Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Egyberaktam a négy képet tegnap. Judit 16.- án osztotta meg. Én is gond nélkül látom azokat is.

2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok

Tihamér....mi fáj ....gyere mondj el mindent! Rég jártál nálunk...hiányolunk!
    Géza...mi nálunk miért nem mükszik még az egyszerű kép megtekintése sem? Nálatok, hogy is van ez?

Mindjárt kezdődik az event...kíváncsi vagyok....de nagyon!

3. zsani_apja

Szia!

Amikor tiszta fehér, akkor rá kell kattintani és betölti a képet.

4. zsozso577

Sziasztok
    Géza....
    Nem tudom, hogy mi történt...de mindegyik képet meg tudtam nézni....
    Judit...szuper képek!
    Elültettem a gazt...most megyek egy kis sétára!
    Sziasztok!

5. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Az eventet elkezdtem :music:- délután telóról beléptem, de csak a növényeket arattam le és ültettem el újra.
    Most este, beléptem - a nagygépről - és először újra mentem olvasgatni, olvasom, hogy kell használni a bónuszokat, de naná hogy nem úgy csináltam ahogy kellett volna :music::eek:, így hát az ól bónuszt bebuktam :music::oops:.
    A mini játékot simán lejátszottam.
    Viszont az Ágica farmon nem sikerült a mini játék időn belül, a kisvirág farmon se sikerült az egyik.
    Egyenlőre ennyi.......

Vissza térve a kép megnézéséhez, a Judit által hozott képeket, mikor rákattintok a linkre, nálam a kép helyett egy honlapot hoz be, mint pl FAVI.

6. zsani_apja

Szia!
    Lehet tudják, hogy bútort akarsz vásárolni. :D :)
    Megint kattintottam.....
    Mondjuk én más feltöltőt használok, de ez látszik is. pirulós smiley :D

busika02, -W-595-, -elzemari- és 3 más kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép estét Mindenkinek!

Látom zűrzavart okoztak a képek, amit sajnálok! Zs-Apja, köszi a segítséget! Lehet intő jel, hogy ne töltögessek én itt képeket fel..

Ez az event kicsit nehezen indult számomra. Első olvasatra teljesen kínai volt. Másodikra is. Csevegőt olvasva valami már derengett, most estére már majdnem világos..Kis farmjaimon próbálkoztam a könyvek pakolásával, jó volt gyakorlásnak! Holnap reggelre, mire kivilágosodik talán én is teljesen megvilágosodom és nem fogok rontani!

Legnagyobb unokám volt ma nálam. Főztem ebédet, elvitelre is :):) , majd elmentünk a fodrászhoz, ahol nagyon cuki frizurát csinált neki a fodrászom! :):)
    Délután kimentem a temetőbe, leszedtem a lehullott leveleket, meglocsoltam az árvácskákat. Az állandó virágosok mellett már kezdenek kipakolni az alkalmi árusok is. Megnéztem az árakat és igen elkerekedett a szemem azon, amit láttam. Legolcsóbb krizantém 600Ft/szál, de volt 1000 Ft-s is. Cserepesek 2000 Ft alatt nincs, csak felette. Persze ez még a kezdet, lesz ez még alacsonyabb áron is.

8. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Itt nagy a szürkeség, és esik az eső, és egyre később kezd világosodni.

Judit, nem a Te hibád, hogy nemtudom a képeidet megnézni.
    pl. a csevegőben is osztottak meg kép linket és én azt sem tudtam megnézni, ott is egy honlapot ad be.

Az eventtel kapcsolatban, már kezdem érteni mit hogy kell csinálni.
    A lényeg, ha akarjuk a bónuszokat, akkor lejátszuk a 2 db belépő jegyet - nekem ma is sikerült időn belül pakolgatni a könyveket, majd ha beérett a fa vagy ól, aratás előtt, aktiváljuk a bónuszokat - amit ki kell jelölni a mini játék megkezdése előtt, melyiket akarjuk megszerezni. Az event növénnyel nincs különösebb dolgunk, azokat vetjük és aratjuk.
    A beadásnál figyelni és számolgatni kell, hogy a beadási érték pont annyi legyen amennyi szükséges, ehhez találtam a csevegőben egy gazda társunk PZoli64 pontos táblázatát, köszönet neki érte.

Remélem jól értelmeztem mindent és nem írtam hüleségeket :);)

9. zsozso577

Sziasztok!

