Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Nagyon jó Item a dallamok. Írhatnám, hogy jól muzsikál. :D
    Győztek a csajok!!

-gyöngy-581, zsozso577, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
  2. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Igaz, igaz.
    CS Rapid Bucuresti
    20 : 23 (11:16)
    [​IMG] FTC-Rail Cargo Hungaria

Jó estét!

Meleg van. Erről a természet és a magyar kézis lányok is gondoskodtak. Mind a két csapat jól muzsikált, szent igaz. :)

-W-595-, busika02, henrietta1223 és 3 más kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép estét Mindenkinek!

Tihamér, az a kütyü bizony értékes, szeretem! Legyen jó sok belőle, az a jó!
    Meleg van itt is, még most is 9 fok van. Igaz ma olyan szél fújt, hogy nem lehetett érezni a 10 fok fölötti hőmérsékletet. A jósok szerint jön majd újra a lehűlés, tehát nem áll meg a hullámvasút. Legyen is még hideg, most van tél, utána meg majd jöjjön a tavasz.

Farmon pajtát töltögetek, napi 2-3 belépéssel le is tudom a farmos tevékenységem. Kell egy kis lazítás, egy kis áramszünet, időnként.
    Gyopároson mostanság nincs szerencsém, itt a 2x200 as ATP-ből sorozatra csak 200 jön, míg a Kotkodán sokkal jobb a helyzet, ott lényegesen gyakoribb a 2x200. Remélem nem kiabáltam el!

Kiskertemben kinyílott a hóvirág, kedves üde folt a sövény szélén, de a fű között is van.
    Az összes virág közül a hóvirág jelképezi leginkább a tavasz közeledtét. Ez a kis hófehér, csüngő virágú növény törékenynek látszik, de valójában szívós, ellenáll a legkeményebb télnek is.
    upload_2024-2-5_21-55-37.jpeg upload_2024-2-5_21-55-59.jpeg upload_2024-2-5_21-57-21.jpeg

henrietta1223, -W-595-, zsozso577 és 6 más kedveli ezt.
  4. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Jó reggelt!

Az a baj a meleggel, hogy itt nálunk már a sárgabarackok is virágzanak. ÉS hamarosan megint jönnek a hajnali mínusz 3-4 fokok. Azokat pedig a virágok nem szeretik a barackfán. Megint nem lesz termés, amit be lehetne főzni. Ismerősöm panaszkodik, hogy ez lesz sorozatban a harmadik év, hogy a sárgabarack nem terem. Mert mind a három évben elfagyott vagy el fog fagyni.

A szél itt is nagy volt. Én is voltam kint, meg feleségem őméltósága is, de hamar hazajött. Nem szereti a szelet. Gyalog volt, nem tologatta a kerékpárját a szél jobbra, balra. Igaz, már legalább tíz éve nem ült drótszamáron. Amikor a daganattal küzdött, szedett olyan bogyókat, amitől szédült. Letette a táltost. A nyáron szólt, hogy a régi kerékpárját tegyem rendbe, mert a kicsi kapott új kerékpárt és ha lehet, majd együtt fogunk kerekezni. A kicsi, a feleségem és én. Megtörtént, a kapott parancsot végrehajtottam. Ám ő mégsem ült fel, nem tett meg egy centit sem a cajglival. Csak a munkát adta ki nekem. Ha kell, majd felfújom a gumiját a táltosnak. Megpatkoltatni nem fogom.

henrietta1223, -W-595-, erzsike511 és 5 más kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!

Tihamér, az nem jó, hogy már virágzik a barack! Pár napja beszéltem egy ismerőssel, akinek sok kajszija van és Nyíregyháza mellett lakik, hogy ugyan duzzadtak a rügyek, de még nincs baj és újra jön a lehűlés, ami jó a fáknak. Lényeg, hogy fagy ne legyen már, mert akkor valóban nem lesz termés, mi meg nem tudunk befőzni finom sárgabaracklekvárt!
    Szél itt is itt maradt, ragyogó napsütést nem tudtam kihasználni, mert az arcüregem igen érzékeny. Csak rövidke időt töltöttem kint, a hátsó kis kertecskémet szépítettem. Összegereblyéztem a szél hordta leveleket, meglazítottam a hóvirágok tövénél a földet. Szélmentes napon mentem volna nagy körre, de talán holnap megtehetem már. Bicikliről egyelőre lemondok, még a téli helyén van, a garázsban felakasztva. Gyaloglást részesítem előnyben.

