Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Jó reggelt kedves Tiszántúliak!

Köszönöm szépen, hogy körülirva, de megsúgtátok az Ágnes nevet.Sajnálom, hogy nem emlékeztem rá!
    Tihamér,
    nagyon irigyellek, hogy mindig tudsz valamiről irni.Ahogy olvasom igen szerencsés ember vagy, és tudja a Gondviselő, hogy rád még feladatok várnak, igy aztán megóv mindentől, na azért néha elhúzza előtted a madzagot, de mindig sikerrel veszed az akadályokat.Kívánom, hogy sokáig élvezd meg az életet, a családod és gyermekeid, s természetesen a mi örömünkre is.

Szeretném megkérdezni, hogy Ilona hogy van,tudtok róla valamit?

Kedves Ági,
    olvasom, hogy milyen szerencse ért a Pennyben. Dolce Gusto kapszulás kávéfőzőt nyertél.Gratulálok hozzá.Korábban én is sokszor voltam a Pennyben, nyaranta,vidéken, ott közel volt , illetve kerékpárral közelítettük meg.Itthon, elég távol van és a cipelés nem a barátom, igy aztán csak a szomszédasszonyom elbeszéléséből tudom, hogy mit és mennyiért lehet kapni.

Zsuzsó,
    farmaranyfa ez igen, de jó lenne a való életben is találni egy ilyen fát, amin én megelégednék ha ötszázforintosok lógnának.Igaz kicsit sokat kellene várni, míg beérik, de ott valószínűleg nem veszíteném el a türelmemet.

Judit,
    nos akkor a szerencse téged is hóna alá kapott, amikor kipörgetted az értéke fát!!

A Valentin napi kalendáriumot ugye felkerestétek!

Kedves Mindenki,nagy öröm a számomra, hogy beszélgethetek veletek.Igaz most még kicsit döcögősen megy nálam, de remélem ha többet jövök, akkor már jobban fog menni.

KIvánok szép és derűs napot mindenkinek, s persze jó játékot.

-W-595-, zsozso577, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  2. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Jó napot gazdák!

Hm! Akkor sikerült eltalálnom. ... A szarva közt a tőgyét. Nem volt a legpontosabb sugallat a fejemben ezek szerint. ...

Tudod Marika, írni - nekem - nem nehéz. Az könnyen megy, akár csak a Zéletben a szavak mondása. Gyorsan, majdnem hadarva. Apámtól örököltem a gyors beszédet, ő fiatal korában egy-kettőre elkezdett dadogni, ha felpörgette a beszédjét. Én szintén, sőt az idősebbik fiam is gyorsan beszél, éééés a legkisebb, idén ötéves unokám is az apjára, nagyapjára és dédapjára ütött. Ha a kicsi elkezd karattyolni .... Torlódnak azok a fránya mássalhangzók kiejtés közben, mert csak mondja, mondja és mondja. Az apja nem szól rá, mert tudja, hogy reménytelen dolog, de az anyja időnként megszólal:
    - Liza! Lassabban beszélj! Ne hadarj! Mondj ki minden szót rendesen!

