Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Hogy mennyit is szeretnék....legalább a dupláját!
    Ha végezni szeretnék...akkor napi kb 220 db-nek kellene jönni....és ha 1 teljes terület természetesen 1x1 kocka...
    ad 28 db-t....akkor mit várjak az event-növénytől????? Hmmmm??????

mebajah, Fatther, Tündi1001 és 2 más kedveli ezt.
  2. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Lesz még jobb is a felröpi!!
    Zsozso, egy kis gyümi??http://www.kephost.com/image/JcGy

Koppi, mebajah, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Gyatra az eventgazra is! Vacsoracsata!? - ez nem vacsoracsata, hanem merőkanálcsata vacsora nélkül! Felhősor ebből ugyan nem lesz, legfeljebb 1-2 kütyü. Hosszabbítás kérek és bőségesebb merőkanál felröppenést, különben lesz egy félig (sem) megcsinált feladatsorom, azt meg én nem szeretem. Kosarat és semmi mást nem veszek!

Reggel óta, vagy hajnal óta,hull a hó. Most voltam kint ellapátoltam, de este még menni kell, mert továbbra is hull a hó és hózikzikzik.

Fatther, ilyen havazásban mit csinálnak a kutyáid? Szeretik, futkorásznak, vagy elbújnak? Mint Ilona megállapította, nem vagyok kutyaszakértő.

Nem aktuális, de nekem tetszik!
    - Egy pecás pecázik a folyó partján, egyik lába be van gipszelve. Arra megy egy másik pecás és odaszól:
    - Harapnak a halak?
    - Nem, elestem!

- Pincér! - szól a vendég. - Azt hozza, amit az ablaknál ülő vendég eszik.
    - Igenis kérem - feleli a pincér.
    Pár perc múlva verejtékezve érkezik vissza.
    - Bocsánat, hogy ennyire megvárakoztattam - mentegetőzik a vendég előtt -, de alig tudtam elvenni az illetőtől.

Kovács bemegy a vendéglőbe, és látja, hogy barátja, Szabó valami fehéret kanalaz.
    - Te mit eszel?
    - Joghurtot.
    - Mi az a joghurt?
    - Tejtermék. Aki ezt eszi, száz évig él.
    Szabó nézi a joghurtot, majd azt mondja:
    - Nem hiszem! Az előbb esett bele egy légy, és máris megdöglött.

Koppi, mebajah, brozsa és 4 más kedveli ezt.
  4. zsozso577

Legyen igazad!....várom a több felröpit!
    Huhhh....biztosan van sok-sok gyümölcsöd! Az enyém is hasonló....csak több az ól!
    Csatlakozom hozzád ...ez tényleg merőkanál-csata lesz!...és én is hosszabbitást kérek!!!!!!!

Koppi, _Ilona49_, Csacskamacska és 5 más kedveli ezt.
  5. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Végre,.. megvan az első,.. még rendezgetni kell,...most nem tetszik!http://www.kephost.com/image/JcqV

Koppi, _Ilona49_, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  6. zsozso577

Gratula!
    Ügyesek vagytok!
    Én lehet a fán fogok elcsuszni....bekevertem tápnak!....ha most nem! akkor a következő horrorosnál biztosan
    kész lesz!...pedig most jönne jól!

7. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Köszönöm!
    Én most a Gombaerdő IV,..ötösének a hármasa volt az utolsó,..200 macska!

Utoljára szerkesztett: 2.3.18
  8. zsozso577

Láttam a képen, hogy kész az utsó terület is!
    Most néztem meg , azt hogy hol tartok???!!!! még 60 macska és 600 rémséges füzfa kell!...ez még sokkkk!!!!!

9. Csacskamacska

Lajos, gratulálok! Valóban rendezgetni kell még a földön, mert felháborító összevisszaság van rajta! Hihetetlen, hogy lehet így képet feltenni, ilyen hanyagul rádobált ólakkal és egyebekkel!! - na örülnék én, ha az enyém ilyen lenne! Nálam is sokkkkk van! Ugyanúgy vagyok, mint zsozsó, ha tápot keverek, akkor gyűlnek a macskák, ha meghagyom a termést, akkor az gyűlik, de a macska meg sehol!
    Merőkanálról nem is beszélve, az meg még akkor sem lesz elég, ha a konyhából is összeszedem mindet!

Koppi, _Ilona49_, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  10. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Már alakítottam rajta,.. sajnos a Macskák szupert esznek, mert különben nem szaporodik a Borzongató!
    105 a kanál,..az lesz a vége hogy eldobom a kanalat! Csak nézzem vissza mit írok mert jön Tihamér!

