Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Madár [​IMG] dalos jó reggelt kívánok !

Szívem szerint egy "tavaszi" magyarnóta lenne ideillő, de lehet azzal nagyon felborzolnám az idegeiteket. Majd legközelebb, talán.
    Most inkább kezdődjön jól a napja mindenkinek, elvégre már péntek van........ jó, jó tudom még holnap is meó, de a jövő hét már "nagyonhosszúhétvége" lesz 8).

Romhányi József: Tavaszi madárdal

Tavaszt zengnek a madárkák.
    Soha kedvesebb dalárdát!
    Ám az egyik némán kushad.
    Csak nem készül kritikusnak...​

2. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Megérkezett hozzám is a repülő elefánt!Remélem egyszer a békaherceg is berepül..
    Süt a nap, boldogság van!
    Szép napot Mindenkinek!

Tündi100, Csacskamacska, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szép napot Mindenkinek!

Két napsütéses nap után....ma jönnek-mennek a felhők!...még nem voltam kint....igy nem tudom, hogy milyen a levegő....
    de a telefon +-t mutat!
    Össze kellene kapni magam.....és irány a bolt.....de nincs kedvem! Sört kellene venni.....bár nem is tudom, kell az nekik?????
    Nahhhh....ez még döntés előtt áll! Viz vagy sör?????!!!!!...vagy mind kettő??????

Az event leteperve!...az 5 pályán egyenesen végig repültem.....a bahán az uj növény szaporodik....itt egy kicsit rácsodálkoztam az
    egyik növényre....igen csak hosszan érik! Igy jár az aki csak kivált és nem figyel!!!!!!xD:p

4. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

5. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép tavaszi napot kívánok!
    Délelőtti köröm letudva, piac, bolt, hentes. Mosógép megy. Nap süt, szél fúj és
    Sajnos nem tudok segíteni, de talán, ha a TÜZÉP-nél próbálkoznál, akkor több szerencséd lenne! ;)xD(bocsi!)

Mebajah, kakaskukorékolásra ébredni jó! Itt csak a madarak csicseregnek, kakas nincs a közelben, igaz nem is tartható.
    Rózsa, gratulálok, az is jó! A hercegekre általában sokáig kell várni.;)
    Zsozsó, hajrá, én már haza is értem, letudva a mai menőke, már nem megyek sehova, "házimunkaevent" van.
    Igen jó hosszú érésűek, figyeltem mikor kiváltottam, akartam is írni, de elfelejtettem.
    Fatther, lassan, de biztosan jönnek a kannák, amúgy meg óvatosan is kell bánni velük, mert még felrobban!xD Hasonló fázisban vagyok, még kannahiányom van.
    A ládából még herceg nem ugrott ki nálam, lovon is szívesen látom, ha jön! :);)
    Most pedig megyek teregetni, lejárt a mosógép!
    Legyen szép, vidám és jó napotok!

alx528, brozsa, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  6. zsozso577

Sziasztok!
    Szép az a kép!
    Illik a mostani hangulatomhoz!
    Most irigyellek....azért, hogy letudtad a napi körutat! Én még mindig csak biztatom magam!

Tompa a fejem....és talán szédelgek is?????....már azt sem tudom, hogy mi bajom van????
    Lehet, hogy a holnapi nap miatt?????

Hopppáááá.....hoppáááá!!!!! Most jut eszembe!....Tegnap ahogy jöttem hazafelé a Postáról....eszembe jutott, hogy
    milyen nap is van....így a boltba betérve vettem egy kis H.....s likőrt .....ha hazaérek....iszok belőle.....elmondom,
    hogy még mindig a táskámban van!.....Lehet????:oops::p ....fel kellene bontani.....vagy jobb kedvem lenne....vagy szédelgősebb
    lennék?????xD:p.....Egy biztos a táskában van!!!!!
    Nahhhh....megittam a déli kávémat.....veszem a kabátot.....és megyek a boltba.....itt van 2 percre tőlem!!!!!

Csacskamacska, brozsa, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  7. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot mindenkinek!

Alx, ez a mennyiség azért elég sok,...Csacskának igaza van ekkora tételt érdemesebb a Tűzépről beszerezni!
    Mostani eventbe van csak össze kellene gyűjteni mind,...gazdakörikbe is van nem is 1 helyen!
    Mennyi Vadaskerthez kell?
    Nálam a harmadikhoz már csak 9300 kell! Vagy kellene!

Egy nap kihagyással azért ballag az event!

alx528, Csacskamacska, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  8. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Sör és a zsozso, hmmmmm, szépen vagyunk mondhatom :cry: bár tele van vitaminnal.
    A készítmény magas dózisban tartalmaz B-vitaminokat és kolint, ezáltal aktívan járul hozzá szervezetünk B-vitamin szükségletének fedezéséhez.
    Egészségünkre és a "hozzávaló keksz" helyett a "hozzávaló nóta" 8):cry:

Csacska, a TÜZÉP ma a nap legjobb hozzászólása - szerintem -.xDxDxD

Utoljára szerkesztett: 9.3.18
  9. zsozso577

Ismerem a sör...eme jó hatásait!.....néha szoktam is iszogatni belőle.
    Ezt most nem magamnak gondoltam....hanem a szakiknak, akik holnap tevékenykednek majd a lakásban!

