Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  Azért tudod jó lenne tudni, hogy miként lehet elmenteni a messengerről, ha valamit szeretném, hogy megmaradjon!!!!!!!!
   
 2. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  Persze. Nem olyan egyszerű, mint azt gondolná az ember. Mindig azt mondom, hogy a mai világban egyszerűnek kellene lenni mindennek, ahogy fejlődik a világ. Sajna nem ez a tapasztalat. Ez a mentés telefon függő is. Most hamar mondtam lányomnak, hogy küldjön egy képet. :D Nálam pl, ha a képre rányomok, alul ott a letöltés ikon. Viszont viberről nem úgy volt. Annál viszont betudom állítani, hogy egyből mentse a készülékre. Nem nekünk való ez már. :D
  Mondom múlt héten muttinak, hogy nem kapok műanyag poharat már, lehet nem tudok vinni. Néz olyan értelmesen és közli velem, igen fiam, ma is finom ebéd lesz. :D Általában ketten vagyunk az étterembe, amikor megyek hozzá, nagy ritkán hárman. Majd ha már az udvaron tudunk lenni, akkor biztos több látogatót engednek. Jó ez nekem hetente ott lenni. Néha vetekszik az észbontókkal. :D A lényeg, hogy megvannak. ;)

  ******

  Tiszán innen, nyugaton, nagyon hideg van. Cigizni sincs kedvem kimenni az erkélyre. 0 fok van, ahogy nézem, de nagyon hideg a levegő.
  Lehet ezért nem szeretem a Gyopárost, ott fent sem süt a nap. :D
   
  busika02, -W-595-, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
 3. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  Biztosan igaz van, hogy telefon függő, meg kellene nézni,hogy tudom a mentést eszközölni.Bááár azt hiszem ezek után már nincs is értelme megtanulnom, mert a messengert kitöröltem a telefonról, nagyon jól megleszek nélküle.Elég ha az asztali gépen van a .
  Én egyébként sem vagyok az a nagyon telefon bújós.legfeljebb akkor veszem elő, ha valahol várakozni kell, de március 1-től úgy is meggondolandó lesz használni, mert megemelik az árat a szolgáltatók.Maradok inkább a rejtvény fejtésnél, ha várakozni kell valahol.Az mindig van a táskámban.

  Hideg van itt is.Szellőztettem az előbb, de elég rövid ideig, mert csak úgy rohantak be a mínuszok.Próbálkozott a napocska előbújni a vastag szürke takarója alól, de nem sok sikerrel.Itt ott világosodik, de inkább marad a szürkeség...

  Látod én még erre nem gondoltam, hogy a Gyopárosvölgyben sem süt a napocska.Hiába, ha felmegyek, végzem a dolgomat, ha engedik, és utána irány a felvonó és igyekszem vissza Alsódughagymafalvára...
   
  busika02, -W-595-, _Ilona49_ és 4 más kedveli ezt.
 4. Csacskamacska

  Csacskamacska Fórum elő legendája

  Szép napot Mindenkinek!

  Marika, sajnálom, hogy kis baki történt! Előfordul ez mindenkivel, aki nem a technika világában nőtt fel. A mi korosztályunktól bizony elég távol esik. Gépről próbáld menteni a képeket, onnan egyszerűbb, mint a telefonról.
  Örülök , hogy a pici, aki már majd egy éves, aranyos és, hogy kapsz képet róla, ill. gondolom azért időközönként találkoztok is!:) Nagyon aranyos lehet, tüneményesek tudnak lenni, jó babázni velük.
  A telefonommal kapcsolatban már írtam többször, hogy szeretem, csak azt nem, hogy többet tud, mint én. Tanulni kellene, de amire én használom, azt tudom is rajta csinálni, a többi meg várat magára. Soha nem tettem fel képet a gyerekekről, unokákról és magamról sem közösségi oldalakra. Profilképem van a Facebookon és annyi. Rengeteg fotóm van, többsége a gépen. Tudom, hogy papíralapon kellene, hogy legyen sok, az jobb és meg is marad, ha valami történik a géppel, de mindig halogatom a képek előhívatását. Majd "elszólom" magam a gyerekek előtt, hátha eszükbe jut, amikor ajándékot szeretnének nekem venni, hogy ez milyen jó lenne.