Apám egyik végzettsége az újságírás, gyakorolta is egy ideig. Tud fogalmazni, jól ír helyesen, hisz ezt is tanulta. Lehet, hogy tőle örököltem valami kevés ilyen képességet, de ki tudja. Jöhetett máshonnan is a "szövegelési kényszer." Az általános iskolában az én tanulmányaim alatt a dolgozatokra három jegyet kaptunk. Fogalmazás, helyesírás és külalak. A megszokott jegyeim a következők voltak. Fogalmazás 5, helyesírás 5, külalak 1 vagy 2. Ha néha a külalakra hármast kaptam, már kész csoda volt. Azóta megtanultam olvashatóan írni. De a csúnya írásnak is volt valami haszna, mert amikor a technikumba jártam, a szakrajz tanárunk gyakran hozott nekem rajzokat, amiken a levelezőn tanulók aláírásai voltak. Ő nem tudta némelyiket elolvasni, mert a felnőtt emberek aláírásai néha eléggé olvashatatlanok. Nem volt olyan, hogy "valahogy" ne éreztem volna rá a megfejtésre. Néha csak hasonló nevet mondtam, de az is elég volt a "tettes" azonosítására. ... Az elmúlt évtizedekben több ismerősöm is kérdezte, hogy miért nem állok neki az írásnak, miért nem próbálom ki magamat. Az a helyzet, hogy én (sem) szeretem a kudarcokat, ráadásul tudom, hogy milyen sokat NEM tanultam az életemben, főként az irodalomból. Azért az a stilisztika nem csöppen csak úgy bele az ember fejébe, hacsak nem valami nagy tehetség, de én az sem vagyok. Tudok reálisan gondolkodni, tudom, hogy nekem a partvonalon kívül van a helyem. Mint az olyan drukkernek, aki szereti a labdarúgást nézni, de tudja, hogy a sánta lábával nem lenne jó játékos a pályán, hiába szeretné. :)

Ma délben elindulunk a feleségem őméltóságával felvenni/beadatni a negyedik szurit. Augusztus elején kaptuk meg a harmadikat, a két ferdeszemű után egy Pfizert. Mit adnak, nem tudom, de amit az első kettőre, azt nem engedem. Valami rendes kell. Tegnap megint elkezdett a nejem nyaggatni, hogy regisztráljunk már a negyedikre. Ugye mint feleség ő a királyi többest használja. Fogjuk meg és vigyétek! Jelen esetben kapcsoljam be a Gizit, lépjek be a regisztrációs oldalra, regisztráljak a magam és az ő nevében, majd a rögvest megjövő levelet a regisztrációra nézzem meg. Amennyiben lett időpont - és lett - akkor közöljem vele, hogy mikor kell menni a szurira. Nálunk ilyen a közös ügyintézés. :)

Megyek és még körülnézek itt-ott a neten.

További szép napot!

-W-595-, -elzemari-, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
  3. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Szép napot!
    Lajos a másik farmom busika a farm nevem és ott sokszor buksikának hivnak a fiatalok.
    Igen Csacska Pesten a 4.kerületben Káposztásmegyeren lakom jól tudtad.Nagyon jó volt a polski történet jót derültem rajta.
    A padláson mi gyerekek is sokat játszottunk pedig elég félelmetes volt.Ahogy a lépcső elejéről felnéztünk láttuk a hézagos
    téglát és az olyan volt mintha a csillagos ég lenne.Anyukánk sem örült ha ott játszottunk mert jó koszosan jöttünk le.
    Ági ha youtubon megnézted a padlást elmondod hogy hogy tetszettt?
    Zsozso akkor már nem vagy bogaras asszonyság.Nekünk olyan 5-6 éve volt rengeteg poloskánk. A tanyán a bejáretnál dupla ajtó
    volt és tavasszal mikor mentünk tél után először több lapát poloskát takarítottunk össze a két ajtó közül
    Megyek filmezni és eszem egy kis tejbegrizt nasinak,
    Jó játékot!

-elzemari-, zsozso577, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Kellemes délutánt Mindenkinek!

Marika, örülök, hogy benéztél és írtál! Elmúlik az a döcögés, ha gyakrabban benézel. Tudod a biciklizést sem lehet elfelejteni, de, ha sokáig nem használjuk, akkor bizony kicsit kacskaringós lesz az utunk az elején.
    Nem rossz ötlet az 500 Ft-osokat termő fa, ültetnék párat ide a kiskertembe!;)
    Ilonánál tudtommal változatlen a helyzet, biztos írni fog, ha lesz változás az életében! Drukkolok neki, hogy legyen és az jó irányba változzon!