Farmon bontogattam ládákat, szépen összegyűltek megint. A ládákból vetőgépet azt aztán kaptam szép számmal. Jelenleg van 14712 órányi. Persze aratógépet azt nem ad egy láda sem, és az állatgondozóból is jóval kevesebb jön. Valahogy javítani kellene rajta, a jövőben kellene olyan láda is, amelyik legalább úgy ontja az aratót, mint a vetőgépet! - tudom, álom, álom!
    A sima pörgetésekkel vagyok úgy, hogy sokszor már rég tele a 99-es férőhely és észre sem veszem. Eventekkor szoktam elpörgetni őket, de bizony van , amikor két event között több lesz, mint 99 db. Megy pocsékba.

Ági, hogy vagy? Elmúlt már a köhögés, meggyógyultál?
    Zsozsó, nagyon csendben vagy. Rég jártál erre.
    Lajos, hogy telnek napjaid?
    Zs_Apja, nálatok mi újság?
    Ms. AbyZu, látlak ám, hogy olvasol bennünket! örülök neki! :)

Hétvégén jönnek az unokák, valami új sütiben gondolkodom, de még nem találtam ki, hogy mi is legyen. Gyümölcsös, krémes, de nem túl tömény. Valami ötlet? Nagy tepsivel készítek, mert sokan leszünk , meg valahogy a süti jobban fogy, mint a hús. Legjobban ugyan a nokedli fogy, azt nem lehet lepipálni!

henrietta1223, -W-595-, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
  6. zsani_apja

halihoó!
    Idén is toljuk a munkát ezerrel, sajna még mindig ott, ahol tavaly. :D Mondjuk nem szeretek ugrálni. Anno, ha a húsgyár nem szűnt volna meg, még mindig ott lennék szerintem.
    Tücsköm is dolgozik, nyáron készülnek Törökországba. Fiam jelentkezett az egyetemre. A hetek rohannak...
    Ma lefoglaltam augusztusra a szállást Budán. Tavaly mondta nejem, hogy jövőre jó lenne, ha már nem mennénk, erre hétvégén mondta, hogy tűzijátékra megyünk, ugye? :D
    Ma 18 °C volt délután. Leizzadt rólam a sapi, kettőig bírtam. :D

henrietta1223, -W-595-, zsozso577 és 5 más kedveli ezt.
  7. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép estét!

Csak elvagyok itthon,...nem mentünk ma kosarazni mert mindenki beteg Zsoltiéknál.
    Szombaton viszont még elmentek sógorékhoz síelni,..most meg betegek.
    Ilyenkor mondják hogy én csak maradjak itthon,..Andi azért dolgozik otthonról.

Farmokon tevékenykedek,mindjárt megyek én is ládázni mind kibontom.

henrietta1223, -W-595-, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
  8. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok

Betegeknek gyógyulást kívánok!

Nem voltam itthon...... Debrecenhez voltam közelebb!
    Tegnap délután értem haza.
    Az előző eventet gyorsan megcsináltam, mindent bevetettem , hogy ne kelljen otthon eventezni.
    Elolvastam a holnap kezdődő eventet....mit is mondjak....nem szeretek tortát építeni sem.
    Volt amikor jegyzeteltem...volt amikor telefonnal csináltam...volt amikor paint-tal.
    Most még nem tudom, hogy teló vagy képmetsző? A képmetsző még ismeretlen. Próbálgattuk délelőtt....így meglátom.

busika02, henrietta1223, _Ilona49_ és 4 más kedveli ezt.
  9. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Nem vagyok még jól, ez a köhögés..... nem akar elmúlni, és eléggé levertnek érzem magam.
    A héten délelőttös vagyok, ma is a munkából hazaérve csak pihenek.
    A gyerekek is hívnak majd minden nap és kérdezik hogy vagyok, és miért nem megyek el az orvoshoz, mert mondják, el kellene mennem, nehogy valami komolyabb bajom legyen - persze igazuk van, de nem vagyok egy orvoshoz szaladgálós, és nem szeretnék összeszedni ott semmi más nyavalyát.
    Nah...... majd csak jobban leszek.

