Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Jelen pillanatba nincs helyem,..de már barátok vagyunk mindhármon.

busika02, zsozso577, -W-595- és 2 más kedveli ezt.
  2. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Szervusztok!
    Jelenléti aláírva.
    Itt verőfényes napsütés.Valószínűnek tartom,hogy a Dunántúlon is mert a fiúktól eddig megszokott kényeztető tájékoztatási kedv "beárnyékolódott",de lehet,hogy már húsvétra készülődnek. Így csak későn vettem észre,hogy éjfélig szuper akciós kedvezmények vannak.
    Nagy örömömre a tenyésztéshez csak egy azaz egy szupitáp szükséges.
    A virtuális tavaszi nagytakarítást... lóugrásokkal mindkét farmon befejeztem.A lakberendezés elég nyögvenyelősen halad.…Itt már "csak "a felhőért küzdök, "mikloson" még két kör növényültetés vár rám.Jó lenne,ha a valósban is legalább így tudnék haladni.
    Holnaptól már kicsit könnyebb lesz.Az önkorményzettól a bevásárláshoz és,a gyógyszeraim kiváltáshoz heti egy alkalomra kapok segítséget.
    Remélem mindannyian jól vagytok!!!

busika02, henrietta1223, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  3. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok kedves Tiszántúliak.[​IMG]

Nagyon szép az idő felénk is, igaz egyenlőre csak az ablakon keresztül nézegetem.Jó lenne egy kicsit lemenni sétálni, de még erőt kell magamon venni. Felborult a rendes kerékvágásom nagyon.

Nézegetem az új eventet, de az éjféli kezdés....hm nem is tudom.S még ráadásul egy bűntett helyszine lesz a gazdaságom egy területe.Te atyavilág, mi fog ott történni??
    Azzal együtt kiváncsian tekintek elé, aztán majd meglátjuk, hogy miként is boldogulok vele majd.

Remélem mindenki jól van, már a lehetőségekkel számolva....

Legyen derűsen szép napotok.

busika02, henrietta1223, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  4. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Lajos , szuper köszönöm szépen :).

Ilona , hajrá.....hajrá remélem sikerül az eventet végig vinned.
    Örülök hogy kapsz segítséget.
    Ó.... én balga teljesen megfeledkeztem az 1 tápos tenyésztésről :wuerg:.
    Nagyon köszönöm hogy írtad :).

Itt, hol van nap sütés, hol nincs, a felhők hatalmas habgaluska formában díszelegnek.

Én jól vagyok, remélem Ti is jól vagytok.

busika02, henrietta1223, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  5. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Hüüüühhhhaaaa....az éjfélkor kezdődő event....valahogy nem dobott fel....sőt a fejem is megfájdult!
    Nem vagyok vicces kedvemben....mivel a fejem is fáj....egyelőre nem értem!

Marika miért lesz a farmod egy része bűntett helyszíne?..valami felett biztosan elsiklottam!

A Firkász dekorról sem találtam semmit ......hogy honnan lesz meg?

Na....megyek keresek valami tornát.....hátha jót tesz a fejemnek!

Vigyázzatok magatokra!

busika02, -W-595-, miklos4949 és 4 más kedveli ezt.
  6. -elzemari-

Zsozso,
    ne ijedjél meg csak ....innét merittetem!!

henrietta1223, busika02, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
  7. zsozso577

Okkk...Marika!
    Megynyugodtam!xD Igy jár az aki....nem néz szét alaposan!

8. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Madárdalos jó reggelt kívánok mindenkinek !

Aki szeretné megtalálni "A firkász"-t, azoknak hoztam a segítséget, (katt' a zöld szövegre) LaPared összefoglalóját.

Jó játékot, mosolygós szép napot.

9. zsozso577

Sziasztok!

Károly....köszi az infót!

Én az éjszaka megkerestem mind a 20 db-t.....nahhhh nem egyedül.....be-benéztem a topikba.
    Sokat megtaláltam egyedül....de pár olyan csalafinta módon volt elhelyezve és jelölve, hogy idő kellett míg
    rájöttem hol is keressem....és a helyszínen hol is találom! Valamikor 2 órakor feküdtem le.
    Reggel késve keltem....így az aratás bánta.....egyelőre vegyesen ültetek....aztán meglátom!

Ti csináljátok az eventet? Melyik növénnyel dolgoztok? Megtaláltátok a nyomokat?

Vigyázzatok magatokra!

Remélem, hogy mindenki jól van!

Kuzdern, grauhund, henrietta1223 és 6 más kedveli ezt.
  10. -elzemari-

Sziasztok.[​IMG]

Zsozso.

Éjszaka én is felébredtem de nem volt lelkierőm felkelni, majd fél négykor már azért csak felkeltem és nekiálltam a munkának.Én először elkövettem azt a hibát magamtól, hogy nem néztem meg alaposan a képet és igy aztán kerestem és mindenfelé, de persze nem leletem.akkor kaptam magamat és elmentem a csevegőbe és ott megvilágosodtam.
    Igy aztán énekem is meglett a Firkász.A húszórásat ültettem, mert kipörgettem egy bónuszt és igy 15 darab jön le egy aratás alatt, aminek nagyon örülök.

