Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Zsozsó, köszönöm a kiegészítést! :) Több esemény megemlítése is elmarad, mert önmagammal nem beszélgetek, csak nagyon ritkán. Két hozzászólást meg nem ildomos írni úgy, hogy közben más meg nem ír.
    :) Szia! Megosztanál egy bakidat? Bizonyára Te is írtál már mást, mint amit a valósban tettél! Ezt ne sértésnek, vagy kifigurázásnak vedd, komolyan mondom, ill. írom!
    Velem is megtörtént már. Cívisvárosban lakom, s egyszer itt a fórumban azt írtam, hogy "cicisváros". No, elírtam, de egy játékostárs felhívta a figyelmem rá és javítottam.

Ezennel elindítom az "Elírások a hozzászólásokban" nevű sorozatot!

Kinek kedve van, csatlakozzon és ossza meg velünk, hogy mit is sikerült elírnia! Egy kis mosolyt fog az arcunkra csalni, semmi mást! A mosoly pedig kicsit megsimogatja a lelkünket!:):)

Fatther, _Ilona49_, henrietta1223 és 3 más kedveli ezt.
  2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Nos....én ezt ma csak véletlenül hallottam meg...és úgy gondoltam, hogy leírom....ezért is írtam morzsának.

Biztosan emlékeztek rá....nálam is előfordult a csücsök helyett mást írni...egy elütés történt.xD Lajos és Tihamér rögtön le
    is csapott rá!xD Én a mai napig ha eszembe jut....mosolygok!
    Akkor most nyugodtan teszel pontot az event végére.xD .....mert Te rontottál egy ültetést és nem lett annyi felröpid!xD

Fatther, _Ilona49_, busika02 és 3 más kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Többet rontottam, nem csak egyet. :)
    Szia!

Ezt azért osztottam meg, mert jól jött ki. Én is hibázok, hisz emberek vagyunk. Hál Isten Zsozso jól reagálta le.

4. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Ide értem... mozgalmas napjaim voltak megint.

A szombati nap nagy részét az Anyukámmal töltöttem, majd délután pakolásztam, vasárnap folytattam a pakolászást ebédet főztem, és vasaltam késő estig. Ma reggel dolgozni mentem és miután haza jöttem a lányom várt, elsétáltunk az aldiba, majd elkísértem a házi orvosához, ahol megkapta az első oltást, Alig elment a lányom, jött a menyem a kis hercegnővel - már több mint egy hete nem láttam őket, igaz akkor a kis drágám rám se hederített, azt mondta most nem ér rá mert sok a dolga :D - na de most hogy ők jöttek hozzám, nagyon jót játszottunk, és én majd elolvadtam, fogta a kezem és mondja drága nagyikám gyere :inlove: menjünk a másik szobába és horgásszunk, meg építsünk robotot nagyon nagy robotot :):inlove:, míg itt laktak is szót fogadtam neki, persze csak a határok betartása mellett.
    Holnap sem fogok unatkozni, ha haza jövök a munkából, kínait ( zöldséges csirkemell, ázsiai fűszer keverékkel ízesítve, spagettivel ) fogok főzni - a receptet így kaptam. Délután jön a kolléganő - barátnőm és körmözni fogunk :).

Zsozsó, köszönöm szépen a gratulációt, én is gratulálok neked az event végig viteléhez.

Judit, remélem neked is sikerült végig vinned, gratulálok és kívánom mind kettőtöknek, hogy valami nagyon jó ajit adjon a láda pl. egy-egy FA fácskát :);).
    Én nem fogok a végére érni, mivel az 1190 db felröpit nehezen hoztam össze,ültettem a sisakbabot érés csökkentőkkel, de nem szuper trágyáztam, a felhő meg van, a többit pedig elengedem.

Az időjárás itt is változékony, most éppen zuhog az eső, de reggel olyan hűvös volt, hogy a dzsekit kellett felvennem, majd dél körül ki sütött a nap és elég volt egy vékonyabb pulcsi is.

--------------------------------------------------------------------------------------------
    Sziasztok!

Jöttem 2 mondat erejéig.
    Zsozsó, ne hari tegnap elfelejtettem válaszolni a kérdésedre :wuerg:
    Az unokám minden vizsgán túl van, de hogy milyen eredménnyel azt még nem tudja. Tegnaptól dolgozni ment, egy autós céghez - már dolgozott ott asszem tavaly is meg tavaly előtt is a nyári szünetekben - most is csak nyáron fog dolgozni, mert szeptembertől újra iskolába szeretne járni és autó szerelőnek akar tanulni.

