Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Itt reggelre esett a hó :)! - de azt mondták a rádióban nem biztos hogy meg is marad, lehet átvált esőre :sleepy:.

De időjárástól függetlenül ....
    Boldog karácsonyt kívánok Mindenkinek!

Fatther, _Ilona49_, Csacskamacska és 3 más kedveli ezt.
  2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Boldog karácsonyt kívánok Mindenkinek!

Fatther, henrietta1223, _Ilona49_ és 4 más kedveli ezt.
  3. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Mindenkinek!
    BOLDOG KARÁCSONYT!

Fatther, henrietta1223, _Ilona49_ és 5 más kedveli ezt.
  4. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Ajándékkód XMAS21 :)

-W-595-, Fatther, henrietta1223 és 5 más kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Minden kedves játékostársamnak, moderátornak, ide betérő olvasó, író gazdatársnak kívánok:

Áldott, békés, meghitt karácsonyi ünnepeket!
    upload_2021-12-24_11-13-20.jpeg

Legyen az otthon legszebb dísze a boldogság és szeretet!

-W-595-, Fatther, henrietta1223 és 3 más kedveli ezt.
  6. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Örömteli karácsonyt és nagyon jó egészséget Kívánok !!!!!

-W-595-, Fatther, Tündi100149 és 4 más kedveli ezt.
  7. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép estet es Boldog karácsonyt kívánok Mindenkinek!

zsozso577, -W-595-, Csacskamacska és 4 más kedveli ezt.
  8. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Szép napot!
    Szeretetteljes Karácsonyi ünnepeket kívánok!
    upload_2021-12-25_12-29-41.jpeg

zsozso577, -W-595-, _Ilona49_ és 4 más kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

Szép estét Mindenkinek!
    Ünnep elmúlt, csendes napok vannak. Bízom benne, hogy mindenkinek jól telt és tudott a szerettei körében lenni az ünnepeken. Az elkészített finomságok elfogytak, mi pedig élményekkel lettünk gazdagabbak és feltöltődtünk a következő időszakra. Karácsonyfánk még pompázik, talán az ajándékok egy része is ott van még alatta, s a fahéjas, szegfűszeges illat, no meg a fenyőé is érződik még a szobában.
    Tudom, van aki egyedül töltötte az ünnepet, de talán nekik is meghitt volt az ünnep és nem szomorú. Tudtak legalább telefonon beszélni családjukkal, ismerőseikkel, barátaikkal.
    Még egy kis hó is mutatkozott az ünnep elején, viszont az ónos eső nem hiányzott.
    Szépeket, jókat kívánok mindenkinek!:)

Hó ugyan már nincs, de lesz még!:)
    upload_2021-12-28_20-2-13.jpeg upload_2021-12-28_20-2-46.jpeg upload_2021-12-28_20-6-13.jpeg

Utoljára szerkesztett: 28.12.21
    _Ilona49_, zsozso577, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
  10. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok, szép napot!

Nálam mozgalmas napok voltak és lesznek. Ma itthon vagyok, és teszek-veszek pakolászok.
    24-én kora délután, értem jött a fiam, és a kis hercegnőt is magával hozta :inlove:. Náluk töltöttem a szent estét és ott is aludtam. Másnap dél körül elmentünk a lányomékhoz, és ott folytatódott az ünnep :inlove:.
    Karácsony másnapján az Anyukámhoz mentem :inlove:.
    Nálunk a karácsonnyal megkezdődnek a szülinapok és névnapok dömpingjei is :).
    27-én újra a lányomékhoz mentem, mert 8 éves lett az unokám :inlove:. Reggel sütöttem egy adag sajtos pogit amit elvittem.
    Tegnap az Anyukámmal bandáztam :D, vásárolni voltunk a lidl és tesco-ban :).
    Holnap, megint a fiamékhoz megyek, névnapja lesz a picurkának, és a menyemnek :). Reggel szintén sütök egy adag sajtos pogit amit magammal viszek :).

Itt is volt hóesés, és meg is maradt, most borongós,-ködös szürkeség van.

Én is remélem, hogy aki egyedül volt, neki sem telt szomorúan az ünnep.

A farmon csendes tevékenység zajlik - a póréhagyma nemesítése sikeres volt :).
    Jah, az eventet sikerült befejeznem ;), a kártya paklikat még gyűjtögetem és eljátszom ;).

11. zsozso577

Sziasztok!

Bejelentkezem én is!
    Nem tudom magam kipihenni....ma éjszaka is 4 órakor még nem aludtam....bár este a Tv előtt kb 20 percet bealudtam...ami
    bekavart! Igy jártam! Most aztán csak nézek ki a fejemből....pedig konyha eventem lenne.

