Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Jó Neked! Én csak a nagybetűket ismerem, a többihez mesterséges intelligenciát kell használnom, hogy megértsem. Ha nincs kéznél okosító progi, akkor a feleségem a segítségem. vagy a kisebbik unokám, aki ugyan még nem tud olvasni, de segíteni azt igen. Pláne ha a papát kell lelövöldözni pisztollyal, annak hiánya miatt mutatóujjal. Nem is értem, MI lenne (mekkora háború) ha fiúnak születik, nem leánynak? :wuerg:

Sütünk mustáros húst, meg szokás szerint rántott csirkemellet, mert a nagyobbik unokámnak ha NINCS rántott pipi, akkor se vasárnap, se ünnep. Leves kétféle, a zöme tyúkhúslevest fog enni, a kicsi meg az anyja sütőtökpüré-levest. Ropogóssal, ami a kicsi elnevezése, az átlag ember levesgyöngynek ismeri. Köret kopaszhonya, párolt rizs meg főtt krumpli. Savanyúság többféle is van, majd válogat a társulat. Bár ... a kicsi a papa kovászos uborkáját fogja enni, ami igazából sós uborka, a kisebbik fiamék meg élnek-halnak a svéd uborkasalátáért. A feleségem meg én általában kihagyjuk a savanyúságot, van elég savunk így is. A többi meg vehet még céklát ecetesen, bolti ecetes uborkát, bolti káposztával töltött almapaprikát, meg ... tudja a jó isten, meg a feleségem. Ezeket (is) ő tartja észben. Nekem elég ha azt tudom, HOL a feleségem, akkor minden rendben van, a többi már az Ő dolga.
    Sütemények is lettek varázsolva. Az egyik menyemnek a feleségem vett boltban valami olyant, ami laktózmentes, gluténmentes, meg szerintem mindenmentes, nem tudom, hogyan lehet megenni? Nem volt türelme még mentes süteménnyel is foglalkozni. Van még olyan hókocka-szerű, de nem az, csak nagyjából úgy néz ki, meg az íze is hasonló, meg sütöttünk egy "vadállat" kalácsot. A leopárd vagy másként mondva a párduc vadállat. Ez meg leopárd-kalács. Nem morog, nem tépi szét az embert, csak pöttyös, foltos. De a jaguár is az, meg a Zocelot is, nem beszélve a zsiráfról éééés az őzgida is foltos. Szóval ezt se én neveztem el eredetileg. Aztán van sajtos rudacska, na ez az, mi nekem is jó. Az édeset csak a lányokban szeretem. ... Mennem kell a konyhába dolgozni. Majd később valamikor újra jövök, de az már csak ebéd után lehetséges. Még a két papagáj töltésén gondolkodok, zsemlésen vagy májasan töltsem? De abból sem akarnak majd enni, szóval még gondolkodom a töltöttön ...

További szép napot!

-W-595-, zsozso577, Ms.AbyZu és 4 más kedveli ezt.
  2. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG]Szervusztok....

Jól nézek ki, nem locsolt meg senki.Sajnos a szomszéd fiúk már felnőttek, és gondolom, már nem locsolkodnak, vagy nincsenek is itthon, nagy a csend a házban.

Csoda dolgokat találtam a földemen, mert ahogy kiballagtam, hogy az aratást véghezvigyem, aranyos kis állatkák kezdtek ugrálni, mondhatnám incselkedni velem, hogy gyere Mari fogjál meg....Először nem tudtam mire vélni őket, aztán úgyis játékos kedvemben találtak,s ráálltam az összefogdosásukra.Ugyan az nem sikerült, de egyenként levadásztam őket.Aztán újra, meg újra, meg újra.
    Észrevettem, hogy egy bohócruhába bújt maci léggömbbel a kezében integet felém.Oda mentem rákattintottam és lám lám eljutottam a Legeslegbámulatosabb boltba.Kínálkozott ott sok minden, csak néztem mint Rozi a moziban, hogy most akkor mi is van....Csillagos érmék sorakoztak szépen sorban, amit én bizony be is váltogattam.Lám működött is nekem az izé, vagyis, az összekapkodott állatkáim csillagos érmét fialtak nekem.

Azt nem tudom, hogy mikor kezdték a csintalankodást, de a lényeg, hogy találkoztam velük....

-W-595-, zsozso577, miklos4949 és 4 más kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép estét Mindenkinek!

