Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Szia Zsozso!

Köszönöm szépen, én is csak néztem mikor megláttam, de így van ahogy mondod, nagy szerencse kell hozzá.
    A szezonos még csak elő szezon, nem ad szezon pontot. remélem még nem adtál be semmit.
    Közben olvastam a fórumon, hogy a holnapi event nem a tisztáson lesz, hanem a főfarmon, ott pedig hortenzia van nálam ültetve.

A tenyésztős event kész, az ólakat ki is raktam.

ursa11, -elzemari-, _Ilona49_ és 6 más kedveli ezt.
  2. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok! Bocs, hogy megint itt lábatlankodom.:)
    Ne feledjétek, holnap kezdődik a hétvégi küldetések utolsó része, nehogy valaki e miatt csússzon le a felhőről.
    Ezúttal az event a főfarmon játszódik, itt kell ültetni és a felröpi is innen érkezik.
    • Az event 3. részének kezdete (várhatóan): 2023. január 06. (péntek), 10:00 óra
    • Az event 3. részének vége (várhatóan): 2023. január 08. (vasárnap), 22:00 óra

Eventes gaz: Fagyöngy össz. mennyiség 2264
    Felröpi :Ajándék szalag össz. mennyiség 210
    Malom :Ünnepi fagyöngy 22
    További szép napot, jó tenyésztés, bő termést kívánok!;)

ursa11, -elzemari-, busika02 és 10 más kedveli ezt.
  3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Én arra már emlékeztem, hogy a harmadik rész a főfarmon lesz....csak teljesen kiment a fejemből....és amikor hazaértem.
    Akkor gyorsan arattam és vetettem...utána mentem olvasgatni....nahh mindegy majd este számolok, hogy mennyivel később
    fogok kezdeni.
    Én még emlékszem, amikor nekem lett a FA-fa. Néztem és nem akartam hinni a szememnek.
    Szia
    Köszönöm szépen. Ohhh...még a számolást is hoztad....így azután már nem kell kutakodni.
    Csak ki kell írnom...ide magam elé!

ursa11, -elzemari-, busika02 és 7 más kedveli ezt.
  4. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Szia Sali!

Egyáltalán nem lábatlankodsz, szívesen olvassuk az írásod. :)
    Köszönjük szépen a mostani híreket, emlékeztetőt is! :inlove:
    Én teljesen elvoltam tévedve, azt hittem a tisztáson lesz, de a fórumon olvastam, hogy a főfarmon lesz.

zsozso577, ursa11, -elzemari- és 7 más kedveli ezt.
  5. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Tenyésztős befejezve,..mindhárom farmon!

Ma megjött a PET CT-ről a lemez és a leírás,....lefotóztam és elküldtem a gyerekeknek,..semmi rosszat nem írtak.
    Most legyek nyugodt?? Még azért van aminek illene jobbnak lenni.

zsozso577, ursa11, busika02 és 6 más kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép estét Mindenkinek!

Bár a lányokkal illene kezdeni, ennek ellenére Lajoshoz szólok először: nagyon jó hírt írtál, igazán örülök neki! Kitartásod, erőd meghozza az eredményt, hogy nem írnak rosszat, azaz jó a leleted!!! Csak így tovább! Egyél, mozogj, de pihenj is!! További jókat neked!!

Lányok, de jó, hogy vagytok és írtok! Nem is minősítem magam, megteszitek az ti magatokban! Tudatában voltam annak, hogy holnap hétvégi event, az is, hogy a főfarmon lesz. Erre mit csináltam, szépen bevetettem úgy, hogy reggelre beérik. Még akkor sem esett le , amikor olvastam Sali írását, a számokat. Nyugtáztam, hogy nem olyan sokat kell termelni és szépen tenyésztettem, nem várva arra, hogy lesz, vagy sem 1 tápos. Valami sugallat most jött, gyorsan szaladtam újra elolvasni és hopp megvilágosodtam, hogy 2 órája bevetettem a főfarmot, amit nem azzal kellett volna, amit belevetettem, hanem valami hosszúval a röpi miatt. Kissé bosszús vagyok, de nem törlök semmit, majd reggel nem aratom le, igaz kevésebb röpit fogok kapni, mintha valami hosszú lenne a földben, de ha vészes lesz a helyzet, akkor szupertrágyázok.

FA fához nagy gratuláció!!

