Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép estét!

Most ebbe aminek még nincs vége bent voltam, vagyok,...igaz hogy már unom és 1 darabig nem lesz event!!!!

Egyik farmon a völgybe közeledek a 10.fele. Az is már csak módjával megy. Elérkeztem odáig hogy "lazítani,..próbálj meg lazítani" már gyakorlom.

-elzemari-, busika02, erzsike511 és 9 más kedveli ezt.
  2. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Szép estét!
    Ma már szorgos hétköznap volt, ritkábban jövök kapálni.
    Zsozsó köszönöm a gratulációt. Nekem se lesz meg a dobókockás, nem is nagyon foglakoztat.
    Keveset költök a farmra, így érdekesebb játszani, legalább is nekem. Meg kuporgatós típus vagyok, így mindenből van tartalékom.
    Lajos teljesen igazad van, lehet lazítani. A 10.szintig ellátok, 2.615 ATP kell hozzá, de a 15. lehet, hogy csak márciusba, vagy inkább áprilisban lehet meg. Szóval messze van és időm se lesz ennyit foglalkozni a farmmal. Majd meglesz, ha előbb nem, hát utóbb.

-elzemari-, busika02, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  3. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

-elzemari-, busika02, zsozso577 és 8 más kedveli ezt.
  4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Azért innen #79 kitörölhetnéd, nem "beszélgetős" topik.;)
    Bocs, hogy szóltam, már azt gondoltam, hogy a Te fejedre is korona került.;)

-elzemari-, busika02, zsozso577 és 5 más kedveli ezt.
  5. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok, szép napot Mindenkinek!

Itt szürkeség honol a tájon :sleepy: és + 8 fok van.
    Voltam Anyánál, - gyalog mentem, nem siettem, csak lassan sétálva mentem, - és ki kellett a kabátomat gombolni, mert mire oda értem, éreztem melegem van, 15 perc az út.

Megvan az új év első mérgelődése nálam.
    A múlt hónapban, volt probléma a netemmel - az optikai kábel megsérült - a bejelentésem után, jöttek megcsinálták - kicserélték, tudtam fizetnem is kell érte, no nem a szerelőknek, hanem a szolgáltatónak, mondták a szerelők, hogy majd a havi díjjal együtt számolják el. Gondoltam, oké.
    Nagy meglepetésemre karácsony előtt jött egy csekk, rajta az összeg, csodálkoztam, de mentem és befizettem.
    Ma megjött a fizetésem, erről kapok sms értesítést a banktól, nézem az összeget, és mondom valami nem stimmel, mert arra ügyeltem, ne mínusszal zárjam a hónapot és az évet, de mégis csak mínusz lett >:(:mad:.
    Nézem a netbankon a számlám, és látom a TV és net szolgáltató szépen levonta azt az összeget, amit én csekken befizettem >:(:mad:.
    Holnap reggel megyek és reklamálok, újabban gondom is van velük, mert majd minden nap, és van, hogy napjában többször is nincs netem 15 - 20 percekre.

Nagy-nagy gratulációm a Királyoknak, nagyon ügyesek vagytok.
    Én is csatlakozom az előttem szólókhoz - Zsozso,-Judit és Lajos - hogy nálam sem lesz üres a gazdakör.

Tihamér, örömmel olvastam írásod. Betegeknek gyógyulást!

A farmon csendes termelés folyik, a kockázással nem biztos hogy a végére érek, de nem baj, a piccolo már megvan.
    Összegyűlt 8 db piccolo láda, ki is raktam őket, az eredmény a következő:
    - 1 db havermackó
    - 1 db Ingrid tanítványa
    - 1 db tündér termálforrás
    - 1 db pocok légy fogó
    - 1 db virágos dallamok
    - 2 db kincskeresés
    - 1 db varázskalap
    Örülök mindegyiknek :inlove:!

A völgyben, elértem a 8. szintet.

Még a héten itthon vagyok :inlove:.