Ünnep utáni csendes nap. A húsvét nekem nagyon jól telt! Első nap együtt volt a család, ami mindig nagy élmény, feltöltődés! Ebéd alatt csend volt, amin jót mosolyogtam, mert jó jel a csend, azt jelenti, hogy ízlett az ebéd! :) Ilyenkor elfelejti az ember, hogy az ünnep előtti két nap milyen fárasztó volt. Persze én vállaltam, én akartam sokféle finomságot készíteni, én akartam a kedvükbe járni! Amíg bírom, addig meg is fogom tenni! Remek idő lévén ebéd utáni időt a teraszon, a kertben töltöttük.
    Hétfőn pihenés volt, csendesen telt a nap. Sajnos hatalmas szél fújt, így hiába volt 28 fok, délutáni sétát lefújtuk. Maradt a terasz védett része, ott voltunk, ott beszélgettünk, olvastunk.

Farmozás háttérbe szorult, ritkán léptem be.
    Eventes területen komótosan megy még mindig a termelés, gyűjtöm a ládákat.

Tegnapi tréfa nem lepett meg, gyűjtöttem a zsetonokat, majd elköltöttem a boltban.
    Ma viszont már az idő borzalmas volt, lehűlt és esett. Igaz kell a csapadék, csak olyan fura, hogy tegnap 28 fok, ma meg 12 és eső, hideg. Valóban igaz, hogy bolond, mint az áprilisi időjárás.

_Ilona49_, -W-595-, zsozso577 és 5 más kedveli ezt.
  4. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok

Itthon vagyok! Jóóóó....jóóóóó! De a legjobb itthon!

Ági...Anyudnak jobbulást kívánok. Nektek pedig kitartást.

Lajos...olvastam és láttam valahol, hogy a szomszéd országban tojásokat festenek az utcán...nagyon szépek, de nem gondoltam
    hogy ilyen nagyok ! Élőben láttátok?

Az ünnepek alatt a farmra is be-beszaladtam. Arattam és ültettem azután mentem dolgomra. Persze voltak csúszkálások is!
    Aztán a kirakóst éjszaka pakolgattam....készen lettem vele. Az eventes területen a befejezés után is ültetgettem....tegnap
    reggel learattam és mivel dolgom volt...így már nem is vetettem újra. A ládákat kinyitottam volt 39 db. Persze, hogy
    Piccoló nem volt benne! Nagyon de nagyon csalódtam! Megint tettem egy fogadalmat.

-W-595-, _Ilona49_, Csacskamacska és 4 más kedveli ezt.
  5. -elzemari-

[​IMG]Szervusztok....

Szép csendesen termelgetek, néha elmegyek baltát hajigálni, több kevesebb sikerrel.Pedig már többször voltam Ingridnél tanulmányúton, de hiába, a siker nem akar kamatozódni.

Azt mondja nekem a hangosbemondó, hogy menjek és szálljak hajóra, mert a szigeten új dolgok lesznek egy vadonatúj terményes ól mellett.A hangsúly, a vadonatúj terményes ól, amit én nem tudok hová tenni.....na nem hely hiány miatt, hanem nem tudom, hogy mit takar....Sebaj, valószinűleg én érettem rosszul.
    A Mennyei bambusznövény rendben van és a Havasszépe fa is.Én mást nem találtam a szigeti Maja majmoknál.

Kellene mennem a Gyopárosra, de úgy szakad az eső arrafelé,sőőőt dörög villámlik, hogy nem sok kedvem van hozzá, majd ha el áll az eső....

Zsozso,
    azért néha jó kimozdulni, kicsit más, kicsit érdekes, kicsit feltöltődsz, s utána a legjobb otthon.Sose legyél csalódott, látod én nem is gondoltam, hogy egyáltalán lehetne benne, így aztán nincsen csalódás...Majd legközelebb!!!

Judit,
    nem semmi ez az időjárás változás, csak az a baj, hogy legalább is én, sajnos már megérzem és kellemetlenül hat rám.

További szép napot kívánok!!

-W-595-, Tündi100149, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  6. zsozso577

Sziasztok

Az eventet szépen,csendesen csinálom. Most összehúztam a nadrágszíjat és végzek...amikor végzek. Szuper dolgokat csak a felszaporításhoz használtam...a kerék nem volt kegyes....és most azért sem sietek!;):p Juszt sem!
    Nekem van időm!....;):pxD

Szia Marika!

ÁÁÁÁÁ....nem voltam csalódott! Örülök, hogy van még hol "otthon lenni".
    Ám még onnan is jó hazajönni és a saját ágyamban aludni! Pár nap után már vágyok innen oda és ez fordítva is igaz.

