Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Üdvözlet rég nem látott kedves gazdatársak!
    Újra itthon!!!!! Tegnap 15 órakor érkeztem,helyszíni felmérés,ismerkedés .....és természetesen farmlátogatás......két óra sikertelen próbálkozás után feladtam.

De a legjobb,legfontosabb: túl vagyok a PET CT-n......NINCS TUMOR,DAGANAT a szervezetemben sehol!!!!!!!!!Két évi küzdelem után legyőztem a mumus,remélem véglegesen.Ebben nagyon sokat segítettetek amit nem tudok eléggé megköszönni!!!!
    Jöhetnek a másodlagos nyavalyák gyógyítgatásai.

Ma 6.30 után másodjára 10-kor ébredtem.Ebéd fasírozott a fagyóból,sült krumpli,párolt kelbimbó,sárgarépa,zöldbab,és ugyancsak mirelitből túrós rétes.
    Elnézést a rövid csevejért,de sok a lemaradás,pótolnivaló,nagyon kipirultam és odavan minden szomszédom ,remélem,csak átmenetileg.Buta fejjel elfelejtettem kiváltani a szabadságos üzemmódot,nem gondoltam a következményekre.
    Kérném a jelentkezőket!!!!
    A lényeget hírül adtam:itt vagyok,JÓL VAGYOK!a többi majd jön apródonként.

Lányos örömömben,hogy végre - kicsi nyögvenyelősen -de tudok játszani Ágicáról majdnem megfeledkeztem.
    Igazolt késéssel NEKED ÉS MINDEN SZERETTEDNEK kívánok nagyon boldog névnapot,jó egészséget.......abból a sztrapacskából küldhetnél nekem is ,az egyik kedvencem,jöhet a kenyérlángos is.

Utoljára szerkesztett: 24.1.21
    Ninett79, -W-595-, Fatther és 7 más kedveli ezt.
  2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ilona...örülök, hogy újra köztünk vagy! Hiányoztál nagyon. Túl sokáig voltál távol...várlak vissza szomszédomnak!
    A PET CT eredménynek pedig veled örülök...hajrá a "nyavalyák" leküzdéséhez...egy hős vagy!!!!!

Judit...az egyik sárga ólból több , mint 400 van a pajtában! ...ez egy kicsit túlzás!...de van fa is...ami sláger a keréken....
    ezeket sem tudom felhasználni...kihasználni!

Itt délelőtt sütött a nap...voltam kint...de nem sokáig, mert hideg volt....és ne voltam kellően felöltözve és fáztam!
    Délután pedig már gyülekeztek a felhők....kiváncsian várom, hogy mi fog esni belőle!

Hogy én milyen figyelmetlen vagyok!!!! Tegnap este véletlenül benéztem a gazdakörbe és látom, hogy az eventhez
    tartozó feladat nincs befejezve....nahhhh....ezt akár el is felejthettem volna!
    Remélem, hogy Ti már túl vagytok rajta!

A farmon szaporítanám az Amarántot...borzasztóan hosszú!...próbálom nemesíteni is....eddig sikertelen!

_Ilona49_, -W-595-, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Ilona! Végre, hogy itt vagy és JÓ HÍRREL!!!!! Nagyon örülök az eredménynek! Hiányoztál ám, már pénteken hívtalak telefonon, mert reméltem, hogy már elérlek. Lényeg itt vagy, jól vagy, tudod a kisebb nyűgjeinket meg gyorsan legyőzzük! Ha nem is naponta, de küldtem az ajándékot, gondoltam, csak megkapod őket és elraktározod és majd felhasználod akkor, amikor jónak látod.

Zsozsó, nekem is van, amiből több, mint 400 van, azért írtam, hogy jöhetne a gőzös, de új óllal, mert az, hogy beadom a pajtában lévőt és kapok helyette ugyanolyat, csak pepitában, na az engem nem hoz lázba, arra én se időt, se energiát nem pazarlok.