Menős napom volt, délelőtt és délután is mennem kellett. Idő rossz, eseget, ködös, párás.
    Völgyesben alig voltam, majd most talán jut rá némi időm. Lajos, tudom, hogy lehet bővíteni, de nem mindenhol! Ahol lehetett, ott növeltem a befogadás határát. Röpiknél nem lehet, vevő nem jön én aratok, ha a kulcsoknak szeretnék helyet, akkor törölni kell!
    Tenyésztést megcsináltam, felhő reggel már hat.

Megyek, még sok munka vár rám! Pá!

zsozso577, ursa11, -elzemari- és 6 más kedveli ezt.
  7. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok, szép estét Mindenkinek!

Ma a reggeli szürkeség után elő bújt a napocska is.

Lajos, örömmel olvastam, hogy a leleteid, semmi rosszat nem mutattak.
    Reméljük, az is jobb lesz aminek illene jobbnak lenni.

Judit, köszönöm a gratulációt :inlove:!

Holnap, unoka, :inlove: szülinapi buliba megyek, a lányom középső kisfia 12 éves :inlove:.
    Ma délelőtt vásárolni voltam, kókuszgolyó és sajtos pogi hozzá valóit vettem meg. ( ezeket kérték )
    Megcsináltam a kókuszgolyót ( dupla adagot ) és elmentem Anyukámhoz, vittem neki is belőle.
    A pogit majd reggel sütöm meg, és ha elkészülök, akkor a nagy fiú unokám értem jön és elvisz.

A Krampuszünnep harmadik része kész, és nem olvasva figyelmesen, sikerült a növényt túltermelnem.

A gyopárosban lassan araszolgatok a 9. szint felé, még 1975 ATP kell hozzá.

zsozso577, ursa11, -elzemari- és 7 más kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Szép estét Mindenkinek!
    Ági, megkérdezhetem, hogy milyen ajándékot kap a 12 éves unokád? Nekem mindig gond. A lányoknak könnyebben tudok választani, de a fiúk nehezebb esetek. Míg kicsik voltak a Legó megoldott mindent, de azt már a 12 éves kinőtte. ( nekem is van egy 12 éves fiú unokám)
    Tudom, hogy dolgozol, de nem akarsz egy cukrászdát nyitni? Mindig sütögetsz, te vagy a családban a cukrász!? :):)

Délelőtt napsütésben mentem vásárolni, igaz jobban örültem volna, ha napsütés mellett jó kis fagyos tiszta levegő lett volna és nem 8 fok.
    Event halad, még egy aratás és kész. Nem veszítettem semmit, hogy nem hosszabb érésű gaz volt vetve éjjelre, mert most nem panaszkodhatunk, jól jön a röpi.

Völgyes változatlanul mostohagyermek számomra, de azért csinálom.

Bár vízkereszt van, de nem szedtem le a karácsonyfát. Még szép, nem hullajtja a tűleveleit.

Hétvégi menü össze van állítva, a süti még képlékeny, ami biztos az az, hogy meggyes lesz! :)

9. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Szia Judit!

Igen, persze, meg :).
    Saját, okos telefont szeretne a kis drága, és megbeszéltük, hogy a család össze dobja az árát, és családi ajándékként megkapja.
    Igen - igen, így van ahogy mondod, nem egyszerű már ajándékot venni nekik.
    Pl. a 9 éves fiú unokám, karácsonyra, pukizós nindzsát kért xD - hát persze, hogy megvettem neki xD.
    Igaz, mikor elmentem a játék boltba, és hogy ne mászkáljak feleslegesen, az eladók segítségét kértem, és olyan zavarban voltam, hogy pukizós nindzsát keresek o_O, de az eladó hölgy, nem jött zavarba - persze nekik ez olyan, mint a kenyér boltban kenyeret venni - rögtön oda vezetett ahol válogathattam xD, mert volt többféle figura.
    Szintén Ő, szülinapjára olyan nyújható figurát kért, olyan mintha gumiból lenne, csak ha meghúztuk kezét,... lábát...vissza ment eredeti alakjára, ezt is megvettem neki xD, ráadásul Sonic figurában kaptam. Volt öröm :).

Hogy én cukrászdát nyissak... ???? ááá neeeem, én csak ilyen családi cukrász vagyok :), szeretik amiket sütök, én pedig, szívesen sütök, és mindig megkérdezem milyen sütit ennének :). ( a sláger: a somlói...., a tiramisu...., a méteres...., a hamvas kifli...., na és a sajtos pogi.... ) de most Ákos, kókuszgolyót kért :) )
    A lányom is szokott rendszeresen sütni a fiúknak, 3 fia van, + a férje xD.

