Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Alvás letudva.....1/4 3-kor.... keltem, igaz már 1/2 2 -kor felébredtem, és nem ment a vissza alvás.

Ilona, hozzád hasonlóan, újabban én is részletekben alszom, mert aki nem alszik éjjel, az nappal pótolja :eek:o_O:oops:.

Zsozso, a fentebbi írásoddal én is egyet értek, szerintem is sokat romlott a játék minősége..... persze én is tudom, nem kötelező játszani....

Tegnap pl. többször nem tudtam a fórumra belépni, mert 504-es hiba kódot írt ki......

Judit, nagyon jó, hogy szükség van még a munkádra!

Eventek folyamatban.....
    A csöves eventnél felröpi hiányom van - nullázni egyenlőre nem akarok, mert van idő bőven.
    A kerék kegyes volt, igaz hogy pörgettem elég sokat, így az event növény mennyisége megvan - persze használtam + dolgokat.

Ma utazom.... viszem a laptopom is, azzal azért könnyebb lesz farmozni, mint telefonról - nehogy kimaradjon a napi belépésem és játékom xD !

Pár napja itt sincs hőség, igaz eső sem esett....

Majd jelentkezem!

2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok

Ági...érezd jól magad a Balcsin! A változás egész biztosan jót fog tenni. Jobban is fogsz tudni aludni.
    Mondom én,aki majd csak akkor fekszik le, amikor te már kelsz. Nálam a reggeli órák az tedd ide-tedd oda tempóban múlnak el.
    Olyankor ritkán vannak okos gondolataim!xDxD

Itt nálunk az idő nem a legjobb....nekem! Talán nincs annyira meleg...de nagyon párás a levegő! Vagy a szél fúj....és így nem úgy lehetnek nyitva az ablakok, ahogy én szeretem. Tegnap majd csak egész nap, ment a ventilátor! Kellett a levegő! BRR!

Az eventeket csinálom.
    A bahán ezzel az etappal végeztem. Itt is volt egy kis malőr! Vagy nem már nem tudom számolni, vagy figyelmetlen voltam és
    a 3. sort nem számoltam. Szerencsémre nem adtam be az összes E-gazt, így csak területet kellett törölni és folytatni az ültetést.
    Még aránylag időben rájöttem, hogy valami nem stimmel.
    A csöves eventnél a felhőt tegnap beüzemeltem. Űltetek tovább és meglátom, hogy mit tudok még kivenni a boltból.
    Engem a kitehetők nem hajtanak, hisz annyi van belőlük! Oké...ezek talán megérősek...de akkor sem érdekel annyira.
    Inkább a bolt másik részéből mazsoláznék.

Szép vasárnapot!

-W-595-, -elzemari-, henrietta1223 és 4 más kedveli ezt.
  3. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot mindenkinek!

Aki nyaralni megy annak jó nyaralást,..aki nem annak meg jó pihenést.Az embert már megviseli ez a sokáig tartó meleg.
    Vagy,.. jóból is megárt a sok?!

Nyaralás után kezdett a térd megdagadni,...csak csak többet mozogtunk mint itthon.Az a három valami ami jött az nagyjából rendbe van.
    Most a szív kezd újra rendetlen lenni most a bal oldal.Jobboldalt már van 1 háló a koszorúérbe,..2015.
    Még kardiológiára nem értem oda,...nem sietek nagyon.

Szülőfalumba megyünk 10-én,.. elszármazottaknak lesz falunap.

Farmot nyaraláson is eléggé hanyagoltuk1xse léptünk be az 1 hét alatt.
    Tegnap is csak 1 farmra léptem be a többire nem,...valahogy már nem lelkesít.

Tegnap este én voltam az unokákkal a szülök szinházba mentek.

Még 1 jó hír, a kocsim meg hengerfejes,..kiegyenlítő tartályon keresztűl kinyomja a hűtőfolyadékot!!!!

-W-595-, -elzemari-, henrietta1223 és 5 más kedveli ezt.
  4. zsozso577

Szia Lajos!
    Nem jó híreket hoztál! Vigyázz magadra! Eleget voltál már beteg.
    A kocsidat meg pikk-pakk megjavítod....bár azt hiszem nem lesz olcsó.
    A farmra meg tessék jönni. Ki kell tartanod velünk együtt! Ha az eventet nem is csinálod....akkor ott van a gazdaköri.
    Ott is lehet találni feladatokat....de tudod TE!

5. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép estét Mindenkinek!

Ági, jó pihenést, érezd jól magad! :) A laptop jó dolog, jó, hogy vitted, belefér egy kis farmozás, az is kikapcsolódás.

Zsozsó, igazad van, nem szabad korán reggel már leterhelni az agyat és a szervezetet! :) Csak szép lassan, fokozatosan, a kapkodás hibákhoz vezethetnek, az meg nem jó.

