Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Rövid nap, hamar elszalad.
    Még mindig van 44 óra az eventből, így van még idő a röpik begyűjtésére.
    Kénytelen voltam délután kis sziesztát beiktatni, mert nagyon elnyomtak az ÁlomManók.
    Lajos, három a magyar igazság, így meg kell lenni a harmadik szarvasbogárnak is! Drukk!

Tündi100149 kedveli ezt.
  2. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Már 4 szarvasbogár van,.. és még mennek a vonatok! És van kint is ami már érik!

zsozso577 kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Hú, szarvasbogár nagyhatalom lettél! :)

Pihentető jó éjt! Aludjatok jól!

Utoljára szerkesztett: 25.3.18
    zsozso577 és mebajah kedveli ezt.
  4. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Kár volt visszaaludnom, nyügisebben ébredtem, mint hajnalban.
    Süt a Nap, a fű deres.
    Menni akartam a "nagyvárosba", de kihagyom.
    Vettem 2 titkosat, de minek???!!!
    Tihamér még mindig odavan?

Csacskamacska, zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  5. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Madárdalos jó reggelt kívánok !

Óra átállítások :wuerg:megtörténtek, nálatok is ??
    Sok értelme nincs, mert soha nem fog egy nap 23 vagy 25 órából állni xD http://s9.images.www.tvn.hu/2016/02/28/15/02/www.tvn.hu_c633b43737511a58227414bf052dc262.jpg

Event "kivégezve", végre lett csigám, a "sebesvonat" pedig hozott egyetlenegy darab szarvasbogarat.
    Érdekes módon azóta több a felröppenő, mint előtte, ......... ki érti ezt ????

Mosolygós szép napot mindenkinek.
    Terápia
    Egy nő elmegy a pszichológushoz:
    - Doktor úr kérem, segítenie kell a férjemen! Egy pár hónapja azt gondolja magáról, hogy ő egy versenyló. Nyerít, állva alszik, zabot és füvet eszik.
    - Nem probléma - válaszolja az orvos. - Meg tudom gyógyítani, de sajnos nem lesz olcsó.
    - Ó, a pénz nem számít! Megnyerte az utolsó 3 pénzdíjas versenyét.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.3.18
    brozsa, Tündi100149, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  6. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt kívánok Mindenkinek!

Nos....ha nem nullázok....akkor ma reggel tudtam volna befejezni az eventet!
    Miután felültem a felhőre....azóta a hópelyhek sem olvadtak el! Én már semmit sem értek!:pxD
    Azt....viszont eldöntöttem, hogy visszaállok a régi szisztémámra...először termelek....gyűjtök és
    csak utána malmozok /ha kell!/ azután beadok! Igy elveszek a részletekben!...úgy érzem!!!!

Aztán majd úgy járok, mint az egyik szomszédom! Az utsó horrorosnál....nagy nehezen az utolsó nap reggelre összejött
    neki minden.....csak elfelejtette beadni.....egész délelőtt otthon volt....rá is ért!!!:p 2 óra körül jutott eszébe!:p
    Sietett is a farmra....deeee elkésett!!!!:p:cry: Hív és mondja, hogy járt! Nem tudja, hogy sírjon vagy nevessen!:p
    Igy nevettünk a bakiján!xDxD aztán végül szerencséje volt, mert hétvégén amikor hosszabbítás volt.....megszerezte
    a felhőt! Mondtam is neki.....Hogy H-nek ....H-eee a szerencséje!xDxD

7. Csacskamacska

Szép napot Kívánok Mindenkinek!
    Az óra átállítását nagyon nem szeretem! Pár napig nyűgös és kedvetlen vagyok. Nem értem, hogy az emberi élet, az ember egészsége miért nem fontosabb?! Írnak az okosok oldalakat a pozitív, meg a negatív hatásokról, magyarázzák ezzel, meg azzal, én meg csak azt érzem, hogy ilyenkor napokig nyűglődöm.
    A farmomon a felhőt is most variálgatom, mert előre kellett hozni az aratást is egy órával. 12 órázom, reggel 5.30, este 17.30 -kor van a nagy aratások ideje, ehhez igazodom.
    Terike, nekem nem sikerült visszaaludnom, lehet nem is baj!
    Fatther, gratulálok! :) Érteni meg már rég nem értek sok mindent itt a farmos világban.:(
    Zsozsó, türelmetlen vagy, jobb, ha leszoksz róla, akkor spórolsz a készleteddel! Igaz hamarabb beüzemelted a felhősorodat, azzal viszont nyertél!
    Csak úgy csinálom, hogy letermelem a gazt, addig semmit nem adok be, mert jártam már én is úgy, hogy belezavarodtam és nem tudtam, hogy hol is tartok. A 0 percezést megúsztam, tartogatom, de csak a legvégső esetben vetem be. Ritkán került rá sor, ezután is így teszek!
    Fodrászhoz megyek, majd jövök.
    Legyen jó napotok!:)

brozsa, Tündi100149, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  8. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot mindenkinek!