Károly kérem,
    a segitség hajnalban nekem is nagyon jól jött, igaz először saját kútfejből próbálkoztam, mert nem tudtam, hogy ilyen klassz segitségek vannak.

A madárdal az is rendben van, vigan vannak a madárkák már, szerencsére.

11. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot!

Mindenhol megvan a Fírkász,..a harmadik farmon már könnyen ment.Milyen sokat kellett keresgetni többet vártam tőle,..mármint amit ad.

Volt a három farmon 15 db Imádkozó Sáska titkos,..naná hogy 1 sem lett belőle.
    Épp úgy a 6 darab Hangyásból szintén zéró,..eddig amióta a Hangya játékba van csak 1 db lett a titkosból,..most már azért van mert az egyik jó szomszéd megdobott 2-vel.
    Ajándék Hangyának ne nézd a fogát!

Szezonossal nem foglalkozunk,..eddig sem tettük,..ami jön az jön belőle.

Lányok nagyon későig és korán fent voltatok,..csak nem sütött be hozzátok a Hold??
    Mert én olyankor a tető szélén sétálok.

12. zsozso577

Sziasztok!

Jajjjjjjj.......Lajos!...vigyázz le ne ess a tetőről!xDxD
    Nem vettem észre, hogy világított volna a hold! Lehet.....de nagyon el voltam foglalva a nyomok keresésével.

Marika....én is hasonlóan jártam, mint Te...először csak véletlen találtam meg az elsőt....aztán össze-vissza kerestem...
    jártam a farmterületei között....mint a mérgezett ez egér! Utána néztem be a csevegőbe....és ott világosodtam meg...bár egy-egy
    nyom feladta a leckét....pl a popkorn és az ivólé....nagyon nehezen esett le...hogy az bizony a mozira illik....ott aztán hamar meg is
    találtam!:p:cry::pVolt idő amikor azt mondtam, hogy vége....megyek aludni....de a kiváncsiság erősebb volt!
    Az utolsóknál már azt éreztem, hogy lefejelem a monitort!xD Aztán kinevettem magam!xD Nem vagyok normális!....
    megállapítottam!xDxDxD

Tündi100, -W-595-, grauhund és 2 más kedveli ezt.
  13. -elzemari-

Lestem én is a nyomokat, és olyan öröm fogott el, amikor megtaláltam.Igy aztán hamar reggel lett.Még jó, hogy a Papa nem tudta, hogy én már hajnalban számitógépeztem.
    Jó hogy csak egyszer van április elseje....

14. zsozso577

xDxDxD

Jó érzés, hogy nem vagyok egyedül a lükeségemmel!.....:p éjfél után többen voltak fent....tapasztaltam!:pxD

15. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Tegnap mikor elolvastam az ismertetőt a keresgélést abszolute nem értettem :wuerg:, nem maradtam fent, mondtam majd reggel....
    Ma reggel pedig mikor beléptem látom a pajta ajtón van valami .... automatikusan rákatt ..... eltünt..... na mondom nézzünk akkor utánna , olvasom a csevegőt, ahol fel volt sorolva hol találom a firkászokat, megyek keresem sehol semmi, megint olvasok..... megint keresek... semmi, már majdnem feladtam, mikor rátaláltam kovacsniki84 gazda társunk képes segítségére és végre megértettem hogyan is kell keresgetni :D, ezek után pedig hipp-hopp meg is lett mind.
    Ma reggel kipörgettem egy 100 %-os termény bónuszt :inlove:, felszaporítottam mind két növényt, de a 20 órásat ültettem végül, 2 kört szupertrágyáztam, most pedig csak vizeztem és trágyáztam reggelre be is érik.

Jajj.... Lajos, a tető széle nem biztonságos övezet.

Remélem jól vagytok.
    Vigyázzatok magatokra!

zsozso577, -elzemari-, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  16. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Boldog éjszakai Üdv Mindenkinek!
    Én a "lükék"táborát szaporítom.
    A kíváncsiság és az új felhők iránti "vágy" engem is éjjel 2-ig a gép előtt tartott.
    Eredmény felemás.Felhők mndkét farmon meglettek,a kutatáshoz nem volt türelmem....még mindig nehéz ülni.....az óránkénti aratás-vetés idegesített,..feladtam.

Szociális gondozó szimpatikus,tegnap lett nagymama.Bevásárolt,receptet elhozta a háziorvostól,gyógyszereket kiváltotta.
    Oxigén utánpótlás is megérkezett,szipákolhatok.
    A nap sikerélménye:két hét után sikerült a klinikai doktornőmmel konzultálnom.Kézrátét helyett telefonos,hangrátétes távdiagnózis.CT- megtekintése után további teendőkről postai úton levélben tájékoztat......Mennyivel kényelmesebb,mint betegszállizóval rázatni magam ungon-berken keresztül oda-vissza, majd órákig "heringként" várakozni.
    Miután nappal már kialudtam magam és a farmos teendőim is elfogytak....ideje eltenni magam mára.
    Jó éjt, csilingelő szép álmokat …..hisz" a vilamos is aluszik"...utasai otthon maradnak.