Utoljára szerkesztett: 18.5.21
    Kuzdern, _Ilona49_, henrietta1223 és 3 más kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Vidám napot Mindenkinek!

Ági, nem tudom, hogy honnan szedtem, de meg voltam győződve róla, hogy lány unokád van. Így most elkerekedett a szemem, hogy autószerelőnek fog tanulni. Tehát az a lány nem lány, hanem fiú! Az unokázás nagyon jó dolog, mindig feltöltik az embert erővel, mosollyal!

Event befejezve, kellett egy kis szupertrágya és kacsakata, de volt miből, így a ládák a pajtában vannak. Egyelőre nem rakom ki őket, gyűjtök még hozzájuk és majd akkor teszem ki, amikor már 3-4 darab lesz.

Holnapi eventre készülök, majd este vetem a hosszút. Ez a baltás olyan langyos nekem, elmegy, majd dobálom azokat a fejszéket.

Időről inkább semmit, mert jót nem tudok írni. Májusi eső aranyat ér, de jóból is megárt a sok!

Az Internet Világnapja

Az Internet Világnapját még nem ismerte el az ENSZ hivatalosan. A távközlés világnapjával, ami május 17-én van, szervesen összetartozik.

Múzeumok nemzetközi napja

A Múzeumok nemzetközi napjának fontos üzenete, hogy a múzeumok tárlóiban lévő értékek nem holt anyagok, hanem létünk előzményei. Ezen a napon vagy a közeli hétvégén rendezik meg a Múzeumok Majálisát, ami a közönségnek és a szakembereknek biztosít lehetőséget a találkozásra.

henrietta1223, busika02, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  6. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Judit, van lány unokám is :), de van fiú is akarom mondani fiúk is :).
    4 unokám van, 3 fiú és 1 lány és az 5. unoka úton van :inlove:.
    A lányomnak van 3 fia, a legidősebb érettségizett és ő fog autó szerelőnek tanulni, a középső most harmadikos, a kicsi szeptemberben lesz elsős.
    A fiamnak van 1 kislánya aki most 3,5 éves, és ők várják a második babát, aki fiú lesz.
    Gratulálok az event befejezéshez, én nem vittem végig, van a pajtában 11 db piccoló ládám, még gyűjtök hozzá és majd egyszerre kiteszem őket.

A holnapi eventet hortenziával várom, a felhő érés idejét 120 órára állították hááát... na mind 1 , nem ez lesz az első, lassan hozzá szokunk.
    Tetszik az új kitehető, majd keresek neki valahol helyet, és jó lenne fullra fejleszteni.

Jó éjt, szép álmokat!

7. zsozso577

Sziasztok!

Ma letudtam a fogorvosi kontrollt! Minden rendben van.....
    Holnap a házi orvost fogom meglátogatni.....kíváncsi vagyok, hogy be fogok-e jutni hozzá.
    Ma próbáltam telefonon elérni...de nem volt kapcsolható. Azután hallottam, hogy ma van a házi orvosok világnapja.
    Gondolom, hogy volt valami központi megemlékezés nekik.
    Az eventet elkezdtem....nem nagy kedvem van hozzá! Most jobban örültem volna egy laza minijáték mentes eventnek.
    Tanácstalan vagyok, hogy mit is szeretnék elérni ennél az eventnél.

8. Csacskamacska

Szép estét Mindenkinek!

Ági, igazán nagy öröm, hogy a sok unokád van! Kicsi, nagyobb, legnagyobb. Amint olvasom fiú uralom van, vagy legalábbis ők vannak többen, de nem kizárt, hogy a kis hercegnő uralkodik mindenkin?:) Általában a legkisebb kicsit jobban el van kapatva, ez érthető is, mert a nagyok már okosak és engednek a kicsinek, ill. többet is foglalkoznak vele. Ezt én a családomban tapasztaltam, a kicsi mindent elér, amit szeretne. Valaki előbb-utóbb teljesíti a kívánságát. Nagy boldogság, hogy vannak nekünk! :)

Gratulálok a sok Piccolo ládádhoz, kívánom, hogy sok jó dolgot kapjál majd belőlük!

Zsozsó, megkönnyebbültél gondolom, miután távoztál a fogorvostól!
    Háziorvosokat szinte lehetetlen elérni mostanság. Szerencsére nem tapasztalatból tudom, le is kopogom: kopp, kopp, másoktól hallottam.