Ági, minden reggel azzal kezdem, hogy a napi ajándékot kibontom és mától a farsangit is! Ott a jel, jelzi, amennyiben elfelejtenénk! Arról, hogy mit rejtenek a szívek, majd később beszélhetünk, most csak zsákbamacska, mert nem látunk bele! Alapjában mindennek örülök, amit kapunk, azt ajándéknak tekintem. Mondjuk nem szaladt a szám a fülemig, amikor a kitett 6 Piccolóból újfent lett egy varázsfa. DE! - lett Jack is! :)

Zsozsó, nagyon szorgos vagy! Nálam sem ártana az ablakokat megpucolni, de én ugyan nem fogok hozzá ebben a hidegben.
    Poloska és katica is szokott lenni. Nem túl sok, de van. Egyelőre nem látok bogarakat sehol, majd, ha melegszik, akkor bizonyára előkerülnek, csak tudnám, hogy honnan?:mad:

Henike, sosem felejtem el, amikor óvodás lett a lányom, a vezető óvónő azt mondta, hogy ne szidjuk meg a gyereket azért, ha koszosan megy haza, mert a koszos ruha azt jelenti, hogy a gyerek jól érezte magát, sokat játszott. Milyen igaza volt!

Tihamér. Az írás tartalma és külalakja között sem sok összefüggés van. A tartalom a lényeg, az mutatja meg, hogy mennyire tájékozott, okos, témához értő, milyen szókinccsel rendelkezik az írója és még lehetne sorolni a humoron át sokáig!
    Persze törekedni kell a szép külalakra is, főleg iskolában és felnőttként is, pláne, ha valami hivatalos iratról van szó. Egyre kevesebb ilyen van, mert géppel van ma már minden írva, így csak odakanyarítjuk az aláírásunkat és kész. Mint ahogy az olvasás is háttérbe szorul a technika fejlődésével, így az írás is erre a sorsra jut.
    Kézírásunk sokat változik az évek múltával, ezt saját magamon is észlelem.
    Kis nyomtatott betűkkel írtam a legtöbbször, azzal szépen írtam. Ma már csak "macskakaparás", amit papírra vetek folyóírással, utána meg böngészem, hogy mit is akartam én ott és akkor írni.
    Csodáltam a balkezes gyerekeket, szinte kivétel nélkül csodaszépen írtak.:)

Lajos, hogy állsz a kosarazással? Ugye vigyázol magadra!?

-elzemari-, zsozso577, _Ilona49_ és 4 más kedveli ezt.
  5. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép estét!
    Hogyha lesz olyan fád akkor azért ellátogatok Debrecenbe szüretre,..Pulykakakasból már elég!És miért pont 500-as,..ha Lúúúúúd akkor az legyen kövér!!!
    Igen, vigyáztam magamra nem kosaraztam,..lányok voltak elegen.
    Én abban a 1,5 órában elvoltam a recepcióssal nem volt üresjárat.

Ahogy olvasgatok látom hogy szinte mindenkit nevén szólítgattok csak egy embert nem,... egyszer csak előjön a szög a zsákból.
    Mert én tudom ám,..különben meg pletykás vagyok.

Voltak külföldi szomszédaim,...egyszer csak eltűntek,..egyedül 1 Spanyol barát maradt.
    Google fordítóval megvagyunk,..mindenki tudja hogy milyen rosszul fordít!

Heni,Busika,..így legalább becézgetnek mert különben csak Buksi lenne. Lepel?!?
    Vagy ez helyet inkább csináljunk 1 aláíráskép cserét???Számomra szórakoztató!

Több mint 40 évig nyomtatott nagybetűkkel írtam,..ez oly annyira megmaradt hogy a leveleket is azzal írom,ha írok.
    Másik írás nem nagyon megy mert a szó közepénél meg kell állni, milyen is ami következik?

6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Szerintem Dzsinn is jőn, ha nem is a lámpásból, de a ládából talán. :D

-elzemari-, _Ilona49_, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
  7. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Az attól függ minek a szelleme van bezárva! Lehet hogy jobb ha nem nagyon nyitogatjuk.