Sétából most jöttünk meg, napi cél teljesítve! :) Nem biztos, hogy a következő napokban is így lesz, mert amit jósolnak a békák az igen változatos és ki tudja, hogy ide keletre mi jut belőle.

-W-595-, Fatther, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  4. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó estét!

Ilona örülök, hogy előkeveredtél, annak meg főként, hogy JÓ hírt hoztál Magadról. Most majd megint lesz aki korábban fent lesz, nem csak én, már ha épp itt is vagyok, nem kényszerpihenőn.
    Aki - ne adj isten - még beteg, mielőbb gyógyuljon meg! A névnaposoknak boldog névnapot kívánok!

Jövő héten jövök játszani, már ha érdemes lesz, mert kínlódáshoz nincs kedvem. Akkor megyek máshová, ahol a kurta farkú malac túr. Meg én a kis röfi mellett. Kis malac, nagy disznó :p :D

Itt gyönyörű szép napsütés volt délelőtt, de ebéd után ellopták a Napot, azóta csak a szokott szürkeség honolt a tájon. A kedvem is olyanná vált, borongóssá. Közel van az a "csücsök". Itt is a nyugati szél fúj, nem csak ott.

Kedves Böbe! Remélem nem tévesztek nevet. Ne sajnáld, hogy itt lehetsz, itt vagy a Kisalföldön. Ez is lapos rónaság, akár a nagyobbik Alföld, itt sincsenek havasok, csak talán kicsivel több a csapadék. A hegyek közelebb vannak, még Te is láthatod a közeli Nyúli-havasokat dél felé, bár a valóban komolyabbak azért s sógoroknál és Felső-Magyarországon vannak. Alpok, a Lajta-hegység (Schneeberg), a Kis-Kárpátok Pozsonynál. Azt szép időben én láthatom, Ti ott Győrben nem. Innen a Schneeberg is jól látszik, ha nem túl borongós az idő. Én született győri vagyok, kicsit még ismerem fatornyos szülőfalumat. Régen jöttem ide Mosonmagyaróvárra lakni, dolgozni. Ez 1971-ben történt. Pár évvel később összekötöttem életemet egy helyi kislánnyal, aki azóta már nagymama lett. Én meg egy vén (fél)szamár. (Az onager eredetileg félszamár, tőlük kölcsönöztem nevemet a játékban.)

Most megyek csevegni a fiamékkal meg a világ egyik legjobb nőjével, aki az előző hetet otthon töltötte, mert összeszedett valami múló nyavalyát. Iskolát került, iskolakerülő lett, de majd visz valami igazolást erről, gondolom.

Jó éjt mindenkinek!

-W-595-, Fatther, vihence és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Ezt a közmondást most olvastam. Megosztom Veletek. Mennyi igazság van benne!?

Az őszinte embernek mindig legyen lova, hogy elmenekülhessen, ha igazat mondott.

Tihamér, örülök, hogy bejelentkeztél! Tetszik, ahogy jellemezted lakóhelyed , kedvet kaptam ellátogatni az ország nyugati részébe, ahol igen régen jártam. No, majd meglátjuk, hogy mit szól hozzá Covid! Most tervezgetjük, hogy merre kellene a nyáron elmenni egy kis pihenőre. Külföld, tengerpart szóba sem jöhet. Marad kis országunk és a hegyvidék. Be kell vallani, hogy országunknak is számos csodás helye van, melyeket nem árt életünkben többször is felkeresni, megcsodálni. :)

_Ilona49_, -W-595-, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  6. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!