Csacskamacska, Tündi100, brozsa és 2 más kedveli ezt.
  10. Csacskamacska

Terveztem és újraterveztem. Kedves szomszédasszonyom jött át, itt lakunk 20 lépésre egymástól, de nem is tudom, hogy mikor beszélgettünk utoljára hosszabban. Náluk voltam "kutyaügyeletes és házőrző", ( mielőtt kiforgatnátok a szavaim, nem én voltam a kutya!) mert nem voltak itthon. A hóesés nem volt bekalkulálva de mivel esett ezért nyilván náluk is takarítottam a havat, s most kaptam érte egy nagy tábla csokit! :) Egy kis élménybeszámoló és már el is szaladt másfél óra. ;) Így késésben vagyok, még most teregetem a második adagot és az utolsót mossa a gép. Nem bánom ezt a kis elcsúszást, kedves barátok és kell egy kis csevegés a valósban is.
    Zsozsó, megártott a repülés? Száguldoztál, forogtál ott fenn a kis repcsivel? Kávét ittál és mi lett a táskában lévő üveggel? Meghúztad? Jól tetted! Abban is van vitamin! :) Szakiknak? - jó szöveg, én is ezt mondanám!;)
    Lajos, nem hiszed el, de még nem jutottam oda, hogy alaposan szétnézzek a gazdaköriknél. Szaladgálós napjaim voltak, ha minden igaz, akkor jön egy kis nyugodtabb időszak, csak el ne kiabáljam!
    Fatther, nem is tudtam, hogy van a sörnek indulója! - csak azt tudtam, hogy habja van...xDJó a nóta, mulassunk!- csak előtte meg igyunk![​IMG]

Fa-hiányos barátunknak vajon sikerült a bevásárlás? Ma voltam a Praktikerben is, oda is mehet, ha a másik helyen már elfogyott!

Mindjárt kezdem a repülést, aki kinn van menjen be, ha lezuhanok, rá ne essek!;)xD [​IMG]

A Malév repülőgépe késve indul. A stewardess mentegetőzik a hangosbeszélőn:
    - Tisztelt utasaink! Szíves elnézésüket kérjük a hosszú késésért, de a pilótának valami nem tetszett a motor hangjában. A problémát megoldottuk, a cserepilóta kellemes utazást kíván mindenkinek!

11. zsozso577

Jól elmentem! Jött egy telefon....segítséget kértek....igy mennem kellett....akár tetszett....akár nem!
    Boltban is voltam.....nem is tudtam, hogy az ásványíznek és a sörnek ilyen súlya van....alig vártam, hogy hazaérjek a táskával!
    Csacska....most hogy mondod....tényleg!!!!...lehet??????, hogy a repülés ártott meg...a fejemnek!xDxD
    Az üveget...kitettem a táskából.....éééés még mindig érintetlen!....azt hiszem, úgy is marad!......holnap!!!!....ha elmentek
    a szakik....majd akkor meghúzom!....bár nálam semmi sem biztos!

Egyébként meg ne is csodálkozzunk....a múlt héten közel -20 fok.....most közel 10 fok!....ez a NEM NORMÁLIS!

Fatther, Tündi100149 és mebajah kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Zsozsó, ki tudja?? Fogjunk mindent az időjárásra, arra lehet kenni mindent!
    Ólválogatást nem csinálom, nem költök! Van minden állatom, amit kínál, igaz van amiből csak 1, vagy 2, de bőven elég az!
    Már vasárnapra készülök, jönnek a fiamék, az unokák, így mosz közkívánatra Kati szeletet sütök, meg egy diós meggyest. A Kati szelet lapjait most sütöttem ki. Borsólevest kértek még virslivel, sok nokedlivel, hogy megálljon benne a kanál, olyan sűrű legyen. Paprikás csirke is lesz és pulykamelltallérok pirosra sütve. A többit, majd az ágyban este, vagy reggel kitalálom!:)

13. alx528

alx528 Fórum mestere

:) már hívtam őket , de ebben a téli időszakba elég drága a fa ;)

:sleepy: 4x12000 -4300 :)

14. zsozso577

Szia
    Ajánlották helyette az XXX turmixgépet?????.....xDxDNekem azt szokták!
    Még meg is venném.....ha magyar termék lenne!!!!!xDxD

15. alx528

alx528 Fórum mestere

igen 8) az NDK lenyitható tetejűt xDxD

16. Csacskamacska

Megvetted? Kihagyhatatlan ajánlat! Némi kreativitással abból is lehet építkezni!;)

Fatther, zsozso577, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szerintem vedd meg a drága fát, mert lehet hogy az olcsó fának"híg a leve"!:D:D:D
    Azt nem írtad hogy csinálod-e az eventet,..mindjárt megnézem mennyi fa van benne!
    Az egyes futamot már nem tudom megnézni,..1078-at találtam még!

Fatther, alx528, zsozso577 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. zsozso577

Igen....igen!
    Lenyitjuk a tetejét....beleteszünk ezt....azt.....és lesz belőle fa vagy deszka....vagy ami kell!
    Igy.....lehet!!!!xDxD már bánom, hogy nem vettem meg!

Nálam alig vannak gyűjtőólak.....igy még meg sem néztem ezeket a gazdaköriket!.....bár már olvastam,
    hogy hiánycikk az építőanyag!

Csacskamacska, Fatther és alx528 kedveli ezt.
  19. alx528

alx528 Fórum mestere

hát a farmon 8 teljes, bahán 4 füvész teljes, 4vadas+2manufaktúra 1es :)

Tündi1001, Csacskamacska, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  20. zsozso577

Ez igen!!!!! Manufaktura nagy hatalom vagy!!! Igy már értem....hogy fa hiány van nálad!
    Ennek orvoslására, csak egy módot tudok.....venni és venni..../és persze turmixolni!!!xDxD/ és, ha záros időn belül
    szeretnéd megcsinálni....akkor valósért gondolnám!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.