Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

kettő fecskefészek hiányzik. kaphatnék segítséget?fatther köszi az infót.

2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Reggel nyugisan ébredtem, majd elkezdett motoszkálni bennem, hogy mikorra is kell mennem a tanítványomhoz. A gyermek egyházi iskolába jár és rájuk nem mindig az vonatkozik, mint az államira. Nem csalt az érzésem, valóban ők még a héten nem mennek iskolába és délelőtt 10-re vártak. No, mondanom sem kell, igen gyors tempóban készültem és nyúlcipő. Elég messze laknak, így kocsival járok, 5 percet késtem, de ez még belefér. Holnap is 10-re megyek, de erre már tudatosan készülök!
    Nem vagyunk egyformák, ez így jó, volt aki élvezte ezt a bogarast, volt aki nem. Én nem annyira. Tudtam, hogy hogyan kell helyreállítani a dolgokat, de tegnap este nem sikerült, hiába próbálkoztam.
    Henike, emlékszem, szerintem mindenki emlékszik a mi korosztályunkból, elég sokszor kellett énekelnünk.
    Az idő elég jó, az aknából hozom fel a virágládákat, egyelőre a teraszra teszem és, ha a kertben rendet teszek, utána teszem a ládákat a végleges helyükre.
    Olvastam a holnapi event kiírását, eldöntöttem, hogy reggel aratok, nem hagyom ki a felhősorok kedvező hatását. Vetek majd utána valami olyan 10 órás gazt, ami locsolva 14 órára beérik. Tudom, hogy lényegesen kevesebb felröpivel fogok indulni, de majd összejön az is, csak kicsit később.

Fatther, Tündi1001, Tündi100149 és 2 más kedveli ezt.
  3. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Szervusztok hűséges Gazdatársak!!!!
    Jöttem.láttam, győztem! No csak úgy táposan,felibe-harmadába. Húsvéti event itt felhővel koronázva + nyuszi-pusz egy oroszlánbarlanggal is meglepett.
    Bogarakkal nem nagyon foglalkoztam,rohangáló kékhasúak nélkül is elég bogaras vagyok.Minden állatot,fát amiket a gazdakörösökhöz kipakoltam,érintetlenül hagytam, ráadásul úgy megörültem,hogy összejött egy légycsapóra való,rörtön robogtam a malomba,eventnövény maradék:2,kezdhettem mindent elölről,így a jelenlegi állás:27/60 . Befejeztem viszont a Kötény esetét, az Élet fáját,a Lelki társakat.és.....több hónap után a Röfi üzletét!!! A Beteg vulkán 3.időkorlátos során viszont csúfosan elvéreztem! Hatodjára sem sikerült - 7 perc híján - . Mérgemben,meg csakazértis.több milliós favásárlásra adtam a fejem,de még nem értem a végére.
    Főfarmon elértem a 127.Bahán a 361-es szintet.
    Gőzös előtt beváltottam 62 titokólat, örömteli csalódás nem volt:20 sárga gőzösre való,32 narancs,1-1 teknős,kakas,szarvas,bölény,menyét,2 sólyom,3 fácán. Piros 0,Rózsaszín 0 ,újdonság:00. Lett viszont 2 Chile-i és 1 Norfolk-i fenyőm.
    Holnap viszontlátom az egyik kedvencem,kicsit kiadhatom a mérgem a baltadobálással. A farmról ennyit.
    Fatther! Az idézeteid megkönnyeztem,de az egyensúly tökéletes,a vicceken jót derültem. Rá kellett jönnöm,nincs Juhász Gyula kötetem,és idézni sem tudok tőle, csak néhány Anna-vers cím motoszkál a fejemben,szégyenemre ,és az érzés,hogy valamikor-hajdanában tetszettek amit írt .
    Csacska! A jóvoltodból megint gyarapodott a tudásom .
    Henike!A Nyuszi hozzád volt a legbőkezűbb! Több hónapos építő felfordulás után élvezheted a megújult-megszépült otthonod
    .Lajos! Ha a metszéssel a fiadéknál végeztél,jöhettek hozzám is!! Most csak a szarkák és a galambok járják a násztáncukat a kertben.
    Terike! Éjszakai bagolytársam! Reménykedjünk,hogy a tavasz az egészségünket is megújítja egy kicsit legalább.

Utoljára szerkesztett: 4.4.18
  4. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek!

Heni,... fecskefészek???? Csak nem az új konyhába kell???Felragasztva lefestve még mutatna is talán!
    Kedves szomszéd,...Októberben ha úgy megfelel,..egy kicsit előremetszünk! Jobb korán mint soha!