Tanácstalan vagy? Ó, ne már, minden kell neked, mit ez az event ad! hajrá!

Délelőtt temetőben voltam, vittem virágot a vázákba. Még az árvácska van benne, szép, de 1-2 héten belül kiszedem és ültetek helyette begóniát. Elmentem a nagyszüleim sírjához is. Ahogy közeledtem láttam, hogy egy kisteherautó áll a sír előtt és dolgoznak emberek a környéken. Sírköves volt, amint közel értem már láttam és azt is, hogy a nagyszüleim sírjára volt pakolva 3 nagy koszos kanna. A platón lévő ember olvasott a tekintetemből és igen gyorsan lepakolt a sírról és elnézést kért. A sírköveseknek nincs kötődésük a sírokhoz, nekik munkahely a temető, de a hozzátartozóknak bántó az ilyen látvány. Nekem az volt.

Eventet elkezdtem, csinálom, vetek, aratok.

1913-ban ezen a napon hunyt el Báró tolcsvai Korányi Frigyes.

Nevéhez fűződik a belgyógyászati iskola megteremtése. Ő volt a tuberkulózis elleni küzdelem első jeles képviselője. Létrehozta fáradhatatlan munkával az Erzsébet királyné Szanatóriumot, ami a mai Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet elődje volt. 1901-ben sikerült a megnyitása. Azért volt nagy jelentősége a szanatórium megnyitásának, mert a huszadik század elején évente átlagosan 70-75 ezer magyar halt meg a tüdőgümőkórban. Korányi rendszeresen előadásokat tartott a betegség társadalmi jelentőségéről. A szegény sorsú betegek gyógykezelésére segélyezési alapot hozott létre. Felismerte, hogy szervezett formában szükséges küzdeni a kór ellen. Mindenképp fontos végiggondolnunk azt, hogy a századfordulón óriási dolog volt az, hogy rájöttek, a betegeket el kell különíteni az egészségesektől, hogy ne adhassák tovább a fertőzést. A betegeknek megtiltották, hogy tehenekkel, tehéntejjel dolgozzanak. A köztisztaság megteremtése is nagy jelentőségű volt. Nem lehetett a szennyvizet az utcára folyatni, körbebetonozott emésztőgödröket kellett létrehozni. A mértéktelen szeszes ital fogyasztás visszaszorítását is célul tűzték ki. A gyerekek körében is elterjedt pálinkaivás legyengítette a szervezetet, ami miatt a fertőzésekre való hajlam nőtt. Sokan kértek életkori kedvezményt, hogy a szokásosnál hamarabb házasodhassanak. A nők szervezetét tovább gyengítette a fiatal korban bekövetkező több szülés. Korányi haláláig sikerült megvalósítani, hogy legyen az országban három nagy tüdőszanatórium, harminchét egyesület, ami a tuberkulózis ellen küzd, valamint egy hálózat, ami hetven tüdőbeteg-gondozóból áll.

A Családorvosok Világszervezete (WONCA) 2010-ben május 19-t a Családorvosok Világnapjának nyilvánította.

busika02, henrietta1223, -W-595- és 2 más kedveli ezt.
  9. zsozso577

Sziasztok!

Nem vagyok normális!!!!!!!xDxD:cry::cry:...ez még a leggyengébb jelző amit használhatok magamra!
    Elég régtől küzdök a dáliával....az utolsó és legfontosabb bónuszért...főleg. Erre ma reggel mit csinálok!!!!!:cry:

Végre....végre kegyeskedik megadni a rendszer.....éééés mit csinálok!!!!!
    NEm KATTINTOK rá! Így nincs meg.....csinálhatom tovább!

El is ment a kedvem.....mindentől!xD:pxD

10. onagger52

onagger52 Fórum császára

Sziasztok!

Nekem meg a Farmeramától ment el nagyon a kedvem. Lehet, hogy most vagyok itt utoljára. Ti ne adjátok fel, termeljetek, eventezzetek!

busika02 és henrietta1223 kedveli ezt.
  11. zsozso577

Sziasztok!

Az eső és szélvihar előtt hazaértem a háziorvostól.
    Saját ügyemben megnyugtatott! Így a jövő héten esedékes oltást megkaphatom. Egy olyan tünet jelentkezett....ami nem a
    legszokványosabb. Azt mondta a doktornő....hogy ritkán de előfordulhat.....Ő eddig 3 emberrel találkozott akiknél történt
    hasonló panasz. Megnyugodtam...hogy e miatt nem kell megint halasztanom.