-elzemari-, busika02, zsozso577 és 8 más kedveli ezt.
  6. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Nagyon ügyes vagyok,.. csak épp a lehetőséget a törlésre sehol nem találtam.
    Most úgy voltam mint Janő a moziba,.."csak néztem",..valahogy azt nem értettem ha írok valamit azt élltalában szoktam tudni törölni,..itt nem.

10. szintre várok.

-elzemari-, busika02, _Ilona49_ és 7 más kedveli ezt.
  7. Sali~*.*

Már nincs ott.;) Gyopároson? Uccu neki, fog az menni, már biztosan nem kell sok.:)

8. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Igen. Szerintem lazítás lesz,..mindhárom farmon,...jó lesz az lassabban is.
    Csak most veszem észre hogy a harmadik farmról is írtam.Legtöbbször nem figyelem hogy másikon vagyok.
    Aki nem tudja esetleg azt hiszi belebeszélek a másik írásába.

9. Sali~*.*

Nyugi, mi már anno megbeszéltük. Tudom, ha Tündit látok, /akárhanyassal/ az a Lajos /kir.őfelség/ álruhában.;):D

10. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Ó én is azt mondtam volna egy éve, hogy soha se lesz üres a gazdaköri, de aztán ősszel néztem, hogy ez már nem is olyan sok, akár be is fejezhettem. Meglátjátok így lesztek ti is.
    Ági reklamálni is kell. Valahogy nálunk is így volt, 2-3 hétig telefonálni kellett egy párat, mert nem volt, vagy lassú volt a net, aztán rendbe jött és nem volt gond, két szolgáltatónál is. A két ünnep között se volt olyan 5-10 percig, de még az ügyfélszolgálatot se lehet felhívni, mert az se volt, aztán visszakaptuk, telefonálni se kellett.
    Lajos én is a 10-re várok, még jó, hogy beírtam ide tegnap, így látom, hogy ma csak 400 ATP-t haladtam, holnap lesz 1200 az átalakítóból, a héten meg lesz. Hiába na, most más dolgom van, így farmra jut, amennyi jut. Anyukám szokta mondani "lassan érünk messzire". Igen tudom, te vagy a több Tündi és mindegyiknek van egy kastélya.

-elzemari-, busika02, _Ilona49_ és 7 más kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Csak egy rövid bekukkantás. Sűrű napom volt és este még egy három órás telefon...., köszönöm, jól vagyok! :cry:xD

Még gyorsan szaladok, elküldöm a napi ajándékokat. Farmra ma nem jutott sok idő, de, mint Edit írta, "lassan érünk messzire", milyen igaz!!
    Szolgáltatókkal vigyázni, szeretik lenyúlni az embereket! - tisztelet a kivételnek!

-elzemari-, busika02, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  12. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ejjj...ejjjjj....már kezdem szidni magam!...kezdem csak a rosszat látni!:p:p
    Nézem a tenyésztős eventet....és látom....piros teknős-ól!???? Hmmm????!!!! Szerintem aki a nyereményeket összeállította..
    az az egyén nem játszik! Amennyiben játszana....akkor tisztában lenne vele....hogy a kerék ontja ezt az Ólat!
    Szóval nesze semmi fogd meg jól!!!!:p
    Ám....ha nézem a jót!!!!! Akkor egy laza....hamar teljesíthető event....a gazdák többségénél...és lehet, hogy az a bizonyos
    ól...egy kisebb gazdának jól is jön!
    Nahhh....mindegy....csinálni fogom, mert event!

-elzemari-, busika02, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  13. Tündi100149

-elzemari-, henrietta1223, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  14. zsozso577

Szia Tenkes der kapitány!
    Okéééé......okééééé! Ott a pont! Nálad és a Tűznél!:pxDxD
    De....a piros helyett legalább pinket tettek volna be....ha már sztp-t...... nem keveset....áldozunk!:p
    Köszi....hogy ide is hoztad....igy többször is át tudom nézni....ha már csak átfutottam rajta....de nincs szerintem
    semmi olyan, amivel már nem találkoztunk.

