Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Talált,....süllyed! Van amelyikből több száz van,...egy kicsit felturbózva jön a TP rendesen és a CSP is mert először azokat rakom ki amelyik mindkettőt adja. Legtöbbje utána végleg eltűnik. Amit a képen látsz az a Téli örömtűz.Ezen a farmon a Csodás dinnye van kint mindenhol de még van 212.
    Édes nyári ajándékból pedig 107 db van csakhogy az négyes.

Majd írjál rám amikor van a csere,...van olyan farm ahol több is van.

Kicsit otthagytam a konyhát,...fasírtpogácsa és a rántott hús kész,...még jön vegyes zöldség krémleves,burgonya püré és sajtos rúd.
    És így egy hétig csak kisebb dolgok. Vagy nem?

Utoljára szerkesztett: 23.3.22
    -W-595-, busika02, henrietta1223 és 4 más kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép estét Mindenkinek!

No, ezért nem szeretem én ezeket a kütyüket! Nekem erre nincs területem!
    A holnapi keresgélős eventet sem szeretem! Kiráz a hideg tőle!!! Naaaagyon nem tetszik!!! A felhőig elmegyek, de utána megállok. A Piccolok sem érdekelnek, majd lesz máskor, másból, de nem keresgélek!Így tolok ki magammal!

Reggel jött az unokámtól az üzenet, hogy nem főznék valami finomat, mert a kolis ételek, azok nem finomak. No, persze, hogy főztem!
    Rizibizi husi, almakompót.

Délelőtt vittem mécsest a férjem sírjára, ma 11 éve, hogy már nincs közöttünk. Az ilyen alkalmak mindig megviselnek lelkileg.

-W-595-, busika02, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok

Ideértem!
    Délelőtt elmentem itthonról és azt gondoltam, hogy délre itthon leszek. Tévedtem de nagyot tévedtem.... 15, 30-kor értem
    haza. Az első a gép bekapcsolása...aztán tettem oda egy kávét....utána ültem le aratni és vetni.
    Aztán megint útnak indultam...de már csak itt helyben voltam a boltban és a Postán...Egy óra elteltével értem haza.
    Ezek után kezdtem el....reggelizni...ebédelni és egyben már vacsorázni is.
    Nahhhh...ezek után úgy elpilledtem, hogy le kellett feküdni egy kicsit. Huhhhh..... de már itt vagyok a gépnél.

Az eventet elkezdtem és most mentem egy kicsit olvasni is. Nagyon sokan nem szeretik ezt a minijátékot....megnyugodtam.....
    ráadásul azt olvastam, hogy meg is cifrázták! Ott fent már elfelejthetnék ezt a minijátékot.
    Irgalmatlanul sok gaz és felröpi kellene. Normál játékkal még a bal oldalt sem lehet végig vinni.
    Nem elég hogy a szerencse-faktor nagyon nagy szerepet játszik...de aki szerencsétlenebb...annak a munkája alig ér valamit.
    Ez megint nem kedvező!
    Nem tudom, hogy ott fent játszák ezt a játékot...vagy csak megtervezik.? Jó!!!...tudom....jól tudom!
    Pörgettem.....jött sok olyan ól...ami százával van a pajtában és fenyőfa...cukorjuhar...csillag...aranybanán..stb..stb.
    Bónusz egy sem....és ez bosszantó! Megint csak felhúztam magam!.... mentem és megmosom az arcom!

Lajos...biztos vagyok benne, hogy te tetted jól!

-W-595-, henrietta1223, busika02 és 3 más kedveli ezt.
  4. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép estét!
    Vacsora után meg legjobb ha az ember lefekszik.
    Most aratok én is először. Elvagyok ezekkel a kütyükkel.

Most hétvégén festegetek és virágozok,...nem én nyílok ki!