10. zsozso577

Sziasztok

Igaz....mostanság ritkábban írok....de nem akarok sok lenni....ennyit magamról!

Lajos...mit jelent az....hogy illene jobb lenni!???? Hmmm???
    Az elváltozással kapcsolatban van....vagy valami más??????
    Egyébként meg örülök... a semmi rossznak!.....már az is jó lehet!
    Nahhh....meg egy hős vagy.....hogy ezt a vizsgálatot végig csináltad! Az első Mr-mnél....épp hogy elindult a masina befelé
    én már nyomtam a gombot! P..ct....meg egy hosszabb folyamat. Nem?????

Néha csak ámulok és bámulok, hogy milyen játékok is vannak. Nálam ez már a múlt!
    Egyébként nekem egy teljesen más véleményem van a játékokról...amit mindig be is tartottam....lehet azt mondani,
    hogy szokásom volt. Ám nem írom le....mert tudom, hgy sokak számára felháborító lehet!

A hétvégi evetet tegnap én is befejeztem...annak ellenére is sikerült, hogy egész délután csavarogtam.
    MOst is szép az idő...de azt mondom, hogy nem ilyennek kellene lenni! Egyrészt örülök is neki...de másrész nagyon NEM!
    A gyopárosra is be-belátogatok...azt hiszem, hogy a jövő héten meg lesz az első felhő....aztán nem tudom hogy lesz tovább.
    A szezonosnál megint megjártam....beadogattam és csak csodálkoztam, hgy miért csak tp-t ad!
    Már máskor is jártam így....így jár az ember, ha nem tudja, hogy milyen nap is! Én így jártam!

Szép hétvégét!

ursa11, -elzemari-, busika02 és 6 más kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!

Ági, jól döntöttetek, hogy összedobtátok az óra árát! Jó megoldás és mindenki jól jár! :)
    Finomakat sütsz, érthető, hogy szeretik és kérik. Az unokákért meg mindent! :) A lányodnak nincs könnyű dolga annyi fiúval! :) Megnevelte már őket kellően? :)

Zsozsó, ilyen elnézéseket sokan csinálunk. Rohanó világ! Valóban nem ez az idő a megfelelő, talán most jön egy kis lehűlés végre. Fagy és hó kellene!

Konyhai event futott nálam, el is készült minden, mit mára terveztem.

Farmon pajtát töltögetek és gazdaköribe, ill. tápnak valót termelek. Kissé hanyagolom mostanság a farmot, inkább olvasok, több jó könyv is arra vár, hogy a kezembe vegyem. Az olvasással annyi a problémám, hogy amikor elkezdek egy könyvet olvasni, akkor nem tudom letenni és minden más marad. Ez van, amúgy meg minden megvár, nem csinálja meg senki helyettem!

Vidám napotok legyen továbbra is! :)

zsozso577, ursa11, -elzemari- és 5 más kedveli ezt.
  12. zsozso577

Sziasztok!

Nahhhh....mi aztán jól el vagyunk!xD
    Szombaton írtam, hogy ritkábban írok....de úgy látom, hogy más sem ír sűrűbben!:p;)xD

Most így ebéd után gondoltam, hogy van időm és jövök olvasni....és meglepődtem....mindenki szieztázik!

Huhhh...itt felénk...egy nagyon szürke...enyhe és esős idő van! Nem így kellene lenni! Csak arra tudok gondolni,
    hogy nem lesz ennek jó vége.

A tegnapi napot tenyészgetéssel töltöttem. Itt a nagyon sikerült egy tenyésztős rész befejezni...azt hiszem ennek
    sosem lesz vége. Eszembe jutott Edit...hogy benézett a gazdaköriben és nem látta lehetetlennek hogy kitakarítsa.
    Edit....ha látnád az enyémet biztosan egész másra gondolnál!:pxD Nagyon hanyagolom!
    Nem is tudom, hogy az elhatározáson kívül milyen terv is kellene hozzá!
    Hogy tudtatok eventek mellett annyi növényt letermelni? Piacra is jártatok?
    Az én piacom nagyon gyér....és ami van....az nagyon drága is! Csp.-m lenne....de ilyen túlméretezett árakkal???? ...Hmmm?????