Múltkor azt olvastam Tőled, hogy 3 életed van (tudom mit akartál írni) most melyiket használod?

-elzemari-, _Ilona49_, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
  8. zsani_apja

Próbáltam vissza keresni, hogy mikor írtam, de nem is emlékszek rá. Megfogtál rendesen ezzel. Lehet már bajok vannak nálam. :D Tényleg nem emlékszek, hogy mikor írtam ilyet.

-elzemari-, -W-595-, henrietta1223 és 3 más kedveli ezt.
  9. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Gondolom akkor volt az Életfa,..és ott írtad hogy neked 3 életed van,..megjegyeztem és most eszembe jutott.
    Hol vagy Te még ahhoz hogy bajok legyenek nálad,..nálam a konyhaasztalon papírfecnik hogy mikor mit akarok csinálni,mi kell a bolból STB.
    Nálam is baj akkor ettől nagyobb ha elmegyek valahova és nem találok haza.Na ekkor már baj van.

-elzemari-, _Ilona49_, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
  10. zsani_apja

Ott kezdem, hogy remélem nem bántottalak meg valamelyik írásommal, mert az aztán távol áll tőlem, az biztos. Elég "szeleburdi vagyok, már régóta. :D Talán mindig egy gyerek maradok. Lehet ez az egyik életem. :) De mindig ilyen vagyok. Talán, ha személyesen ismernél még meg is barátkoznál vele.
    A bajok legyenek sem kor függő. Nem jó dolog az biztos. Volt egy balesetem, akkor 22 éves voltam. Semmi komoly nem történt, kisebb zúzódások és a fejem ütöttem meg, mondjuk azt nagyon, ahogy Szarvas professzor mondta. Na akkor kicsit megijedtek a hozzátartozók. Tényleg arra sem emlékeztem, amiről éppen beszéltem valakivel. Hál Isten rendbe jöttem, műteni sem kellett.
    Azóta szoktam mondani, hogy én meg sem halok. Ez egy picit morbid, de tényleg így gondolom. Azóta aztán még történtek érdekes dolgok velem, de az már nem biztos, hogy ide való téma. Van olyan legalább is. :)

11. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Megbántottál?
    Nem nagyon gondolom hogy tudnál olyat írni amivel megbántasz,..kérdezd meg csak a lányoktól!
    De olyan fürge vagy mint 1 ürge,..egyik lábad itt a másik meg ott,..csak a valósba ne így legyen.Bárhova megyek mindenhol ott vagy.
    Írjál csak ha vicces, annál jobb,... mostanában rám fér.
    Mindentől eltekintve, csak pozitívan.
    Ha sokáig nem jössz akkor azt kell hinnem hogy Te bántódtál meg.:cry::cry:

Azért a farmról is egy keveset,...úgy gondoltam hogy nekem az event fele elég,....ma bele kellett húzni hogy az legalább meglegyen a felhő,..most már csak a felröpik hiányoznak.

-elzemari-, _Ilona49_, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
  12. zsani_apja

Reggelt!
    Nem sok munkahelyem volt az életemben, ez idáig, de a főnökeim ezt megerősítenék, amit írtál. :) merem remélni :D komolyan ;)

-elzemari-, _Ilona49_, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
  13. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok, jó reggelt!

Ma reggel hófödte tájra ébredtem.
    5.30-kor felébredtem és nézem mi ez a világosság - nem maradt felkapcsolva egyik lámpa sem :p - gondoltam talán már világosodik? - de ááá az nem lehet, ez nem olyan, megkerestem a szemügém és nézem az órás-rádiót, hogy mennyi az idő, látom 5.30, óóó aludjunk még egy kicsit... de ez nem jött össze, így felkeltem, megyek az ablakhoz és látom fehér minden:). Azóta, már kivilágosodott és olyan ború van - vajon így is marad ? és a maci nem látja meg az árnyékát ? és jön a tavasz? - reméljük :);).