Gio, busika02, Tündi100149 és 5 más kedveli ezt.
  17. zsozso577

Sziasztok!

Már elmúlt április elseje...de én folytattam a h...-t!
    Ma is fent voltam.....2 óra után feküdtem le....vártam a gaz érését....közben horgoltam.....a végén már nagyon álmos voltam....
    alig láttam....a lényeg, hogy arattam!:p..amennyiben jól számoltam....akkor ez az event is pipa!!!!!!

A tenyésztési eventen sokáig gondolkoztam.....nekem már nem kell kütyü.....hiszen nem tudom kitenni őket.
    A lényegesebbek is gondot okoznak!....hisz annyi event van.....és bizony sokszor le kell csupaszítani a területeket!
    Ilyenkor mindíg más kerül vissza....megnézem, hogy miből van kevés...mire van szükségem....és.....azt teszem ki.
    Végül győzött a kezem....a telep be van népesítve!

Vigyázzatok magatokra....maradjunk otthon....vigyázzunk egymásra!

henrietta1223, Fatther, roozka és 5 más kedveli ezt.
  18. -elzemari-

Szervusztok kedves Tiszántúliak.[​IMG]

Szóóóóval, készen lettem én is az eventekkel.Igaz megmondom őszintén, elborzasztott a húsz órás vetemény, ám hamar rájöttem, hogy no para majd megoldjuk egy kis szupertrágyával.Igy aztán a felszaporitás után, letermeltem a Firkászfüvet, és és szép komótosan beadtam a Gazdakörben.
    Megköszönték, megadták érte ami jár, én pedig szépen hazaballagtam , mert a teherautó amit megfogadtam, az elvitte a temérdek ládát, amit kaptam.KIváncsi vagyok, hogy vajon mit is rejtenek a ládák.Bizom benne, hogy azért sok örömöm lesz majd bennük.

A tenyésztésnél is sikerrel vettem az akadályt, mert szerencsére volt minden, igaz a csillámporból volt hiányom, de a piaci kinálat az biztositotta számomra a szükséges négy darabot.Jókat mosolyogtam közben, ahogy tüsténkedtek a kis dolgozók a ház épitésével.Hamar kellett kapkodniuk, mert ahogy én diktáltam az iramot, hááát nem volt idejük pihenni.

MIndig elgondolkodom, amikor a képeket nézem, hogy milyen szép és aprólékosan van megtervezve, lerajzolva, kifestve a kép ami elénk tárul.Olyan jó annak, akinek ilyen bő fantáziája van, hogy kitalálja, megvalósitja.Biztosan megelégedéssel tölti őt is el, amikor a kollegák is elismerően nyilatkoznak róla.Gondolom én....

Ma amikor még érett a növény, átrendeztem a kütyüket és az ajándék ládákat adókat minden esetben kitettem és ami nem ad csak tp-t az bizony bent marad a raktárban.Igy aztán óriási láda tulajdonos leszek maj d.

Ti hogy álltok a munkálatokkal??

Most elbúcsúzom, kivánok további jó játékot és vigyázzatok magatokra.

busika02, zsozso577, henrietta1223 és 4 más kedveli ezt.
  19. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok, jó reggelt!

Mind két eventet megcsináltam, a tenyésztőst csak ma reggel fejeztem be, kaptak egy kis pihenőt a ház építők, kelletek még jelvények és azokhoz ma reggel indítottam el a tenyésztést.
    Nekem is tetszettek a képek :).

Itt szép napsütés van, gondolom a levegő is fog melegedni.

Vigyázzatok magatokra!

Legyen szép napotok!

El ne felejtsétek átvenni a Maradj otthon ! - Vigyázz magadra és másokra ! ajándékot :).

Utoljára szerkesztett: 3.4.20
    busika02, zsozso577, _Ilona49_ és 4 más kedveli ezt.
  20. -elzemari-

Sziasztok.[​IMG]

Gyönyörű az idő én is kicsit kimegyek a hátsó udvarra, hogy egy kis jó levegőt szivjak magamba.
    Én nem is értem, de olyan hamar eltelik egy nap, pedig mindig valamit csinálok, talán azért?
    Elhatároztam, hogy kipakolom a könyveket és leporolom őket. Sokat már elajándékoztam a nyugdijas kluboknak, ahol nagy örömmel fogadták.Van aki hazaviszi, de van aki csak a klubban olvasgatja.Igy legalább tudom, hogy jó helyre kerülnek.
    Szerencsére mostanában a Papa unokái is szivesen visznek belőle, aminek nagyon örülök.

Nektek hogy telnek a napok?Most olyan jó, hogy az eventeknek vége és nyugis ültetgetés zajlik.Jól is esik ez a kis nyugalom.

busika02, zsozso577, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.