Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Othep

  Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

  Kuzdern, Fatther és vihence kedveli ezt.
 2. Csacskamacska

  Csacskamacska Fórum elő legendája

  Mosolygós szép vasárnapot!

  Ragyogó napsütésben valóban mosolygós az ember kedve.:) Hamarosan következik a séta is.
  Eventnél a felhő kész és haladok szépen tovább. :)

  Legyen pihentető szép vasárnap délutánotok! :)

  Az anyanyelv nemzetközi napja: Február 21.

  1999 óta emlékezünk meg róla az UNESCO közgyűlés döntése alapján. A Föld nyelvi sokszínűségére és gazdagságára hívják fel a figyelmét. Hatezernél több nyelvet beszélnek a Földön, ennek a fele veszélyben van. Ha százezer fő alattira csökken az adott nyelvet beszélők száma, akkor válik a nyelv veszélyeztetetté. Ha meghal az utolsó ember, aki beszéli azt a nyelvet, akkor már nagyon nehéz feleleveníteni. A nyelvek kihalásának folyamata megállíthatatlannak tűnik, ezt is tudatosítani akarják ezzel a nappal.
   
  -W-595-, Fatther, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
 3. onagger52

  onagger52 Fórum császára

  Jó napot!

  2810 és 830 Tapasztalatpont/kattintás. Ezt tudja az én számítógépem! Az Ééééén Gizim a legszuperebb gép, ami csak létezik. A Kerge kerten, ha rákattintok a kitehető kütyüre - most épp kettő olyan van, amelyik a kattintgatás után is szorgalmasan tekeri a napraforgó fejét - akkor minden esetben hozzáadja a számlálóhoz a kapott tapasztalatpontot. De ez a rusnya számítógépliba arra már nem képes, hogy a valós, összesített pontszámhoz is hozzáadja. Azt már nem! Arra nem hajlandó. Csak a pillanatnyi számlálóhoz. Azt viszont végképp nem értem, HOGY lehet, egy ilyen rendszernek ilyen gyenge, semmitérő a védelme? Még egy mezei felhasználó (gyk.: játékos) mezei, kis tudású, nem profi, nem kódfeltörővel ellátott gépe is képes a BP rendszerébe belenyúlni és jelentősen módosítani? Egy kis vállalat számítógépes rendszere is azonnali sivalkodásba kezdene, ha észrevenne egy betörést a rendszerébe. Erre sem képes a BP rendszere? Ha a rendszer és a program úgy működne, ahogy kell, akkor az én gépem nem tudna nekem plusz és jogosulatlan tapasztalatpontokat adni. De ad ÉS számlál. EZT nevezik a tökéletesen működő rendszernek, ugye? Mert baj csak az én gépemmel van, azt kell szorgalmasan tiszítani, porszívózni és még centrifugálni is a sok és alapos mosás, takarítás után. Lehet, hogy a szárítógépbe is be kellene tennem, hogy még jobb legyen? Akkor viszont vennem kell, mert jelenleg azzal nem rendelkezünk. De a tökéletes játékért mindent megteszek, semmi nem drága. Azt sem tudom, hogy a mosópor, a mosógél vagy a mosópárna a legcélszerűbb a takarításhoz. Meg milyen prakkert vegyek az alapos kiporoláshoz? Gizit feldobom a szőnyegporolóra oszt kiverem belőle a felesleges port és kódfeltörő programokat, mielőtt a hivatásos bűnüldöző szervek le nem csapnak ránk. Rám és a Gizire. Mert ugyan a Gizi garázdálkodik más rendszerében, de az én tulajdonom, tehát ÉN felelek érte. Most már várhatom a kommandósokat. Köllött ez nekem??? Jaaaaj!

  A nap erőlködik, én is, mert ki kell mennem a város szélére, hogy tudjak venni autóbuszhoz új menetrendet. A régit ki kell dobni. Az új igen érdekes lesz, mert első olvasásra nekem nehezen emészthetőnek tűnik. Jó, jó! Nincs még a kezemben a papír, de a neten utána néztem. Szerintem aki megalkotta az új útvonalakat meg a menetrend indulási időpontjait, az este apró vasszögeket vacsorázott és amikor éjjel felébredt a rémálomból, rögtön leírta azt, amit álmodott. Ennél ésszerűbb magyarázatot nem tudok elképzelni. Nem tartom valószínűnek, hogy sokáig marad módosítás nélkül az új menetrend. De a vak is azt mondta, majd meglátjuk!
  Megyek és cihelődök a táltos hajtásához.