Lajos, nem hoztál túl jó híreket. Kitartás, rossz után jön a jó!!
    Zsozsónak tessék szót fogadni, meg nekem is, tessék jönni a fórumra, a farmra! Mennyi energiát belefektettél, nehogy elvesszen már! Vannak kis könnyű eventek, azokat meg tudod kevés belépéssel is csinálni!
    Hiányzol a csapatból, amikor ritkán jelentkezel!

Eventelket csináltam. Ezt a csövest azért szeretem, mert a megoldást is kérhetem és nem nekem kell rakosgatni, ahhoz nem lenne türelmem! Két kört csináltam, annyiból gazdálkodtam. Malőr nálam is volt. Tegnap délután, hogy minek a hatására azt nem tudom, de a tisztáson az aratógép mellett rákattintottam a másik aratóra is. Nos, nem írom le, hogy milyen jellemzőkkel illettem magam. A tisztáson vannak a féltett "kincsek": Jackok, Virágfestés, stb....no ezeknek lett annyi, egy kattintással. Az agyam, hogy hol járt nem tudom, de nagyon mérges voltam magamra. Ez volt egy nagy pocséklás!

Ma végre volt eső, de nem nagy. Egy locsolást kiváltott félig. Nagy meleg már egy hete nincs, hajnali 14 foknak is örülök.

Aludjatok jól! :)

6. zsozso577

Sziasztok

Judit...átérzem, ezt az érzést! Az első percekben teljesen sokk-hatás alatt vagyok! Utána dicsérgetem magam és csak ezek után
    kezd kattogni az agyam, hogy mit is tudok kezdeni ezzel a helyzettel.

Még mindig ültetem az e-gazt. Van a boltban egy -két dolog, amit kivennék. A plussz dekorokat is kivettem, elfér a polcon.

Ma megmostam az ablakokat....annyira pettyes volt az ablak, és nagyon bántotta a szemem. Ez letudva
    Aztán nincs befejezve a munka...holnap folytatom...megvár! Más dolgom is volt és holnap is lesz.

-W-595-, -elzemari-, Csacskamacska és 4 más kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Szép estét!

Zsozsó, ügyes vagy, hogy az ablakaid lemostad! Amennyiben jól meggondoljuk, lehetne havonta tisztítani így nyáron, olyan hamar elkoszolódik. Azért túlzásba sem kell vinni, ki lehet azon még látni, ha van rajta jónéhány pötty is! :)

Eventet csinálom. Ez az eventes terület nem igazán a kedvencem, annyi előnye van, hogy nem kell gyakran szaladgálni a farmra.
    Csak növényekkel kezdtem, majd ma reggel raktam ki 5 Fűvészkertet 12 órás XXL-es fákkal. A bolt kínálata nekem nem csábító, kifosztani tuti nem fogom! Talán a ládát veszem ki annyiszor, amennyire lesz érmém.
    Farmos területet az eventeshez igazítottam, hogy egyszerre tudjam aratni, vetni.

Tenyésztést tegnap letudtam, az kész.

Zavaró volt, hogy nem lehetett belépni a Fórumba, csak az emlékeimre tudtam hagyatkozni, hogy miből mennyire van szükség.

-W-595-, -elzemari-, henrietta1223 és 2 más kedveli ezt.
  8. zsozso577

Sziasztok

Judit...ÁÁÁÁ.... én sem viszem túlzásba az ablak-tisztítást....de ez most nagyon ronda volt. Nem egyszerű petty, hanem
    sárgás-barnás....vagy nem is tudom! Nahhh....mindegy is...ronda volt. Most legalább tiszta....bár nem annyira már, mert
    azóta már 2x is esett az eső!;):pxD Ilyen az én formám!

Az hogy nem lehetett belépni a fórumba....nálam is zavart okozott. Sőt a tenyésztést túl is toltam. Nem volt jegyzetem...így a
    harmadik fajt el is tévesztettem és a békákat teljes nyugalommal le is tenyésztettem! Aztán persze koppantam, mivel nem
    volt jelvény...egy darab sem! :p;)xD
    Az eventes területen ma befejezem az eventet. Igy már megint nyugis napjaim lesznek.
    Kellenek az eventek...mert hoznak egy is felfordulást....csak azokat a béna minijátékokat én nem szeretem. Ahogy látom, a
    hónap végén megint lesz tárgykeresős is!/huhhhhh...de szeretem!/

A jövő héten megint tervezem a hazautat...bár most még nem 100%-os. Kedden fogom teljesen egészében eldönteni, amikor
    pakolni kezdek.

-W-595-, -elzemari-, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  9. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!

Csak röviden.
    [​IMG] Tenyésztősről lemaradtam,..pedig azt szoktam csinálni.
    Megyek megnézem hol járnak a masszőrék,motoron Mongóliába igyekezve.Kazahsztán.

Utoljára szerkesztett: 10.8.24
    -W-595-, -elzemari-, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  10. zsozso577

Szia Lajos!

Gratulálok a magasabb szinthez! Gyorsan haladsz, legalábbis hozzám képest.
    Miért is maradtál le a tenyésztésről? Még tart az event és ikertenyésztés is van , a Forum is jó.
    Mi kell még hozzá....Hajjjrrrááá!