Még 2 keverés a malomba és befejezzük az eventet!
    Még mindig van kint titkos amit a vonat hozott!

Fatther, mebajah és Csacskamacska kedveli ezt.
  9. zsozso577

ÁÁÁÁÁ.....Csacska....nem türelmetlen vagyok....inkább zavart a 2 felröpi...és idegesített, hogy a hópehely elolvadt
    mire ideért volna hozzám./Amikor a Krizantén alig adott 20 db-t....teljesen kiakadtam....nem kell nekem ez a schokk/
    Az írásaidból kitűnt, hogy Te szerencsésebb szerveren vagy....mint én vagy Lajosék!
    Már unom a harcot a felröpikért.....gondolkodom, hogy visszaveszek a játékból!
    Megnéztem, hogy mennyi 24 órás kütyüm van.....ha azokat kiteszem és a farmokon fák és hosszú növények....
    így elég lesz napi 1x belépni!

Lajos.... már ti is a befejezitek lassan...kitartást hozzá! Emelem kalapom előtted, hogy 3 farmon is végig csinálod!!!!

10. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Aludtam egyet, de szeretnék már egyszer kipihenten ébredni!
    330 és 750 plusz röpim van.
    Nekem az újakat nem adja. Szeretem a rejtvényt, de ezt sosem fogom tudni megfejteni.
    Ha elérem a 200-at, én is lóbálni fogom a lábam.

11. Csacskamacska

Nem fogod lóbálni a lábad, mert ugye benne van a pakliban, hogy itt is emelik a szintet, mint a bahán. No, akkor pedig jönnek az új feladatok. Véleményem szerint, a meglévő, el nem kezdett és elkezdett, de be nem fejezett gazdakörik elvégzése nekem legalább még 2 évig kitart.
    Nem szundítottam, most nem érzem, hogy fáradt lennék és ma még dolgozni is megyek hamarosan. Úgy tervezem, hogy este hamar lefekszem és sokat alszom. Tervezem, csak azt nem tudom, hogy sikerül, vagy nem.
    Zsozsó, már régi téma, hogy a két nagy farmomon is jócskán van különbség a felröpik számában. Ez van.
    Nap süt, már egy kis ereje is van.:)

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tudnivalók-a-turmix-funkció-eltávolításáról.16493/#post-843356
    Jó, jó, csak nekem az nem tetszik, hogy mindegyik arany, vagy a gyémánt rekeszbe való.
    Személy szerint én kérek mellé + arany és gyémántrekeszeket is!

Utoljára szerkesztett: 26.3.18
    alx528, Tündi100, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  12. zsozso577

Okkkkk....Tudom, hogy lerágott csont!.....de nekem most lett elegem belőle!....deeeee nagyon!!!!!
    Egyébként tényleg beszélték a farmszint emelést...talán amikor a játék áttér a másik rendszerre!

Most nem leszek egy darabig....elutazok!
    Utána pedig nagyon gondolkodóba fogok esni, hogy hogyan tovább!
    Ha....nem jelentkeznék.....akkor ez lesz az oka!

Csacskamacska, Tündi100 és Fatther kedveli ezt.
  13. mebajah

mebajah Fórum császára

Engem az emelés nem foglalkoztat. Az eredeti maximum a célom, és furcsa, de a 400 után tényleg nem érdekel, hogy állok. A farmon sem fog.
    A Panniknak még aranyért sem fejlesztenek 1 gyűjtőt, álom, hogy a rekeszeket megemeljék.
    "Bécs" strucckarámot adott, igaz, narancs.

Tündi100 és Fatther kedveli ezt.
  14. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Mindhárom farmon befejeztük,.. Oroszlánok a helyükön és a csiga is!
    A 68 vonatos titkosból maradt a 4 Szarvasbogár,.. sok Fácán, Bölény, Sólyom, Menyét, pár piros és sok-sok narancs ól, rózsa ól 1 sem!

Hogyha nem lesz több rekesz akkor legalább nem kell gyártani az új termékeket!
    Eddig a Répás Almás csatnit nincs ami felülmúlja,.. a másik 2 rekesznél már lehet variálni,..az ezüst egyenlőre elégnek tűnik!

