Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot!

Amint olvasom, szaladgálós napotok volt. Nekem is.
    Zsozsó, nem tudom mikor és honnan szereztük a pisztrángot.
    Lajos, Praktikerben én is voltam ma, csak nem abban, amelyikben te! Nem igazán szeretem, én a Baumaxot sírom vissza, azt nagyon szerettem!Azt viszont nem értem, hogy jobbára kütyüket vettél meg csokit?!A csoki kilóg a sorból, vagy kell, hogy erőd legyen?

Eventhez bontogatom a bahát, ráfér majd egy átrendezés event után. A tisztást nem bontom soha, baha nekem kicsit mostoha, így most takarítok, utána meg körülnézek, hogy mi kerüljön vissza. Azt még nem tudom, hogy meddig csinálom, majd meglátom menet közben.
    Délelőtt szaladtam én is egy kört, most délután meg lemondta az anyuka a tanítványom, mert hazaküldték az iskolából délben a gyerekeket az osztályból, egy hét karantén..

Egy kis mosoly?
    Egyik barátnő mondja a másiknak:
    -Képzeld, milyen fogyókúrát találtam ki! A hűtőszekrény belsejébe kiragasztottam egy jó alakú, gyönyörű nő fényképét, így, amikor enni támad kedvem és kinyitom a hűtőszekrény ajtaját, ránézek és mindjárt elszégyellem magam.
    - És hatékony az a fogyókúramódszer?
    - Részben igen! Én lefogytam 5 kilót, viszont a férjem meg felszedett vagy tízet...

busika02, _Ilona49_, henrietta1223 és 3 más kedveli ezt.
  2. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Aranyoskám a hűtőbe elég sok csoki van azért nem megyek a Praktikerbe:[​IMG]
    Ez a csoki kellett nekem.

2021 Október.

Event jellege: tenyésztős, beszállítós
    Különleges kellék: Ízeltlábúak jelvény, Halak jelvény, Hüllők jelvény

Utoljára szerkesztett: 16.2.22
  3. Csacskamacska

Hmmm, no nekem erről nem a csoki jut eszembe az biztos!

Én idejárok, itt még a gondolatomat is tudják!;)xD
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20220216v02xd208x.jpeg

busika02, zsani_apja, _Ilona49_ és 4 más kedveli ezt.
  4. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szia Lajos!
    Huhhh....köszönöm, hogy felvilágosítottál! Magamtól nem jöttem volna rá!

Igen Lajos....tegnap délután és még utána is esett az eső...mert ma reggel még állt a víz mindenhol.
    A szél is fújt rendesen...biztosan arra terelte a felhőket.;);)
    Szia Judit!
    Az nem lenne jó, ha az én gondolataimat tudnák a boltban!:pxDxD

busika02, zsani_apja, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  5. Tündi100149

Szép napot mindenkinek!

Nálunk az van, süt anap,...tegnap estefele meg már megint esett az eső.
    Ez így nem lessz jó, van ahova közel húsz fokot is mondanak. Ez még 1 kicsit korai.
    Zsozso, csak az eventekig mentem azt szinte biztosan tudtam hogy tenyésztősből, csak azt nem hogy melyikből.

Ma meg eljátszok egy kis tapéta javítgatéssal,..mert a középső szoba még úgy van ahogy az internet vezetéket múltkor áthoztam az egyik szobából a másikba.Itt is mindig van mit csinálni csak az ember találja meg.

Ági reméljük már jobban van,..Heni meg a Virágfestés körűl forog szerintem,...Ilonát meg estére megcsörgetem,..remélem!

busika02, -W-595-, -elzemari- és 5 más kedveli ezt.
  6. zsozso577

Sziasztok!

Majdnem mentem a Bahára is aratni...szerencsémre hamar észbekaptam
    A gyűjtőket kint hagytam és azt hiszem az ujabb fák is maradni fognak...azok még kint vannak...majd aratás után szedem be azokat.

Szia Laljos!