Henike, ha megnézem, a musicalt, mondani fogom, hogy tetszett.
    Judit, gratulálok Jack-hez. Az 500 Ft-ot termő fa szüreteléséhez én is csatlakoznék, ;), nem vagy hozzám messze :).

Tegnap estére meglett a hiányzó felröpi, így az event 100% - ban teljesítve.
    Kiraktam a piccolo ládáimat - 8 db volt - hááát.... amiket kaptam attól nem ájultam el...
    lett 4 db... levéltánc o_O :cry:
    2 db pöttyös ernyőgomba :inlove:
    1 db fényfesztivál :inlove:
    1 db virágos dallamok :inlove:
    A négy utolsónak jó a TP-je így azok majd mennek a világítótorony területre, - ezt a területet nem rég rendeztem át, de még lehet rajta igazítani.

Lajos, 3 x is elolvastam ezt a mondatodat - Ahogy olvasgatok látom hogy szinte mindenkit nevén szólítgattok csak egy embert nem,... egyszer csak előjön a szög a zsákból.
    Mert én tudom ám,..különben meg pletykás vagyok. - mire leesett, xD, koppant is jó nagyot xD - na szóval mire felfogtam, és a baj nem veled van, - remélem velem sincs még baj xD.

Utoljára szerkesztett: 2.2.22
    Kuzdern, -elzemari-, zsani_apja és 6 más kedveli ezt.
  14. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot!

Ági, de jó lehet nálatok hogy minden fehér,..nálunk csak [​IMG] esett.
    Amit az elején kitűztem csak csak meglett,..van párja a Tobzoskának.

Néha 1 kis vidámabbat!

Event - A szerelemhez vezető út | Farmerama HU

-elzemari-, zsani_apja, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  15. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Lajos.....!!! xD hát én nagyon jó kacagtam, délután munka közben ha eszembe fog jutni, biztos nem bírom ki nevetés nélkül xDxDxD.

És gratulálok a tobzoska párjához :).

Délelőtt fürdőszoba eventet tartottam, és rájöttem, hogy a fugázási " tudományomat " be kell majd vetnem. A kád körül igencsak hiányos már a régi fuga, azt ki kell szednem és újat tenni helyette. Már vettem olyan tubusos szilikon fuga szerűséget, amihez nem kell semmi, csak kinyomni kézzel a tubusból.

henrietta1223, Kuzdern, -elzemari- és 6 más kedveli ezt.
  16. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Itt a csücsöknek eső esett. Jelenleg fúj a szél és süt a nap!...bár a nap néha-néha eltűnik.

Ági! ....4db Levéltánc...BRRR!!..abból egy is elég lenne! Sajnálom....de majd legközelebb!!!!!....jobb lesz!
    Ezt mondom mindig magamnak is!

Még nem olvastam el az event kiírását....de a csevegőben már olvasgattam.
    Most ittam meg a reggeli kávémat és ha az agyam kitisztult akkor megyek és elolvasom a kiírást is!

Henike....itt a cserenap! Hétvégén lesz!
    Itt a nagyon lehet felteszek a hajóra két-három tételt....meglátom!...., pár neon pocok-ól még jó lenne!
    Kicsik között tervezek egy-két cserét ..azt már biztosan tudom....kiírtam az okos-cetlimre!

Van valami a levegőben! Úgy érzem...még a kávétól sem ébredtem fel...megyek eszek valamit....hátha!

17. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Örülök hogy rajtam nevetsz,..tudom ám az "asszony kóruson",..már régóta megvan néha megnézem.
    Valahol elöl a sorba biztos a Polgármester ül aki szinte végig neveti az egészet.

Igen a kádat pont úgy ahogy leírtad,..az ujjaddal meg körbehúzod.

18. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép napot Mindenkinek!