A másik ügyben ígéretet kaptam....mert a felület, amin intézkedni tudott volna....lefagyott!
    Internet korában ez sokszor előfordul...lassan életünk része lesz.

Látjátok, hogy nem csak itt a farmon vannak lefagyások!xDxD

Az eventet csinálom. Bónuszt nem sikerült pörgetnem....így csak szép lassan komótosan csinálom!

Tihamér....én még biztosan nem adom fel....aratok-vetek....eventezek!

Judit és Ági....Ti biztosan csináljátok az eventet....hogy haladtok?

Ilona...Henike és Károly.....Ti elkezdtétek? Szeretitek a balta dobálást?

Henike....unokád túl van az érettségin? Tanul valamit tovább?

12. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Tegnap itt volt a lányom kora délutánig.
    Ma munka után ügyintézni voltam, és haza érve keresgéltem, mert szólt a fiam, hogy nézzek már szét, mert nem találja az mp3 lejátszóját, háát én se találtam meg, felhívtam a menyemet és mondtam, hogy nincs itt nézzenek szét jobban otthon.

Judit, igen a fiúk vannak többségben, és így van ahogy mondod a kis hercegnő a főnök :D, ámbár a nagy fiúval szóba se áll mikor találkoznak. Sőőőt a baráti körükben is csak fiúk vannak :);).
    Igen nagy boldogság, hogy vannak, de ahogy nőnek már nem lehet őket babusgatni, hát ez van tudomásul vesszük.
    Köszönöm a gratulációt a piccoló ládákhoz, még gyűjtök hozzájuk és majd egyszerre rakom ki őket, és majd hozom a híreket milyen meglepit okoztak.

Zsozsó, örülök, hogy minden rendben volt a fogászati kontrollon, az is jó, hogy megkaphatod az oltást.
    Azt viszont sajnálom, hogy nem kattintottál a nemesítésnél, háát tényleg nagyon bosszantó, hogy beleöltél rengeteg növényt, és mikor végre meglenne a legfontosabb része akkor mellé katt., és nem lehet tudni mennyi idő, és mennyi növény kell a bónuszhoz.
    Kitartást és össze fog jönni.
    Én a krizantémt nemesítem, de a szupertrágya imádat még nincs meg, fel is függesztettem a nemesítést kis időre.

Az eventet elkezdtem, és bónusz nélkül aratok-vetek. Én szeretem ezt a balta dobálózást.

Tihamér, még én sem adom fel, és megértem, hogy eleged lett, de... hátha... lesz javulás.

busika02, henrietta1223, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  13. zsozso577

Jujjjj....de szeretném látni, amikor a kicsi lány átnéz a nagy fiún!....nem vesz róla tudomást!xDxD

14. Csacskamacska

Szép estét Mindenkinek!

Zsozsó, sajnálom, hogy elvesztetted a megszerzett bónuszt! Hajrá tovább, nem tudsz mit tenni, folytatni kell, csak győzöl egyszer, igaz sok dáliába kerül majd, de lehet, hogy hamar újra beugrik. A kedved meg jöjjön vissza, nem adod te olyan könnyen! Harcra fel a bónuszért!!
    Jó hírt mondott a háziorvosod, jöhet a szuri!
    Igen, csinálom az eventet, volt bónuszom, így haladtam is. Baltát még nem sokat dobáltam, nem volt rá időm. Nem mondom, hogy imádom a baltázást, de nem is nagy nyűg nekem. Szerintem ma este dobálózok!

Most ugyan kissé ideges vagyok mert 2-3 napja észleltem, hogy a fagyasztóm nem működik rendesen. Régi már, de jó szolgálatot tett eddig. Felhívtam a szerelőt, telefonon megtárgyaltuk a dolgokat és közölte , hogy 25 ezer Ft-ér lehet kb. megcsinálni. No, úgy döntöttem, hogy annyit nem adok a javításért, hanem újat veszek. Nem mondom, hogy kell nekem most ennyi kiadás, de fagyasztó nélkül nem lehet lenni. Nem volt kis munka a benne lévő dolgokat elhelyezni. Annyi szerencsém volt, hogy a régebben bespájzolt húsokat az utóbbi időben kezdtem felhasználni, így nem volt dugig a fagyasztó. Most ugyan hétvégére bőségesen fogok főzni, mert amit nem tudtam máshol elhelyezni, azt megfőzöm. Holnap próbálok venni újat, bár nem tudom, hogy sikerül még az ünnepek előtt beszerezni, vagy sem. Bosszúság, bosszúság, de mit mondjak? - kiszolgált már.