-W-595-, henrietta1223, busika02 és 4 más kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Szép estét Mindenkinek!
    Már arra gondoltam, hogy mindenki elment valahova, hogy ide nem jött senki! No, megnyugodtam, itt vannak a kedves gazdatársaim ( egy része!)
    Zsozsó, jól beprogramoztad magad! Hogy bírod evés nélkül? Nálam reggelizés és csak utána indul a nap. Megfájdul a fejem és morcos leszek, ha nem eszem, vagy iszom eleget. Inkább a folyadékhiányt érzem, az ennivaló az csúszhat, azt nem érzem.
    Nagyon nem jó ez a minijáték szerintem sem, Nem vagyunk egyedül, a csevegő is tele van olyan játékosokkal, akik nem szeretik!

Lajos, már arra gondoltam, hogy virággá alakulsz, azzá fested magad! :)

Ma kihordtam a leandereket, meg a kis lila levelű lóheréket. Csak a kisebbeket, a nagyok és a ládák majd hétvégén a segítő kezekkel. Jó meleg volt, csak a szél borzolta az idegeim.

Event halad, Fortuna kegyes volt, igaz iparkodom is, mert a hétvége dolgos lesz és keveset tudok jönni a géphez. Első cél a felhő, második a bal oldal végig. Harmadik nincs, mert a jobb oldal úgyse lesz meg.

Egy kis mosoly?
    Feleség a férjnek:
    - Muszáj mindig ásítoznod, ha hozzád beszélek?
    - Nem ásítozom, csak meg akartam szólalni.

-W-595-, henrietta1223, busika02 és 4 más kedveli ezt.
  6. zsozso577

ÁÁÁÁÁÁ....Judit....nem az én hibám volt a nem evés! Eleve nem szoktam reggelizni és úgy gondoltam, hogy időben hazaérek!
    Cirka 4 óra hosszat vártam. A végén már én is nyűgös voltam...már az latolgattam, hogy kikérem a papírom és hazajövök.
    Tudtam, hogy sok minden gáz...de ennyire nem számítottam. Akkor miért is van az időpont? Oké!...elég volt mára!

-W-595-, Kuzdern, henrietta1223 és 4 más kedveli ezt.
  7. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Kedves Gazdák!

Olvastam, hogy Fatther vagy Károly eltávozott közülünk. Valaki segítsen már nekem emlékezni, ugyanis nekem is kesett több mint egy év, de egyedül a nevére emlékszem. Valami jellegzeteset írjatok már róla.

Köszönöm

-W-595-, Tündi100149, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  8. zsozso577

Szia Rózsa!

Azt nem tudom, hogy a topikból ismerte-e valaki személyesen....én biztosan nem.
    Igy csak azt tudom ...amit Csacska írt róla....illetve még azzal kiegészítve...hogy Ő volt az, aki hozta az újdonságokat....
    híreket....zenét! Sokat segített...sok mindenkinek!
    Én szerintem a Törzsasztalon is megfordult.

busika02, -W-595-, Tündi100149 és 5 más kedveli ezt.
  9. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Köszönöm Zsozso!
    Majd csak lesz egy mozzanat amiről beugrik. Ilyenkor szoktam egy szál gyertyát gyújtani ha ismerős volt az elhunyt.Személyesen én se ismertem.
    Milyen szomorú is ez, eszembe jutott a farmkezdet, milyen aktívak is voltunk, mostanság meg egyre több az emlékezés.

_Ilona49_, -W-595-, Tündi100149 és 5 más kedveli ezt.
  10. Csacskamacska

Szép estét Mindenkinek!
    Rózsa, örülök, hogy benéztél! Gyere gyakrabban, hidd el, kicsit jobban fogod magad érezni, ha " beszélgetsz"! Nem jó mindent magunkba tartani, ki kell adni magunkból a bánatot, az örömöt, meg a közömböst is és megkönnyebbülünk kicsit!