  Szép napot gazdák!
   
  Fatther, _Ilona49_ és henrietta1223 kedveli ezt.
 4. vízöntő

  vízöntő Fórum bárója

  Hát ez a te Gizid, ugyan csak, valami földön kívüli, az enyémmel egyetemben! 29-1134719599.gif
  No de sebaj Tekerjünk hát ha előre jutunk. a cs.png én csak így:eek:;)
   
 5. zsozso577

  zsozso577 Mindentudó orákulum

  Sziasztok!

  Nahhh...vége a hétvégének....végig szürke volt az idő....és ma is az....bár hideg az nincs!

  Közben az eventet befejeztem....a Piccolóból Kukacoskodás lett!...ebből még ez a második db....úgy hogy
  ez még a jobbak közé tartozik....persze jobban is el tudtam volna képzelni.
  Most már jó lenne....ha ezekhez a kütyükhöz újra lehetne felhőt beszerezni.....anno régen nem foglalkoztam vele....
  nagyon távolinak tűnt a beüzemelése. Lám...már van olyan amit be tudnék fejezni.

  Ügyemet elintéztem...bár kétszer kellett menni a telefonos társasághoz...mindig kérnek valami olyasmit...ami nincs az embernél.

  Ma még Postára kellene menni....de ebben az időben nagyon sokan vannak....így várok és majd 17 óra után lesétálok....ha!!!!
   
  -W-595-, vihence, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
 6. Csacskamacska

  Csacskamacska Fórum elő legendája

  Szép napot Mindenkinek!

  Nem szívfájdítónak írom, de itt 12-14 fok van és ragyog a Rézi! :) Olyan hívogató, hogy: na vegyed a kabátod és gyere már kifele! Meg is tettem! Délelőtt a benti dolgaim végeztem, délután munka, de utána egy nagy kerülővel jöttem haza, nagggyon jó volt a napsütésben sétálni! :)A kertbe is ki-kimegyek már, igaz nyers a föld, a fű is süpped, de egy kis takarítás, gereblyézés belefér. Nárciszok, tulipánok, jácintok bújnak kifele, érzik, hogy közeledik az ő idejük. :)

  Zsozsó, gratulálok, jó az a kukacoskodás! Ügyintézést sosem szerettem, de, amit el kell intézni, oda menni kell.

  Event nekem is befejezve, a ládát este kirakom, ha nem feledem.  Vízöntő!
  A csiga is halad, ha lassan is! :)
   
  -W-595-, vihence, Fatther és 3 más kedveli ezt.
 7. vízöntő

  vízöntő Fórum bárója

  Szia!
  Igaz a közmondás is így szól, aki ballag az halad.Tudod csak olyan tempóban lehet sietni,( vezetni) a g16.gif nehogy az őrangyalod megelőzd!
   
  Utoljára szerkesztett: 23.2.21
  -W-595-, busika02, _Ilona49_ és 4 más kedveli ezt.
 8. onagger52

  onagger52 Fórum császára

  Itt is 13 fok van és pluszban. A nap süt, de nagy lett a szél ereje. Kint voltam két órát a napon, de eluntam a szelet, hazajöttem. Közben azt néztem, nincsenek még virágok, tehát nincs semmilyen méh sem. Nagy a szél, ezért nincs légy sem. Aztán a földet néztem, de se egy bogár, se egy hangya. Ott a szél nem mérvadó. A föld hőmérséklete annál inkább. Ezek szerint nincs eléggé felmelegedve ahhoz, hogy földben telelők előbújjanak.
  Amikor feljöttem bekapcsoltam a gépet és jöttem ide. Egyik terület a másik után. Aztán a Kerge hozta, illetve NEM hozta a formáját. Ott most is csak a birkatologatás megy ezerrel a 20 %-on. Ezekbe a birkákba valami atomerőmű lehet beépítve, mert ezek aztán bírják a tologatást, nem fáradnak bele.