Ági, nálunk meg lányuralom van az unkák terén. Imádom mindet! :):):):) A legnagyobb 18 elmúlt, a legkisebb meg 4 lesz hamarosan. A nagyokkal már komoly dolgokról is tudunk beszélgetni, a kicsivel meg még javában bújócskázom, ha azt szeretné. Sajnos az utóbbi időben sokkal ritkábban láttam őket és ugye se puszi, se ölelés. Bizonyára te is úgy vagy vele, hogy amikor találkoztok, utána napokig mosolyogsz, még magadban is a boldogságtól! A hercegnő igazi nő, gondolom elér mindent, mit szeretne! Az, hogy a nagy fiúval nem áll szóba, na az tetszik! :) Aranyosak, szépek, kedvesek, okosak és nagyon- nagyon szeretni valók!!!:)

Most pedig megyek és az előző felmosás után újra kifolyt vizet törlöm fel és eszem is valamit, mert idegességemben még arról is megfeledkeztem.

15. zsozso577

Sziasztok!

Nem tudom, hogy mi van velem! Hibát hibára halmozok! Ez nem egy szerencsés dolog! Ugyanis valahogy nagyon sok gazt állapítottak
    meg egy malomtermékhez és ehhez mérten kevés zseton a jutalom! Nekem ez jött le.....eddig! Az arányok...aránytalanok!
    Este sikerült bónuszt pörgetni...gondoltam, hogy most egy kicsit jobban tudok gyűjteni. Erre....csatni nélkül aratok...ráadásul
    elalszok....átálszom az aratás idejét....xDxD Cirógatom is magam rendesen! Nahhh....nem szép szavakkal!

busika02, Fatther, henrietta1223 és 4 más kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Kellemes estét kívánok!
    Zsozsó, biztos front van. Amikor még aktív dolgozó voltam, egy kolléganő mondta mindig, amikor valami nem jött össze, sorozatosan kedvezőtlenül alakultak a dolgok, hogy front van. No ez meg is maradt, azóta én is szoktam mondogatni, mikor sorozatban balul sülnek el a dolgok. Ez is el fog múlni és jönnek a jó dolgok, csak ki kell várni! :)

Ma megint szaladgálós napom volt. Felmértem a fagyasztók kínálatát. Van bőven, csak pénz legyen elég. csak egy kb. 80 l-est akarok venni, nekem az is elég. Tegnap kitisztítottam a régit, felmostam a helyét, majd visszatoltam a helyére. késő este még feltöröltem a környékét, ahol volt még egy kis víz. Csak úgy jött egy gondolat, visszakapcsoltam és képzeljétek működik! No, ez tudom, hogy csak átmeneti dolog, így meg fogom venni az újat hamarosan.
    Cipővásárlást is terveztem, nézegettem én már, de nem találtam olyat, amilyet szeretnék. Ma megláttam egy cukit, ilyenről álmodtam! kaptam is utána, minden stimmelt, csak amikor az árát megnéztem, akkor kerekedett el a szemem és döntöttem úgy, hogy az a kis csinos, cuki topánka nem lesz az enyém. 43 ezer Ft-ért lehetett volna az enyém. No, most, ha belegondolok, fagyasztót egy tízessel többért már lehetne venni.

Végre nem esett az eső, már majdnem meleg is volt. Délután még volt egy utam, oda már biciklivel mentem.

Eventet csinálom a felhő után is, némi apróságot még szedek össze.

A Magyar Honvédelem Napja

1849. május 21-én a magyar szabadságharc tavaszi hadjáratának csúcspontján a honvédsereg visszafoglalta Buda várát három hetes ostrom után. 1848. május 16-án kezdték szervezni azt a magyar honvédhadsereget, amely a szabadságharc alatt több csatában és ütközetben megverte a császári hadsereget.

A kulturális fejlődés és sokszínűség napja

A kulturális fejlődés és sokszínűség napja lehetőséget biztosít arra, hogy jobban megértsük a kulturális sokszínűségben rejlő értékeket, és a különböző kultúrák könnyebben tudjanak együtt élni egymás megismerése hatására. A multikulturális nevelés célja, hogy a tanulókban olyan képességeket fejlesszenek ki, amelyek elősegítik a különböző kultúrájú csoportokkal való kommunikációt, a toleranciát egymás értékeivel kapcsolatban. Bizonyos csoportok marginalizálódásának megakadályozásában lehet fontos szerepe.