Kimásoltam!!!!

Benedek Ede, Pentele, levele Kelemen Etelhez Kecelre Egyetlen szerelmem! Kedves Etelem! Szeretlek! Ezt nem leplezhetem el! Rendelkezz velem, Etelem! Lelkemnek fejedelme, Te! Fejem eltekerted! Delejes szemed lelkem tengerszeme! Tested kecse, lelked becse nekem legszebb csecsebecse. Egyre epekedem, egyebet cselekszem, reggel kezdem s estemet ezzel fejezem be. Meggebedek; e sejtelem feszeget. Szeress engemet!... Repesve lesem ezen levelemre feleletedet, mert kezedet el nem eresztve, menten megrendelem ennen szemfedelem s tetemem csendben eltemettetem... Legyen ez? Helyesled? Ez lehetetlen! Mennybemenetelem elevenen s te veled kettesben legyen meg, szentem! Tervem ez: esperes vezesse szende jegyesem peckesen, felekezetemnek ezen esperese vele kegyszerekkel kenetteljesen megeskessen, s mennyezetes fekhelyemet szeretett nejemmel megfelezzem. Kelengye nem kell, egy pendelyben elveszlek! Mert szeretlek. Melegben jegelt sert vedelhetsz pereccel, fergeteges teleken kemence mellett melegedhetsz. Vesepecsenye lesz rendes eledeled gesztenyedesszerttel, ehhez reggelre telt serleggel hegyelve s meggylelke kevertje. Melegben selyemlepellel, lennel s kenderlebernyeggel, dermedt telek dere ellen medvebekeccsel fedem be lenge termetedet, te hetyke menyecske! Mert megszerettelek! Kerek egy esztendeje ennek. Ne rebegj nemet; vedd le keresztemet, s vedd fel keresztnevemet! Benedek Ede nej Kelemen Etel, e nevezettel engem egekbe emelsz fel... Mert szeretlek!... De befejezem levelem, mert csengettek! Kezedre ezerszer lehelve: EDE

Azért idébb odébb belejavítottam!

Koppi, Fatther, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  11. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Eszperantó, vagy Oszporonto???

Oszporonto! Otthonom Kondoros. Porondon dolgozom: korongot dobok, s olykor dobolok. Csoportot toborzok, sokszor bolyongok. Most Dorogon volt dolgom, hol koros rokonom, Zsoldos Kolos kosztolt. Kosztom rossz volt; gyomrom korgott, s korcs komondorom, Lompos, nyolc fontot fogyott. Kondoros lomomps, homokos, Dorog dombos, kormos; homlokom poros, orrom folyton lobos volt. Otthon jobb! Ott bor csorog, Dorogon por s korom gomolyog, gonosz rokonom folyton dohog. Zsoldos horkolt, komondorom bolthoz sompolygott, s csontot lopott. Konok, okos dog! Potrohos rokonom tombolt, dorongot fogott, s Lomposhoz rontott, hogy poroljon. Mord komondorom morgott. Most fogom botom, s torkolok Zsoldoson. Gomb kopog, csont ropog, pofonok, rokon zokog, toprongyos, s doktorhoz csoszog. -No- mondok-, rossz sorom volt Dorogon. Pokol rostokoljon ott! - Gyorsmotoron robogok, tornyos Kondotoson gondos kontyosom s pocok porontyom mosolyog. Bonbont osztok. Bocskort oldok, bort bontok, s kortyolok, fogsorom pontyot morzsol. Zsolt szopott, most pocskol. Lompos koncon mocorog. Kormos dorombol. Bolondos mosoly s koros bor homlokomon zord gondot oldott. Pont. Domonkos Botond

Koppi, Fatther, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Erre már nem tudok mit írni. Hajnalok hajnalán az ágyamban "költöttem" a versem, Te meg hozod itt kimásolva a magadét. Hmm.
    Most akkor kit is szeretsz? Etelt, vagy Otolt?

Álmodjatok szépeket,
    jó éjszakát gyerekek!:)

Koppi, Fatther, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  13. mebajah

mebajah Fórum császára

Kellemes időtöltést kívánok!
    Szépen esik a hó, bár egy kis szél kavarja. Szerencsére nem olvad.
    Kiszedném a holdas felhőt, a kitehetőkkel majd lesz valami.
    A másikkal viszonylag jól állok, bár nem néztem a fórumon az eredményeket. A növénykém holnap meglesz a 4 területen/valószínű/.
    Reggelizem, mert tegnap az evés elmaradt, este tudtam picikét falatozni.

Tündi100, Koppi, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  14. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Madár dalos jó reggelt !

