül ide másolnom a receptjét - hátha kedvet kaptok hozzá és elkészítitek.:);)

https://receptneked.hu/sos-sutemeny...T1JwdBz33DXgkUdRfGl3QWMpcC239nSWrr2M_wS3weuWk

Úgy látom sikerült :);). Hogy én milyen ügyes vagyok! :);)

Tihamér megint sikerült moziba menned, szépen gyűlnek azok a mozipontok :)
    Itt is szürkeség, köd van, ámbár az este kinézek az ablakon és látom felszállt a köd - mondom na végre.... erre reggel újra rátelepedett a városra -.--.-.

Utoljára szerkesztett: 15.1.20
    busika02, zsozso577, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  12. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó napot gazdák!

Igen, tudtam mozit nézni, de ennek az éjjel kellős közepén való ténfergés az ára. Az meg nem biztos, hogy megéri mindenkinek. Én is szívesebben aludnék olyankor, de már nem megy.

Jobban szeretem a sós süteményeket az édeseknél. A sajtosakat pláne. Nem vagyok se ilyen, se olyan érzékeny, jöhet minden. Magunknak vagy sajtos pogácsát, sajtos rudat, olyan arasznyit kelt tésztából, szoktam sütni. ha feleségem is jön sajtost készíteni, az a recefice/sajtos tallér tésztája, de nem kerek lapocskák, hanem pálcikák, kisebb rudak. Sajnos a villanytűzhelyen nem lehet tallérokat sütni. vettünk régen ezért amerikai palacsintasütőt, de az sem vált be. Marha vastagok lettek a tallérok. A feleségem ezért kiszurkálta a tésztát icipici perecformával. De sok beleragadt, sokat kínlódott vele. Javaslatomra felvágta vékony kb. 8 cm hosszúságú csíkokra és úgy sütöttük meg. Azóta ilyen a sajtos tallér nálunk. Metamorfózison (átalakuláson) ment keresztül. Az íze azonos a talléréval, csak a formája nem.

Pont egy órája Rézi felébredt, széthúzta a függönyül használt felhőket és szépen mosolyog. kedvem lett elindulni egy sétára. Azok a boltok, ahol Ágiék voltak, nem férfiembernek valók. Ha ihatnák, de nem ihatok alkoholt, inkább egy sörárudát látogatnák meg. Ki mit érdemel. Na indulok D-vitamint gyűjteni.

További szép napot mindenkinek!

13. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

14. Csacskamacska

Mosolygós szép napot Mindenkinek!

Kezdem ott, hogy reggel elaludtam.:( Így jár az, aki későn fekszik le. A hibás az időjárás is, mert ebben a szomorkás, szürke időben kinek van kedve kibújni a meleg ágyból?! Nos, így aztán gyorsan néztem a délelőtti teendők után és igen későn értem haza, ebéd is 13.30 után volt.
    Tihamér, én nem bánom, hogy ugyanazt a reklámot kell néznem, csak adja a pontokat, az a lényeg!Kellemes sétát! :)

Fatther, köszi a híreket, van miből válogatni.

Ági, tetszik a recept, ki fogom próbálni!:)

Voltam Ilonát meglátogatni, jól van, talán kedd körül hazaengedik. Puszil Benneteket!
    Terikével is beszéltem, jól "kitanítottuk" magunkat, régi emlékeket, tapasztalatokat osztottunk meg egymás között.:) Hiányzik neki a játék, de egyelőre még nem tud játszani. Bízom benne, hogy újra itt lesz közöttünk! :)

Most szaladok, gyorsan készülők, mert vár a tanítványom.:)

busika02, zsozso577, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  15. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Tihamér, tudom milyen az mikor alhatna az ember fia-lánya de nem tud, vagyis hajnal 2-re ki aludtam magam, és sehogy sem sikerült vissza aludni, felkeltem bekapcsoltam a gépet és farmoztam. Mostanság helyre állt az alvásom, alszok kb 6 órát és kész.
    A sajtos tallért ismerem én is, és nagyon szeretem, de sütni itthon én sem tudom, az anyukám szokott sütni, és pont a napokban mondtam neki - Anya eljövök és hozom a hozzá valókat süssünk sajtos tallért. :)

Jó éjszakát, szép álmokat.

16. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!

Nem aludtam jól. Este negyed tízkor letettem a könyvet és hajcsizás következett. Éjféltől fent voltam fél négyig, majd utána negyed hétig tartott a második alvás. Kész. Ennyi volt. Ám nem voltam éjjel Gizi közelében, - nem ajzott fel a drága - ennek következtében a mozira csak most reggel került sor. Volna. Filmnézés a bezárt ajtókon keresztül nem lehetséges.

Szép napot mindenkinek!

busika02, -W-595-, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Napsütéses szép napot Mindenkinek!
    Itt süt hét ágra és olvad a fákról a zúzmara. Szép, hideg sincs. Igaz jobban örülnék, ha nagy hó és fagy lenne.
    Mozizás érdekes lenne bezárt ajtón keresztül. Csődbe is menne, bár lehet már a csőd szélén áll, azért van éjszakai vetítés, mert az éjszakai áram az olcsóbb.
    Délelőtti program letudva, most gyorsan főzök borsólevest és krumplit, husi van.

busika02, henrietta1223, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
  18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó napot minden gazdának!

Ma laktóznapot tartunk. Ebédre sajtleves és túrós tészta volt. Az utóbbihoz szalonna is lett apróra vágva és kisütve.
    Még egy kicsit téblábolok a farmon, majd ha elindul az event, akkor küldök ajándékokat. Hátha lesz lehetőség küldeni valami "csak most jöhet jól"-t.
    Arra már rájöttem, ha éjjel nem megyek moziba, akkor esélyem sincs vetítést nézni. Viszont nincs mindig kedvem idejönni csak ezért. Lassan már a farmra való belépést is meggondolom. Annyira már nem vonz, mint tíz évvel ezelőtt. Csak bennem lehet a hiba, pedig nekem csak egy hibám van, a túlzott szerénység. De ezt is már sokszor leírtam, ez is unalmas szöveg. Még ha feltétlen igaz is! :pxD

Szürkeség van nálunk, ezért mindenkinek kívánok szép napos napot a hártalévő órákra!

19. zsozso577

Sziasztok!

Nálunk szürkeség honol.....a napnak még halvány sugara sem látszik!
    0 fok....az hidegnek nem mondható...ebben az évszakban!
    Ez a legrondább idő!....olyan nagyon nem szeretem!

Az eventet elkezdtem....első olvasatra soknak tűnt a 2 gaz mennyisége és a felröpi is....pedig már megszokhattam volna!
    A farmon és a szédültön ma aratás után leszedtem mindent....ha végeztem ...akkor a gyűjtőket rakhatom vissza!

A mozi nálam is csak és kizárólag hajnalban van nyitva....már amikor nyitva van!

Megyek, mert lassan aratni kell!

20. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Nem aludtam jól az éjjel,..... hülyeségeket álmodtam,......

Itt is szürkeség és köd honol :sleepy: - már nagyon unom és utálom.
    Szinte egész nap úton voltam 3 körül értem haza és event kezdéssel kezdtem.
    Reggel elvittük a kis hercegnőt bölcsikébe a menyemmel, majd az ALDI-ba voltunk, onnan az ABC ahol most akciós a csirkemell filé és a nyíregyházi finomliszt, majd a Pennybe mentem de már csak egyedül, mert ott meg az 500 dkg-os omnia kávé akciós és szólt az anyukám hogy vigyek neki, ezt követően elmentem az anyukámhoz ott voltam vagy 2 órát, hazafele jövet elmentem bérletet venni, végül haza értem, így megvolt a mai " edzés " mert gyalog közlekedtem.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.