Az event ismertetőt elolvastam, én telefonnal szoktam a képet rögzíteni, és az alapján rakom össze a tortákat.
    A képmetsző használatát olvastam az event csevegőben, de még sosem próbáltam - lehet elkéne kezdeni.

Itt is nagyon élénken fúj a szél már napok óta, de jelenleg is 12 fok van.

Zsozso, otthon jártál, akkor hozzám is közel voltál :).

Judit, sokáig nem lesz vetőgép hiányod, nem semmi idő jött össze.
    Egyet értek veled, hogy lehetne aratógépet adó láda - persze ott vannak a munkások féláron akció, de hát azokért farmaranyat kell adni :sleepy:.
    Nah és a kerék is adhatna aratót, - ébredjek fel :D - és ugye ott volt a farmárudában is lehetett aratót venni, de kivették belőle -

Lajos, jobbulást a családnak.

Most is laptopon vagyok a bejelentkezve a játékba, és pár napja azt tapasztalom, mintha többet forogna a virág, többet talicskáznak a barik és többet gondolkodik a játék..... az asztali gépen nem tapasztalok hasonlót.
    A laptopom szinte üres, nincs semmivel leterhelve.

És most dicsekszem, :) volt 6 db marcipán titok ólam, és lett belőle 2 db lórilak :inlove:.

Utoljára szerkesztett: 7.2.24
    busika02, henrietta1223, _Ilona49_ és 4 más kedveli ezt.
  10. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Jobb napot gazdák!

Betegek gyógyulgassanak, aki meg nem beteg, az ne is akarjon az lenni. Nem érdemes.

A mai nap a szívatás napja nálam. Ma délelőtt meglátogattam a doktoromat a rendelőjében. Múltkor a rendelés kezdete előtt negyedórával értem oda és a sorban a hatodik voltam. Tanultam a késői menetelből, ezért ma már fél órával a rendelés előtt ott is voltam. Na persze! Így most a nyolcadiknak tudtam csak besorolni. A rendelés megindulása után hetven perccel már sikeresen bejutottam, A várakozók közül minden harmadikon szájkosár, akarom mondani maszk volt és köhögtek is. Ki keveset, ki sokat. Még én is, mert az a kórság nagyon lassan megy el tőlem. Bent mondtam a doktornak, hogy voltam tüdőszűrésen és semmi rosszat nem találtak. Átadtam a leletet. Örüljek neki, válaszolta. Egyetértettünk ebben. Szóltam, hogy feleségem egyfolytában azzal nyaggat, hogy BIZTOSAN asztmám van, mert ez egyik barátnője is köhög néha, de nem mindig, és Ő asztmás. Mosolygott és megvizsgálta a mellkasomat elöl és hátul azzal a hallgatóval, de csak elöl a hörgőknél volt zörej. Azt mondta, hogy nem vagyok asztmás. Ezt követően kértem a szokásos bogyóimat a felhőbe és megkértem a doktort, hogy vessen egy pillantást a jobb kacsómra, mert valami baja lehet. Néha minden ok nélkül mintha száz tű bökné meg egyszerre belül. Akkor semmit nem tudok csinálni, még fogni sem, annyira fáj. Pár másodperc, de zavaró. Két-három hónapja érzem, úgy kéthetente jön elő és hozza rám a frászt. Kézbe vette a praclimat, nyomkodta, főleg a csuklómat, közben valamit motyogott is, de nem értettem, mert latinul mondta az asszisztenciának, meg nekem, de az én latin nyelvismeretem eléggé hiányos. Írt beutalót a neurológiára. (Nem vagyok ideg és elmebeteg szerintem, de ő tudja. Hátha mégis!) Aztán írt egy másikat is, de azt a hátsó fertályt kukkoló szakorvosnak vizsgálatra. Igazából arra kellett EGY beutaló, mert oda már kértem időpontot. Azt hittem, én kis naiv, ha huszonkettő karácsonykor volt vizsgálat és visszarendeltek egy évvel későbbre, akkor nem kell beutaló, mert kontrollra megyek. Ááááá! Nem úgy van az. Az egészségügy berkeiben könnyű eltévedni, mert össze-vissza vezetnek az ösvények. Ami nekem logikus, az nekik nem biztos. Hazamentem.