Csak ez az 1 farm üzemel a többi ERRO!

Fatther és _Ilona49_ kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Ilona, örülök a beszámolódnak! Felhődnek, oroszlánodnak és egyéb sikeres feladataidhoz gratulálok! Gazdakörit ne is emlegesd, ma szintet léptem, jött egy új gazdaköri, csak egy virágot kell termelni bele. 8 feladatsor de a kért mennyiség már megint a plafont veri.
    A nyuszis tetszett, jó kis ajándékokat kaptam, csináltam az utolsó percig.

Pihentető jó éjt Mindenkinek!

Fatther, _Ilona49_, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  6. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok, kellemes napot és időt Nektek!
    Nagyon jó volt ismét látni a Neved, főleg a beszámolód! Semmi jót nem kaptam, de legalább a Tiednek, Tieteknek örülhetek.
    Tihamér, hahó!
    Egy farmon is elég ennyi event. Már itt sem tudom sokszor, mi van. Az biztos, hogy a vöröske-mint minden új- elkerült.
    De kaptam sárga ólakat, végül is azok is színesek. Az xl-es fákról nem is beszélve. De valamikor én is örültem ennek is.
    A gazdaköri már csak fogalom számomra, teljesen elrugaszkodtak földtől, valóságtól. Azokat is élvezettel szeretném megoldani, de nem tudom, mert megbénul a játékom, ha azt a tengernyit be szeretném adni. De ez egyéni/ vagy nem?!/ szoc. probl.
    Sok elintézendőm lenne ma, ezért írtam kisregényt. Azért valamikor itt leszek megint.

Fatther, bendi1121, Tündi100 és 2 más kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Napsütéses vidám napot kívánok!
    Végre nem látom a szaladgáló bogarakat! Már nagyon idegesítettek!
    Ó, az én titkosaim még a menüben vannak, ki tudja mikor rakom mi őket? Egyelőre biztos nem, mert ma indul az event, tehát kell a hely a gaznak. Majd valamikor egyszer eszembe jut és kirakom, nagy dolgokra úgysem lehet számítani.
    A gazdakörikkel kb úgy állok, hogy amennyiben nem jönne több, akkor a jelenlegieket 2.3 év alatt lehet be is tudnám fejezni. Nem vagyok piacra szaladgálós, inkább megtermelem a dolgokat, csak a sok event miatt nem lehet haladni velük, no meg az eszméletlen nagy mennyiségek miatt. Az időkorlátosra még csak rá sem nézek, mert a hideg is kiráz tőle.
    Lassan készülődöm, megyek a kis tanítványomhoz, délután itthoni tevékenység, a virágaimmal fogok foglalkozni, mert tegnap csak kihordtam őket, de semmi több. A telefon bármikor megcsörrenhet és akkor viszont borul minden.
    Reményeim szerint 14-kor itt leszek!
    Legyen jó napotok és mosolyogjatok sokat!

Fatther, bendi1121, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  8. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    1 óra múlva jön az 1x1. Éjszakára valamelyik 10 órás a g.köribe, mert ugye/Ilonával együtt/a hajnali rigófüttyöt már hallani kell.
    Úgy gondolom, csak a "kötelezőt csinálom, mert sok a termelni való.

9. Csacskamacska

Szintén egy óra múlva megy 1x1-be!
    Kipörgettem itt egy Tp-s bónuszt, a Kotkodán egy terményest, valamint a Kotkodán lett az új kütyü, itt még nincs, de majd lesz!
    Reggel szokásos módon learattam, vetettem mást és indultam 131 röpivel. Nem bánom, össze fogom kapkodni a kellő mennyiségű röpit juszt is, csak később leszek kész, mint aki hosszúval várta a kezdést!

10. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép estét!

231 körüli röpivel indítottunk,..azt az 500 növényt 1 kicsit sokallom 1 keveréshez!

Nyolcszáz valahány ernyőst beváltották,...nem bogaraztunk!

Jött megint 1 gazdaköri,.. csak épp az a baj hogy ezt a fát nem lehet csak úgy megvenni,.. nem is csak 1 fáról van szó!!!!!!!!!!!!!!
    Az időkorlátosok különben sem nagyon érdekelnek!

11. Csacskamacska

Utálom őket!!! - csak így, ami a szívemen az a számon! Mintha nem lenne amúgy is elég munka, még azt is lesse az ember. ha hozzáfog! Egyelőre nálam az elfekvőbe került.

Fatther, bendi1121, Tündi1001 és 3 más kedveli ezt.
  12. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Eldobtam a kapott baltákat,..50-52-60 érme!

Már mehetek vásárolni!?!?
    25 perc múlva aratom az első nagyot,.. vagyis a sok kicsit!