Az éjjel eltelt. A feleségem még az ágyban, alszik, pedig ÉN már kialudtam magam. Valamiért Ő mindig jobb alvókával rendelkezett, mint én, kivéve, ha velem vannak testi bajok, mert akkor én is tudok sokat aludni. Onnan tudom, meg az étvágy elfogytával, hogy bajok lehetnek bennem. A fejben lévő üresség és agybaj nem tartozik ebbe a kategóriába, ha rólam van szó. Ez nálam alapkövetelmény. :)

Majd egy hete tettem-vettem a birtokon, nem sok sikerrel. Most viszont Gizi simán vett minden olyan akadályt, ami szerintem lényegesnek nevezhető, mert kicsi hibákra nem adunk. A nagy pedig igenis számít! Az nem elhanyagolható. Ha az jön, én megyek. Ketten egyszerre, egy időben nem férünk el. Az én vallásom tiltja a komoly hibákkal lévő együttélést. Márpedig a vallási előírásokat illik betartani. ;)

Megyek teszek fel kávét, mert az még nekem is hiányzik. Főzni ma nem kell, tudomásom szerint, mert a feleségem Őméltósága este lefekvés előtt elővette a fagyasztóban alvó lencsefőzeléket és megpróbál bele ma lelket verni. Ha másként nem megy, alágyújt és megizzasztja. Lesz még annak a lencsének melege, ha nem fogad szót nejemnek. (De hülyén fogalmaztam! Alágyújt. Perszeeee! A villanykályhán, mi? Nagy észkombájn vagyok. Csak ne fájna a bal hüvelykujjamnál az a nyáktömlő! Hiába kenegetem, nehéz vele bármit csinálni. Még gépelés közben is fel-felsajog sajnos. Hónapok óta küzdök vele. Voltaren, Családi balzsam, Lóbalzsam. ... Na EZ AZ! A Lóbalzsam lesz az oka. Mert én nem vagyok ló! Én szamár!)

Szép napot mindenkinek!

_Ilona49_, -W-595-, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  7. zsozso577

Sziasztok!

Itt nálunk egyelőre hónak semmi nyoma! Süt a nap.....szél nem fúj és talán hideg sincs annyira...ezt még nem tudom, mert nem
    voltam kint....délután tervezem a sétát!

A farmon termelgetek...ma délelőtt szénát ültetek....valahogy elfogy!...így vagyok a kukoricával is! Nagyon oda kell figyelnem!

A játék fagy és fagy!...már csinálhatnának vele valamit!
    Tegnap ki lettem okosítva! Megértettem...de nem tudom pontosan elmondani! Szóval a mozillával nem fogok tudni farmozni..ennek az
    oka a flash....bár már rég nincs a gépen!...deee az IP címem megjegyezte! Igy ezért nem tölt be az asztali gépen és a laptopon
    sem! Szóval nem értek hozzá...amit mondtak....abból ezt hámoztam ki!

Én letöltöttem a klienst és játszok is vele...valamiért nem vagyok elragadtatva tőle. Igen....amennyiben kilépek a farmról
    akkor az elsődleges böngészőbe visz....azt bezárom és megint be kell léptem a kliensbe.
    Általában akkor használom...amikor itt a nagy farmon be vagyok jelentkezve és egy kisfarmra akarok belépni.
    Lassan azt is meg fogom nézni, hogy a gépem és a játék hogy bírja...amikor 2 böngészőn van nyitva farm. Mostanság
    ügyelek arra, hogy csak 1 farm legyen nyitva...hátha nem fagyna le....sűrűn...deee lefagy!!!!!!....így is!

_Ilona49_, Fatther, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Szép napot, szebb napot Mindenkinek!

Tihamér, ha nem lettem volna mérges, akkor lehet hajnalban itt lettem volna. Nem tudtam aludni, pedig ez rám nem jellemző. Ráadásul a fejem is fájt, pedig ez sem jellemző rám. Pótszundival valamit javult a helyzet, már elfogatható állapotban vagyok, ki is békültem magammal.
    Hóesésre ébredtem, esett, kotort, hol jobban, hol kevésbé, majd lett belőle havas eső. Jelenleg is esik valami, olyan meghatározhatatlan esőféle.
    Zsozsó, nekem ma kimarad a séta, ha nem javul valamicskét az idő.
    Búzát, kukoricát, stb., ilyen rövid érésűeket a piros kosárból szoktam naponta venni, ennek ellenére nálam is elfogy néha.

