Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Köszönöm!
    Nem ez az első etetős eventem....tudtam, hogy kell lenni valahol valaminek!......volt is:pxDcsak én nem láttam.
    Az előző evetet rengeteg hibával csináltam végig.....naahhh most kíváncsi vagyok, hogy mit fogok művelni....a 3 eventtel!
    Lehet listát kellene készíteni.....majd meglátom!:p:cry::mad:

_Ilona49_, henrietta1223, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét Mindenkinek!

Terikéről hoztam hírt!
    Az állapota sajnos nem sokat javult, a keze még mindig nem engedelmeskedik, így fogalmazott. Tisztában van az állapotával, igyekszik tornázni, mozogni, hogy erősödjön. Vannak rossz és jobb napjai, de a remény ott van benne, hogy még haza tud majd menni a saját otthonába. Jelenleg egy otthonban van Nyíregyházán, ez az Ő döntése volt, mert nem akarta a testvére segítségét tovább igénybe venni, hisz a testvére sem egészséges teljesen. Elég egyhangúak a napjai, örült, hogy hívtam, jól elbeszélgettünk. Egész jó hangulatban volt, kérdezett mindenkiről, fórumtársakról, játékostársakról. Szerencsére nincs nagyon elkeseredve, reménykedik! Farmozni nem tud, de bízik abban is, hogy még vissza tud térni a játékba, a fórumba. Nagy szeretettel gondol mindenkire, puszil, ölel Benneteket!

-W-595-, henrietta1223, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  3. zsozso577

Szia Judit!
    Jó volt hallani Terikéről! Köszi, hogy hoztad a hírt róla!
    Kívánok neki sok-sok erőt és kitartást!

Vigyázzatok magatokra!

-elzemari-, -W-595-, Tündi100 és 2 más kedveli ezt.
  4. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Szervusztok!
    Én is csatlakozom Zsozsohoz és minden jót kívánok Terikének.
    Immel-ámmal eventeket csinálom, de nálam nem nyerő és jól el is huzzák.
    Remélem mindenki jól van és otthon van!?Tündi hogy birta a tegnapi szeles időt?Tihamér már eleget hallgattál
    néha egy kis történettel bejelentkezhetnél hogy tudjuk mi van felétek!.
    Ebéd fasirt lesz egy kis hagymás felesbe készitett krumpli és batáta körettel.
    Szép napot Mindenkinek!
    upload_2020-4-26_10-0-46.gif

-elzemari-, -W-595-, Tündi100 és 2 más kedveli ezt.
  5. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot!

Nálunk nem volt különösebben nagy szél. Tündi úgy aránylag jól van,..habár a tegnapi napja mégsem volt a legjobb.

Örülünk hogy Terike jól van.

Imátkozó sáskát kénytelenek voltunk venni hiány miatt,..10-30 milliót elköltöttünk.
    Ezen felbuzdúlva szereztünk helyette 300-400 milliót,...most már mindhárom farmon milliárdosok lettünk.[​IMG] Lesz ez még több is,..nálunk még nem volt ilyen.Valaki nem akarja elkölteni?????
    Először még ki sem tudtuk nagyon bogozni hogy most ezt hogy is kell kiolvasni,..megy még a beszerzés mármint CSP.[​IMG] Lassan elsokalljuk magunkat.

Az első![​IMG]

Jó éjszakát!

Utoljára szerkesztett: 26.4.20
    busika02, -elzemari-, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szervusztok Topiclakók! :)

"Hol vagytok, ti régi játszótársak?
    Közületek csak egyet is lássak! "

Jó éjszakát kívánok Minden olvasónak, erre járónak!

7. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Már jövök![​IMG]

Volt egy kis[​IMG] .

De már megyek is![​IMG]

Jó éjszakát![​IMG]

8. Csacskamacska

Csak csendben, halkan, de jön már a változás és újra itt lesz a kis csapat!
    Elkezdtem az eventet, de jegyzetelnem kell, hogy mikor hova és mit. A mosogatórongy is frissebb nálam, így már látom, hogy hibát hibára fogok halmozni. Valahogy ki kellene másznom a gödörből és fentebb emelkednem a béka feneke alól. Holnap ácsolok egy létrát, hátha segít kijutni a gödörből, vagy dobjon le valaki egy kötelet, megpróbálok azon felmászni.
    Megyek erőt gyűjteni, jó éjt!

_Ilona49_, henrietta1223, busika02 és 6 más kedveli ezt.
  9. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Én is itt .... voltam....vagyok....és leszek....:);) jóóó reggelt!

Úúúú... vacak éjszakám volt :(

Judit, nyújtom a kezem ..... mi a baj? csak az otthon lét? - remélem hogy csak az és amúgy jól vagy.

Itt is volt egy kis eső, de csak olyan por elverő, mert már nyoma sincs.

Lajos, a képeken jót mosolyogtam, mármint a jövő-menő-kön :).

Az eventet én is elkezdtem :);).

Remélem Mindenki jól van.

_Ilona49_, henrietta1223, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  10. zsozso577

Sziasztok!