Én egész máson agyalok! Tudom, hogy a Top már lecsengett...de az én agyam kattog!
    Én egy mezei kis játékos vagyok...közepes vagy még annál is kisebb szám,tech-es tudással.
    Aki ott volt...az tudja, hogy min agyalok...azóta is naponta! Hogy lehetett megcsinálni.????
    Tudom, én hogy volt vele munka....de 21,40-kor engedett be utoljára...utána meg csak csodálkozni tudtam.
    Nahhh.....nem a csodálattól!

ursa11, _Ilona49_, -elzemari- és 7 más kedveli ezt.
  13. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek!

Illene jobbnak lenni? Hát ami akkor kezeléseknél elment annak legtöbbje csak részben jött vissza,...sőt ismétlődött többször ugyan az.
    Most megint úgy vagyok nem nagyon kell enni.
    Igen a PET CT elég sokáig tart,...nálam nem szokott gondot okozni egyik vizsgálat sem.
    Mielőtt "csőbesült" lennék,..szem becsukva és jöhet "régi időkre emlékszel-e még" ,...közben azért a zakatolásokat hallom.
    Miért kellene azt nézni hogy milyen szűk helyen vagy?????
    Te meg becsukott szemmel sétálj addig a Löverekbe!!!!
    Legközelebb ha mész csak szólj,..megyek veled!
    Tündivel is mindig bent voltam nem messze a géptől ültem 1 széken, én voltam a felvigyázó.

Szóval az ember előre rendezze el magát mielőtt bedugják a csőbe.

Az egyik farmon ma elérem a 10.szintet a völgyben,...utána 1 kicsit nincs kiszolgálás ,..jöhet a jelvények gyártása.
    Új terület,..meggyfa elemzés,..amennyire a szintek engedik.

Utoljára szerkesztett: 9.1.23
    ursa11, _Ilona49_, -elzemari- és 7 más kedveli ezt.
  14. zsozso577

Ohhh...de ügyes vagy! 10-es szint! Ejha!....Gratula!
    Ahhoz...hogy visszajöjjön minden több idő kell .....meg lesz olyan is...ami már nem lesz olyan, mint régen.
    Egyébként is változik az ember...egy ilyen kezelés után meg főleg!

Ari...vagy, hogy eljössz velem...ha lesz legközelebb MR.-em!xDxD
    De tudod....a betegség az csak jön....magától....és én olyankor el vagyok varázsolva!:p;)
    Én nem szeretnék....meg nem is akarok...semmilyen vizsgálatot! /Pedig...pedig van pár kontrolom az évben/
    Már elég sokhoz van saját sztorim!xD Tudod....ha én a klubba ezt elmesélném!xD

ursa11, _Ilona49_, henrietta1223 és 5 más kedveli ezt.
  15. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Tapasztalat!
    Az ember soha ne mondja azt hogy "soha",...én is azt hittem Tündi után jön 1 kis szünet.
    Hát nem,...addig jó amíg igérem hogy megyek veled,..baj csak akkor lesz ha már ígérni sem tudok!!!!

Ez itt a club!
    Zsozso gyere mesélj,..mondj el mindent tőlem ne félj!!!
    Csütörtökön megyünk Zsoltival Kaposvárra. Megnézzük az Ezer Doktornőt,..nem 1000x nézzük meg hanem Dr Ezer Éva-t.

ursa11, _Ilona49_, henrietta1223 és 7 más kedveli ezt.
  16. zsozso577

Reméljük, hogy rosszat nem fog mondani az Ezer doktornő! Szorítok neked!
    Tudom én ......aki már ígérni sem tud!xDxDxDxD
    Nem tudom, hogy mit szóltál volna...ha egyszer megy a telefon.....Lajos....most megyek!xDxD Jössz velem?xDxD
    Hirtelen azt sem tudnád, hogy mit akarok!xDxD

Okéééé ez is Klub....de tudod:pxD.......hossszú!

Tényleg Judit!.....ma mentél a szemészetre.....vagy mikorra is van időpontod????

ursa11, _Ilona49_, henrietta1223 és 5 más kedveli ezt.
  17. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

A mai nappal megkezdődtek a dolgos hétköznapok.

Lajos, reméljük a doktornő jó dolgokat fog mondani.

MR,... CT.... vizsgáltokon én is voltam - a gerincemmel - igaz ennek van már 17 éve.
    Pont a napokban gondolkodtam, hogy el kellene mennem szakrendelésre, mert napok óta gyötör a csigolya elcsúszás okozta fájdalom, valamelyik éjszaka aludni se tudtam, annyira fájt a derekam, mindegy hogy fordultam.
    Mikor kiderült a probléma, műteni akarták, hogy kiszabadítják a csigolyák közé szorult idegszálat, és az elcsúszott csigolyákat össze csavarozzák, hogy ne csússzon tovább. De nem egyeztem bele a műtétbe, mert elég nagy a rizikófaktor, és a munkából való kiesésem nagy anyagi csődöt eredményezett volna.