Károlyt személyesen nem ismertem, gyakran itt volt a topikunkban.Amilyennek megismertem, azt leírtam. Két kutya volt az avatar képén. Jó ötletei voltak, sok jó tanácsot adott a napi élethez is és a farmozáshoz is.

Dolgos napom volt. Délelőtt bevásárlás, piac. Piacon nem voltak sokan, igaz majdnem délben értem oda. Szép epret is kínáltak, 10 dkg 1490 Ft!!!!! Nem vettem! Még van almám, azt eszem. Gyógynövényesnél is voltam, kókuszzsírt vettem, meg zabkorpát.

Ebédem maradék rizibizi, virsli és körtebefőtt.

Egy kis humor:
    Hazaérkezik a szomszéd fia, ki rég nem járt otthon. Öltöny, nyakkendő, divatos cipő.
    Szomszéd néni meglátja és átkiált neki:
    - Nősül?
    - Nem, férfi!

Délután a kerti bútort mostam le, asztal, székek. Alakul a teraszom, lassan már ki is lehet ülni.

Event halad, termelem a gazt gőzerővel. Éjszakára hosszút vetek, mert elfogyott a röpi.

Lépek a kis farmokra, pá!

busika02, -W-595-, brozsa és 4 más kedveli ezt.
  11. Tündi100149

Szép estét!

Egészen jó idő volt az erkélyen,..főleg délután.
    Csak akkor meg a naptól nem nagyon láttam,..olyannyira hogy amikor a nap lepihent akkor láttam hogy van ahol nincs lefestve.
    Az a jó hogy olyan helyen van ahol hozzáférek nem kell semmit pakolni.

Szia Rózsa! Ennél jellegzetesebbet nem tudok hozni.[​IMG] Remélem tudtam segíteni!?

Holnap bolt,..meg temető. És a virágok leszállítása.

Jó éjszakát!

busika02, -W-595-, brozsa és 5 más kedveli ezt.
  12. zsozso577

Sziasztok!

Termelem az e-gazt....már a felhőre való minijáték is készen áll...csak játszani kéne!
    Foghúzásra is szívesebben mennék, mint ennek az elkezdése.....nahhh....talán hétfőn...vagy kedden?.....meglátom!

Már megint jó idő van....pedig eső kellene....nahhh nem olyan, mint a multkor....hozta magával a sivatagi homokot.
    Huhhh....a kocsik a parkolóban nagy csúnya látványt mutattak. Vastagon rajtuk ....megtapadva!

MOst megyek a konyhát teszem rendbe....olyan nagy takarítás féle...aztán ki is kellene mennem egy kicsit.

Ilonáról tudtok valamit? Pilácsot sem látok nála. Utoljára amikor írt...az oxigént emlegette, hogy kevés lesz a 4 napra.
    Csak nem történt vele valami?
    Tihamér is régen mutatta meg magát ...azt tudom, írta, hogy nem játszik...de akkor is aggódunk.

Utoljára szerkesztett: 26.3.22
    busika02, _Ilona49_, -W-595- és 5 más kedveli ezt.
  13. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    A múltkor hallottam, hogy 10 vagy 20 éve nem volt ilyen száraz negyedév, mint a mostani:)
    Szinte 20 nap és Húsvét...finom sonka 1 kis retek vagy új hagymával...és eső sehol:wuerg:

busika02, _Ilona49_, -W-595- és 6 más kedveli ezt.
  14. zsozso577

Szia
    Igen...azt mondják mindenfelé, hogy porzik a föld....így nem fog semmi sem kikelni.
    Most ezért is aggódhatunk.....ha meg eső lesz....az egyenlő lesz az özönvízzel.
    Finom is a jó sonka....Hoppp....a boltban még nem is láttam.
    Egyelőre csirkemell mizéria van!

busika02, _Ilona49_, -W-595- és 5 más kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!