  Zs.Apja, az ünnepeltnek minden kívánságát kell az adott napom lesni és teljesíteni! :) Milyen nagy nap volt ez az Ő kis életében? Gondolom, hogy nagyon szép volt, ragyogott, no meg te is a büszkeségtől! :)

  Ma vacsorát nem főztem, megyünk étterembe, a kedvenc indiaiba, névnapi vacsora lesz. :)
  Nálunk a városi rádióban van olyan lehetőség, hogy névnapra, születésnapra nevezni lehet és tortát, ill. süteményt sorsolnak ki. Tegnap beneveztem a barátomat, ma hallgattam is a sorsolást és láss csodát, az Ő nevét sorsolták ki. Hívtam is telefonon, mert még a saját otthonában volt, hogy hallotta? Nem hallotta. No, mondtam neki, hogy futás a cukrászdába, mert ott vár a sütemény. Később visszahívott,hogy megkapta, este hozza. Ilyen szerencsénk volt! :) Már többször neveztünk, de ez volt az első, hogy nyertünk is. :)

  Fatther, gondolok Rád is, ott fent!

  Farmon termelgetek, felmásztam a hegyre is néhányszor. Event halad, felhő holnap kész, megyek tovább, majd érek, ameddig érek. Éjszakára hosszú megy a földbe, kell a röpi miatt.

  Legyen jó napotok, estétek! :)
   
  busika02, -W-595-, _Ilona49_ és 5 más kedveli ezt.
 5. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  Szia!
  Szalagavató volt, babámnak. :) A menü nálam is hasonló volt, csak én kihozattam. :D :)
   
  busika02, -W-595-, Csacskamacska és 5 más kedveli ezt.
 6. ursa11

  ursa11 Fórum félistene

  Szép jó reggel!
  Apja, csodaszép a lányka, büszke lehetsz.:)
  Jó is hogy hoztad a felröpit, nekem csak ilyen szolid mennyiség van. Jó lesz kapkodni magam.
  [​IMG]

  Judit lehet tárhelyre menteni a képeket és akkor nem vesznek el, ha valami történik a géppel. Én külső winchesterre is mentek, háromból egy csak marad.
   
  busika02, -W-595-, Csacskamacska és 5 más kedveli ezt.
 7. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  Szervusztok..

  Judit,
  igen szoktam velük, legalább kéthetente találkozni, és akkor kibabázom magamat.Nagyon kedves, aranyos a kislány, öröm számomra, hogy megéltem, hogy még az életben babázhatok.Mindig eszemben van, hogy a Papa is milyen boldog lett volna, ha megéli ezt az örömet, hogy a dédunokáját a kezében tarthatta volna.Majd talán én mesélek neki róla, hogy mennyire szerette volna,és milyen jó dédnagyapa lett volna.

  Igen a gépen vannak a képeim, régebben még lemezre is tettem belőle, de ma már a telefon az olyan kézenfekvő....Ezt a bakit megtanultam, azt gondolom egyhamar nem felejtem el....

  Én is gondoltam a Károlyra szombaton.......

  Az eventtel nagyon lassan haladok, még az is benne van a pakliban, hogy nem jutok sehová....

  Apja,
  nagyon szép a kislányod, büszke lehetsz rá...

  Szép napot kívánok!
   
  Utoljára szerkesztett: 29.1.23
  ursa11, busika02, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
 8. Csacskamacska

  Csacskamacska Fórum elő legendája

  Szép napot Mindenkinek!

  Zs_Apja, nagyon helyes, bájos kislányod van! :) Kitől örökölte a szépségét?;) Sok sikert kívánok neki a továbbiakban! Mi lesz, ha nagy lesz?

  Edit, köszi a tippet!
  Marika, örülök, hogy a találkozol a kisbabával! Jó dolog vele lenni! A Papa meg bizonyára érzi valamilyen formában, hogy ápoljátok a kapcsolatot!

  Event halad, felhő kész, de menetelek tovább, érek, ameddig érek! + dolgokat nem nagyon fogok bevetni a Piccoloért, nem nagyon adott már jó ideje értékes dolgot. Varázsfákat kaptam többet, no azért meg nem hajtok! Valahogy nálam már elvesztette a varázsát a láda.

  Tegnap esti vacsora jól sikerült, finom és bőséges volt. Hazajövet kibontottuk a megnyert süteményes dobozt, melyben 6 db különböző tortaszelet volt.