A terményes nem a SZentéjben van....hanem a főtéren kell megépíteni a műhelyben. Biztosan ott van, mert én tegnap
    este építettem 3 db.-t és ma tettem ki...és persze tettem ki vöröspandát is.

-W-595-, Tündi100149, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Szép estét Mindenkinek!

Zsozsó, valóban így van, hogy mindenütt jó, de legjobb a saját otthonunkban! :) Sajnálom, hogy a ládák nem adtak Piccolot, talán majd máskor szerencsés leszel! :)

Marika, jó dobálást, biztosan lesznek sikeresebb dobásaid is!
    A bahás új terményes ott van bizony a városi műhelyben, amint Zsozsó írta, én is ott építettem meg tegnap.

Event nálam is halad, tegnap volt szerencsés pörgetésem, azt ki is használtam. Most dobálni fogok, mert azt eddig nem csináltam, időm nem volt rá.
    Ládákat nem nyitottam, majd valamikor. Váratom kicsit, hátha akkor nagyobb esély lesz a Piccolora! xD- abból meg FA fára!xDxDxD

-W-595-, Tündi100149, zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  8. -elzemari-

[​IMG]Szervusztok...

Mangólassimixer, köszönöm szépen, hogy megvilágosítottátok az elmémet az új jövevénnyel kapcsolatban.Nem is tudom, hogy én merre kóricáltam, amikor lehetett róla hallani.Szerencsére volt az összes alkatrészból a raktárban, igy aztán zökkenő- mentesen el is készültek.

Irtam még, csak közben elmentem Ingridhez, jövök vissza és a következő vár.
    Nem vagy jogosult ehhez az oldalhoz.
    El is ment a kedvem.....

Csacskamacska, -W-595-, miklos4949 és 3 más kedveli ezt.
  9. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Nálunk a helyzet változatlan, egyik nap ilyen, a másik olyan.... attól függ Anya milyen hangulatban van, hát nem egyszerű....

Az eventet csinálom, egyenlőre még csak a növényeket termelem, sok-sok pörgetés után ma kaptam bónuszt is.

Az ezelőtti eventben gyűjtögetett ládák nekem sem adtak piccolót.

A bahán kiváltottam és termelem az új növényt, fát és terményt.

A gyopároson elértem a 25. szintet és népdalíró lettem :D.
    A napraforgódombot is birtokba vettem, igaz még nem raktam tele, néhány sok Tp-t adó dekor és a farmaranyfáim vannak ott, és még a mamutokat szeretném átrakni.

Elkészült az új olvasó szemüvegem is, hááát.... még szoknom kell a cserélgetést.

Itt az idő elég változékony, ma volt eső és napsütés is, a hőmérséklet már tavaszi, igaz ma nagyon melegem volt, így a dzsekimet már a táskámban hoztam haza.

10. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek!

Itt vagyok megvagyok csak az írásnak állok neki nehezen.
    A héten kidolgoztam magam Zsoltiéknál,gyerekek és Andi otthon volt mert tavaszi szünet volt.Holnaptól már nem lesz.
    Húsvétra az üres kalácsot én sütöttem, 4-et a sonkához. Most a kép lemaradt.
    Szombaton este mi már minden sonkát végig kóstoltunk meg tojástekercset és sajttekercset.
    Van amiből még mindig van.
    Milyen jó hogy minden hónapba nincs Húsvét!
    Még kell kb 2000 atp és akkor a 25. Hiába rugdosom nem megy előbb.
    Húsvétra mindent idezúditottak én meg szinte be sem néztem a farmra,..ennél jobb dolgunk is akadt!

A három farmon több mint 30 piccolo van csak ki kellene őket rakni.

11. -elzemari-

[​IMG]Szervusztok.

Elviszlek benneteket egy szép kis kiruccanásra, úgy is nagyon szép az idő.Hogy is induljunk neki, hogy még sötétedés előtt odaérjünk.Azt gondolom, legegyszerűbb, ha délfelé indulunk, de nem csűröm csavarom tovább a mondanivalómat, Tolna megyébe invitállak benneteket, ott is Mórágyra.
    Nem tudom ki hallott már erről a kis településről, alig 650 lakosa van,egészen lenn a csücsökben, Bátaszéktől úgy egy iramodásnyira van egy kis zsákfalú, mégpedig Mórágy a neve.Tíz százaléknyi német nemzetiségű lakossággal.S hogy miért hívtalak el benneteket ide ebbe kis falúba?