Otthon feleségem nekem esett és rögtön az asztmával kezdte. Mondtam, az kizárva, az nincs. Nem értette, ha Ő szerinte van, akkor az orvos miért nem találta meg? Háááát ... neki az sem jó, ha egészséges vagyok? Majdnem persze, de csak majdnem. Aztán néztem a neurológiai szakrendelés időpontját, mikor van. Szerda és csütörtök, délután négytől hatig. Az információt a kórház-rendelőintézet honlapján olvastam. Személyesen lehet időpontot kérni a rendelés alatt. Telefonon meg fél négytől fél ötig. Remek. Ma épp szerda van. A telefont felvettem pontosan fél négykor év hívtam a számot. Foglalt, kicseng de nem veszik fel. Foglalt, kicseng, de nem veszik fel. Kartonozó délután háromig van, az már ilyenkor nem opció. Négykor felöltöztem és elkerekeztem a rendelőbe. Akkor majd személyesen. Öt perc a táltossal Felmentem a második emeletre és csak néztem bambán. Senki nem volt ott, egy fia kabát sincs felakasztva, nincsenek várakozó betegek. Odamegyek a rendelő elé, nézem a kiírásokat. Aszongya hogy rendelési idő fél négytől. Hm! De a honlapon négy óra van. Még hazudni sem tudnak egyformán!!! Időpontkérés fél négytől fél ötig. Lenne, ha lenne. Háromnegyed öt után hazamentem. A telefon egyfolytában csörgött, de senki nem vette fel. Én is megcsörgettem kétszer az ajtó külső oldalán. Be senki, ki senki. Kiírás, hogy ma nincs rendelés vagy izé, fogd meg az izémet te xxxxx, semmi. Mondtam kedves feleségemnek, hogy holnap reggel meghívom telefonon a kartonozót, hátha tudnak valami érdemlegeset mondani. mert csak úgy hiába nem akaródzik elmennem. Ahhoz túl lusta vagyok. Szerencsére nem áztam el, de az ég nagyon besötétült.

Megyek és bekapom az esti bogyókat. Mind a hatot. Reggel hat, este hat. Meg persze havonta sok ezer forint kiadás. Akinek sok a felesleges pénze, költse patikára!

busika02, henrietta1223, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Szép estét Mindenkinek!

Zsozsó, megfordult a fejemben, hogy hazautaztál és azért nem jelentkeztél. Hosszú az út, elég gyakran megteszed, de természetes, hogy vágysz haza!

Ági, nehezen szűnik meg a köhögésed, mint Tihamérnek. Egyforma nyavalyát szedtetek össze. Gyógyulj mihamarabb!
    Gratulálok a lórikhoz! :)

Apja, melyik egyetemre jelentkezett a fiad, mi szeretne lenni? Lánykád szereti a munkáját? Görögország jó úti cél nyárra! Szép hely, jó hely. Melyik részére mennek?
    Budapesti tűzijátékot még nem láttam, igazából nem is nagyon vágyom rá, elég az, amit itt látok a városomban. Tavaly nem volt, hogy az idén lesz, vagy sem, azt nem tudom, de, ha nem lesz, akkor sem leszek szomorú! Rengeteg program lesz, már egy hetesre nőtt a virágkarneváli turistacsalogatás. :)

Lajos, jól tetted, hogy nem mentél el a gyerekekhez, még elkaptál volna valamit, amit nem lett volna jó!
    Ládabontogatás hozott valami meglepetést?

Tihamér, jól bírod idegekkel ezeket a felesleges utakat. Tudom, hogy menned kell, mert az egészséged nem a legjobb, de a rengeteg felesleges idő, a várakozási idő az nagyon sok. Nincs választásod azt is tudom!
    Hála ritkán kell mennem orvoshoz, maradjon is így, mert én nagyon türelmetlen vagyok. Amennyiben mennem kell, akkor a háziorvoshoz a rendelés megkezdése után másfél, két órával megyek. Tapasztalatom az, hogy akkor vannak a legkevesebben. Itt már "kiment a divatból" az időpontfoglalás.

Holnapi event kiírását elolvastam, kissé bosszant, hogy a Mandulatej csak a főfarmról röppen, így lehet nullázni kell majd. Telefon segítségével tortázom majd, az már nálam bevált.:)

busika02, henrietta1223, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
  12. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Jó reggelt!

Nekem lórik nem kellenek. Van kettő Katalin-papagájom, papagájból ez a kettő is elég.