Én is....én is ......itt vagyok.....jól vagyok....csak -csak a türelmem!!!!!!?????......Hmmmm??????

Jaaaaa....és rájöttem, hogy nem tudok számolni...az előző eventnél....nagyon benéztem valamit.....
    Számoltam....számoltam és mégis tul termeltem! Nem tudom...talán már számolni sem tudok!????...azon gondolkodtam,
    hogy ez kapcsolatban lehet a jelenlegi helyzettel??????....agyament lettem!!!!!xD

Nahhhh....de ne menjünk messzire....tegnap Lajos is járókerettel jött és bottal távozott!:p
    Jót tett neki....a topik levegője!????.....lehet nálam is pozitív változás lesz....és az aktuális eventnél jól fogok számolni!xDxD
    Majd megírom!
    Annyi gaz van.....hogy most először letermelem azokat....és a végén adogatom be őket....aztán meglátom, hogy
    dolgoztam a földeken!

Az otthon ülők eventje is folyamatban van....amennyiben reggel jól számoltam....még egy területnyi ültetés kell....
    aztán pipa! Viszont nem tudom, hogy ezt az eventet....miért nem tették az eventes-területre.....szerintem lett volna elég idő
    ott is , hogy a végére érjünk!

Vigyázzatok magatokra!

_Ilona49_, henrietta1223, -W-595- és 6 más kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Mosolygós napot Mindenkinek!:)
    Ági, bízom benne, hogy jobb éjszakád volt, mint a tegnapi!
    Nem panaszkodom, általában jól alszom.
    Zsozsó, Lajosra mindenképp jól hatott valami, mert valóban járókerettel érkezett, bolttal távozott, de, még a szemüvegét is eldobta, tehát megjavult a látása, valamint mire aludni tért, akkorra már bot se volt és jó nagy a szakálla lett.;)
    Most én is amellett döntöttem, hogy letermelek minden gazt és csak utána adom be, mert biztos, hogy elrontom, ha nem így csinálom. Persze ennek ellenére így is el tudom rontani.
    Türelmem változó, nagyon nyűgös tudok néha lenni, szerencsére nincs szenvedő alany rajtam kívül, mert leginkább egyedül vagyok...
    Előző eventekkel végeztem, ezzel is fogok juszt is, nem hagyom, hogy kifogjon rajtam! Tegnapi pörgetés nagyon gyér volt, az új kütyüből ugyan lett, de bónuszt alig láttam a kereken és csak 1db. 6 órást sikerült pörgetnem.
    Majd most! - vagy nem.
    Vigyázzatok magatokra!

_Ilona49_, henrietta1223, busika02 és 7 más kedveli ezt.
  12. zsozso577

szia
    xDxD...nahhhh....most Lajost jól kibeszéltük!
    Én valamiről lemaradtam megint!....új kütyü????? ......most, hogy írtad, megyek és szétnézek.....mi is az!
    Tegnap este pörgettem....lett valamilyen ......mert volt tűzijáték!xDxDxD...de milyen????? Hmmmm?????
    A bahást jól számoltam....délután learatom....és vége.....befejezem!

13. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG]Sziasztok kedves Tiszántúliak.

Ó képzeljétek nem eltévedtem.Eltekertem véletlenül és Dunántúlra mentem.Először nem is tűnt fel semmi, mert voltak ismerősök, csak azon csodálkoztam el, hogy csak öt oldalas a topik.Na akkor már jobban szétnéztem és rájöttem, hogy elromlott a GPS és elnavigált engem.Igy aztán újra bicajra pattantam és most már jó helyen vagyok.

Hogy vagytok.Most nem akarom a kedélyeket jobban elvinni, de már nagyon várnám, hogy a régi életem visszatérjen.
    Addig is.Én még nem végeztem az otthonüllők eventtel, mert még mindig van három nagy lépésem.Ez már nem is lépés, ez még egy hatalmas nagy ugrás.Nem baj, majd készen leszek vele.

Most hogy nem kell utazni Brémába, hanem eljött ide nekünk, ti hogy vagytok vele?

Örömmel olvasom jártamban keltemben, hogy sok helyen volt eső.Sajnos felénk csak a felhők gyülekeztek, de eső nem lett belőle egy szikra sem.Nagyon jó lenne már, hogy egy kicsit tisztább lenne a levegő.Most szállnak a kutyatej elvirágzott pihéi.Juj de nem szeretem, de senkit nem érdekel.

Remélem kis levelem mindenkit jó egészségben talál.Vidámság és derű kisérje a napotokat.

_Ilona49_, henrietta1223, busika02 és 7 más kedveli ezt.
  14. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szebb jövőt!

Kütyü![​IMG] Zsozso ezt keresd.

Valóban szemüveggel érkeztem és nélküle távoztam mert mentem megkeresni a régit.