A szezonossal hogy vagytok? Talán a másodiktól csinálom....ott az elején hezitáltam....de nagyon...és most is!
    Azzal eddig is tisztában voltam, hogy a pajtát szívja...de ott vannak a végén a kütyük....és azok csak gyűlnek...mert
    egy idő után számunkra értéktelen...van jobb náluk...amit érdemesebb kint hagyni.
    Most ott bujkál bennem....hogy miért is csináljam?
    Az egy...ami nagyon pozitív, hogy sok titkos ólam onnan lett először!

-elzemari-, henrietta1223, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép estét Mindenkinek!
    Zsozsó, nem foglalkozom a szezonossal, ami bepottyan belőle, az bepottyan és ennyi. Nem hozott lázba, pajtaürítős és nem nagyon ad olyat, amire feltétlen szükségem lenne.
    Nem mondom, hogy meguntam a játékot, de lényegesen lazábbra vettem, mint akár pár évvel ezelőtt. Nagy pofont akkor kaptam a BP-től, amikor bevezette az új szintlépést. Az, hogy negyedévente lépek egy szint, no ez már nem késztet arra, hogy hajtsak, talán ezért is engedtem el a szezonost is, meg a gazdaköriket, meg a tenyésztéseket, meg stb. Egy fám, vagy egy ólam van valamiből, hát akkor egy van, majd lesz másik, vagy, ha nem, hát nem! Hova rohanjak? Miért?
    Erről ennyit.
    Gyopáros, csinálom, de soha nem lesz a kedvencem. Unalmas és nem tetszik, hogy korlátozva van a raktár befogadóképessége. Fakivágás, ami megtelt és nem lehet az újrahasznosítóba tenni, azt törölni kell. Mai környezetünk védése hol van? Mint tudjuk a játékok egy részének is leginkább az a célja, hogy tanítsanak a jóra, szépre! Ez a völgyes a pazarlást tanítja! Nincs hely, töröld ki, dobd a kukába! Brrrrr!!!

Tavaszias szép napsütéses idő volt, így tettem egy nagy sétát. Fél kg kenyérért elmentem a jó messze lévő boltba. Kellemes volt a séta.
    Kiskertemben ma vettem észre, hogy virít a hóvirág. :) - igaz jobban tetszene, ha hó lenne és fagy!

-elzemari-, _Ilona49_, -W-595- és 5 más kedveli ezt.
  16. zsozso577

Szia Judit!

Azt hittem, hogy a szezonosnál kitalálnak valamit a kütyüknek....nahhh meg ahogy írtam is...van olyan titkos ól....amit
    itt kaptam először és nagyon sokáig csak az az egy ólam volt....belőle.
    Most viszont megint gondolkodóba estem!!!!????

Ahogy nálad...úgy nálam is csökkent a játékkedv! Lehet...ezért is van, hogy sokszor hangot adok...ha valami nem
    tetszik....egy szóval morgok!...tudom, morogni a kutya szokott!:pxDxD
    Egyébként több dolgot is fel tudnék hozni...ami számomra már nem a játékhoz hasonlít....sokszor csalódtam.
    Nekem még egyelőre a Gyopárossal nincs semmi bajom. Sőt nekem még a keretek is tetszenek.
    Ha többlet van...akkor lassítok....nem sietek én sehová sem, Később azt hiszem, hogy lesznek gondjaim...
    nahhh ....akkor simán parlagon hagyom!

-elzemari-, _Ilona49_, -W-595- és 5 más kedveli ezt.
  17. ursa11

ursa11 Fórum félistene

Nahát én bizony észre se vettem a piros teknőst, se a tűzhalat, csak a felhőt néztem meg...mit is mondhatnék, szolid, visszafogott. Az csak megcsinálom a tenyésztőst már csak megszokásból is.
    A szezonost csinálni szoktam, most is így lesz. nem veszek titkosokat, innen szokott jönni új fa és ól. Csak gazdaköri miatt vettem tűzhalast most, ráadásul 30 db-t, hogy biztos legyen benne egy. Évek óta nem vettem és nem is fogok.
    Judit, finom lehetett a séta. Holnap 10-re jönnek hozzám, lehet utána én is sétálok egyet vásárlás címén, főzni se kell. Mindig 8 óra körül megyek, akkor még nem süt a napocska.Olyan mintha február vége, március eleje lenne. Jól esik, de egy kis tél se ártana.
    A játékkedv nálam se túlságos, csatlakozom az előttem szólókhoz.