Itt is esett az eső...de hogy mikor azt nem tudom...valamikor hajnalban. 1 órakor még fent voltam...akkor száraz
    volt minden.
    Meleg van itt is....nem jó ez...nagyon nem jó! Szinte tavasz van!
    Most megyek főzök valamit....de nem tudom, hogy mit is fogok!

busika02, -W-595-, henrietta1223 és 4 más kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Szép napot, szebb napot Mindenkinek!

Event, ha döcögősen is, de elkezdődött.
    Zsozsó, memorizáltam, hogy bahára nem megyünk reggel, így nem mentem. Finomfőzeléket főztem és csirkehús maradékom volt még hozzá. Utána megjutalmaztam magam egy Túró Rudival.:p
    Délelőtt vásárlás, temető,hazajövet kocsi lemosása újra, mert itt is esett, meg olyan szél fúj, hogy majd felborít. Amúgy zuhé, majd kis idő múlva majdnem napsütés, majd zuhé, majd szürkeség, majd szemerkélés, majd napsütés.... no, ez váltakozik egész nap! Borzalom!!

Lajos, aki keres, az talál is munkát! Jó tapétafoltozást! Ilonával jó csevegést! :)

Ágit hiányolom én is, gyógyulást és jöjjön vissza hamarosan egészségesen!

Pörgettem, elég sokat kellett:mad:, mire a nyíl a bónusznál állt meg.:)

busika02, -W-595-, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
  8. Tündi100149

Ilonával megvolt az Esti Mese,..akkor legalábbis jól érezzük magunkat ha előtte és utána nem is.
    Ideje lepihenni mert már holnap van.

Jó éjszakát! [​IMG]

busika02, -W-595-, zsani_apja és 5 más kedveli ezt.
  9. zsozso577

Sziasztok!

Ági....hogy vagy? .....Légyszíves egy láttamot, mert különben nagyon aggódni fogunk!

Judit...én nem pörgettem...most haragszom a kerékre;)xD Tudom, hogy magammal tolok ki!xD
    Lajos...volt egy örömteli estétek! Néha örülnünk is kell...ha még egymásnak is....annál jobb nincs is!

Szóval....eldöntöttem...szigorúan csak a gazdakörit fogom megcsinálni....séta-tempóban....valahogy nem tetszik,
    ahogy dobál ez a királynő....nagyon sok a mellékes!
    A tenyésztéses eventet addig nem kezdem el...amíg Boom nem lesz! Kivárok...lesz valamikor azt pletykálták. Szóval...már hivatalos is....holnap kezdődik.

henrietta1223, busika02, -W-595- és 5 más kedveli ezt.
  10. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

11. Csacskamacska

Napsütéses szép napot Mindenkinek!

Zsozsó, jól kiszúrtál magaddal! xD Nincs értelme sietni, erre a karneválra is rányomta a bélyegét a Covid! ;) Egyetértek veled, hogy elég a gazdaköri, kosarazásnál sok az édesség, amire nincs szükség, egészségtelen!

Lajos, örülök, hogy sikeres volt az Esti mese! :)
    Tapéta foltozása hogy áll? Küldjek tűt és cérnát?xD

Ragyogó napsütésre ébredtem és s szél is itt volt, van..lesz...
    Bekapcsoltam a mosógépet, ruhákat kint fújja a szél, hamarosan vasalhatok. Mosógépem ismét felmondott, az utolsó adagot nem volt hajlandó kicentrifugázni. Kis kezemmel kicsavartam a ruhákat is kiteregettem. A teraszon csepegett még egy darabig, de meg fog száradni az a pár darab is. Nagyon közeleg egy új mosógép megvétele. :mad: vagy :), magam sem tudom!

Mivel én pörgettem, így a felhő kész és a Piccolo is megy este ki a tisztásra. Tovább nem termelem a gazt, nem éri meg nekem, kevés a jó ajándék. Igaz, én szoktam mondani, hogy az apró ajándékoknak is örülök, most viszont azt mondom, hogy köszönöm, elég az, amit eddig kaptam!
    Mennek vissza a fák, ólak.