Napsütés ezerrel! Jó, szép, csak a föld szomjazik. Talán jön már egy kis eső, ezt jósolják a békák! Viszont nagy fagyok meg lehetnek majd, ezt meg ma hallottam a rádióban. Lehet mi már nem éljük meg, de a gyerekeink, unokáink igen. Fura világ!
    Jó hete locsolom a kis kertecskémet, hogy a tavaszi virágaim szépek legyenek.

Event halad, Zsozsó, kiadtam bérmunkába a keresgélést, mert úúúúúúúútttttáloooooommmmm!!!!!!!:mad::cry:
    A cél a bal oldal végig, utána egy tapodtat sem!

Konyhai event futott, most aratok, vetek, majd porszívózás jön.

Éjjel meg egy órával kevesebbet alszunk, mert állítjuk az órát! No, ezt is úútttttttáááállllllommmmmmmmmmmmm!!!!!:cry::mad:

Ilonáról nem tudok semmit, nem hívtam mostanság, de gyanítom, hogy nincs itthon, különben jelentkezne. Lehet bement a kórházba egy kis "regenerálódásra". Nem tudom, de biztosan jelentkezni fog!

Tihamér a körülményekhez képest jól van, de nem játszik és nem is lép be a játékba csak nagyon ritkán. Lehet egyszer megjelenik, de szerintem nincs sok remény rá. Tévedjek! Úgy legyen! Ugye soha ne mondd, hogy soha....

Egy kis mosoly:

Feleség a férjnek:
    - Te Pali!, Miért nem foglalsz engemet is az imáidba?
    - Hát már hogyne foglalnálak Julis? Éppen az előbb imádkoztam, hogy szabadíts meg a gonosztól!

busika02, _Ilona49_, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
  16. Tündi100149

Szép napot!
    Tavaly már azt beszélték nem állítgatják az órát csak azt nem tudják melyik maradjon,...úgy néz ki sok mindent nem tudnak.
    És milyen jó hogy nem minden szerkentyűt kell állítgatni.

Bolt megvolt és a temető.Ebéd is megvolt,..most jöhetnek a virágok.

Event - Cseresznyefa-virágzás szezon (23) | Farmerama HU

busika02, erzsike511, -W-595- és 5 más kedveli ezt.
  17. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép estét!

Ládázás közben a Talányosfa ládája mit adott? Kacsa kata mamutfát,..ezt is már régen láttam vagy talán soha?
    Vissza kell mennem a másik farmra mert nem raktam ki.

18. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok, szép jó reggelt!

Az óra átállítás megvolt, majd napközben fogok bosszankodni, hogy te jóóó ég már ennyi az idő...:eek:o_O, igaz este már tovább lesz világos.

Ide értem, jelenléti aláírva :), eléggé sűrű napjaim voltak, és este már fáradt voltam írni.
    Volt minden féle elfoglaltságom munka után :barátnős,- körmözős délután - este, vásárlós délelőtt, gyalog, sütögetős délután, nagyfiú unokám is járt itt a barátnőjével, Anyukás - Tesós délután, és tegnap munka után haza érve, nagyon elfáradtam, és szinte egész délután és este csak pihentem, képtelen voltam bármit is csinálni itthon, amit persze ma fogok bepótolni. Lesz konyha event, - májgaluska leves, zöldborsós sertés szűzérme nokedlivel, desszertnek, túrós palacsintát gondoltam, - és lesz fürdőszoba sikálás, a nagyszobai ablakokat kellene lemosni, de szél úrfi olyan fürge táncot jár o_O, hogy ezt elengedem.

Az eventet csinálom, most sikerült pörgetnem bónuszt, és a pajta polcról is teszek hozzá, először csak a felhőig akartam eljutni, de most úgy gondoltam, hogy Csak a bal oldalt végig kellene vinni....

Ahogy olvaslak benneteket, Ti sem unatkoztok, mindenkinek vannak teendői :), amivel nincs is baj, hiszen igyekszünk formában tartani magunkat.

