Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép estét Mindenkinek!

A holnap kezdődő event kiírását elolvastam, meg is értettem. Volt már ilyen, tudom, hogy nem egy sima event, szerencse is övezi, mert a szütyőkből, hogy mit és mennyit kapunk, azt előre nem tudhatjuk. Elkezdem, jó lenne be is fejezni, csak ugye közeleg az ünnep és a munkák is besűrűsödnek. No, majd meglátjuk, hogy mire jutok! A láda kellene, szeretem a ládákat! :)

Kerti munkát végeztem , tyúkhúrt gyomláltam, szétültettem a primulákat, kőtörőfüvet. A bejárati ajtóra is kitettem a húsvétváró kopogtatót. Kicsit fel kellett újítani, de szép lett.:)
    Hétfőre, keddre időpontot foglaltam szépítkezésre. Muszáj, mert még nem fognak jönni a locsolók..;)
    Még nem tudom, hogy az ünnepre mit sütök, főzök, össze kellene állítani a menüt is. A sonkát holnap megveszem, azt már eldöntöttem. Tojást e héten hoznak valamikor, jó kis kapirgálós tyúkok tojását.

Megyek a kis farmokra, ott is van némi munka.

3. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok, szép estét!

Jól kibabáztam magam :inlove:, a kis hercegnő is jött az öcsikéjével, az anyukája ebéd után elhozta az oviból, mert tudta, hogy délután nem tud érte menni, az apukája pedig nem ér haza ma.
    Nagyon édesek és cukik voltak :inlove:, a picurka pedig a héten elkezdett közlekedni, igaz még csak négykézláb, és még csak kis távolságot tesz meg, de már képes a hely változtatásra :inlove:.

Az event ismertetőt elolvastam, meg is értettem, nem lesz egyszerű event, de az a láda nagyon jóóóó lesz ;).
    Az ünnepi készülődés nálam nem lesz nagy, főzni csak magamnak kell, süteményeket pedig úgy sütök, hogy jusson a gyerekeknek is.
    A kozmetikusnál, keddre van időpontom, a fodrásznál is van, de csak a hónap végén, - mikor kértem az idő pontot, tudtam, hogy jön az ünnep, de engem ez annyira nem zavar, én is betudom szárítani a hajam, a hajfestést is megtudom csinálni, de már évek óta fodrász festi.

4. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Kedves Gazdák! Cserenap és ajándékozás napja van légyszives írjatok ha kell valami a farmra.

henrietta1223, zsani_apja, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!
    Ági, nagyon cukik tudnak lenni ezek az apróságok! :) Hamar felnőnek, így használj ki minden alkalmat, amikor babázhatsz! Jó, hogy gyakran találkoztok, hogy közel vagytok!
    Rózsa, kedves vagy, örülök, hogy bekukkantottál! :) Neked mire lenne szükséged?
    Lajos, eventezel?

Ma járkálós napom volt, délelőtt is és délután is el kellett menni itthonról.
    Eventet elkezdtem, röpiket gyűjtök egyelőre. A pannikat átpakolom a bahára, mert ott gyéren röppennek a röpik, még a lepkehálót is elő kell majd venni a végén!
    Olvasom a csevegő okos gazdáit és megpróbálom a számomra jónak tűnő megoldást megtalálni. Gazt vetni biztos, hogy csak holnap délután fogok leghamarabb.

henrietta1223, zsani_apja, -W-595- és 2 más kedveli ezt.
  6. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép estét!

Nem eventezek,..így nyugisabbak a napok. És sokszor nem is vagyok, leszek itthon.

Valakinek valami?

7. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Itt vagyok....meg vagyok...csak...csak kedvem nincs!;);)

A most zajló eventet elkezdtem....sok-sok hibával.
    Az elején még értettem is...de este elmentem egy kicsit olvasni....
    és most már össze vagyok zavarodva. Nahhhh....mindegy! Csinálom az én Pató Pál úr stílusban és egyszer csak a végére érek.
    Legalábbis remélem.!!