Egy kis mosoly?

Férj a feleségnek:
    - Szívecském, nem emlékszel rá, hogy melyik évben volt divat a miniszoknya, mikor minden csinos csaj miniszoknyában szaladgált?
    - Nem tudom melyik év volt pontosan, csak arra emlékszem, hogy akkor volt, amikor rájöttél, hogy új szemüveget kell, hogy vegyél, mert a régivel már nem látsz elég jól!

henrietta1223, busika02, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
  12. zsozso577

Aztaaaa....aztaaaaa mindenét!
    Ez a nap nem az én napom!
    Nem hogy a felhő már meglenne....de még a közelében sem járok!
    Reggel aratás...csatni nélkül....aztán ültetés...és most vettem észre, hogy egy területet nem locsoltam meg.
    Igy most fele más időben fognak beérni....így még az esti utolsó aratás is nagyon csúszni fog.

Próbáltam a telefonomnál adatot egyeztetni, mert a napokban lejár. Kétszeri próba után is szürke maradt a mező...
    azt írta ki, hogy az adatok nincsenek a bázisban.....vagy hol.
    Így összeszedtem magam és elmentem az üzletbe....ott a hölgy rögtön meg is csinálta....neki nem beszélt vissza.
    Ennyi rossz után lett egy kis szerencsém is. Gyalogoltam egy darabig és utamba esett egy gyógyszertár....
    bementem és volt a hiánycikk gyógyszerem! Hurráááá!
    Ma már nem csinálok semmit sem és nem megyek sehová sem....Megyek leülök a TV elé!

_Ilona49_, henrietta1223, busika02 és 5 más kedveli ezt.
  13. Tündi100149

Igen sikeres volt több mint 1 óra hosszat voltunk,..már a mobil is reklamált,.átment tartalék üzemmódba.

Szerezz még 1 rossz mosógépet és kettőn nem billeg a teknő!:D:D:D
    Köszönöm tű és cérna is van itthon,..nem is akármennyi,..lassan állásukban mennek tönkre.
    Hiába voltam a Praktikerbe van amit mégse hoztam,..ragasztó a szegélyhez,..lehet hogy nem sokáig játszok vele van itthon kétoldalú ragasztószalag,..annak a 30 cm jó lesz.

_Ilona49_, henrietta1223, busika02 és 4 más kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Zsozsó, vannak ilyen napok, de már este van és holnap meg minden heppi lesz! :):)

Lajos, a Tócó-patak itt folyik nem messze...Iluskának is jó volt, akkor nekem is! ;)

_Ilona49_, henrietta1223, busika02 és 5 más kedveli ezt.
  15. zsozso577

Judit...van víz is abban a patakban? Ne hogy véletlenül akkor menjél oda...amikor nincs benne víz!
    Itt is van pár percre tőlem....de van amikor teljesen száraz az alja....most jelenleg csörgedezik.

_Ilona49_, henrietta1223, busika02 és 4 más kedveli ezt.
  16. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

Szervusztok,

ó nagyon rohantam, képzeljétek el, nem is akarom elhinni, hogy mi történt velem.Na most kifújom magamat, hogy eltudjam mesélni.
    Vetettem, arattam, gazdakörbe jártam, szóóóval tengernyi dolgom volt.Szerelemfészket kinyitottam és a kaméleonokat betereltem.

Későn kezdtem mert, mert voltam oltáson,s nem nagyon akartam lemaradni.Ó még piacra is kellett mennem, mert nagyon kevés maradt a kaméleonból.Az edző kaméleon, teljesen nullára futott.
    Szerencsére sikeresen vettem az akadályt és készen lettem a második pénteki kitűzött feladattal.Ziegfridnek a napkelte, vagy napnyugta virágok leadva,a kaméleonok hadra fogva, a jelvények betasakolva, rendeltetési helyükre kerültek.