-elzemari-, _Ilona49_, -W-595- és 6 más kedveli ezt.
  18. Tündi100149

Szép napot mindenkinek!

Valahol lehet hogy van korlátozva, de viszont az összes tárolóhely is bővíthető,...hogy meddig azt nem tudom,..ott még nem tartok.
    Sok ilyen kell és máris nagyobb lesz.[​IMG]

ursa11, -elzemari-, _Ilona49_ és 5 más kedveli ezt.
  19. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok, szép napot Mindenkinek!

Itt az idő megint szürke és borongós.
    Tegnap viszont, ragyogó napsütés, és nagyon kellemes, mondhatnám, hogy tavaszias idő volt.
    Reggel útra keltem, elmentem a TV és internet szolgáltató, ügyfélszolgálati irodájába, és elmondtam a panaszom, vittem a befizetett csekket is.
    A hölgy rögtön utána is nézett, és mondta, hogy már a központ is észlelte a túl fizetést és korrigálta a hó végén esedékes befizetés összegéből már le vonták a túl fizetést.
    Ez után vásároltam néhány baba holmit, és meglátogattam a barátnőmet és a 2 hónapos pici fiát :inlove:, jól kibabáztam magam :inlove:, olyan kis cuki :inlove:, és én imádom az ilyen picibabákat :inlove:.

Itthon, olyan semmit mondó dolgokat csinálok, hogy, fel kell varrni 1 gombot, meg kell varrni 2 - 3 cm szakadásokat, vagy kézzel, de van amit varrógéppel.
    Most bagetett fogok sütni, már be van dagasztva, míg meg kel, addig van még pár db vasalni való.

A farmon megint bénáztam reggel jó nagyot o_O:music:, a tisztást - ahol ólak és fák vannak -, nem szedtem le, ( holnapra ) és már csak akkor kaptam észbe, mikor a mamutokat megszórtam zokni és kacsakatával, az állatokat pedig megetettem.
    Simán törölhettem volna mindent, Deee... nem pocsékolunk xD, úgyhogy majd reggel lesz valahogy.

A tenyésztőst csinálom, lesz párja a tűzhal tavacskámnak.
    A szezonost is tervezem csinálni.

A Gyopárossal nekem sincs még bajom, igaz lassú és vontatott a haladás, pláne a szint lépés.

Oh... ezt el kell mondjam. van még 2 farmom, és azokon is kiraktam az összegyűlt piccolokat, és az Ágica farmra kaptam 1 FA fát :inlove:.

ursa11, -elzemari-, _Ilona49_ és 7 más kedveli ezt.
  20. zsozso577

Sziasztok

Ági...én hasonlóan jártam, mint Te! Eszemben sem volt a holnap kezdődő hétvégi event utolsó etapja.
    Nálam annyival jobb a helyzet, hogy a főfarmon növény és fa kint.....bár az amarántot nem régen ültettem be.
    Még almafa van kint...az viszont este kész lesz...az nem gond. Nahh a növény sem gond...legfeljebb később kezdek holnap.

A tenyésztős eventet elkezdtem...nem várom meg a hétvégét....a hátha lesz egy tápos???!!!!!!

Most fogok menni a szezonosra....addig még gondolkodhatok!

Ági...gratulálok az aranyat adó fához!!!!! Nagy szerencse kell hozzá, hogy adja a láda!!!!!!!
    Edit....ott vannak azok az ólak...bár már biztosan kész is vagy az eventtel és láttad is.

ursa11, -elzemari-, _Ilona49_ és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.