A tegnapi sikertelen időpontkérésre fény derült, amikor a kartonozóban érdeklődtem. A héten nincs szakrendelés, a gyógyító szabadságon van. Neki is jár. A kartonozó dolgozója meg azt is kérdezte tőlem, hogy ha nem sikerült időpontot kérnem, miért nem kérdeztem meg őket? Morcos lettem, de nem kezdtem emelt hangon csevegni a hölggyel, csak annyit jegyeztem meg, hogy ez az eset délután négy óra után volt, ők meg háromkor befejezik a ténykedést a kartonozóban. Elismerte. Majd jövő héten folytatom a orvosvadászatot. Nem puskával, hanem telefonnal.

Ma ebédre májas és véres hurka lesz. A körete kenyér. Savanyúságnak meg ecetes uborkára gondoltam.

13. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot mindenkinek!

Különös meglepetés nem lett de sok minden lett amiért még régebben sokat harcoltunk.
    Virágkötészet stb,..már rég nem gyártottam semmit,..ami kell az mind jön.
    Szupertápot ezer éve nem csináltam az is jön,..szinte minden tenyésztős feledatba részt veszek de így is most a legtöbb 1800.
    Az meg egyszer elég.A szerencsekerék ugyanúgy,..a sima pörgetések sokszor mennek a süllyesztőbe pedig az Esc-vel gyorsan megy.

Néha amikor 1 tápos tenyésztés van akkor az összes terményest próbálom "rózsára" feltornászni.Az mégis 2-tőt ad.Kivéve a Guanót és a Birkát,az pirosból is 2-tőt ad,..a rózsa meg nem ad 3-at.
    És ólból is neon vagy rózsa,..kivéve ami már ezer éves de még narancs sincs belőle mint PL a Mókus!

Elhuzok mint a Tuzok,..vár a gyopár,..mire 25 szinten leszek teljesen megunom.
    Nekem is megvan a három farmra való 1-1 csak nem volt küldhető és az egyiken 2 van,..namajd ha mehet akkor repűl.

14. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok

Ági...gratula a Lórilakhoz....nekem még nincs...de majd a szezonból lesz.
    Nem rég jöttem haza...de holnap megint útnak indulok....de ezt az utat kihagytam volna.
    Amikor hazaértem jelentkezem....addig is vigyázzatok magatokra.

15. zsani_apja

Sziasztok!
    Győr, Széchenyi, gépész mérnök. :) Jól össze foglaltam. :D
    Törökországba mennek. ;) Én mondtam nekik Görög- vagy Bulgárországot, de a baráti társaságuk ragaszkodik törökökhöz. Az még olcsóbb is lenne. Munkát szereti tücsköm, főleg amikor fizetést kap. :D Viszont sokat megy, két nap munka, egy pihi és reggeltől estig van, ha dolgozik. Talán 10- re is szokott menni, de nem tudom, milyen beosztásuk van. Egyenlőre csinálja, aztán majd változtat, ha úgy alakul. Amíg velünk van, kipihenheti magát, ha pihenős. Engem sem nagyon hat meg a tűzijáték, de idén megint élőben akarom látni. Egyszer voltunk Debrecenbe is, jó kis kirándulás volt. A karnevál volt a vágyam gyerekkorom óta, de őszintén szólva egyszer elég volt. Másra számítottam, persze azért tetszett, azt nem mondom, hogy nem. Lehet a rióihoz hasonlítottam. :D

zsozso577, busika02, henrietta1223 és 5 más kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Szép estét Mindenkinek!

Lajos, a ládákat nagyon szeretem, valóban annyi mindent adnak, hogy szinte önellátó a farm! :)

Tihamér, minden hurkát átpasszolnék hozzátok, cserébe kolbászt kérnék! :) - lehet frissen sült, vagy száraz, csak kolbász legyen! Szeretem a kolbászzsíros kenyeret is almával, vagy savanyú káposztával.

Zsozsó, bárhova is tart a holnapi utad, kitartást hozzá!