S, egy kis hangulatjavító:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

busika02, Fatther, henrietta1223 és 4 más kedveli ezt.
  17. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Front??? van vagy lesz ?? lehet, mert nekem a fejem fájdult meg délelőtt.
    A munkából haza jöttem, gyorsan arattam vetettem, majd elmentem a boltba kenyérért, és a zöldségesbe vettem új káposztát, holnap töltött káposztát szeretnék csinálni. Reggelitízóraizás után gondoltam egyet és kipakoltam a konyhából ami mozdítható volt,leszedtem a függönyt és megpucoltam az ablakot, lecsavaroztam a keretes szúnyoghálót és a fürdőkádban lesúroltam azt is, megtörölgettem és vissza raktam - minden évben legalább egyszer leveszem és megsúrolom, nagyon koszos tud lenni - felporszívóztam és felmostam, majd a kis szoba ablak és függöny következett, a függönyöket kimostam és nedvesen vissza is raktam.

Judit, ha már rendetlenkedik a fagyasztó és a szerelő magas tarifát mond akkor tényleg elgondolkodik az ember lánya hogy érdemesebb újat venni, van választék szinte mindenből, csak fedezet is legyen hozzá. 43 ezerért cipő ??? húúú az nem semmi , persze tudom az árak a csillagos ég.

Zsozsó, ne bosszankodj, a kellemetlen dolgok után jönnek a jó dolgok.

Az eventet csinálom, délután sikerült egy 100 % termény bónuszt pörgetnem - végre - Ingriddel dobáltattam néhány baltát, de ki kell kapcsolni az animációt, mert másképp nem műxik, lefagy, de úúúúgy, hogy a böngészőt is be kell zárni.

Ma itt is nagyon szép napsütéses idő volt.

Csacskamacska, Fatther, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  18. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Sziasztok!
    Zsozso tul vagyunk az érettségin,de eredmény az csak május végén lesz.Nem tudom tanul e tovább vagy megy dolgozni,
    mert még nem tudja.
    Ági gratulálok a szép nagy családodhoz,de az nekem is tetszik hogy a kicsi az ur.
    Csacska ha az a fagyasztó ugy döntött hogy elég volt neki előbb vagy utobb feladja .Na meg úgy szokott lenni ha egy gép elkezdi
    a rosszalkodást a többi is követi.Legalább is nálam igy volt.:)
    Eventet csinálom szeretek baltát dobálni de szerencse is kell hozzá.
    A speciális ajándék event nem nyerte el a tetszésemet de hát ez van.
    Szép 7 végét kivánok!

Csacskamacska, -W-595-, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  19. zsozso577

Sziasztok!

Judit....jó ötlet a front!xD....csak az a baj vele, hogy mostanság állandóan jönnek-mennek!xDxD
    Akkor mindig valami bajom lenne!xD Inkább azt mondom....ez nem az én napom! Mit mondjak????....ezt is sokszor mondom!xDxD

Ági....jól bevetted magad a munkába! Nálam ez még csak tervbe van véve! Hopp!!!!...egy hamar nem is fogom tudni!
    Az oltás!!!????....miatt!

Henike....ügyesek a mai fiatalok! Ő is eldönti majd, hogy mit szeretne elérni.

Az eventnél most számoltam. A szezonpontokat már kiszedtem. Szeretném még a Pali fejlesztéseket kiszedni....ebből
    már 3 db a pajtában van....holnap a felhő meg lesz....az biztos! Amennyiben jól számoltam hétfőre jön össze annyi játék,
    hogy a további 2 fejlesztést is ki tudjam venni.

Szép estét!

busika02, Fatther, Csacskamacska és 3 más kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Szép estét Mindenkinek!

Egy váratlan esemény miatt ma elutaztam, 16 óra körül értem haza. Reggel hosszút vetettem, de az is beért mire hazaértem. Fárasztó napom volt, megfájdult a fejem is, pedig nem vagyok egy fejfájós.
    A gazt még ültetem, van olyan, amit még szeretnék kiváltani.
    Mára el is köszönök, szemem is könnyezik, nem tesz neki most jót a monitor nézése.

Holnap majd bővebben és vidámabban jövök! :)

zsozso577, -W-595-, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.