Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Annyit én is meg fogok tenni, hogy kipróbálom a telefonról, ha majd lesz egy okos ember mellettem, hogy amikor úgy adódik, hogy szükség lesz rá, akkor tudjam használni. Nálam bármikor megcsörrenhet a telefon és akkor szaladnom kell. Az elmúlt 2 hét is zsúfolt volt, most egy kis nyugi van, de ki tudja meddig?!

Ragyogó napsütésben a hátsó teraszon olvad a hó, csepeg az eresz. Déli fekvésű. Az északi oldalon hűs van.
    Lassacskán készülődöm, megyek dolgozni. [​IMG]

2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Nem mondom, hogy soha nem fogok aratni telefonról....de az biztos, hogy ritkán és akkor is csak akkor ha lesz elfogadható net....vagy én feltöltöm....nagyobb csomaggal a telón!....
    Egyelőre csak arra használom, hogy a bankon keresztül fel tudjam tölteni a másik mobil-netemet....hogy ne kelljen este menni oda
    ahol ezt el tudom intézni....ez persze otthonra vonatkozik.

3. Évi760606

Évi760606 Fórum-zöldfülű

Szia! Rendben. Köszönöm szépen! További szép napot nektek! :)

4. Évi760606

Évi760606 Fórum-zöldfülű

Szia! Pest megye Dunakeszi.

mebajah, miklos4949 és Tündi100149 kedveli ezt.
  5. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Az enyém is , de én még így is le tudom időnap előtt ügyesen aratni.
    Évi! Szeretettel köszöntelek, érezd jól Magad közöttünk!
    Terv:
    -tarolok
    4-en eventes dudva, 2-n köris
    -maradék időben hosszúzás

6. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot mindenkinek!

Napsütéses időnk van -4C°,.. és tartja magát,csak ott olvad ahova a nap oda süt!

Tegnap mindhárom farmot befejeztük,... érdekes hogy ma jobban jöttek a felröpik mint eddig!

Megyek olvasni 1 kicsit hátha többet tudok!

Csacskamacska, zsozso577 és mebajah kedveli ezt.
  7. zsozso577

Nahhh...én is ügyesen le tudom szedni....kézzel is!!!!xD A sok-sok nekem is a kedvencekben van...a többit kézzel szedem.....
    és.....már volt olyan gyors a kezem, hogy még az agyamig el sem ért, hogy mit látok és már le is volt kapva!
    Nekem még nincs tervem....még emésztem az előzőt!
    Annyi biztos, hogy nem tarolok.....hiszen tegnap öltöztettem az erdőt és a zuhatagot is.....igy azok biztosan maradnak....és még a bahán van jó pár fa....amit még eldöntök majd, hogy marad....vagy leszedem.
    Most számoltam....1 aratásból 2000 gaz jön le....az 11 aratás!...igy is végzek hétfőn....és remélem addig a gaz is meg lesz.
    A hétvégével van gondom....ott minden este ujra tervezés lesz és val.szeg valami hosszut kell ültetnem....pl. mogyorót!
    A szigeten ilyenkor is a gaz megy....ott valahogy nem zavar....ha tul érik!

_Ilona49_, Tündi100, miklos4949 és 2 más kedveli ezt.
  8. miklos4949

miklos4949 Törekvő

Sajnos nálam általános jelenség,hogy az aktuális felhő kihelyezésig csak csurog-csepeg a felröppenő,izgulhatok meg lesz-e az event,a befejezést követően meg megontja,gyakran több százat váltanak be.
    A fejem olyan,mint a szita! Játék közben elfelejtettem kikapcsolni az oxigén palackot,így időelőtt kiürült,csere csak pénteken,ezért addig nem tudok jelentkezni.Így jártam! Mármeg látni se látok,helyesírás javítása elmarad.

zsozso577, Tündi100 és Csacskamacska kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

Megjöttem, kis tanítvány okosítva! :) - de ügyes ő, csak egy kis segítség kell neki! Utak szárazak és lehetett haladni. Már egész világos van 16 óra körül, így jó vezetni is. Szürkületben nem szeretek vezetni.
    Terike, röviden, tömören írtál, de mindent tudunk!:)
    Szia Évi, örülök, hogy jöttél! Csinálod az evented? - ha igen, milyen terved van, hogyan csinálod?
    Lajos, valószínűleg azért, mert már kész vagy, így nem is drukkoltál annyira, a röpik meg megtréfáltak és most bőségesen röpködtek!
    Nos, én sem tarolok Zsozsó, a tisztást és a zuhatagot meghagyom, a többin lenyomom a gazt, éjjelente hosszabb akármivel, utána gazdaköri folytatása, abba úgyis hosszú kell és sok. (érnék már a végére!)
    Ilona, sajnálom a bakit! Neked ez nagy gond, hiszen szükséged van az oxigénre!