Szóval Mórágy nem a világ közepe (sőt, gazdasági mutatói alapján a többszörösen hátrányos helyzetű települések sorába tartozik), de Magyarországon mégis egyedülálló a környék.

Van egy buszmegálló, ami méltán kivívta az érdeklődésemet. Gondoltam megosztom veletek is.Megmondom őszintén, engem elvarázsolt ez a látvány.
    Itt még az autóbuszra várakozás sem gond, mert vidáman el lehet beszélgetni, vagy egy könyvbe belefeledkezni, és már nem is gond a várakozás.
    Sőőőőt, nehogy azt higgyétek, hogy csupa por minden,áááá le van törölgetve a por mindenhonnan!!!!!

Manapság Mórágy és Bátaapáti között, a domb mélyén működik a paksi atomerőmű kis és közepes aktivitású radioaktív hulladékainak végleges, 2012-ben megnyílt tárolója. A településeknek ez fontos bevételi forrás, és örömmel tapasztalhatja az erre járó, hogy a környezet csinosítgatására, rendben tartására sokat költenek a helybeliek.

Nos ennyi volt a kis kirándulás, remélem tudtam egy kis érdekességet hozni nektek is....

Utoljára szerkesztett: 8.4.24
    zsozso577, erzsike511, miklos4949 és 4 más kedveli ezt.
  12. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Jó napot gazdák!

Az elmúlt héten nem biztos, hogy voltam minden nap gépközelben. A kicsit ma vitték haza a szülők, őrá is folyamatosan figyelni kellett. Főként a mamának, de papa sem maradt ki a szórásból. Hol tengeri csatát kellett játszanom vele, holt babásat, ahol ÉN voltam a baba. Még nem ismeri az összes nagy betűt, nem is kell egy ovisnak. Egy papírra leírtam oszlopba a nagybetűket, azt használta. A számokat meg ismeri. Az Ő tábláját takarta, hogy a papa ne láthassa, de az magától értetődő volt, hogy a papáét meg látnia kellett. Győzött is mindig. Mama vitte múzeumba, másik múzeumba, kerékpározni, játszótérre, de fő attrakció az a vásárlás volt, bármilyen boltban. Meg a mesék olvasva, a mesefilmek a tévében.

Én szerda délután elmentem a fiammal hozzájuk, mert csütörtök reggel fél hétkor már a vízparton voltunk mind a négyen. Apa, lánya, lánya barátnője és én. A barátnőnek nincs horgászigazolványa, a többinek igen. Még szerda este a kicsi beszélt velem, közölte, hogy csütörtök este olyan pontyot akar enni vacsorára, amit a papa fogott. Ponty nélkül ne is menjek, mert ha nincs hal, nem lesz nyitott ajtó otthon. Bíztam abban, csak fog valamelyikünk egy pontyot, hogy hazamehessek. Másnap reggel beszéltünk ismét, de azt kellett mondanom, hogy még nincs ponty. A tündérkém közölte, hogy nem EGY, hanem KETTŐ ponttyal mehetek csak haza. ... Fél tízkor hívtam őket, hogy már van egy ponty, a nagyobbik lányunokám fogott egy tükörpontyot, két kilós. De én még nem fogtam, tehát zárt ajtó fog fogadni, mondta a kicsi. Aztán tíz órakor a fiam is fogott egyet, meg hamarosan én is egy potykát. Telefonáltam, van papának pontya. De még mindig kettő kellett. A nagyobbik unoka fogott még egy pontyot, majd a papa is még egyet. Hívtam őket, hogy van két pontya a papának. Erre a kicsi közölte, hogy ha hazaviszem, meg fogja a halon keresni az ujjlenyomatomat, és ha NEM az enyém lesz, kikapok. Aztán egy órakor a fiam is megfogta a második potykát. Az volt a legnagyobb, négy és fél kilós. Akkor abbahagytuk és mentünk a fiamékhoz ebédelni és halat pucolni. Egy másfél kilós volt, egy négy és fél, a többi két-két és fél kilós. Volt még nyolc tenyérnyi keszeg is. Amikor hazamentem és mutattam a pontyokat, a kicsi tényleg hozta a nagyítót és lebuktatott. Közölte, hogy nagyobbik, két és fél kilóson az én ujjlenyomatomat találta, de a kétkilóson meg Réka ujja látható, ez enyém nem, tehát csaltam. Puff neki! Nem tudok jót csinálni a kicsinek. Nem tudom, ha lesz férje egyszer, azzal is ÍGY fog bánni? Ha igen, szeeeegééény leendő férj! A halat pénteken kifiléztem, tegnap meg is sütöttem ebédre, mindenki evett belőle.
    https://kephost.net/p/MTE4MDM2MQ.jpg

Ági! Aki beteg, azzal sosem könnyű, pláne ha idős, mint édesanyád is. Az én apám is segítségre szorul, de ha a húgom megy hozzá, mindig megmorogja, hogy neki nem kell segítség. Pedig de, kell!

