Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Fatther nyugodj békében!
    Emléked itt lesz velünk!

-W-595-, zsani_apja és Kuzdern kedveli ezt.
  2. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Fatther, nyugodj békében, nem feledünk. Amíg van a Farmerama játék emlékezünk rád, mindíg itt leszel velünk!!
    Érted égjen a láng.

brozsa, _Ilona49_, Ms.AbyZu és 4 más kedveli ezt.
  3. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Fatther, nyugodj békében.

busika02, zsani_apja, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  4. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

brozsa, zsozso577, busika02 és 5 más kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép napot Mindenkinek!

Lajos, drukk, drukk, legyen meg a vizsga!

Dolgom volt délelőtt, csak 14 óra után értem haza.
    Kupi tele, mindjárt nézem, hogy mi lett az eredmény.Ma meg kell csinálnom, mert holnap is program, meg vasárnap is.

Nap süt, a reggeli 3 fok után, most 13 van, igen kellemes és a szél is csak lengedez. Jöjjön már az igazi tavasz, várom, elég volt már a szeles, hűvös időből! Csapadék kellene, ami tegnap reggelre és délelőtt esett az igen kevéske. Napközben már locsolom a virágaim, hogy nyíljanak is!

zsozso577, busika02, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
  6. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szerelőnél van már mindent átnéz.Én ide most vittem először Zsolti szokta ide vinni az autóit,..de úgy néz ki ezután én is ide viszem.
    Bejelenti műszakira is de oda én viszem el a kocsit,nem Ő. Autó Club,..régen ott dolgozott most hivatalosan nem dolgozik.
    Információt is a Zsoltin keresztül kapom,..meg most Ő a sofőröm.
    Én vagyok a söprögető.

Nálunk is KB annyi fok van mint nálatok,csak 2 köpésre lakunk egymástól.

brozsa, henrietta1223, zsozso577 és 5 más kedveli ezt.
  7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Vigyázz, ha megvagy fázva, az csak paár méter. :D A hatótávolság, legalább is. ;)

brozsa, henrietta1223, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
  8. Tündi100149

Apja,..egyet itt egyet meg ha odaérek az kettő,..hiába nagy a távolság.

9. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok, jó reggelt!

Itt, a hideg reggel ( -6 fok ) után lassan melegszik a levegő, a szép napsütésnek köszönhető, lassan - lassan de csak ide ér a tavasz.
    A teknős tenyésztést tegnap este - munka után - megcsináltam.
    A hétvégém, nem tudom még, hogy alakul, van két névnaposom - a lányom és a fiam - :) lehet családi buli lesz, és akkor sütni fogok ( somlóit ) gondoltam.

A keréken a sima pörgetéskor lehet nyerni piros teknőslakot :) - gondoltam szólok, de biztos Ti is fogjátok tapasztalni :);).

Utoljára szerkesztett: 18.3.22
    Csacskamacska, zsani_apja, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  10. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ági...köszi, hogy szóltál. Biztosan láttam volna...de valahogy látni és meg is érteni, hogy mit is látok...mostanság nem mindig
    megy!xD Igy tudatosan pörgettem és lett 4 db piros teknősöm! Igy a színes teknős ólakkal már nem kell foglalkoznom.

Judit...kész lettél a tenyésztős evettel?

Lajos...drukk drukk...a vizsgáztatáshoz!

Tegnap a " Nagyfaluban " voltam. Este értem haza. Amikor leszálltam a vonatról...megint csak azt gondoltam, hogy mennyire
    más itt a levegő!
    Azután fogtam neki a tenyésztős eventhez. Zárszóra kész is lettem....némi hibát megint vétettem....volt hogy benéztem az állatot.
    Kaméleon helyett szalamandrát tettem be a terepbe!:pxDAz eredmény....2 db rózsaszínú szalamandra.
    Most dicsérjem vagy szidjam magam????;)

busika02, -W-595-, Csacskamacska és 5 más kedveli ezt.
  11. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

busika02, henrietta1223, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép estét Mindenkinek!

Volt egy maratoni telefonom. Már nagyon untam, kényelmetlen helyzet, hogy hogyan kellene már letenni a kagylót. Egy régi ismerős, rég beszéltem vele. Ő most ráért, én nem annyira. Így aztán el vagyok maradva a munkámmal!

Ági, jó "bulizást", és sok szépet jót az ünnepelteknek! :)

Zsozsó, nem szoktam nézni, hogy mit pörgetek, de majd ezután sasolok! :)
    Gratulálok a tenyésztéshez! :)Ne szidd magad, emberek vagyunk és tévedhetünk! Aki nem csinál semmit, na az nem vét!