A gesztenyést úgy állítottam be, hogy napközben érjen meg, így kora délután benézek a felhőkhöz és ha aktuális akkor tartalékolom, ha nem, akkor leszedem.
    Az utóbbi időben rákaptam az aszalt szilvára, elég sokat csipegetek belőle. Ma felbontottam egy sárgabarack befőttet is, majd mind megettem. Az apróbb szemeket egészben tettem el tavaly, a nagyobbakat felezve. Ez felezett volt, amit megbontottam. A maradék csirkehusihoz ettem és a lábast is kitunkoltam kenyérrel. Finom volt!

_Ilona49_, brozsa, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  10. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Nálunk is az erdei és a zuhatag marad úgy ahogy van!!
    Egyedül az esőerdőben kell az állatokat leszedni!

_Ilona49_, mebajah és zsozso577 kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Még nem untuk meg! Nincs mit olvasni Tőled, pedig de kíváncsi vagyok! :)
    Lajos, szerintem is kár mindent letarolni!

_Ilona49_, Tündi100 és mebajah kedveli ezt.
  12. zsozso577

Csacska....mikor is érsz a gazdaköri végére?;) Nagyon lelkiismeretesen csinálod!
    Én valahogy nagyon lassan haladok vele....van már amelyiket félen abbahagytam.....iszonyatosan sok virágot kér!...igaz
    tp-t is ad....de akkor is! Egyesével jelölöm meg magamnak....igy a szemem egy kicsit félrevezeti az agyamat!xDxD

13. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Mit írjak kedves Csacskamacska? Semmi érdemes nem történik, hacsak az nem, hogy ma kiraktam harmincvalahány titokólat, nem is tudom honnan szaporodott.
    Semmi említésre méltó nem lett belőle. Mondjam azt, hogy megszoktam? Nem szoktam meg! Mindig dühöngök a keréken is, a cukor meg a só meg a mandragóra, meg az az üveges valami szirup már ömlik ki pajtámból. A tenyésztés dettó, most a hétvégén néhányat tenyésztettem, semmi ugrás.
    Olvasgatom a csevegőbe, hogy kinek mit adott az áhítatos láda, sokan kaptak ara kacsát meg egyéb finomságot, én csak rózsát kapok meg rózsaszín cserepet.
    Most már nem is nyitogatom egyesével, majd megvárom, hogy legalább öt legyen belőle. Na ilyen az én formám, de ha egyszer megfordul a szerencsém!
    Éjszakára öltözzetek be, zoknit még az ágy lábára is, kutya hideg lesz!(Ha igazat mondanak)

14. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Áhítatos láda,.. én mindig azt mondom a Tündinek itt a csókos láda,.. mivelhogy csókhal van rajta!
    Valamelyiken már jött 1 Repülő elefánt,...leginkább cserép vagy rózsa!
    Rózsaszín cserepet küldözgetem ajándékba,.. múltkor a piacról is visszajött,... ahova küldtem hátha nincs meg a virágkötészet 5-ös szintje!

zsozso577, _Ilona49_ és Csacskamacska kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Mikor érek a végére? Szerintem 5 év múlva, de akkor sem, mert addig felemelik a határt 400 -as szintre és ott is sorakoznak majd a gazdaköri feladatok. Már néha alig találom meg, hogy melyik gazdakörinél tartok, mert annyit kell pörgetnem lefele, hogy eltévedek. Sebaj, szép az élet! Igaz, hogy rengeteg gaz kell bele és jól fizet, de képtelenség a végére érni. No, majd egyszer, vagy sem! ;)

Rózsa, még hogy semmi! Hát az a csomó titok? Jön majd a gőzös és akkor majd jól fog jönni! Tessék a rosszban is meglátni a jót!
    Ládákat egy héten egyszer, vagy kétszer nyitogatok, akkor a ládák ládájával kezdem, aztán ahogy jönnek sorban. Elkapatva nem vagyok, de ez van, már akkor csodálkoznék, ha sok jó lenne benne. Sok kicsi sokra megy jelszóval nyitogatom a ládákat. Pörgetésnél, ládanyitogatásnál néha kicsúszik egy-egy szó a számon, de azt nem írom itt le, mert nem akarom, hogy dádát kapjak!
    Lajos, szeret az a rózsaszín cserép téged, ragaszkodik hozzád. Tessék értékelni a szeretetét!;)