Megyek kerülök egyet kint a levegőn. Huszonhét fok van. Április hetedikén! Bolondabb az idő még nálam is. :p

További szép napot!

-W-595-, Ms.AbyZu, miklos4949 és 3 más kedveli ezt.
  13. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

A héten délutános vagyok.
    Az eventet sikerült befejezni, de még hiányzik a legelső dobás telitalálata, így ültetek és próbálkozom.
    Tegnap elértem a 244. szintet.

Marika, egy olyan helyen tényleg nem lehet gond a buszra várakozás, nagyon ötletes, hangulatos.

Tihamér, bőséges volt a felhozatal.

Itt az idő már igazi tavaszi, vagy már nyárelejinek is mondható, tegnap már pulcsit sem vittem magammal annyira jó idő volt.

14. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot mindenkinek!

Egyiken már sikerült![​IMG] A 25 külön lett rárakva, nem így jelenik meg,25 fölötte van.
    Már népesedett a napraforgódomb,1-2 tároló is helyet kap és a különleges fák,..mint, fa-fa,k-tejfa,j-akác.
    Félbehagyom a pakolást mert ma megyünk kosarazni.

15. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Lajos, gratulálok, neked is sikerült elérned a 25 szintet, szuper :).
    Hogy te milyen ügyes vagy, még szerkeszteni is tudod a mentett képeket :).

Én is csináltam kép mentést, de szerkesztés nélkül ;).

upload_2024-4-9_19-51-44.jpeg

16. Csacskamacska

Szép estét Mindenkinek!

Ági, minden újat szokni kell, így a szemüveget is. Hamar megszokod szerintem és jó lesz, szeretni fogod! Anyukád talán lassan kicsit változni fog, jobban lesz és akkor nektek is könnyebb lesz. Kitartás!!
    Gratulálok a gyopáros szintlépésedhez! :) Megy az, ha csinálja az ember!

Lajos, egyetértek, jó, hogy nincs minden hónapban húsvét, vagy karácsony. Kicsit mi is hibásak vagyunk, mert többet főzünk, sütünk, mint kellene. Még éhen halnánk...
    Te is ügyes vagy, hogy újabb szintet értél el!
    Kosarazásba be tudsz kapcsolódni?

Marika, értékes képet hoztál! Jó, hogy még van ilyen hely!! Igen felháborodva olvastam, hogy
    szétverték, majd csikkekkel és sörrel töltötték meg a keleti pályaudvaron felállított közösségi zongorát. A hangszer használhatatlanná vált, el fogják szállítani.

Nem értem az embereket, hogyan lehet ilyet tenni!!!!

Tihamér, remek napotok volt, ügyesek voltatok, hogy sok halat fogtatok! Hmmm, milyen sok finomságot lehet azokból a halakból készíteni!

Mostanság elég sűrű napjaim vannak, de nem baj!

Eventet megcsináltam, a gazt aránylag hamar letermeltem, összejött a kellő mennyiségű röpi is, csak a dobálózás marad kicsit el. A végét még tegnap este dobáltam el. Boltból kivettem azt, amit jónak tartottam, de a bolt kínálatával nem voltam megelégedve.

17. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Amíg az Apácaiban volt ott néha szoktunk,...itt a ZTE sportcsarnokba nem.Közbe hazajövök.Meg apácaiba volt a piros!
    Szombaton lesz mérkőzésük oda megyünk és Szombaton még Zsolti hátra tolva Andrea meg előbbre hozva és névnapozunk.
    Akkus kézi fürész már készen áll.
    Még Andinak is hajtok valamit,..virág az lesz meg még valami.
    Édesség nem,még szaloncukor is porondon van.
    Te is megtudod csinálni,...ha ráérünk majd teszünk róla hogy tudd,...csak hogy mikor?

Most megy a tojáskeltetés!!!!https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/imgs/oqKj

18. Csacskamacska

19. zsozso577

Sziasztok!