Reggelre itt is csodás fehérbe öltözött tájat lehetett látni! :) Reggeli után mentem is lapátolni. Most lehetett volna hóembert építeni, de nagyot, mert tapadt a hó rendesen. Szedtem is fel vödrökbe, ha elolvad, szuper lesz a virágokat locsolni.

Ági, nem lepődtem meg a Piccolókból kapott dolgokon, pedig gondolom örültél volna egy FA fának is. Esetleg az összest, amit kaptál, elcserélnéd egy FA fára.
    Cseréről jut eszembe, már sokszor megfordult a fejemben, hogy milyen jó lenne, ha a munkáskuponokat is át lehetne váltani. Pl. egy 3 órást, 3 db 1 órásra. Többször előfordult már, hogy lejárt a 12 órás kuponom és még volt egy aratás, ekkor kellenek az 1 órásak.
    Mostani csere nem nagyon érdekel, esetleg kis farmokon csereberélek majd.

Zsozsó, eső helyett gondolom jobban örültél volna hónak! A csevegőt tanulmányozd, abban vannak a jó ötletek, tanácsok, hála a segítőkész gazdatársaknak. Megtette a hatását az ennivaló? Amúgy mindent a front okoz és nem benned van a hiba!

A holnapi eventet is kezdem, mert miért ne?

Fiúk, jól elbeszélgettetek, én is élveztem olvasni!
    Egy munkahely? Ó, hol van az már! Valamikor dicsőség volt, ha valaki egy munkahelyen dolgozott végig, még jutalmat is kapott. Ma már a pénz beszél és oda megy mindenki, ha van rá lehetősége, ahol többet fizetnek!

Lajos, megnéztem újra a videót, most is jót derültem rajta. Egy olyan "otthonkát" be kellene szereznem, nagyon csábos!xD

A reggeli, délelőtti szürkeség után kisütött a nap, így bizony a medve pajtás visszamegy a barlangjába, mi meg még várhatjuk a hideg telet! Tavasz? Ugyan hol van az még?

henrietta1223, -W-595-, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  19. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Jó napot mindenkinek!

Az idő olyan, mintha április lenne. Szeszélyes. Este elkezdett esni és veszettül zörgetett mindent a megerősödött szél. Éjjel kettőkor még esett, de ötkor már nem Aztán megint esett, majd elcsitult az eső. De továbbra is esik és nem esik, felváltva. Nem lehet kiszámolni előre. Most nem esik semmi, HÓ meg szerencsére nem volt most sem. Nem hiányzik.

A bal felső karom fáj. Csökken a fájdalom lassan, de tegnap délután és este nagyon éreztem a negyedik szuri helyét. Az is olyan lett, mint a harmadik, Pfizer. Az első kettő meg a ferdeszeműek gyártmánya volt. Nagyon bizakodok abban, hogy egy ideig nem kell még egy vakcina ez az áldott vírus ellen idén. Esetleg csak akkor, ha már influenza szerűre szelídült és az évente esedékes oltást lehet felvenni HA akarja az ember. A kisebbik fiam tegnapra belázasodott és még néhány más tünet is jött. Csak reménykedni tudunk, hogy nem azt a közkedvelt izét kapta el. Most otthonról dolgozik, amit tud. Aztán majd meglátja, hogyan is lesz tovább. A felesége eleve otthon dolgozik, a nagylány meg otthon lopja az isten szent napját hétfőtől, nem ment az iskolába, mert neki is bajai vannak. A hatodikos unokám félévi eredménye a szokásos, olyan, mint eddig minden félévi, év végi eredménye volt. Csak ötösök vannak beleírva a "füzetbe". Nagyon örülünk az eredményének. A kisebbik unoka meg hétfőtől ismét oviba jár. Mondta, hogy a csoportban csak öten voltak, a többiek "szabadságon" vannak. Mármint az ovis társak. :) Ő az előző héten volt "szabadságon", mert ismét náthás volt. A téli időszak már csak ilyen. Köhögünk, tüsszögünk, orrot törlünk, etc. És sok papírzsebkendőt használunk.