"Csent" versed megkedveltem, remek leveled keletkezett, s reggelre tej helyett, jegelt sert vedelve, erre vetemedtem:

Egy kecskére bíztak egy szép fej káposztát.
    Nem nyúlt hozzá, nehogy a gazdái átkozzák.
    Hogy küzdött magával, és mit tett legvégül,
    Elmondom kecskéül! - Mekk!
    Egyelek meg, de remek kerek!
    Nem! Hess, becstelen kecskeszellemek!
    Egyenes jellemek benneteket elkergetnek! Mekk!
    De szerfelett kellenek keblemnek e levelek.
    Egyet lenyelek!
    Nem! Rendesen legelek... Mekk!
    De eme repedezett fedeles levelek,
    melyeket emberek nem esznek meg,
    nekem teljesen megfelelnek, ezeket nyelem le.
    Belembe lemehetnek. Mekk!
    Ejnye! Erre eme beljebb elhelyezett levelek lettek fedelek.
    Ezek e melegben egyre epedeznek,
    meg-megrepedeznek.
    Nem tehetek egyebet, egy rend levelet lenyelek. Mekk!
    De erre eme bentebb szerkesztett levelek
    egyre feljebb keverednek,
    rendre fedelek lesznek,
    melyeket szemetesvederbe tesznek.
    Erre teremtettek benneteket?! Mekk!
    Elengedhetetlen meg kell ennem e fejben lelt leveleket.
    Le veletek! Nyekk!
    Te fej! Ne feledd:
    meg nem ettelek, de megmentettelek! Mekk!​

(Romhányi József: Kecskére káposztát)

Eszperente mentes reggelt !!!

Tündi100, Csacskamacska, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!
    Reggelitornán túl, kissé pihegve érkeztem ide. Jó nagy hó esett,volt mit lapátolni, majd seperni. Ráadásul a szomszéd részét is, mert ők most nincsenek itthon és én vagyok a "házőrző". Gyönyörű fehér minden, szép látvány! Már hideg sincs, olvadni még nem olvad.
    A liliomokkal most leszek kész, mindjárt aratok, de a horroros az gyalázatos! Ma szerencsére pörgettem egy terményes bónuszt, de még így sem látom a végét, a merőkanalakról meg nem is beszélve! Ezt jól el számolták! Nem én vagyok egyedül ezen a véleményen, most igazán örülnék, ha változtatnának rajta! 220 merőkanalam van és 5684 gazom. A gaz az kész lesz, de a merőkanalak!??
    Hétvégi konyhai event is indul, valamint takarítás.
    Legyen jó napotok!

Fatther, Tündi100, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  16. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Kedvetek szerinti delet!
    Nekem nem kell eszperente mentes,kedvelem ,megnevettet.

Fatther, brozsa, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  17. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Szép napot!
    Egy kis versike: Nyugalmam nem lelem
    Farm telkem rém rendetlen
    Eventeknek se szeri se száma
    Nem volt ez igy pár órája
    Miklós, Koppi köszi az ajándékokat.Itt szépen süt a nap-1 fok van.Rántott húsi krumplival és dinsztelt káposztával lesz az ebéd.
    Szép 7 végét.Jó játékot!Jó pihenést.

Tündi100, Fatther, brozsa és 2 más kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Nem nevetek, merengek! Ez event, nehezen megy nekem. :( Vetek, vetek, de nekem ez nem szerencse, engem ez ledermeszt!

Ilona, így jó? Nem is olyan rossz ez, jó kis agytorna!
    Henike, klassz kis versikét költöttél!:)
    Rakott kelkáposzta és orjaleves lesz, valamint rakott palacsinta, öntettel.
    Liliomok kész, 28 db-vel lett több. 3 üres kocka a sor végén, azt befejezem biztos, mert már hosszúzom.
    Horroros, az horroros!:mad:

mebajah, Tündi100 és Fatther kedveli ezt.
  19. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Hoztam pár darabot, hátha segít valakinek :wuerg: [​IMG] xD

Ebéd csirkehúsleves, házi készítésű csigával, és töltött paprika főtt burgonyával.

mebajah, Csacskamacska és Tündi100 kedveli ezt.
  20. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot mindenkinek!

Hogy mondják eszperantóul Kerepestarcsa? Kerepes ne tegye le!

Tegnap zsozso azt írta merőkanálból 1 nap 220 kell,..még nem telt el az 1 nap Csacska neked már is van annyi,.. akkor hol itt a hiba???
    14 órakor lesz 1 nap, merőkanál:186-198-213!

Fatther, mebajah és Csacskamacska kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.