Délután megyek a boltba....legalábbis azt remélem....de aztán lehet, hogy holnap reggel lesz belőle vásárlás.
    Valahogy olyan jól érzem magam itt bent a lakásban! Kezdem elodázni a napi kint léteket....beszélni kell magammal!:pxD

Most megyek eszek valamit és összepakolom a környezetemet....mert eddig csak itt ültem a gép előtt!xDxD

8. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Judit, így van ahogy mondod, hamar felnőnek, a pici " most " született, és a jövőhéten már 8 hónapos lesz :inlove:.

Zsozso, én is jól elvagyok itthon, pl. tegnap, éppen hogy tettem a dolgom, egy kis porszívózás, és elültettem a korall virágomat, a lányomtól kaptam, és nagyon pici cserépben volt, úgyhogy esedékes volt már, és virág is van rajta. Van egyik másik korall virágom is - ezt tavaly kaptam - és fel van nyurgulva, ma a kolleganőm mondta, hogy vágjam vissza és ültessem el, megfog gyökeresedni - úgy hogy kipróbálom, sajnálnám kidobni, mert van rajta virág is.
    El kéne mennem, megvenni a húsvéti tarját, - vagy sonkát.....
    A munkába járásnak köszönhető, hogy megvan a napi kint létem és sétám - mégha nem is sok....
    Reggelente ( 5.20-kor ) mikor megyek a buszhoz, a fekete rigók koncertjét hallgatom ;), szaladgálnak előttem és úgy füttyögnek, hogy csak na, néha még a gerlék is csatlakoznak.

Az eventet elkezdtem, vagyis még csak a felröpiket gyűjtögetem, tegnap játszottam mini játékot is, és naná, hogy benéztem az első +1 bónuszt :eek:, és persze elveszett :eek:, na nembaj, majd alakul valahogy.

Most megyek és eszek valamit, mert a kollagént, mindig üres gyomorra kell inni, és ezen már túl vagyok.

9. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!
    Lányok, front van! Nálam is hasonló a helyzet, szinte semmit sem csináltam ma még. Borzasztó, nekem is el kell beszélgetnem magammal!
    Reggel az eső is szemerkélt, no, akkor meg kinek van kedve bármihez is?! Mostanra kiderült, így szilárd elhatározásom, hogy most jött el az idő, amikor is összekapom magam és hajrá munka! Takarítás lesz, portörlés, porszívózás.

Tegnap megvettem a sonkát, ma délután hozzák a csirkéket, kolbászt és a tojást. Tegnap vásároltam még apróságokat, nagyobb bevásárlást jövő hétre terveztem. Persze az sem lesz olyan nagy, csak azok a dolgok, amik frissen kellenek. Még az ünnepi menüt sem állítottam össze, annak is itt az ideje! Sonka van, sertés- és csirkehúsok vannak, tojás lesz. Csak jutok ezekből az alapanyagokból valamire! Ami hiányzik, az meg még megvásárolható.

Ági, valóban megmarad a korallka, ha visszavágod. Újra hajt, a levágott rész pedig újra gyökeresedik.

Event halad, igaz lassan. A csevegőt már én sem olvasom, megyek a magam fejem, meg eszem után és majd lesz, ahogy lesz!

10. zsozso577

Sziasztok!

Okééé...Judit! Front van!!!xDxDxD

Még ma sem kell főzni...majd csak holnap...csak el ne felejtsem a húst kivenni a hűtőből.

Az event halad. Tegnap lejátszottam az első két bónuszig...a magokat el is ültettem....addig kész van....bár még a jobb oldalra
    nem adtam be...egyelőre gyűjtök. Nem sokára aratok és akkor már lesz annyi felröpim...hogy a többi játékot is megcsinálhatom.
    Igy délután elkezdem a többi mag elültetését. Bevetek mindent...amivel rendelkezik a farmom...aztán meglátom, hogy meddig jutok.

Este valamikor esett az eső. Most erősen borus az ég és erősen szinte már viharosan fúj a szél. Eső még kellene!

11. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!