Judit....nem okoztál zűrzavart....csak hozd azokat a képeket...aztán lehet, hogy meg tudjuk nézni...ha nem akkor már tudjuk,
    hogy ki fog segíteni?....Igaz?....Géza!
    Ági...ez pontosan így igaz! Tegnap az egyik farm-szomszédom felhívott telefonon...vele is egyeztettünk.
    Ő hamarabb érzett rá a minijátékra. Mit is mondjak! Tudom...tudom!...de rontottam.... a kis farmokon
    gyakoroltam....Úgy éreztem, hogy menni fog...erre a nagyon ....alig tudtam befejezni! :pTehát mégsem tudom!xD
    Nahhh....szóval ültetek...számolok és lesz...ami lesz! Legfeljebb az utolsó kütyü nem lesz meg másodjára! Ennyi!
    Én meg szeretem ezt a területet....a farmon meg azt csinálok...amit akarok!

Az eső...itt tegnap este elkezdett esni...azóta kisebb-nagyobb intenzitással....de esik!
    Addig nem is zavar...amíg esernyővel lehet közlekedni.

10. Csacskamacska

Szép estét Mindenkinek!

Lehetne szebb is, mert már az éjszaka is, és egész nap esett az eső, nagy széllel kísérve. Ajándékként 17 óra körül hosszan tartó dupla szivárványt kaptunk. Nagyon szép volt! :)
    Lányok, lassan én is elmondhatom az eventről, hogy tudom, hogy mikor mit kell csinálni. Persze azért néha vétek ám!

Zsozsó, azt én is szeretem, hogy a farmos területen azt vetek, amit akarok.

Nyakunkon az óra átállítása, amit már nagyon nem szeretek, igaz sosem szerettem. Engem megvisel, kell 2-3 nap, mire "átállok".

Jó pihenést, aludjatok jól!

11. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Lányok, olvasom, hogy ez a bonyolultnak gondolt event mégsem gáz egyikünknek sem, naná, hogy nem az mert ügyesek vagyunk ;).

Nnnaaa...... szoktam mondani, hogy az előre eltervezett dolgaim, hogy szoktak borulnixD, a változatosság kedvéért most nem terveztem konkrét dolgokat, gondoltam majd alakul a napom valahogy, erre mi történik....? jön egy üzenet, jön egy telefon és máris megvan, hogy mit fogok csinálni xD.
    Remélem egy aratás-vetés azért összejön telóról.

Tegnap egésznap esett az eső, dél körül, feltámadt a szél is, igaz nem volt hideg.
    Most kezd virradni, de eléggé felhős az ég.

Judit, de jó, hogy mondod az óra átállítást, tudom, hogy lesz, de az teljesen kiment a fejemből, hogy már itt van a kertek alatt xDamúgy, én sem szeretem - már délután-este 5-kor sötét lesz..... -.-.

12. zsozso577

Sziasztok

Én ma nagyon csalódtam....hogy az órák ugyanazt mutatták, mint tegnap!
    Én este úgy feküdtem le...hogy az éjszaka lesz az óraátállítás! Aztán hamar rájöttem, hogy ma szombat van
    és menni kell a boltba kenyérért!:pxD

Az event halad....én még mindig kíváncsi vagyok....hogy meddig jutok....hiszen rengeteg pontot kér...egy-egy szakasz is!

Itt ma már nem esik az eső...csak a felhők jönnek-mennek!

Reggel...amikor a boltban voltam....nem volt kedvem feljönni....olyan jó és friss volt a levegő....így tettem egy reggeli kört!

busika02, -W-595-, -elzemari- és 4 más kedveli ezt.
  13. zsani_apja

Szia!
    Én holnap lefekszek háromkor, egy órát bólintok és újra három óra lesz. :D

14. Csacskamacska

Szép estét!

Ági, valóban a kezdeti nehézségek után megvilágosodtunk és haladunk az eventesen.
    Zsozsó, néha egyformák a napok...
    Zs-Apja, hogy sikerült a bólintás?

Munkás napjaim vannak, jelenleg körtedzsemet készítek. Lesz sima és lesz gyömbéres is. Bízom benne, hogy finom lesz!

15. zsani_apja

Szia!
    Engem nem viselt meg. ugyan úgy megébredtem fél 5- kor. :) Annyi, hogy már vasárnap nem kelek fel.
    Eventet befejeztem. Segített, hogy szabin voltam múlt héten és nagyjából időben tudtam aratni mindig.

busika02, miklos4949, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
  16. zsozso577

Sziasztok

Judit....gyakran van "De ja vu" érzésem!...pedig ha megnézzük....akkor mindig van valami ami más volt, mint tegnap!
    Apja...jót bólintottál?