Két napja lecseréltem a nyári takarómat télire. No, jó a nyárin volt még egy másik is, mit hajnalfele magamra húztam. Igenis, húzok zoknit az ágy lábára! Jaj, nincs is lába az ágynak!xD
    Henike merre jársz?

zsozso577, Tündi100149 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  16. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Éppen én is erre gondoltam, ne jöjjön hiába az a gőzös,majd onnan kapok valami értékeset.
    A gazdaköriket én úgy csinálom, hogy ki van rakva a kedvencekhez amit éppen kinéztem magamnak, hogy szeretném befejezni, a többivel addig nem foglalkozom. Bár most kinéztem magamnak egyet a levesmesterbe mert sok zöld cseppet ad, meg 60 szupertápot, már két hónapja ezt csinálgatom mert kisebb értékű tenyészállatot szoktam venni, és azokból próbálom fölvinni.A többi tenyésztős gazdakörivel eljutottam az utolsó előtti szintig, onnan egy tapodtat se. Van amelyik már 6 éve vár sorsára. Most éppen a korcsolyás struccot igyekszem bevonzani a farmomra, de csak akkor csinálom, ha éppen van bumm, vagy találtam a piacon olcsó állatot.
    A rózsaszín cserép engem is szeret,bár még meg se néztem mi az értelme, haszna.
    Aludjatok jól!

17. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Virágkötő TP bónusz 100! Mást nem tudok vele kezdeni,.. vagy eladom vagy ajándékozom!

zsozso577, mebajah és Csacskamacska kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Tenyésztős gazdakörik nekem sem lesznek befejezve sosem, kivéve, ha ingyen adják majd az állatokat hozzá! Azt várhatom!

Jó éjt , mosolygós ébredést!

Tündi100149, zsozso577 és mebajah kedveli ezt.
  19. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Eddig csak cserepet kaptam, adtak 1 csokor virágot is. Biztos, azt kell dugványoznom. Jó lenne egy ágasfa, arra fölaggatnám a cserepeket.
    "kutya hideg lesz!(Ha igazat mondanak) ": Már jelen idő. Kávézva füstölögtem odakinn, előtte tundrabugyogó, ruhásszekrény rajtam.
    De egészségesnek éreztem.
    Vajon a savanyú káposztás tócsnit lehet tepsiben lapként megsütni? Az édes életérzésem valami egyszerű- ebből készült- gondoltam még fokozni.
    Nyugtalanít Ilona írása! Vészhelyzet esetén nincs rapid megoldás? Nem létezik, hogy ezt el kell szenvednie!
    Tegnap óta mosolygok, ha eszembe jut: egyetlen boltban találtam/nyomozás után/ puha ceruzát. Mikor mentem fizetni kezemben az 1 szál cerkával, érdekesen néztek rám, és kérdés nélkül sem maradt. De legalább érdekelte a kedves pénztárost, hogy ez a fajta mire való. Valóban aranyos volt.

20. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Sziasztok Gazdák!
    Csacska itt vagyok jelentem!Ilona én is gondolok Rád és nincs semmi más megoldás?-ez biztos?Valóban kutya hideg van -12 fok.
    Mebajah és mihez kell a puha ceruza?-csak nem keresztrejtvényhez?Nekem van sok küldöm fénypostán nyiss ablakot!
    Milyen érdekes lányom nézegette a konyha butorokat a boltba és nem tetszett egyik sem ,igy fejébe vette hogy csináltatni szeretné.
    Nem volt asztalos ismerős és lám láss csodát mindig időbe jön a segitség.Itt maradtunk három csaj most tudjuk csak igazán hogy
    kellenek a fiuk mert egyedül nem boldogulunk a fiu munkát nem mindig tudjuk megcsinálni.Már egy hete nem voltam lent már
    nagyon hiányzik egy kis levegő, na meg a mozgás séta.
    Mióta több event van egyszerre nekem élvezhettetlen a felénél az egér ide oda ugrál önnálló életet él.Eddig ez nem volt igy tegnap
    is idegbajos lettem és már feladtam nem tudtam beletalálni amit ültetni akartam.Na ennyit a játékról.!Régen minden jobb volt!? Hogy lehet beidézni hogy aki irta az is ott legyen,mert az nem sikerül nekem,köszönöm a segitséget.
    Szép napot!

Csacskamacska kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.