11 órakor már eléggé megszelídült a szél így kocsiba ültem és elmentem a messzi könyvesboltba. Ajándékba szerettem volna venni egy Nikola Tesla könyvet. Nem kaptam.:( Nem volt annyi eszem, hogy előtte érdeklődjem telefonon. Most aztán nagyban töröm a fejem, hogy mi is legyen az ajándék.

Lajos írt baglyot, sajnos semmi jóról nem tudott írni.:(
    Terike ma délelőtt sem vette fel a telefont. :(
    Nem mondhatom, hogy sikeres volt a délelőttöm.:(
    Ilonáról már tudjuk, hogy jól van, de ma délután szándékomban áll telefonálni neki egy kis beszélgetésre.:)

Olvastátok, hogy ma lehet Pannit venni? Akinek még nincs elég, az vegyen!
    Ajándékcsomagot is kapunk, ha jól emlékszem holnap.:)

9. onagger52

onagger52 Fórum császára

Hm! Megint hm! Felmentem a Tűzrókán a játékba, lehetett vele dolgozni. Viszont a fórumot felugró ablakként azonosította, ezért oda nem engedett, hacsak a tiltást nem oldom fel. Nem kellenek felugró ablakok, inkább marad a tiltás. Átmentem az Edge-re. Ott is megy a farm, a fórum ott is felugró ablakként van meghatározva. Most OTT/ITT egyszer engedélyeztem a belépés, az ablak megnyitását. De a továbbiakban sem vagyok az általános tiltást feloldani. EZ IS asztali gép, ennek is van IP címe, ezért nem értem az összefüggést az IP cím és a Flash player között, pláne, ha el lett tüntetve. A gép nem kérheti azt, ami már nincs, ÉÉÉÉS nem is kell a játékhoz, a Farmerama motorja nem igényel Adobe Flash Playert. Ha nem kéri senki és nincs, akkor MI vagy KI akadályozza a munkádat? :wuerg::oops:
    Én a CCleaner Browsert használom, azzal a Gizi rendesen kommunikál. (Most, de múlt héten összeveszett a BP rendszerével. Meg velem is, mert a Gizit szigorú megrovásban részesíttettem munkamegtagadás miatt.) Ráadásul folyamatosan megy egy másik játék egy másik böngészőn. Egyszerre kettőn nyűvöm a Gizi idegeit. Bírja ezt a terhelést. Továbbra sem értem, hogy amíg más játékszolgáltatók simán vették még tavaly az átállást erre meg arra a Flash Player helyettesítésére, miért nem tudta a BP ezt megoldani ennyi idő alatt? Igaz, a jó munkához idő kell, de a lassúhoz még több. Azt sem tudom elfogadni magyarázatként, hogy nagy adatállományokat kell kezelni egyszerre, ez pedig nehéz. Más játékokban is nagyon nagy adatállományokat kezelnek egyszerre, tehát ez a megállapítás is sántít. Van egy olyan mondás, miszerint a hazug embert előbb utolérik, mint a sánta kutyát. Talán nem kellene hazudnia senkinek sem. Az is igaz, nem vagyok programozó, nem értek hozzá, de a számítógépekhez sem. Sőt! Azt sem pontosan értem, hogy MIT számol? Ec pec kimehetsz, holnapután bejöhetsz. Cérnára cinegére, ugorj cica az egérre! Fuss! Ilyenre használják a számológépet? Meg arra, hogy Apacuka, fundaluka, fundakávé kamanduka, abcug fundaluk, fundakávé kamanduk? Netán másra is lehet???

10. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

----------
    Ingyom bingyom tálibe, tutálibe málibe 8):cry:

_Ilona49_ és Kuzdern kedveli ezt.
  11. zsozso577

Sziasztok!

Judit...voltam kint....tovább szerettem volna róni a körömet....de közben fel kellett jönni a lakásba és már lusta voltam kimenni.
    Az idő továbbra is szép....jó volt kint lenni. Igy teleraktam a mosógépet...már ki is mosta az adag ruhát...amit beletettem.
    Én is érzem a fejem...ami rám sem jellemző....ami még aggaszt, hogy szédelgek is!....de jön a hideg és remélem minden
    rendben lesz.
    Pannit nem veszek....ami van....egyelőre elég....úgy vélem!
    Igen holnap kapunk egy dekort é lehet venni egy csomagot...ami egy felhőt is tartalmaz!