A tavasz is megérkezett, végre :inlove:.

Judit, biztos szépek a nyíló virágaid :).
    Míg a buszhoz megyek, nézegetem a házak előtt lévő kis kerteket, és látom, hogy bújnak elő a nárciszok, tulipánok, nőszirmok.... sőt a nárcisz már virágzik, az aranyeső is virágba borulva pompázik, a bokrok is kezdenek zöldelni.

Lajos, gratulálok, az autód, sikeres műszakijához, és a mamut fádhoz.
    Az első szupertrágya mamut fám nekem is a talányos fa ládából lett :inlove:.

Henike, az orchidea átültetését a barátnőm mutatta meg, és úgy csinálta, hogy ki vette a cserépből, leszedte az összes tőzeget és az elhalt gyökereket levagdosta egy ollóval róla, majd friss tőzegbe vissza ültette és lezuhanyoztatta őket, hagyta lecsepegni és vissza tette a kaspóba.

Utoljára szerkesztett: 27.3.22
    busika02, _Ilona49_, Csacskamacska és 5 más kedveli ezt.
  19. zsozso577

Sziasztok!

Ilona....láttalak. Hogy vagy?

Az eventet tegnap letudtam....igaz...ma még fogok ültetni e-gazt....mert egy nagyon kevés hiányzik a jobb oldalon hogy
    a soron következő ajit megadja.
    Judit...nálam is végeztek bérmunkát...aztán tegnap vettem egy nagy levegőt és a bal oldalt végig csináltam...31 játék hiányzott.
    Ám alig vártam, hogy a végére érjek. Fel is húztam magam...a végére már fájt a fejem is.....egy így nem játék....kényszer!...részemre!
    Nem tudom, hogy meddig erőltetik ezt a minijátékot! Benéztem a topikba és olvastam, hogy sok gazda nem szereti!
    Tudom...nem kívánság műsor....de hát játszani jó kedvvel kellene! Igaz?????

Lajos...köszi a híreket. Én csinálom a szezonost...és ezt a Kakapófészekért....egészen biztos!....kell az a fészek!
    Henike....ezt Te is fontolóra veheted. Napi szinten bevásárolsz a piros kosárból és már nem is kell hozzá olyan sok plussz.
    Amennyiben hiányod van növényekből.

A farmot már tegnap elkezdtem visszarendezni. Nem úgy, mint előtte. Általában benézek a pajtába...és igyekszem olyanok
    kitenni...amiből kevés van. Megint rájöttem, hogy kevés a terület. Álom....édes álom!

Nem tudom, hogy csirkemellet az ország más részén sem lehet kapni...vagy csak itt s csücsökben hiányzik a pultokból?

Megyek...ma főzni is kell valamit és befejezem a tegnap elkezdett konyha -takarítós eventet....amíg oda süt a nap!
    A hűtőt is ki kellene szedni a helyéről...nagyon ki van centizve...aztán meglátom, hogy sikeres lesz-e?

-W-595-, Kuzdern, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Madárcsicsergős szép napot Mindenkinek!

Közlöm Veletek, hogy még nem tértem magamhoz teljesen az óra átállítása miatt. Engem mindig nagyon megvisel. Kába vagyok, fáj a fejem és szédelgek, mint a részeg liba.

Event halad, a felhő is és a két Piccolo is megszerezve. Még ugyan vetem, aratom a gazt, de ez már csak olyan megszokásból történik. A jobb oldalt nem is nézem, annyira elérhetetlennek tartom, hogy nem áldozok rá semmi bónuszt. Arról nem is beszélve, hogy a nyeremények sem csábítóak számomra. Véleményem szerint itt nagyon túllőttek a célon, mert nincs arányban a belefektetett munka, bónusz, egyebek és az ajándékok!

Visszavonulok, próbálom átvészelni a mai napot is, abban a reményben, hogy holnap már jobb lesz!

busika02, henrietta1223, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.