  Szürkeség amerre nézek. Nem szép, nem is nézem!
   
  ursa11, busika02, -W-595- és 5 más kedveli ezt.
 9. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  Szia!
  Köszönjük! Anyukája is nagyon szép. :)
  Fogalmunk sincs, hogy mi lesz az érettségi után. Néha az egyetemmel is fenyegetőzik, de én lennék a legboldogabb, ha elmenne. :D Őszintén szólva, kételkedek benne. Legrosszabb esetben dolgozni kell neki.
  Event nekem is kész a felhőig. Elég változatos haladásom volt, teljesen élvezem. A végén még a mellényeket is leadom a vízimentőnek. :D
   
  ursa11, busika02, -W-595- és 5 más kedveli ezt.
 10. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  Szép estét kívánok!

  Apja, Apja,
  aztán felénk miért nem hoztad el azt a képet, amikor a kishölggyel lejted a táncot????Én bizony gondoltam egy merészet és elhoztam, hogy mi is megnézhessük a büszke Papát is...
   
  ursa11, busika02, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
 11. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  Szia!
  Ezek a képek hordozhatók, semmi gond nincs ebből. :)
  Ma muttinak is mutattam az otthonba, nagyon boldog volt, láttam rajt. Küldtek még képeket, de nem nagyon akarom tele szórni a falat. :) Azt sem szeretném, ha valaki felfigyelne rám és .... :D ;)
   
  ursa11, -elzemari-, busika02 és 5 más kedveli ezt.
 12. -elzemari-

  -elzemari- Fórum elő legendája

  Szép napot kívánok!

  Nem tudom, hogy csak én éreztem ma, de olyan nagyon hideg érzetem volt.Amikor utaztam a metrón, ott is azt gondoltam, hogy még valahonnan jön is a hideg.Jó volt hazaérkezni, komolyan mondom.
  Nem kedvelem a hideget, arra gondoltam, hogy mit navalyogtam, hogy így a meleg, meg úgy a meleg, aztán most meg visszagondolva rá, nem is volt olyan vészes.
  Hétvégére havat is és még lehűlést is jósolnak.Na hiszen, akkor biztosan nem megyek ki.....

  zsani_apja,
  utólag gondoltam rá, hogy elnézést kellett volna kérni, hogy kéretlenül belekotnyeleskedtem a képbe.De olyan kedvesek voltatok , hogy gondoltam mi is részesüljünk belőle....
   
  ursa11, busika02, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
 13. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  Szia!
  Nincs miért elnézést kérned. :) Ami ide felkerül, ahhoz az fér hozzá, aki nem szégyenli. :D Meg is borotválkoztam, úgyhogy semmi gond nincs. ;)
   
  ursa11, -elzemari-, busika02 és 4 más kedveli ezt.
 14. Csacskamacska

  Csacskamacska Fórum elő legendája

  Szép estét Mindenkinek!
  A képekhez annyit, hogy jó volt nézni! :) Mindig csodálattal néztem a érettségi előtt álló lányokat, hogy milyen csinosakká, nőiessé tudnak változni egy-egy nem mindennapi alkalomra. Csodás ruha, kis smink, szép frizura és rájuk sem lehet ismerni! A hétköznapi farmer, pulcsi után nagy átváltozás. :) Természetesen az apukák is nagyon elegánsak és duzzad a mellük, szépséges lánykájuk mellett, a büszkeségtől. Így van ez jól! :) Zs_Apja, ez rád is vonatkozik! :)

  Mai napom egy váratlan telefonhívás átírta, de jó irányba szerencsére.

  Event nem lesz befejezve, de nem nagyon bánkódom miatta. Egy ládával kevesebb nem oszt és nem szoroz. Be tudnám fejezni, van szupertrágyám bőven, de nem áldozok rá. Még termelem a 4 órás gazt, gyűlik a mellény és amire elég lesz, annyi lesz! Felhő már beüzemelve.

  Néztem a februári naptárt, nem nagyon örülök, hogy csütörtöki napokon kezdődnek az eventek. Nekem a szerda jobb lenne, csak ugye nekem ebbe nincs beleszólásom. Ez van, ezt kell elfogadni!

  Délelőtti szeles, de szép napsütéses időt délutánra szürkeség váltotta fel és most HAVAZIK!!!! Már fehér hótakaró borítja az utcán álló kocsikat, a bokrokat. Igaz ez még vékony takaró, de már fehér és hóból van!:)
   
  ursa11, -elzemari-, zsozso577 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.