A hétvégi szülinap nem úgy alakult, ahogy terveztük. A fiamék nem jöttek, mert a kicsi egész héten beteg volt.
    A vőm dolgozott, így hát csak én voltam, a nagyfiú unokám értem jött, elvitt, de neki is egyéb elfoglaltsága volt és ment dolgára. Igaz, estére visszajött, a vőm is hazaért a munkából és a szülinapi tortát már együtt ettük meg.

A farmon termelgetek, ólak, fák, és hosszú érés idejű növények vannak.
    A völgyben elértem a 9. szintet, gyártom a jelvényeket, hogy majd tudjam fejleszteni a fákat.

ursa11, henrietta1223, -elzemari- és 6 más kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Szép estét Mindenkinek!

Jelentem én többször benéztem tegnap is, de nem írt senki, így magammal nem beszélgettem.

Zsozsó, ne agyalj, úgyse tudjuk meg az igazságot, csak sejteni lehet.
    Szemészeten a múlt héten voltam kedd este 16 óra után. Az távollátáshoz nem kell szemüveg, végigolvastam a táblát, olvasáshoz 0,5 dioptriával kell több, mint van. Végre kiveszik a jogosítványomból azt a kódot, mely azt takarja, hogy csak szemüveggel vezethetek. Ez még a régi időkre vonatkozott, de a lézeres műtétem óta már nem kell szemüveg. Ennek már 12 éve múlt. Kértem én eddig is, hogy vegyék ki, de a háziorvos azt mondta, hogy a szemészeten adnak hozzá igazolást és akkor már túl voltam a szemészeti vizsgálaton. Most újra próbálkoztam, végre sikerrel. Amúgy megy az oda vissza mutogatás. Szemészeten nem értik, hogy miért küldi a háziorvos hozzájuk a pácienseket vizsgálatra a jogosítványhoz, mert szerintük ez a háziorvosnak kell megcsinálni. Valamikor engem sem küldött, de az utóbbi időben igen. Ismerősök között is van, akit küldenek, van akinek a háziorvos megcsinálja. Ki érti ezt? Pont egy fél órát beszélgettünk a rendelőben a szemészorvosnővel, több témát is érintve. ( arról is, hogy nagy a fejetlenség, azért kaptunk időpontot akkorra, amikor ő nem is rendelt)

Ági, jobbulást és sajnálom, hogy nem úgy sikerült a családi ünnep, mint terveztétek!

Lajos, annyi mindenen mentél már keresztül, megértem, hogy megedződtél.

Hétvégém csendesen telt, pihenés, filmnézés, beszélgetés, nem mentünk sehova.

Ma volt egy utam, ennek ellenére laza napom volt.

ursa11, henrietta1223, -elzemari- és 6 más kedveli ezt.
  19. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Zsozso,elmúltam 73 és tényleg úgy van!Zsozso mit szeretnél?????

Remélem,...annak idején Ő mondta nem kellene még a biopszia az jó lenne csak PET CT után.

Lehet hogy ennyi fám nem lesz mostanában.
    Meggyest és barackost közbe piszkálgatjuk.
    Addig játszom itt a méretekkel amíg rám nem szól valaki hogy méreten felüli. A 10 számot már nem hoztam.

ursa11, henrietta1223, -elzemari- és 8 más kedveli ezt.
  20. zsozso577

Sziasztok

Ági...sajnálom, hogy a buli nem úgy zajlott ahogy terveztétek. Remélem azóta már mindenki egészséges.

Judit...akkor már kész is a jogsid....vagy az még várat magára?

Lajos....jó sok fád van kint. Én is cammogok utánad...talán a héten elérem az első felhőt. Tegnap megnéztem,
    hogy mi vár rám...azon a szinten. Mit mondjak...az a fejlesztés, amit én várnék...az nincs ott. Majd a 12-nél lehet
    kiváltani....szomorú...szomorú!

Elolvastam a kiírást....elsőnek könnyű kis laza eventnek tűnik...aztán meglátjuk a felröpit...hogy fogja adni.
    Nem kérdés, hogy csinálni fogom...hiszen event és eddig még mindig csináltam....nahhh és mivel elkezdtem a
    szezonost...kellenek a pontok is.

ursa11, _Ilona49_, henrietta1223 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.