A paklikat még én is gyűjtögetem....hogy miért....arra még nem találtam meg a választ! Ami érdekelt az már ki van szedve.
    Na....de ilyen vagyok....gyűjtögetek!:pxD

Ki???...Hol szilveszterezik? Én egy ismerősömnél leszek....tervezzük, hogy kora este megnézzük a kint bulizókat...ez nagyon
    idő-függő! Tudjátok...ember tervez!
    Ám egyelőre a fáradtsággal küzdök!

Megyek a konyhába...míg valami le nem ég!

12. henrietta1223

Sziasztok!
    Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek.Ági neked kimondottan mozgalmasak a napjaid,viszont sokat unokáztál és
    igy feltöltödtél.Nekem is volt 8.ig technika órám ahol fémet hajlitgattunk minden félét.Gimnáziumban szabás-varras órának
    hivtuk és köttöttünk horgoltunk subáztunk és szoknyát szabtunk és varrtunk.A sok krumplis pogi mind elfogy pedig kinyitottam
    az ablakom ha marad ide küldheted.A szülinapokból nekem is kijutott decemberben, férjemnek Mikós is volt lányom meg karácsonyi
    ugy hogy a január az mindig minuszba ment anyagilag.:):)
    Zsozso nekem mindig segített a magneb6 fáradságra és közérzetre.Már 20 évvel ezelött is szedtem ha buliba mentem és fáradt
    voltam.
    Csacska még írni akartam hogy nézd meg youtubon a Padlást 2 órás szinházi közvetités a Vigszinházból.Zenés darab Kaszás Attilával
    sokáig csak szinházban lehetett látni és ritkán és rengetegen voltak.Sokszor láttam szinházban is de most sokszor megnéztem
    youtubon is jól esett a lelkemnek.Gyerekek voltak szinházba karácsony elött A Pál utcai fiukat nézték meg.
    Lányom hozott nekem kakas levest és töltött kacsát nagyon finom volt.Volt hozzá két féle krumpliból sült (batáta és rendes )
    Volt krumplis pogácsa és én a zselés szaloncukorra jártam rá majd gurulni fogok annyit meg tudok belöle enni.
    Lajosom tobzoskám és kigyász hiányzik kunyerbálhatok?
    Ilonával és tihamérral mi van ki tud Róluk?
    Egy kicsit még hagy dicsekedjek lett piccolobol varázskalap és farmaranyfa nagyon örültem neki.Egy kicsit unom ezt a hosszú
    eventet de ez az én bajom!!!
    Szép napot jó játékot.

13. zsozso577

Sziasztok!

Boldog új évet kívánok Mindenkinek!

busika02, -W-595-, _Ilona49_ és 4 más kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Minden kedves moderátornak, játékostársamnak, nagyon boldog, sikerekben, örömökben gazdag 2022-es évet kívánok!
    upload_2021-12-31_10-28-24.jpeg

Havasi_Gyopár, -W-595-, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
  15. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Mindenkinek!
    B.Ú.É.K.!

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

.Derian., henrietta1223, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  16. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Nagyon boldog új évet ,jó egészséget!!!!!

.Derian., henrietta1223, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  17. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Mindenkinek!

_Ilona49_, Tündi1001, .Derian. és 4 más kedveli ezt.
  18. henrietta1223

Sziasztok!
    upload_2021-12-31_22-46-35.gif

19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! :)

20. zsozso577

Sziasztok!

Kialudtátok már a szilveszteri bulit?
    Ma már talán tiszta a fejem! Tegnap az a nem túl sok pezsgő ivása bezavart! Lehet hogy sok volt? xD:p
    Főznöm sem kellett....így tényleg csak a TV előtt pihengettem....bár virslit az főztem....tehát csak főztem!xD

Ki hogy töltötte a szilvesztert?
    Ismerősömnél voltam. Vacsora után tettünk egy sétát...megnéztük az éppen konzertező zenekart. Mostanában tudtam meg, hogy
    ennek a fiatal hölgynek van zenekara. A hölgyről tudtam, hogy ki....de a zenekaráról nem tudtam.
    Pár számot meghallgattunk....aztán visszasétáltunk. Éjfélre a helyszínre vissza is értünk....aztán jött a pezsgő...éjfél lett!

A Farm? Mit csináltok?
    Nálam.....
    Mostanában háttérbe került. Az eventeket befejeztem....után beléptem 2x vagy 3x naponta...volt hogy a növények már nagyon
    túl is érettek...de ilyen máskor is előfodult.....és nem történt semmi!xDnem gazosodott el! Emlékeztek, hogy volt ilyen!
    Óhhh!!!...de sokat is kellett gazolnom!

Indulok a konyhába...teszek oda egy kávét....de az is lehet, hogy már odatettem....és régen kifőtt! Nahhh...akkor
    takaríthatok!xD
    Azután valamit főznöm is kellene. könnyű friss valamit. Azon még gondolkodom!

Szép napot!

henrietta1223, -W-595-, _Ilona49_ és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.