Ezek után megnyugodva learattam a romantikus rózsákat, szakajtóba téve, elvittem a gazdakörbe, leszámoltam és leadtam a Bonbonos ösvényre.Visszafelé útba ejtettem a kerekkerék táját és elkezdtem a mókát.Egy a nyil és egy az esk, és ez igy ment egy jó darabig,mig nem hol állt meg?Igen igen először a +1 terménynél.Igy aztán felbuzdulva, tovább pörgettem és lássatok csodát a 200%-os termésbónusznál állt meg.A szememet csak pislogtattam, hogy tényleg jól látok?Azt elfelejtettem mondani, hogy amikor láttam a keréken, hogy e terméshez közeli jutalom van, akkor az esk kimaradt és néztem a képernyőt.Igy értesültem hamar az elért nyerményekről.
    Most határtalan az örömöm, mert nagyon nem emlékszem, hogy valaha volt e nekem 200%-os nyerményem.

Judit,
    de kedves név ez a Tocó patak.Elmentem megnézni, van hogy ki is szárad??

Zsozso,
    kellemetlen meglepetések értek a reggeli aratás után.A rossz csak az, hogy most más más időben kell figyelni, hogy mikor van az aratási idő.Remélem a tv nézésben volt örömöd is!!

Judit,
    akkor most a mosógéped felmondott neked, ahogy olvasom.De jó neked ,a szabad levegőn való szárítás nagyon kellemes illatokat kölcsönöz a ruhának.Én is nagyon szerettem korábban.
    Lajos kedves,
    felénk is sütött napacska, igaz estefelé a sötét felhők veszik át a hatalmat.Ha beszélsz Ilonával, mond meg kérlek, hogy sokat gondolok rá én is, és szeretettel ölelem.

Most megyek, kicsit sokat locsogtam, nézzétek el, kérlek benneteket.

17. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok, szép estét!

Nna megjöttem, már jól vagyok.
    Olvasom, hogy hiányoltatok, köszönöm szépen, aranyosak vagytok, igazán jól esett :inlove:.
    A héten délutános voltam, és nem teltek unalmasan a napjaim, de azért pihentem is, főleg a hét elején.
    Tegnap számítógép csere is volt nálam, lett egy " vadiúj " gépem :D - na jó, a vadiúj nem szó szerint értendő ;) -
    Asztali gépem volt,-van, és még a Windows 7 futott rajta, nem volt vele különösebb bajom, mert működött rendesen, és a Windows 10-től valahogy ózkodtam, nem tudom az okát, ugye a Win 7-et megszoktam és féltem talán az újtól.....
    Nnna a lényeg, hogy a Valentin napi event mini játékát nagyon keservesen, kínlódva tudtam játszani még a kliensen is, nagyon-nagyon lassú és vontatott volt, nem győztem takarítani a gépet, de hiába nem lett jobb. Sikerült végig kínlódnom, a virágfestés meglett, de maradt tizenvalahány darab le nem játszott malom termék.
    Szerda délelőtt elmentem, egy ismerősöm által ajánlott számtech. boltba,-szervízbe érdeklődni - már elég régóta járatom az agyam azon, hogy szeretnék egy laptopot is, nem kell zsírúj, megelégszem egy felújított használtal is - a szervízbe,- boltba nagyon kedves és segítőkész volt a fiatalember, mutatta is mi a választék, mondtam jóóóó...... és rátértem, hogy van nekem egy asztaligépem, ami nincs agyon telepítve, hiszen a vinyó 3/4 része szabad volt, de még a Win 7 fut rajta, és tudom, hogy az már elavult, és újra kell telepíteni. Mondta, hogy ha másnap elviszem nyitásra megnézi, és megmondja mit tud vele kezdeni, és délre haza is hozhatom. Hát én tegnap reggel szépen becsomagoltam, vagyis beraktam egy nagy méretű szemetes zsákba - mert esett az eső - és egy nagy táskába, buszra szálltam és elvittem, megnézte, és elmondta mit lehet belőle kihozni, és ennyibe kerül...... vagy egy másik lehetőség a régi gépből kiveszi a vinyót és összerak egy erősebb jól működő gépet ami egy kicsivel többe kerül, de több évig használható. Rá bólintottam, és a délelőtt folyamán haza is hozhattam, azóta " ismerkedek " vele xD. Szuper jó, szuper gyors :inlove: - remélem így is marad és sokáig fogom tudni használni. De a laptopról sem mondok le, csak most egy kicsit tolom, ugyanis lesz most egy kicsit borsos kiadásom.