Tegnap este én is megcsináltam, mert ma dolgom volt délelőtt és vasárnap meg születésnapra megyek. Jó volt letudni!

Lajos, mi a helyzet? Kész a vizsga? Tárolóban mit láttál?

13. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok, szép estét!

Henike, ne haragudj, hogy csak most, elkésve, kívánok Neked boldog névnapot!

upload_2022-3-18_18-48-35.jpeg

Zsozso, igazán nincs mit, nagyon szívesen.

Judit, köszönöm szépen a jó kívánságokat.
    Én is boldog szülinapot kívánok az ünnepeltnek.

Lajos, remélem sikeres volt az autód műszaki vizsgája.

14. Tündi100149

Szép estét!
    Szerelőtől elhoztam a kocsit,...azt mondta át fog menni.
    Hétfőn viszem 3/4 11-re,...lehet hogy ott meg is várom.
    Tárolóba virágok már várják mikor mehetnek az erkélyre.

15. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ünnepelteknek sok-sok boldogságot kívánok!

Lajos....ha sok sztp-d és állatod van....akkor hajrá eventre fel....csak azért is, mert event!
    Deeee ez az event sem lett hibamentes.
    Nem tudom a felhőt aktiválni....az egyik dekor nem érkezett meg a pajtába.
    Nálatok rendben volt?

Egyébként ez a nap nem az én napom volt! Nem találok magyarázatot rá!
    Volt egy időpontom 13 órára.....fel van írva a naptárba. A naptár itt van előttem....és én elmentem 11 órára!:pxDxD
    Szerintetek ez mi....ha már nem a h...ly...g kezdete. A szemed látja....és mégis más csinálsz?xDxD
    Aztán az egész napom át kellett szervezni....de az a legkevesebb...

Ja...most láttam, hogy titkos fák is vannak....fát még veszek...azokat szeretem.
    Kiváncsian várom az eredményt.

16. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Zsozso, mivel én este csináltam az eventet, nekem minden rendben volt.
    Köszönöm a jó kívánságot.
    A héten én is hasonlóan jártam, az idő pontot illetően, csak én a naptárba is rosszul írtam be xD. Nekem délre volt idő pontom a kozmetikába és én meg elmentem 11 órára, nézett is rám és kérdezte a kozmetikus nem délre kellett volna jönnöm? mondtam nem dehogy 11-et mondtál vagyis írtál - mert az eredeti időponton változtatni kellett, mert beteg lett a kozmetikusom, és rám írt, hogy ekkor tudok e menni, mondtam persze és be írtam a naptárba, majd vissza néztük az üzenetet és természetesen délre kellett volna mennem, na jól " megdicsértem magam " xDés elmentem a közeli bevásárló központba - ahova amúgy is menni akartam.
    Fákat én is vettem, reggel hozom az eredményt.

Jó éjt, szép álmokat!

Utoljára szerkesztett: 18.3.22
  17. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Én a héten vizsgáztattam...16 percem és 22.000 Ft-om bánta...de most 2024-ig jó vagyokxD

18. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Remélem én is úgy leszek,..szegény autó már közelebb van a 30-hoz mint a 20-hoz.
    Km meg 134 ezer van benne,....ez már engem kiszolgál.Ez a negyedik autóm de több már biztos hogy nem lesz.

19. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok, szép jó reggelt!

Szép napsütés van, de még -4 fok, a rádióban azt mondták nap közben lehet akár + 9 fok is.

Vettem 10 - 10 fát, de nem lett egyikből sem új fa.
    Deeee... szintet léptem :inlove:, és már csak 11.935.899.724 pont kell, hogy tudjam termelni az amarántot xD.

Most megyek a boltba, mert nincs elég tej, a somlói helyett képviselő fánkot fogok sütni.

20. Tündi100149

Szép napot mindenkinek!
    Állat az olyan 900 körül van táp meg 1400-1600,..még mindig nem döntöttem el.
    Zsozso csakis a naptárral és a cetlikkel lehet a gond,..mi más lenne.
    Én reggelente vagyok úgy hogy kell 1-2 óra mire magamhoz térek,..különben legelső a kávé.
    Sokszor érzem mintha fáradtabb lennék mint az este amikor lefeküdtem,...szerintem nem egyedül csak én vagyok ezzel így.

Nálam még a Teliholdas felhőnél nem stimmel, még egyszer sem arattam le,..megvárom még learatom és meglátom hogy utána mit mutat.
    Mert még mindig van vissza 71,54 óra,..mikor is lett vége a Teliholdas eventnek? A javított változatnak már le kellett volna járni,...168 óra.

Délután megjáratjuk a metszőollókat.

busika02, -W-595-, henrietta1223 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.