Lajosnak kitartást és kitartást kívánok.....és megy az erősítő energia!

Tihamér.....azt hiszem, hogy Mi akadályozza a munkámat....de a másik két böngészőben tudok dolgozni....bár sokszor
    lassít...a várjon tábla! Nem értem az összefüggést én sem....de aki a gépem összerakta és karbantartja...Ő mondta!
    Hiszek neki...bár Ő messziről javszereli a gépem....de eddig semmi sem indokolta, hogy kételkedjek a szavaiban!
    Most gondoltam.....hogy legközelebb összecsomagolom a laptopot és átmegyek a fiamhoz. Kiváncsi vagyok, hogy
    nála fogok-e tudni Firefoxon játszani!

Egy...megérett a megy!
    Kettő...csipkebogyó vessző.
    Három.....majd haza" vágom"!:p>:(

_Ilona49_, -W-595-, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Itt még mindig csepereg, eseget, szemerkél. Még plusz van, de éjjelre mínuszt jósolnak. Reggelre remek lesz csúszókázásra, ha igaz lesz, hogy fagyni fog.
    Maradok a Chrome és a Firefox böngészőnél. Tudok mindkettővel játszani, igaz lassabban, mint régen, de nem dob ki és nem fagy le csak nagyon ritkán. Nem kísérletezem semmivel, hanem várom a csodát, amikor majd minden úgy működik, mint régen! Várhatom ugye?
    Ilonát felhívtam telefonon, jót beszélgettünk! :) Szegényke szenved a játékba való belépéssel és az egész játékkal, de próbálkozik.

A januári időjárással kapcsolatos megfigyelések és babonák

Január 25. Pál napja

Pálforduló napja.
    Ekkor a télnek még nincs vége. Még negyven napig is eltarthat a zord idő, ezt először január 25-én, pálfordulókor tudhatjuk meg.
    Pál fordulásakor a tél ellenkezőre fordul, vagy jégtörő vagy jégcsináló lesz. Azaz e nap környékén gyökeresen változik meg az időjárás a népi megfigyelések szerint.
    De azt is tartják, hogy az aznapihoz hasonló időjárás lesz a következő negyven napig.
    Ha az ember meglátja az árnyékát, hosszú télre kell számítani. Az állatok is jelezték e napon az időt. Ha az ürge kijön, jó idő lesz.
    Ha Pál napján szép az idő, akkor még annyi hideg napra lehet számítani, mint amennyi már eltelt az esztendőből. Ha Pál napján süt a nap és a medve előjön barlangjából, még 40 napig hideg lesz.

_Ilona49_, -W-595-, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  13. zsozso577

Judit....Ilona melyik böngészőt használja? Erről beszéltetek?
    Már fentebb írtam....nálam a kliens le van töltve....nem lesz a szívem csücske!
    Viszont egyik kedves szomszédom...azzal játszik.
    Tudja, hogy a gépe nem felel meg a minimális követelménynek....egyelőre nem tud venni egy csúcs gépet. Letöltötte a klienst és
    azóta így játszik...megy minden rajta....ami neki kell....és egyelőre meg van vele elégedve...bár vannak hibák!

Én itt a nagy gépen...Edgében játszok és a klinsen....a laptopon pedig Chromeban.
    Ma nagyon sokszor kint volt a várjon tábla....ez bizony sok-sok elfecsérelt idő!

14. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Csacska a szülinapi tojás amit írtál az ugyan az mint az ingrid tojás?
    Mert a szezonosban van ingrid tojás,horror tojás, de szülinapit nem láttam sehol.