  További szép napot és sok D-vitamingyűjtést!
   
 9. Csacskamacska

  Csacskamacska Fórum elő legendája

  Mosolygós szép napot!
  Igazi tavaszias időt kihasználva nagy sétát tettem, két távolabbi boltot kerestem fel, igaz nem sok sikerrel, mert nem kaptam azt, amit szerettem volna. Másfél órás út volt, kellően el is fáradtam. A kertemben is tettem egy kis körutat, hoztam képet a hóvirágaimról és a hunyorról.
  A klíviáról is készítettem egy képet, egy virága már elvirágzott, most a második virít és még 3 bimbó van rajta.
  Farmon termelek gazdaköribe. Holnapi event kiírását elolvastam, csinálom.

  Továbbra is csak a Chrome a játékbarát, a Firefox az nem. Reggeli és esti aratások lassabbak, nappal aránylag elég jó ütemben tudok kapálni. Remélem nem kiabáltam el!


  Képeket töröltem, akit érdekelt, az látta szerintem.
   
  Utoljára szerkesztett: 24.2.21
 10. DrKotkodácska

  DrKotkodácska Fórumlakó

  Szép napot Mindenkinek!

  Nagy tolongás nem volt ma a topikban, bár jártak erre legalább 24-en, mert a tegnap feltett képeket a virágokról 24-en nézték meg. Hmm. -szép csendesen erre jártak, körülnéztek és továbbálltak. Írni, nem írt senki egy szót sem. Ilyenkor gondolkodom el, hogy vajon miért is van ez így?!

  Mai aktuális:

  FEBRUÁR 24. MÁTYÁS NAPJA
  Közismert időjárási regula fűződik ehhez a naphoz: „Ha Mátyás jeget talál, akkor töri, ha nem talál, akkor csinál.” Ugyancsak ismert szólás: „Mátyás, Gergely két rossz ember”, mely arra utal, hogy ezeken a napokon nagy hidegek szoktak lenni. Az e napi időjárásból jósoltak a termésre, tojásszaporulatra. A hideg idő jó termést, a szeles idő kevés tojást jelzett. Szlavóniában, ha az idő havas volt, búzát, árpát, zabot vetettek a jó termés reményében. A gazdasszonyok pedig sárgarépát, petrezselymet, borsót, azzal indokolva, hogy akkor nem eszi meg a féreg a magvakat. Eső esetén attól tartottak, hogy a jég elveri a termést, és a szőlő savanyú lesz.
  Számos hiedelem fűződik a Mátyás-napi tojáshoz. A Szolnok megyei Csépán a Mátyás-napi tojásból kelt libát marakodósnak, veszekedősnek tartották. Turán úgy vélték, hogy „húsosfejű”, idétlen, nyomorék liba kelne ki. Székelykevén piros ceruzával jelölik meg a Mátyás-napi lúdtojásokat. Itt úgy vélik, ha kikel, a kisliba eltűnik, de ha sikerül, akkor jó gúnár lesz belőle.
  A halászok a Mátyás-napkor fogott halat az egész évi szerencsés halászat előjelének tekintették. Ezt a halat Baranyában „Mátyás csukájának” emlegetik.
   
  -W-595-, Fatther, henrietta1223 és 2 más kedveli ezt.
 11. onagger52

  onagger52 Fórum császára

  Szia Csacska!

  Ha valaki belép a játékba és idejön, akkor meg tudja nézni a hsz-t és a hozzá tartozó képeket. Ráadásul tud írni is. Ha nem lép be, de mentett oldalról benéz a fórumra, akkor is tud olvasni, meg tudja nézni a képeket, csak írni nem tud. Lehet, hogy a látogatók egy része belépés nélkül nézte meg a virágokat.
  Az a baj, hogy gyakorlatilag maradtunk itt hárman. Te, Zsozso és én. Nagyon ritkán jön ide más, a régiek is mellőzik a topikot. Okát nem tudom. Mindenki maga dönti el, hogy akar itt tevékenykedni vagy sem. Én már tavaly javasoltam Neked, hogy nyugodten áttérhetünk az email-os levelezésre, mert akkor írhatunk bármit, bármiről, mindenféle ellenőrzés nélkül, mert mást nem érdekel. Ez a véleményem most is. Tetszik, nem tetszik, a topik "elmagányosodott", majdhogy nem kihalt. Volt már ilyen több is. A területi/regionális topikok közül ez az, ami még működik úgy, ahogy. A többi már régen kihalt. Sajnálom a topikot, de azzal nem érek el semmit. :(
   