Apja, bocsánat, Törökország és nem görög....az is remek hely, bár nekem ott az ételek nem ízlettek anno, látványosság viszont van bőven és azért a kultúrájuk is más, számunkra kissé szokatlan.
    Fiadnak sikeres felvételit, jó helyre pályázik!:) Műszaki beállítottságú ezek szerint.
    A virágkarnevál körüli dolgok az utóbbi években nagyon megváltozott. Anno csak egy napig tartott, most viszont egy egész hetes lett, rengeteg programmal, több helyszínen számos fellépő. Nekünk már nem nagyon érdekes, évente látjuk, halljuk. De rég volt, amikor még én is résztvevője voltam. Gimink kocsit is indított, a kocsi után pedig mi, diákok, zenésre mutattunk be táncot, vagy valamilyen koreográfiát. Rég volt, szép volt!

Eventet elkezdtem, gaz szaporodik. Csevegőben olvastam, hogy a tortázás más, mint volt, lényegesen nehezebb. Egyelőre kivárok, olvasom a csevegőt és majd kis farmokon gyakorolok.

zsozso577, busika02, henrietta1223 és 4 más kedveli ezt.
  17. zsani_apja

Nagyon egybe olvad a bevonat a díszítéssel. Biztos dolgoztak rajt, hogy ne legyen olyan egyszerű. Mint az életben, minél jobban fejlődik minden, annál jobban gyaluzálatlan. ;)

zsozso577, busika02, henrietta1223 és 4 más kedveli ezt.
  18. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Talán nem kiabálom el, a gyógyulás útjára léptem, tegnap és ma, már alig köhögtem.
    Ma munka után körmöshöz volt időpontom, elmentem, de feltettem a maszkot, míg ott voltam egyszer sem köhögtem.
    Körmös után felmentem Anyához, voltam már a héten nála, természetesen maszkot használtam.
    Anya egy kicsit gyengélkedik, vagyis a múlt héten, megint elvitte a tesóm a szeptikus sebészetre - mert ott írják fel a kötszert - és elvitte újra oda, ahol megint megtisztogatták a lábát, de ezt most nehezen viseli. Anya eddig magának kötötte át a lábát minden nap, de most a tesóm csinálja neki, lefertőtleníti, bekenegeti a bioptron lámpával kezeli, és beköti.

Event halad, a kerék is kegyes volt, de még így is csak a fele növény van meg - persze tudom van idő bőven.
    A mini játékot kipróbáltam kisebb farmon, hááááát..... mit is mondjak tényleg nagyon egybe olvadnak a feltétek.
    Remélem azért gond nélkül össze rakhatók lesznek a torták.

Itt ma még mindig fújt a szél, volt némi eső is, de most is 12 fok van.

zsozso577, busika02, henrietta1223 és 5 más kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Szép estét Mindenkinek!

Ági, örülök, hogy a gyógyulás útjára léptél! gyógyulj is hamar meg!
    Anyukádnak türelmet, bár tudom, nehéz!

Eventről annyit, hogy kissé megijedtem a csevegőben olvasottaktól, de nem kellett volna, már tudom. Tegnapi pörgetésem szerencsés volt, így a gazt már túl is termeltem. Cuki mamutfáim ellátnak sok jóval, így nem gond, hogy aránylag sok szupertrágyát kellett használnom. A tortázást kis farmokon próbáltam, úgy, hogy előtte memorizáltam a torta összetevőit. 133% -ra nagyítottam a képernyőt, majd telefonnal fotóztam. Az elején hibáztam néhányat, de most pl. 31 tortát raktam ki hiba nélkül 10 perc alatt.:):)
    Hosszabbítót nem is használtam, nem volt rá szükség. Az is igaz, hogy nincs is, csak pár darab, amit a 4 fűvészkert adott az event kezdetén. Nekem ez a nagyítás a jó, amennyiben nagyobbra vettem, akkor már nem volt éles a kép.

Apja, valóban összeolvadnak az összetevők, de odafigyeléssel lehet jól összerakni a tortákat.:)

Valósban is sütöttem, egytojásos tortát készítettem vasárnapra az unokáknak. Mivel mézes a lapja, így már pihen, hogy összepuhuljon.
    Holnap a konyhában töltök majd sok időt, amit lehet előre megcsinálok a vasárnapi ebédhez.

Türelmet és sikeres tortázást kívánok!:)

zsozso577, busika02, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
  20. zsani_apja

halihoó!
    Most egy híján húsz farmon próbálkoztam, hogy mekkora méretezéssel csináljam. 19 farmon össze jött. :D ;)

zsozso577, inanna11, busika02 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.