Az éjszaka valamikor megérkezett az eső....áll a víz mindenhol! Esik...és esik! Teljesen Május van!
    Ja...és mellé még a szél is fúj....így nagyon nehéz közlekedni...pedig van egy utam délután.
    Úgy érzem, hogy vinni kell egy másik nadrágot is. Az előbb voltam a boltban...ami itt van mellettünk, hogy
    a nadrágom alja csupa víz lett!

Az event végére ma délelőtt pontot tettem. Nem is termelek tovább..bezártam az eventes területet.
    Egyébként meg csendes termelés folyik a farmon.

17. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG]Szervusztok...

Még ilyet, olyan sötét van, mintha már este 7 óra lenne.Dörög, villámlik, ki érti ezt.De jó, hogy ma nem mentem sehová.Igaz éreztem is már két napja az esőt, mert piszokul fáj a derekam meg a gerincem.Ó ifjúság hová tüntél.

Képzeljétek, mióta volt a találkozó, azóta újra visszatért a kedvem játszani.Még ezt az új eventet is csinálom, és hogy meghosszabbították a végét még a felhőm is meg lesz, ha minden igaz.

Kívánok mindenkinek jó játékot!!

18. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Már megint... vagy még mindig...??? sűrű napjaim voltak.
    Szombat délelőtt, a temetőben voltunk, a tesóm vitt bennünket - engem és Anyát - kocsival, így Anya nem fáradt el annyira. A temető után, a fiam értem jött és mentem hozzájuk - jérce pucolás volt - igaz én, a kopózásból és pucolásból kimaradtam, de segítettem a bontásban. Tavasszal vette a fiam előneveltként a csibéket, és mostanra már tojtak is - nem csak görbéket xD, hanem tojást is - szinte tele voltak tojással, biztos tojtak volna még jó sokáig, de a fiam úgy döntött, hogy le kell őket vágni, majd tavasszal újra vesz kis csibéket. Volt kakas is köztük, lemértük és tisztán volt 4 kg..
    Hoztam haza egyet - nem kakast, és abból főztem vasárnap nagyon finom húslevest.
    És hogy ne unatkozzak, sütöttem somlóit a családnak.
    Tegnap, a 10 és 12 éves fiú unokáimmal voltam itthon - a lányom fiai - velük ritkán vagyok, de nagyon jó volt, hogy itt voltak. A múlt héten, rendeltem egy virágtartó állványt, ami meg is érkezett, és tegnap össze is szereltük a 12 éves nagyfiúval, nagyon ügyes volt.
    Ma délelőtt voltam a belvárosban, majd Anyánál.
    Holnapra pihenőt tervezek, persze csak a temető után.

Judit, biztos nagyon finom lesz a körte lekvár.

Zsozso és Géza, nagyon ügyesek vagytok, hogy már befejeztétek az eventet, gratulálok!

Én még elég messze vagyok a végétől - lehet nem is lesz meg teljesen - jelenleg ott tartok, hogy megvan a piccolo.

Marika, örülök, hogy visszatért a játék kedved.

Itt ma nagyon kellemes idő volt, igaz a felhők mögül csak ritkán bújt elő a napocska, de a dzsekiben melegem volt.
    Estére megérkezett az eső is, és lehűlt a levegő.

Sziasztok!
    Nagyon korán ébredtem - szinte felriadtam, mert nagyon rosszat álmodtam o_O.

Hoztam egy kódot
    HALLOWEEN23

Amit ad: 2 db répás almás csatni, 4 party pöri, 20 db szupertrágya, 20 db szupertáp

A kód november 2. (csütörtök) 23:59- ig érvényes

Utoljára szerkesztett: 1.11.23
  19. Csacskamacska

Szeretteinkért, akik már nincsenek közöttünk
    upload_2023-11-1_18-39-15.jpeg

henrietta1223, Tündi100, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
  20. zsozso577

Sziasztok!

Várom a ma kezdődő eventet! Még semmi tervem sincs! Azt sem döntöttem el, hogy melyik területen kezdem.
    Valószínű, hogy a farmos részt fogom elsőként bevetni...utána , ha szükséges ott tudok nullázni!

Beszéltem Lajossal. Engedélyével írok! Túl van a műtéten...sőt már hétfőn haza is engedték. Köszöni szépen jól van!
    Lábadozik....igyekszik elfelejteni a műtétek sorozatát!
    Reméljük, hogy hamarosan csatlakozik hozzánk! Igaz.... Lajos??????

Tegnap és még ma is süt a nap...bár a szél az elég erősen dolgozik.
    Készül az ebéd....utána elmegyek.
    Eventkezdésre itthon leszek....ha kések sem fog történni semmi! Meg vár!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.