  Fatther és henrietta1223 kedveli ezt.
 12. zsozso577

  zsozso577 Mindentudó orákulum

  Sziasztok

  Nem jó hírrel érkeztem. Tegnap aggasztó tünetet észleltem magamon. Ma nagy kavalkáddal de megpróbáltam a végére járni.
  A jövő héten be kell feküdni a kórházba...saját felelősségre jöttem haza...jön a hétvége...úgy sem csinálnak semmit.
  Gond esetén SOS menni kell. Aztán mikor engednek haza.....kiderül....hétvégén akkor sem szeretnék ott maradni.
  Vigyázzatok magatokra! A baj pillanatok alatt meg van!
   
  busika02 kedveli ezt.
 13. Csacskamacska

  Csacskamacska Fórum elő legendája

  Zsozsó, ez nagyon nem jó hír! Csak remélni merem, hogy hamarosan és egészségesen leszel itt újra! Drukkolok Neked és küldöm a pozitív energiát! Minden jót Neked, erős vagy és győztes leszel!!

  Tihamér, igazad van, mindenki maga dönti el, hogy jön, vagy sem, ír, vagy sem. Most nem jön szinte senki és nem ír szinte senki. Topik elcsendesül.
   
  -W-595-, zsozso577, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
 14. onagger52

  onagger52 Fórum császára

  Jó reggelt mindenkinek!

  Nagyon nem jó hírt közöltél Zsozso. Remélem mielőbb túl leszel a bajon, bármi is legyen az. Szurkolok Neked!

  Tegnap délelőtt audiológiai szaküzletben voltam. Vizsgálaton, meg egyezkedtem, mit is lehet, kell tennem. Megy mennyibe fog ez nekem majd fájni. Tetszik, nem tetszik, tudomásul kell vennem nekem is, meg persze másoknak is, hogy a korral romlik a hallásom, főként azon a fülön, amelyik évek óta folyamatosan súg. Nem elég a tinnitus, még ez is. Kiderült, hogy igaza van a szakorvosnak, kell az az izé a fülembe. Nem, nem túró, most kivételesen egy kütyü. Csak ez nem kitehető, hanem betehető. És eléggé drága a szentem. majdnem hat számjegyű forintot kell leszurkolni érte. Egy fülre. Ha a másik is bajban lenne, akkor a duplája lenne a tarifa. Most egy ideig hetente kell mennem oda is, folyamatos ellenőrzésre és beállításra. (Ki kellett mennem a konyhába, mert a dagasztó program megáll, sivalkodott a gép. Megy kenyérsütési event.) Meg van a rendszeres heti programom. Ma még megyek temetésre is, mert egy régi munkatársam úgy döntött, hogy nyolcvanöt évesen elég volt, felmegy az egekbe, onnan néz majd le ránk.

  Sütök egy kilónyi kenyérkét. Sietnem nem kell, mert feleségem hat előtt ritkán ébred meg, addig meg fog sülni. Utána megszállja a konyhát, mert nekiáll sütni. Ötlapos hatlaposat. Azért ötlapos, mert eredetileg hatból kellene készíteni a süteményt, de az anyósom ötből csinálta, így feleségem is követi a régi példát. Nekem meg tök mindegy, hány lapot fog sütögetni. Egyrészt édes sütemény, nem sós, másrészt meg még mindig érzem az epémet. Ezt tudja a feleségem is, ezért kijelentette, hogy ebből sem fogok kapni egy kicsike kockát sem. Egye fene! Nagyobb baj, hogy semmiféle földi jót sem ehetek. Szalonna, tepertő/töpörtyű, májkrémek, zsíros kenyerek. (Van sima, kisütött zsír zsírszalonnából, van sült húsnak a "zsír maradéka", meg kacsahájból sütött, meg libahájból sütött.) Mind TABU. Nekem. Süteményt most muszáj sütni, mert a kicsi fia születésnapja közeleg. Holnap jön, hozza a következő adag ellátmányt nekünk és akkor fogja megkapni az összes ajándékot. A puszikat mellőzzük, mert mi is irigyek vagyunk. Ilyen időkben kevés egy "mezei"születésnap. Arra nem jár semmiféle testi bizalmaskodás tőlünk. Majd megkérjük a feleségét meg az unokánkat, azok adjanak neki helyettünk is.