Ági...Anyudnak jobbulást nektek pedig kitartást kívánok!

Gratulálok a Népdalíróknak! Én is léptem tegnap ....de nem szeretem nagyon nem szeretem! Sokszor csak reggel és este megyek
    oda....így persze sok a hiányosság ott! Valami mindig hiányzik!

A ma kezdődő eventekkel is van bajom!
    Az egyikkel az , hogy napi! Soha nem fogom megérteni, hogy miért kell egy eventet feldarabolni!
    Jó lenne, ha az időnket mi osztanánk be!
    A tenyésztőssel pedig az a bajom, hogy túl sokat kér! Első gondolatom az volt, hogy kihagyom! Ám ahogy magam ismerem,
    biztosan elkezdem és ha elkezdem, akkor be is fejezem. De annyit megbeszéltem magammal, hogy ma nem kezdem el.
    Megvárom a hétvégét. Remélem akkor is lesznek akciók! De...még az sem biztos, hogy mindenem van....néztem tegnap....de olyan
    sok minden kell, hogy abba is hagytam!

-W-595-, henrietta1223, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  20. -elzemari-

[​IMG]Szervusztok....

Micsoda gyönyörű idők járnak mostanában felénk.Igaz azért reggelente még nem merek kiskabát nélkül nekiindulni a nagyfalunak, de hazafelé már igen igen melegem van.

A mai event érdekes, mert nekem hogy hogy nem de nincsen szivárványos pisztrángom.Nem is értem, hogy mikor volt az az event ahol lehetett megkapni.Ahogy olvastam, a sali jóvoltából, hogy mikor és hol lehetett rá szert tenni, akkor én vajon hol voltam????
    A nagy hajsza event nyereménye 2022. március
    - Bűvész szezon 2022. június bérletes nyereménye
    - Ólválogatásban szerepelt
    - Ólgőzös hozhatta

A nagy hajszát (a keresgélést )igaz nem szoktam végig csinálni, csak a felhőig, s igy aztán erről lemaradtam.Sajnos a szezonokat sem szoktam csinálni,igy aztán itt is hoppon maradtam.
    Az ólválogatást és az ólgőzöst igen, de nem volt szerencsén a szivárványos pisztránghoz.Hja kérem, ha valaki nem csinál mindent így jár!!!!

Netalán, ha lesz valaki aki kitesz majd piacra, akkor talán, ha nem, akkor elmarad a felhő....

Képzeljétek, voltam golyó terápián.A Napköziben (Nyugdijas Klub)a vezetőnő mutatta meg, és mi is kipróbáltuk.Nagyon érdekes és szórakoztató.
    Kínában nap mint nap látni, de már Európában sem ritkaság, hogy az emberek séta, nézelődés közben két golyót pörgetnek a markukban. A kínai ember számára ez a golyópörgetés egyáltalán nem céltalan szabadidős játék, hanem egy ősi kínai kondicionáló gyógymód.
    Mivel a tenyerünkben nagyon sok ideg van, ami sok szervvel van összeköttetésban.[​IMG]
    A csikung a jógára emlékeztető ősi kínai gyakorlatrendszer. Célja az egészség megőrzése, a betegségek diagnosztizálása és gyógyítása, a test ellenálló képességének növelése.
    Speciális kő- vagy fémgolyók pörgetése a tenyérben serkenti a feltorlódott energia áramlását, és ezáltal a beszűkült, eltömődött vezetékeket kitisztítja, megnyitja a normális életműködésre.
    Semmiféle káros hatása nincs, ugyanakkor igen hatékony. Ha két kő- vagy fémgolyót görget a markában, serkenti a kéz nyirok- és véredény-rendszerét, ingerli akupunktúrás pontjait és reflexzónáit. Ez a tenyérmasszázs és az akupresszúrás kezelés legegyszerűbb módja. Nem kell külön időt szakítani rá, várakozás, TV-nézés, séta közben is gyakorolható. Kiváló pótcselekvés hízásra hajlamosaknak és dohányzóknak.
    Napi kétszer félórás golyójáték csökkenti a fáradékonyságot, megnyugtat, kellemes közérzetet biztosít, növeli az emlékezőtehetséget, minden szervét kedvezően befolyásolja, egészségét helyreállítja, illetve fenntartja. [​IMG]
    Hogy én mikre nem találok rá!!!!!Mindenesetre érdekel, és kiváncsian várom a folytatását....

Jó játékot kivánok!!

-W-595-, henrietta1223, zsozso577 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.