Igazat írtam Zsozsó, valóban front volt! - csak az a kérdés, hogy kire hogyan hat, vagy más hat és nem a front!?;) Rám biztos a front hatott, reggelre elmúlt a fejfájásom és nagyon fitten ébredtem. Kedvem csak a kinti eső szegte, de hamar túlléptem rajta, mert a földnek meg kell a csapadék! Másik ok, ma benti munka volt és van, szokásos konyhai event, mg a takarítónő szerepét is magamra vettem.
    Event szépen halad, már látom a végét. Igaz tegnap még nem terveztem a gaz vetését, de jött egy telefon, az átírta a tervemet, így tegnap délután már földben voltak az első magok. 2x2-ben és megszórva javakkal. Szerencsésen alakultak a bónuszok is és Fortuna is mellém állt a pörgetésnél. Majd éjfélig tartott a termelés, a reggeli aratás után pedig tudtam menni a malomba. Vetni most dél körül kezdtem újra, a bónuszok is következtek mindkét oldalon, így fogynak a beadandó tételek! :)

Kedvcsinálónak hozok néhány szép tavaszi képet:
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

12. zsozso577

Sziasztok!

Azt írta, hogy mind meg van!:p Ez az event is pipa!
    A bahát már reggel átrendeztem. A farmon még egy kicsit termelek....rövideket...amíg a bónuszok élnek...aztán
    este azt is rendezem.
    Judit...akkor már Te is készen leszel...talán már ma?
    Ági...Te hogy állsz az eventtel?
    Más aki eventezik....hol tart?
    Lajos....szép nyugis napokat kívánok.
    Többiek merre vagytok? Jól vagytok?
    Mit csináltok?

13. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Tegnap egy telefon, árírta a mai napomat. A tesóm hívott, hogy ma én is menjek hozzájuk, mert meglepi lesz ;).
    Ugyanis az Anyukánknak a jövő héten szülinapja lesz :inlove:, de a tesómék nem lesznek már itthon, mert mennek Zamárdiba, és úgy gondolta, hogy akkor ma felköszöntjük közösen, és ő mindent el is intézz, torta,-virág,-és egy kis ajándék csomag.
    Főzött finom ebédet, és ebéd után volt a köszöntés, és Anya nagyon meglepődött, mert egyáltalán nem számított ilyenre :) - persze én ettől függetlenül, a napján úgyis megyek és felköszöntöm és viszek egy kis virágot és csokit.

Zsozso, gratulálok az event befejezéshez, ügyes vagy :).
    Judit, szuper, hogy nálad is jól halad az event :).
    Na, hogy én se maradjak le.... tegnap már ültettem event növényeket, és be is adogattam ami össze jött :).
    Most délután pedig sikerült egy nagyon jó bónuszt pörgetnem :inlove:, így hát lejátszottam a mini játékokat és ültetem a magokat, és majd látom meddig jutok.... jah.... a felhő már megvan ;):).

Itt ma szinte egész nap esik az eső, és hűvös van, délutántól pedig a szél is feltámadt.

14. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép estét kívánok mindenkinek!
    Igen elég nyugisak,..nem kell állandóan a géphez rohangálni.

Ma is bébicsősz voltam Messengeren keresztül.
    Anya meg Apa valahova elmentek és bekapcsoltuk a készülékeket,...és néha néha ránéztem a gyerekekre.
    Láttam őket meg azt is hogy mit néznek a TV-ben.
    Egyszer megszakadt az összeköttetés, újra hívtam őket és Viki felvette.
    Múltkor már mondtam lassan jobban értenek ezekhez a kütyükhöz mint én.

Muskátlik nem lettek átültetve mert nagyon vizes volt az erkélyen minden.Ugyanis tegnap vettem 5 db-ot.
    Kiraktam őket az erkélyre had ázzanak.
    Van 1 narancssárga is köztük, ilyen még nem volt.
    https://kepkuldes.com/image/Loxt5u

Cserénél sikerült 3 db piros vízilovat cserélnem,..mert abból narancs az nincs,..sárga meg nem ér semmit.
    Először beraktam 4-et cserére,..és mikor este hazajöttem el voltam csodálkozva hogy mindegyik el van cserélve,..csakhogy mindegyik Fácán narancs.
    Mert a kettő még csak nem is 1 farmon van,..mert ha két madarat összekeverek véletlen az talán előfordulhat,.de a Fácán és a Víziló
    azért nem hasonlít egymásra.
    Meg a Fácán nar.-ért azért nem adok,..Pokoli kutyabarlangot,Disznó rózsa2,és Denevér rózsát.
    Meg főleg ha ennyi van belőle:[​IMG]
    Igaz hogy sokszor előfordul hogy az ember indít valamilyen tápot és amikor nézi egészen más táp indult mint amit szeretett volna.
    Eventeket eléggé hanyagolom,...most már ezt is hanyagoljam,a cseréket?