Utoljára szerkesztett: 25.1.21
  15. Csacskamacska

Henike,nem ugyanaz! A Szülinapi Rackó tojást ma 10 óráig lehet venni:

Szülinapi Rackó tojás
    Elérhető : 3. szinttől
    Kihelyezhető :
    minden területre
    Érési idő : 60:00 óra
    Méret: 1x1
    Amit ad : 60.000 TP/BTP és kifejlődik az Rackó szülinapi tortában
    Területenként maximum 1 db helyezhető ki.
    Banki ára: 229 Farmarany

Az érési ciklus FA-ért azonnal kiváltható.

Rackó szülinapi tortában

Kihelyezhető : minden területre
    Területenként maximum 1 db helyezhető ki, kivétel házi kedvenc futtató
    Érési idő :
    72:00 óra
    Méret : 1x1
    Amit ad : 20.000 TP/BTP + 1 db Forgatag cuccainak ládája + 5%-kal nagyobb esély felröppenőkre farmos területeken 12 órán keresztül.

Zsozsó, Ilona a Chrome böngészőt használja. A klienst nem töltötte le, mert olvasott róla ilyet is, meg olyat is.

Hír Terikéről!
    Ma délután végre tudtam vele beszélni. Nem csörög a telefonja, ezért nem hallja, ha hívás van.
    Sajnos nem sok jót tudok írni róla. Elesett és combnyakcsonttörése volt. Megműtötték, de azóta is fáj neki és nem tud járni. Műtét után a rehabilitációs osztályon volt, azt nagyon szerette, mert a gyógytornász foglalkozott vele. Ott tudott járókerettel járni is, de sajnos ott nem maradhatott a végtelenségig, így visszakerült az otthonba. Az otthonban nincs gyógytornász, így nem tudja gyakorolni a járást, mert egyedül a járókeretet sem tudja megfogni egy kézzel, mivel a másik le van bénulva.
    Karanténba is volt, mert pozitív lett a tesztje, tünetei nem voltak szerencsére. Nagyon el van szigetelve, nem is beszéltünk túl sokáig, bár nagyon örült, hogy hívtam, de gondolom, hogy rossz lehet neki beszélni kilátástalan helyzetéről. Többször elmondta, hogy mindenkit puszil és nagyon hiányzunk neki! Kérte, hogy ezeket írjam meg, persze megírtam volna kérés nélkül is, csak akkor nem, ha nem akarta volna.
    Mondtam neki, hogy emlegetjük sokat és mi is hiányoljuk őt.

Havasi_Gyopár, -W-595-, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  16. henrietta1223

Nem találom Rackot elbújt hol az a szülinapi tojás?
    Kérek egy kis segítséget!

_Ilona49_ és -W-595- kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Ma délelőtt 10 óráig lehetett vásárolni.

18. henrietta1223

Köszönöm szépen!

_Ilona49_, -W-595- és Kuzdern kedveli ezt.
  19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Öööö! Azt hiszem, hogy ezek a népi bölcsességek, előrejelzések igazak voltak száz évvel ezelőtt, de mostanság már szerintem egyre kevesebb lehet a valóságtartalmuk. A tél már nem az a tél, mint gyerekkoromban, a maci is ha kijön abból a barlangból nemsokára, nem fog látni havat. Még az is elképzelhető, hogy ha mégis lesz hó, meghökken és azon fog morfondírozni, hogy mi a fene ez a fehérség itt? nem ismeri fel, mert nem látott még ilyent.

Jó reggelt!

A kenyér már sül, negyed hétre biztosan készen lesz. Farmon tudtam mindent csinálni, egy kicsit lassabban, mint régen, de megyeget most a munka. Én meg kávét főzni megyek, ha a gyöngyöm felébred, legyen neki mit innia.

legyen szép napunk!

_Ilona49_, -W-595-, henrietta1223 és 3 más kedveli ezt.
  20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Kedves Csacskamacska!
    Olvastam a hírt, hát ez nem túl jó. Sőt. Szegénykém... Majd én is próbálom még hivogatni.
    Köszönöm a baglyot is. Legyen szép napod! :)

Utoljára szerkesztett: 26.1.21
    Fatther, _Ilona49_, busika02 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.