Fatther és mebajah kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Jó utat, érezd jól magad és visszavárunk! :)
    Egy darab Pannim sincs, így ilyen gondom nincs. Jó az a narancs kis! :)

Lajos, egyetértek! :)

Fatther, mebajah és Tündi100 kedveli ezt.
  16. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Hoztam az elsőt,.. már azt hittem sosem lesz!!!!![​IMG]

Fatther és mebajah kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Gratulálok! :)
    Pihentető jó éjt Mindenkinek! Mosolygós ébredést!

mebajah és Tündi100149 kedveli ezt.
  18. mebajah

mebajah Fórum császára

Szép álmokat, még forduljatok egyet!
    Én is visszafekszem még, de ilyenkor menetrendszerűen ébredek. De képes vagyok bármikor elaludni.
    Bizony jó a narancs is, mert amikor 8-at kellene betenni a gyűjtőbe, van, amiből nincs ennyi fejlesztés.
    Nagyon kellemes az idő odakinn. Azért örülök, mert a jó nagy virágos kertemben rendezkednék kicsit.
    Ma bazsalokomos napom lesz. Olyan drága a piacon, meg kell termelnem a körihez, így a krókuszos csűdzik.
    Remélem, lassan elfogy a szerverről a sok cserép, mert ahol adhat a doboz, csak azt kapok. De legalább láttam, hogy esély van, gratu!
    Zsozsó, nagyon megértelek, de nagyon várunk is vissza!
    Tihanéééééééééééérrrrrrrrrrrrrrrrrr?!!!

19. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Madár dalos jó reggelt kívánok.

Gyors időjárás jelentés: A Dunántúl középső részén, enyhén borult, száraz, szélcsendes, csapadékmentes, kb:4-5 C fok körüli a hőmérséklet.
    A XVIII. vágányon egyenlőre "nincs értékelhető" kolibri vagy szarvasbogár.
    Talán a húsvéti ünnepekre hazaengedik, bár nem tudom mennyi az az idő, amit "kötelezően le kell tölteni" a szanatóriumban, mivel holnap lesz 3. hete, hogy "bevonult".
    Múlt héten az összes "elhasználódó" cuccost "elfogyasztottam", a kerek-keréken pedig mindent "elpörgettem".
    Ennyi s@rt még a szél sem hordott össze mostanában ami "kijött belőlük", már azon törpöltem, megírom az ötletes topikba, inkább ne adjanak semmit sem, de kíméljék meg a játékosok idegeit ennyi hü@@ségtől.
    Közel - vegyesen - 30 pörgetésből egyetlen normális bónuszt nem adott a kerék, nevetséges ...........
    Gyorsan hazazavarom Sopánkánét, menjen a kerek-kerékkel együtt a csudába.

Mosolygós szép napot mindenkinek.

Mórickát megkéri az apja:
    - Fiam, itt van ecset és festék, fesd le az ablakokat!
    30 perc múlva jön is a kis lurkó:
    - Apu, és a kereteket is?

Nyugi...

A kannibál feleség kérdi a férjét:
    - Drágám, kik jönnek vacsorára?
    - Ne aggódj, csupa finom úriember!

A nap vicce

• Amit mindenképp érdemes tudni az operáról:

1. Az operában végig énekelnek. Ha valaki abbahagyja akár egy pillanatra is, hálából rögtön meg kell tapsolni.
      2. Az operák alaptörténete a következő: két kövér ember szerelmes egymásba és a végén egyikük vagy mindkettő meghal. Őket kell a leghangosabban megtapsolni. Ha nem halnak meg, vígoperáról beszélünk.
      3. Az operák általában nem szinkronizáltak, de a szereplők gesztusaiból is kitalálható a történet:
      - ha mellükre szorítják a kezüket, mint Lajcsi: szerelmesek,
      - ha a plafonra néznek: boldogok,
      - ha a padlóra: szomorúak,
      - ha pedig a kardjukat csapkodják: kardozni akarnak valakivel.
      - a gonosz általában gonoszan néz, vagy ki van vastagítva a szemöldöke.
      4. Aki a legmagasabb hangon énekel, az keresi a legtöbbet, mind a férfiaknál mind a nőknél.
      5. Mivel az operákat régen írták, a szövegírók többsége szerencsére már nem kap pénzt az idióta
      dalszövegekért.
      6. A jó és a gonosz kövér nőket a ruhájukról lehet megkülönböztetni: a jó, kövér nőnek ugyanis általában nagyobb a dekoltázsa.
      7. A zenészek nem azért vannak egy árokban, mert sz@r számokat fognak játszani, hanem azért, hogy látsszanak az énekesek.
      8. Ne aggódjunk, senkit sem ölnek meg annyira, hogy a halála előtt ne tudjon még tíz percet énekelni!

20. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!
    Terike, jó Neked, hogy bármikor visszatudsz aludni! A piacról jobb nem is beszélni, csak az jár jól, aki elad.
    Fatther, nekem is van egy csomó pörgetésem, mostanában nem nagyon pörgettem, ládát sem nyitogattam, majd holnap,vagy azután megteszem. Kis farmokon is van, ahol 90 fölött van már a számuk, csak nincs kedvem nyitogatni a sok akármiért, amiből kevésnek örülök.
    Ma megyek anyának bevásárolni az ünnepre, majd viszem neki, csak későn leszek.
    Legyen jó napotok!:)

Tündi100149, mebajah és Fatther kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.