Márciusba csináltattam 3 szemüveget most 1 hónap után félretettem az új járó szemüveget és visszavettem a régit,...azzal jobban látok.Ilyen kedvezmény meg olyan kedvezmény és a háromnak a vége 170.
    No de ebbe a zűrzavaros időben csak intézzél valamit,...nem is én hoztam el amikor készek lettek,..de ha vissza akarom küldeni az nem jó,oda talán én is kellenék.
    Vagy mérjék be más szemét az lehet hogy nekem is jó!?!?

Úgy látom mamarygen kellett ide,...ha csúnyákat vagy nem odavalót írunk jön,..ha semmit nem írunk akkor is jön!Ő az őrangyalunk!?!?

Csacska,... mekkora a gödör és mekkora létra kell????Ott lent vigyázz mert a bányászbéka is lefele van.

Tegnap induló eventet nem csináljuk,...még a bahamán szorgoskodunk.

Most tovább hajtok a saját építésű járgánnyal![​IMG]

15. Csacskamacska

Hmm, én még nem láttam járó szemüveget! Magától jár, vagy távirányítóval működik, vagy elemmel?
    Mamarygen mindig itt van, csak nem mindig jelez, de szemmel tart bennünket és mindent lát! :)
    Lajos a gödör beomlott, szerencsére félreugrottam, utána meg feljebb másztam a beomlott földre, lassan kikecmergek már belőle.

_Ilona49_, henrietta1223, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
  16. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Nagyon jót kacagtam!!!:D:D:D:D:DIgazad van,én járok az olvasó szemüveggel is,csak akkor ébredek fel amikor nekimegyek a falnak. Különben elemes. Akkor legyen Távoli,...főleg nekem az mert 108 ezerért a szekrénybe pihen.
    Az a gödör biztos az első sor írástól omlott be?!?!Akkor már nem hozom a létrát!

Utoljára szerkesztett: 30.4.20
    _Ilona49_, henrietta1223, busika02 és 5 más kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

No, a "távoli" már tetszik, azt már értem!;) 108 ezerért meg vétek lenne viselni, be kell tenni a vitrinbe és nézegetni! Tapogatózni meg tudsz, tehát gond egy szál sem!
    Marika, örülök, hogy kis kerülővel, de ideértél!
    Volt jó kis eső, dörgött, villámlott és esett! :)Többször eleredt tegnap is, majd elállt, hogy kis idővel újra elkezdje.
    A pitypang bóbitái tömegével voltak a szomszédos egyetem kertjében, de tegnapelőtt lekaszáltál nagy örömömre! Kis kertecskémben is akad, de amikor kimegyek és sárga virágját meglátom, abban a pillanatban leszakítom. Az árvácska, ibolya, százszorszép maradhat, de a pitypang nem! Rend van ám nálam!- kivéve mikor a gödörben vagyok, no akkor nem érdekel semmi, még ezek a fránya pitypangok sem!

_Ilona49_, henrietta1223, busika02 és 5 más kedveli ezt.
  18. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép estét kívánok mindenkinek.

A "felügyeletről" csak egy gondolat: amíg aktívan dolgoztam, teljesen mindegy volt, hogy hol a "főnök", a munkámat akkor is el kellett végeznem, ha a fene fenét evett is, egyébként még nem szorulok felügyeletre (szerencsére).
    .... és hogy ne unatkozzunk:

1./ https://board-hu.farmerama.com/threads/kalóztanya-gazdaköri-küldetések- h%C3%A9tv%C3%A9g%C3%A9kre.19432/#post-1093667

2./ https://board-hu.farmerama.com/threads/Ólválogatás-2020-május.19439/#post-1093959

3./ https://board-hu.farmerama.com/thre...a-kata-szupertrágya-akció.19440/#post-1093961

4./ https://board-hu.farmerama.com/threads/mega-tp-nap.19441/#post-1093964

5./ https://board-hu.farmerama.com/threads/rackó-dekor-ajándéka-2020-május.19435/#post-1093695

6./ https://board-hu.farmerama.com/threads/eventnaptár-2020-május.19431/#post-1093686

Mosolygós szép napot, pihentető hétvégét.

Lajos, akkor Te is hasonlóan jártál ?

A sánta és a pösze elmegy a természetgyógyászhoz, hátha sikerül valami gyógyírt "szerezni" a bajukra.
    A természetgyógyász: előveszi a varázsgömböt: csiribí-csiribá, majd megszólal: - sánta dobd el az egyik mankót!
    A sánta eldobta.
    - Sánta dobd el a másik mankót.
    - Pösze szólalj meg!
    A tyánta eletyett!

busika02, _Ilona49_, henrietta1223 és 3 más kedveli ezt.
  19. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Károly.... xDxDxD nagyon jót kacagtam.

Az otthon ülős eventel kész vagyok, a másikat én is úgy csinálom, mint Judit és Zsozso előbb letermelem a szükséges növényeket hozzá.

busika02, Fatther, henrietta1223 és 2 más kedveli ezt.
  20. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Igaz nem most volt ez bizony nem otthoülős.
    Egy kis virtuális fürdőzés?

Utoljára szerkesztett: 30.4.20
    busika02, henrietta1223, Fatther és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.