Barlang és medve? Barlangunk ugyan van valamennyi az országban, nyáron még medve is akad, de az már nem biztos, hogy telelni is telel nálunk mackó Ő urasága vagy Ő asszonysága. Aztán a mai napot elnézve a szerencsétlen dörmögő nem tudhatja, hogy mit is csináljon, mert hol süt a nap, hol meg elbújik a felhők mögé. Kimenjen? Bemenjen? Maradjon kint? Nehéz egy mackó élete! Ráadásul, mivel engedély nélküli besettenkedő migráns, segítséget sem fog kapni, hogy a lakhatását meg tudja oldani olcsóbban. Se falusi csok, se albérleti támogatás, de még babaváró hiteltől is elesik az ilyen, hiába van kettő három bocsa. Még nem rendelkezik munkahellyel sem! Hogy micsoda egy alakok, akarom mondani medvék vannak!

Aztán mindenki szedegesse össze a szerelmetes naptárból a naponta esedékes ajándékokat! Nem elfeledni!

20. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok, kedves Tiszántúliak!

Heni,
    hihetetlen , akkor nagyon szomszédok vagyunk, nem is gondoltam, hogy ilyen közel élünk egymáshoz!Hihetetlen......

Tihamér,
    szivesen is olvasom az irásaidat neked is, látszik is, hogy volt kitől tanulnod.Ezért csak irigyelni tudlak.
    Kiváncsi vagyok én is nagyon, bááár nem vagyok babonás, hogy vajon a medve mit csinált ma.Felénk is nagyon szeszélyes volt az idő,hol szinte esti sötétbe borult az ég, kisvártatva pedig már hét ágra sütött a nap.Később a szél úrfiak is megjelentek, igaz az öreg Orkán szerencsére nem jött velük, mint a múlt héten.Volt is nagy had el had sok kárt hagyott maga után.Már nem igazán találkozunk azzal a régi négy évszakkal, mert a hidegből majd a nyárba jutunk.Ez van.

Judit,
    nahát, felétek hó esett!Igaz itt is igérték, illetve azt nem mondták , hogy hol, csak hogy esni fog.S lám felétek sikerült is.Ha nagyon őszinte akarok lenni nekem nem hiányzik itt a térköves járdán, hiszen abból vajmi kevés maradna meg.Azért a havas tájnak hangulata van, meg a hólapátolás.

Lajos,
    a feledékenységről annyit, hogy mi azt szoktuk mondani, hogy akkor lesz baj, ha majd a cipőnket a hűtőbe rakjuk.Sajnos nekem is harmadszorra sikerült a sütő margarint megvenni, mert mindig elfelejtettem.

Ha nem bánjátok elmesélek egy esetemet.

Valamikor, jöttünk a Papával haza, és megbeszéltük, hogy beszaladok a boltba egy flakon olajért.Be is mentem Papa pedig a pénztár előtt várt rám.Én szépen bementem a kosárral a vásárlótérbe, és döbbentem vettem észre , hogy fogalmam sincs, hogy miért jöttem.Majd csak eszembe jut gondoltam, ám nem lett belőle semmi.Néztem én jobb, meg balra, de csak nem akart eszembe jutni, hogy mit is szerettem volna venni.
    Nem volt más, mint odamentem ahol Papa állt, és kiszóltam neki. Miért is jöttem?
    Olajért-jött a felmentő válasz.
    Hát igy jártam ,azóta sem felejtem el, igy aztán már a bolt előtt memorizálom, hogy mit is kell venni.

Most futok, megnézem az eventet, igaz holnap nem tudok vele foglalkozni, csak este.Majd kiderül.

Vidámság és derű legyen veletek.

zsozso577, _Ilona49_, busika02 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.