Fatther, _Ilona49_, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Mehetsz, de jobban jársz, ha még gyűjtögetsz, hogy többet tudj költeni!

Jó éjt, megyek aludni!

Tündi100149, Tündi100 és mebajah kedveli ezt.
  14. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Pihentető szép álmokat!
    A rigók még alszanak és ebben a csúf ,vígasztalan esőben nincs kedvük énekelni.
    Három dobáson túl vagyok,nagyon jól sikerült,robogtam is a boltba:kiváltottam a 48 órás munkásokat,mert a kerék mostanság elég mostohán bánik velem.
    Következő aratás:MOST,utána még egy kis szundi.

Fatther, Tündi100149, Tündi100 és 3 más kedveli ezt.
  15. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!Itt is elbújtak a madárkák, én is eláztam, mire megjártam a boltot.
    Fél 2-től ébren voltam, így 1 óra múlva tudtam aratni. Csak lelkierő nem volt most írni.
    23 dobáson túl még egyszer vissza az eventes a terménybónusz miatt. Utána töltögetés a farmon, úgyis kevés a röpi mostmár.
    A 4. kitehetőt megvettem, hogy ne kellejen várni rá/Ha jól emlékszem Tamástól olvastam/, először a kuponok, aztán, amire jut.
    Matrica volt az első. Bár mindig ránk bíznák, hogy akarjuk-e!!! Akkor legalább a végére tennék, és én meg is csinálnék minden feladatot érte, de saját döntésem lenne.
    Hogy álltok?

Fatther, Tündi100149, bendi1121 és 4 más kedveli ezt.
  16. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Szép reggelt!
    Itt napsütétes szép idő van.Mikós mebajah Lajosom Koppi köszönöm hogy gondoltok rám az ajándékokkal.Csacska utálom
    én is az időkorlátosat,nem is csinálom csak egyszer probáltam,de nem jött össze.Nagyon sok gazdakörim nincs kész szép
    lassan fogyasztgatom,de szerintem mindig csak több lesz és nem kevesebb,elférnek van hely.Most majd április 8 szóljon
    az ének én megyek szavazni!!!Tihamérről ki tud valamit??otthon van vagy visszament a szanatóriumba?
    Tündi jöhet a fecskefészek a konyhába elfér szeretem őket és nyáron összeszednék a sok szunyogot.
    Baltát dobálgatom matricát nem szeretem én sem mégha be lehetne váltani valami jó cuccra megbékélnék vele!!!

Tündi100149, bendi1121, Tündi100 és 4 más kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Szép napot kívánok Mindenkinek!
    "Hajnali, vagy éjszakai" baglyok! - hogy tudtok olyan korán kikelni az ágyból? Nagyon ritkán ébredek fel éjszaka, de akkor fel nem kelnék az biztos. Sajnos a lefekvés ideje elhúzódott nálam, majd éjfél amikor ágyba bújok.
    Gaz termelése folyik nálam, malom még mást őröl. Talán délután beindítom, keverek és dobálok, most nem érek rá.
    Megyek vásárolni anyának, meg magamnak, anyához el is kell vinnem a cuccot, így csak dél körül leszek.

Tihamér otthon van, elszokott a játéktól bizonyára.

Esős, szomorkás az idő, jó, hogy a tegnap délutánt a kertben töltöttem, így ott is haladt a munka.

Legyen jó napotok! :)

Tündi100149, Tündi100, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  18. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    De Te nem alszol el a tyutyukkal! Én gyakran már a híradó 1 részét sem hallom.
    6 dobás a felhőig, csak a röpikkel nem dobnak meg elégszer.

19. Csacskamacska

Ez így igaz, ha így haladok a kakasok kukorékolását hallom, amikor elalszom. Reggel viszont mindig felkelek 5.30-kor aratni és utána jön a pótszundi. Nem jó, változtatni kellene, de úgy el tudom az estéket molyolni, hogy észre sem veszem és már 23 óra elmúlt.
    Hétvégére valami könnyűt főzök, elég volt a húsvéti húsos dolgokból. Tésztát nem sütök az biztos!
    Délután fejszedobálás lesz, éjjelre meg hosszú valami, a röpik gyűjtésére.

20. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek és a "baglyoknak" is xD
    Csacska', csak óvatosan azzal a dobálással, nehogy eltalálj valakit 8)

Apropó, aki tudja, hogy "fogják" a mócok a mókust, 5 napon keresztül küldök neki bármilyen terméket (az első helyes megfejtőnek).

Mosolygós szép napot !!!!!

Csacskamacska és Tündi100149 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.