Holnap megyek Zsolti névnapra ás akkor azt hiszem hogy Andreát sem hagyom ki mert az meg 18.
    Ki tudja mi lesz Húsvétkor,...vagy esetleg mondom nekik gyertek el Húsvét Hétfőn mert Andit meg akarom köszönteni!?
    Az is lehet hogy keresztgyerekhez mennek.

Utoljára szerkesztett: 10.4.22
  15. zsozso577

Sziasztok

Farm-csendesen telt az estém. Jelenleg pár terményes ól van amire oda kell figyelnem.
    Reggel urasan keltem...nem kellett figyelni az időre....nem jelzett semmi sem!
    Reggeli dolgokkal végeztem...most irány a konyha és tervem szerint valamikor délután jövök aratani....Hoppp!....a terményeseket
    le kell még szedni ....ki is írom....ide a gép elé!

Szia Lajos!

Nem mondom....jól megjártad! Csinál furcsaságokat a játék..bár sokszor én magamban kételkedek...mert azt hiszem
    a játék tökéletes.
    Én eddig két cserét tettem be...mind a kettő rendben volt...és kettőt találtam...amit levettem a hajóról....
    Most megyek felteszek egy cserét...keresek egy piros vízilovat azt még nem tudom, hogy mit is adnék érte.

16. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok, szép délutánt!

A szobából kinézve, szép időnek látszik, mert a napocska világít, de hideg szél fúj, az ablakokat is be kellett zárnom, mert kihűlt a lakás.

Az event kissé megviccelt, de szerencsére van még idő.
    A szúrós gombából nem kaptam elég magot, cserélhetnék..... de nem akarok beadni 6 milla pajta értéket.

upload_2022-4-10_17-32-44.jpeg upload_2022-4-10_17-26-49.jpeg

Lajos, nagyon rossz cseréd volt.

Nekem sikerült 2 db zsakaranda fát szereznem, nézelődtem... nézelődtem, láttam fura csere ajánlatokat is.

Zsozso, már közel vagyok, kakapó fészekhez, remélem te is.

17. zsozso577

Szia Ági!

Én még nem látom a végét.....de biztosan meg lesz. Szépen lassan haladok.
    Most néztem, hogy talán már eventekből nem jön szezonpont...majd pár nap múlva számolok....
    Olyan 3 nappal előtte szoktam végezni és az utolsót nem csinálom meg.

18. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Szia Zsozso, sziasztok, jó reggelt!

A héten, délutános vagyok - vagyis, csak 3 munkanap, mert kezdődik a tavaszi szünet - :);).
    Megvan a kakapó fészek, igaz én mindennap és minden megrendelőt kiszolgáltam.....

Értem Zsozso, akkor biztos más taktikát alkalmazol, de a lényeg, hogy meglesz.

Most reggelre, összejött 10 db malom termék, lejátszottam, de nem bontottam ki, estére és holnap reggelre, meglátom mennyi jön össze, a holnap estét már nem szeretném kicentizni.

Lajos, bocsika, hogy csak így utólag... de boldog névnapot az ünnepelteknek.

Itt az időjárás helyre rázódott, már nem fúj a szél és hidegnek sem tűnik, a napocska is világít.

busika02, Csacskamacska, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  19. zsozso577

Sziasztok! Szép napot!

Itt jönnek- mennek a felhők...hogy milyen idő van..azt nem tudom, mert még nem voltam kint.
    Volt már hogy bentről jó időnek tünt....és amikor kimentem vékony volt a ruházat.

Szia Ági!
    Én folyamatosan csinálom a szezonosat...ez alól az első a kivétel. Így akkoriban számoltam....és ez a lassú taktika
    alakult ki. Állatokat és terményeket nem adok be...kizárólag növényeket...de azt is csak a rövidebbeket.
    Persze farmpengőért megveszem amit az áruda kínál...aztán ennyi.
    A növényeket meg ha nem felejtem el...akkor napi szinten veszem a piros kosárból.
    Eddig mindig eljutottam addig ...amit elterveztem. Jó munkát!

busika02, -W-595-, Csacskamacska és 3 más kedveli ezt.
  20. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

busika02, -W-595-, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.