  Megyek ki és teszek fel kávét is, mert kéne már.

  Szép napot mindenkinek! Olyant, amilyen tegnap is volt. Sok napsütés, 15-16 fok árnyékban, s ami a fő, ez mind pluszban értendő.
   
  jófarmerlány, zsozso577 és Fatther kedveli ezt.
 15. vihence

  vihence Aktív író

  Jó reggelt Mindenkinek!
  Kedves Zsozsó! Mielőbbi gyógyulást kívánok!
  Kedves Csacska! Gyönyörűek a virágaid! Vagy 20 éve nekem is volt klíviám, sajnos már elmúlt. De ha lesz újra helyem, tervben van az is.
  Kedves Tihamér! Hogy felsoroltad mit nem ehetsz, jó éhes lettem én is. Sajnos mindet nagyon szeretem, bár nem mindig tesz jót.
  A kenyeret én is sütöm már lassan 2 éve, igaz géppel, mert elegem volt, hogy a gáz hol jól süt, hol meg nem, és vettem egy kenyérsütő gépet. 1 krumplit is szoktam belekeverni a tésztába, isteni finom.
  Az eventet elkezdtem, nem indult rosszul, 202 felröpit adott a gyékény 1+2 pannival. Viszont most reggel egy pöttyet katasztrofális a játék. Az oszlopok építésénél 5x kell kattintani egy szint miatt, az ajándékokat is 5x leokézni, sajnos csak 1x adja meg.;) A nemesítés megint nem jó, le lehet rendezni eredményre, csak éppen nem mutatja azokat. Kezd bosszantani, hogy ha az egyik hibát kijavítják, visszajön egy másik. Még játszom, de egyre kevesebb lelkesedéssel. Azért olvasni még szeretek. :p
  Mindenkinek szép napot, és (a lehető legkevesebb hibával) jó játékot kívánok!
   
  -W-595-, jófarmerlány, zsozso577 és 5 más kedveli ezt.
 16. Csacskamacska

  Csacskamacska Fórum elő legendája

  Napsütéses szép délutánt Mindenkinek!

  Böbe, örülök, hogy az olvasás mellett, ma írtál is! Láttam ám, hogy naponta itt voltál, olvastál, tetszikeltél!:) A klíviám nagyon sok éves, 7-8 tő van a cserépben. Igazán akkor volt szép, mikor 5-6 virág egyszerre nyílott. Az utóbbi 2-3 évben meggondolta magát és most nem egyszerre hozza a virágait. Nyáron a kertben a sövény tövében nyaral, szeptemberben beteszem a fedett részre, hogy eső ne érje, fagyok előtt behozom és januárban, februárban virágzik. Még nyáron is szokott a kertben 1-2 virágot hozni. Nem panaszkodom, hálás virág, szeretek benne gyönyörködni.
  Le vagyok maradva mellettetek, mert én nem sütök kenyeret, én a boltban veszem. Eddig sem sütöttem, valószínű, hogy ezután sem fogok. Persze ki tudja, hogy mit hoz a helyzet!
  Tihamér, hallás mellett a látásunk is romlik, meg még szépen sorjában jönnek kisebb, esetleg nagyobb "kopások" a szervezetünkben, de ezt tudomásul kell vennünk. Korral jár.

  Délelőtt cipőt szerettem volna venni a napi sétához, mert a bokacsizma már meleg, tűsarkúban meg nem sétálok, de nem kaptam, így újra kell majd mennem, hogy találjak olyat, ami kényelmes a lábamnak.
  Tegnap kimosott ruhákat is vasaltam, majd délután munka. 15 perc sétára van, vagy 10 perc gyors menet. Ma az első változat volt. Hazafele mindig séta van, akkor már nem kell időre menni.