Én is beállok a virágfestést gyűjtögetők táborába, hogy tudjak az ólakkal nullázni.

A királynős eventet elkezdtem, pörgettem, de semmi bónusz nem jött.

18. zsozso577

Sziasztok

Ági...örülök, hogy itt vagy és minden oké! Gratula az új gépedhez...legyen benne sok örömöd.
    Hajjrááá ......Virágfestés!...ez a legújabb őrület.

Marika...igen jó volt a TV előtt punnyadni....régen volt ez....ugyanis mindig szól a háttérben....de csak ritkán bámulom is.
    Nahhhh....most ezt történt!

Az eventtel haladok...ha jól számoltam....de miért ne számoltam volna jól???.....hiszen 3x is átszámoltam...és most
    is az lett az eredmény...az esti aratással meg lesz a kellő gaz...felröpi az már régen meg van!
    A tenyésztős eventet is kivégeztem...az hipp-hopp és kész lett!
    Este a zuhatagot visszarendezem...de azt hiszem, hogy most csak fák mennek ki....azokból vagyok minimumom!
    Már itt van a lista előttem!

Jövő héten tervezem, hogy utazom haza...biztos csak akkor lesz....amikor már elindultam a vonathoz.

Az időjárás változó. Jönnek-mennek a felhők. Éjszaka feltámadt a szél...és rendesen dolgozok....néha viharosan is!

Most megyek befejezem az ebéd készítését!

-W-595-, -elzemari-, busika02 és 5 más kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!

Ági örülök, hogy jól vagy és persze az újított gépedhez is! Jó játékot rajta és élvezd, hogy gyors! :)

Zsozsó, igen van benne víz! Még nem láttam kiszáradva, pedig 35 éve itt lakom a közelében. Anno, amikor kicsik voltak a gyerekek, odajártunk télen csúszkálni. Jó volt, szép volt rég volt! Rég kiépítették, parkosították a környékét. Van szabadtéri kondipark és "kutyajátszótér" is a közelében. Hosszan húzódik, át a városon. Neveztek el róla lakótelepet, meg sok mindent. (patikát, boltot...)

Marika, örömmel olvastam soraid, mintha mesét olvasnék, úgy tudsz fogalmazni! :) Gratulálok a sikeres pörgetéshez is!

Event befejezve nálam, a tenyésztőst is ma csináltam meg. Sajnálom, hogy ilyen karcsúra sikeredett az a karnevál.
    Piccolok nem okoztak meglepetést, itt egy zseni, a Kotkodán egy varázsfa... nem is tudom, hogy melyiknek örüljek jobban!?

Az új madárból mindkét farmon 2-2 fészek lett! :)

Konyhai event még fut, fő a hús holnapra és az almát is megpároltam, mert a sütibe alma kerül. Még tisztítom a zöldséget és párolom, meg vacsorát is főzök majd, de előtte még porszívózom.

Mivel sok még a teendőm, így szaladok, mert soká érek a végére!

-W-595-, -elzemari-, busika02 és 5 más kedveli ezt.
  20. zsozso577

Szia Judit!

Akkor az egy jól táplált patak. Ahogy irtam itt a patakban hol van víz...hol nincs...eső függő!
    Viszont van tavunk...kacsákkal tele..volt amikor hattyú is volt...az nem tudom, hogy hová lett.
    Egyébként most hogy írtad... új titkosok is vannak....pedig Lajos hozta a híreket.....nahhhh ennyit erről.
    Nem tudom, hogy veszek-e...mert nálam ez egyáltalán nem siker történet.

henrietta1223, -W-595-, -elzemari- és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.