  Event halad, holnap meg érkezik az új kütyü, így aztán pörgetés is lesz. A kérdés csak az, hogy mit pörgetünk ki!

  Megyek uzsonnázni, eszem egy kis kolbászzsíros kenyeret. :)
   
  -W-595-, jófarmerlány, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
 17. onagger52

  onagger52 Fórum császára

  Szép maradék napot mindenkinek!

  Nem kell mindenkinek kenyeret sütni, én sem sütök nap, mint nap. Van, hogy csak egyszer egy héten. Ahogy van kedvem, meg kell-e annyi? Igazából egy főre sütni, pláne ha az illető keveset fogyaszt, csak kicsiket érdemes. Viszont egy félkilós kenyérrel ugyan annyi macera van, mint egy kilóssal.

  Feleségemet idegesítettem ma többször is, hogy megnéztem közelről az arcát. Ma délben ment el a körzeti orvosához, szurit kapott. Mivel igen-igen messze készítették azt, amit kapott, gondoltam megnézem rendszeresen, nem ferdül még-e a szeme. Elhajtott és megfenyegetett. Vigyáznom kell vele. ;):D

  Megyek lesni tévét a Zééén Úúúúj Fülrevalómmal. Ennek nem köllött kibökni a fülcimpámat. Asszem EZT nevezik a hölgyek klipsznek, de nem vagyok teljesen biztos. Feleségemet meg nem merem megkérdezni, hátha megorrolt a "ferdeszemért" és elzavar.

  Jó éjt mindenkinek ÉS Zsozso mielőbbi gyógyulást!
   
 18. _Ilona49_

  _Ilona49_ Fórum veteránja

  Csatlakozom az előttem szólóhoz!!!!!
  Zsozso gyógyulj minél előbb,VÁRUNK VISSZA !

  Csacskám! A virágokról sajnos lemaradtam,de elég zűrös napjaim vannak,

  Tihamér! A sok finomsággal mindig bűnbe csábitól! Úgy szeretnék én is finom ropogós héjú kenyeret sütni....egyszer megpróbáltam a sütőben....igazi laposguta lett! Magamért nem fáradozom vele
  .Ma vacsorára libazsíros kenyeret ettem paradicsommal.....szódabikart készenlétbe helyeztem.

  A játék ismét kudarc...felhőhöz 13 kütyü hiányzott....ezért a mostaniba is belevágtam....ahogy esik ugy puffan!
   
  -W-595-, jófarmerlány, zsozso577 és 6 más kedveli ezt.
 19. Kuzdern

  Kuzdern Fórumőrült

  Szia! az én vacsim kacsazsír lila hagymával, igaz bolti, de 1 jó márkától...én szeretem...egészségünkre:p
   
  -W-595-, jófarmerlány, _Ilona49_ és 5 más kedveli ezt.
 20. onagger52

  onagger52 Fórum császára

  Nekem szerencsém van, mert nem gáz, hanem delejezett sütőm van. Ami - elvileg - egyenletesen kell(ene) hogy süssön, de a feleségem szerint nem az. Ahogy a mikrónk sem egyenletesen működik. Az egyik esetben 1 perc alatt felforr az a mennyiségű víz, ami másik esetben másfél percig melegszik, amíg felforr. Szeszélyes, pedig nem lehetne az. Némi elektromosságot tanultam én is, meg két fiam is villamosmérnök, tudjuk, hogy nem lehetne, de ez a tapasztalat. Miértjét nem tudom. :wuerg:

  Fent vagyok fél háromtól. Idejöttem fél órája, de nem látok mozgást sehol sem. sem itt, sem a trópusi területeken. Pedig van rajtam szemüveg! Ez van. Minden rendes ember alszik még, csak az ilyen elvetemültek bóklásznak a földeken kora hajnalban, zaklatva az éjjeli állatokat. Denevérek, vámpírok, éjjeli baglyok.

  További szép álmokat mindenkinek! Megyek kávét főzni.
   
  -W-595-, jófarmerlány, _Ilona49_ és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.