-W-595-, Tündi1001, -elzemari- és 3 más kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Lemaradt, mert elment Mongóliába a masszőr után...;)

-W-595-, Tündi1001, -elzemari- és 4 más kedveli ezt.
  12. zsozso577

Szia
    Ohhhh.....nem tudtam, hogy Ő is motorra pattant!xDxD Lehet, azért van itt ilyen ritkán!;)xD

henrietta1223, zsani_apja, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
  13. -elzemari-

-elzemari- Fórum elő legendája

[​IMG]Jó reggelt!

Kedves Ági, csak most olvastam, fogadd együttérzésemet!!

14. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Marika, köszönöm szépen!

Tegnap este haza értem - ma reggel már dolgozni voltam....

Az utazás egy élmény volt, - mondtam már, hogy én nem vagyok utazgató...
    Az első osztályon utaztam, itthol mikor felszálltam, alig voltak a kocsiban, de aztán megállóról megállóra gyarapodtak az utasok és megtelt a kocsi.
    Ha nincs a közvetlen járat biztos nem keltem volna útra - a pesti átszálllás miatt, nem azért mert nincs szám és nem tudok olvasni, hanem azért mert nem ismerem a pesti viszonyokat, és nem igen akartam bambáskodni, hogy nem tudom merre van az előre ......xD.
    A vonat oda felé menet késett 40 percet o_O, de kapcsolatban voltunk a tesómmal, és a sógorom várt az állomáson.
    Tegnap haza fele jövet is késett a vonat szintén 40 percet o_O már este 9 óra volt, hogy leszálltam a vonatról, de a vasútállomás mellett van a taxi állomás, és már induláskor eldöntöttem, hogy taxival jövök haza, még akkor is ha közel lakom, de nehezek voltak a táskáim :music:meg rám sötétedett.
    Nagyon jó volt ott lenni, szuper jól éreztem magam :inlove: - még maradtam volna, de végesek a szabadság napjaim.
    A múlt héten nem volt kánikula, borongós felhős idő volt, de azért egyszer megmártóztunk a balatonban a húgommal, - sem én, sem a húgom nem szeretjük a hidegvízben való pancsolást:music:.
    Készültünk Hévízre menni is, már meg is beszéltük, hogy másnap elmegyünk, de én meggondoltam magam, mikor mondta a húgom, hogy ott nem fog leérni a lábam, mert több méter mély a tó vize, én nem tudok úszni, és ott lebegni kell a vizen úszógumival, háááát nálam beállt a majré xD és így nem mentünk, a tesóm nem erőltette, mondta majd elmegyünk jövőre, hátha akkor bátrabb leszek.

Az eventeket azért megcsináltam, igaz a fórumra nem tudtam jönni, mert mindig hiba kódot írt ki.

Judit, én is csináltam hasonló bakit, de csak a kísértetjárta kúriában.

Zsozso, nagyon ügyes vagy, hogy lemostad az ablakjaidat.

Lajos, gratulálok a gyopároson elért 28. szintedhez, ügyes vagy.

15. zsozso577

Sziasztok

Csendesen termelgetek...ma is alig voltam itt. Reggel gyorsan learattam és utána a tervem teljesen felborult.
    Így csak most értem ide.
    Holnap nem utazom haza...a nagy meleg az oka! Azt mondták maradjak itthon és én szótfogadok!

16. Csacskamacska

Szép estét Mindenkinek!
    Kicsit késő van már, de most értem ide.
    Ági, örülök, hogy jól telt a Balatonnál az idő, hogy jól érezted magad! Kellett ez a kikapcsolódás neked!
    Zsozsó, megértelek, hogy ebben a nagy melegben nincs kedved utazni! Remélhetőleg lassan vége már ennek a melegnek és majd utazol akkor.
    Nálam is a csendes termelés volt az elmúlt napokban. Az eventesen csináltam tovább a vetést, aratást, majd beváltják némi apróra. Ma elfeledkeztem a teliholdasról, így csak késő délután arattam ott először. Nem csináltam belőle gondot.

Holnapira hosszú a földben, nagyon bízom benne, hogy lesznek , mint mindig, segítőkész gazdák, akik a megoldást majd hozzák a csevegőben, mert én anélkül tuti, hogy nem fogom tudni megcsinálni a rakosgatást.

Jó éjt, aludjatok jól, ébredjetek vidáman! Pá!

17. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Ma munka után vásárolni voltam, a messzebb lévő bevásárló központban - ott van a játékbolt - a legkisebb unokám hétfőn volt 3 éves o_O:inlove: - nagyon repül az idő, nemrég született ;), és neki vettem ajándékot - szirénázó villogó tűzoltó autót xD - imádja az ilyen járgányokat.
    Vasárnap lesz a családi buli :inlove:.
    Holnap "babázni" fogok ;), a két kicsi fog jönni, így már a hétvégére is vásároltam.

Az eventet elkezdtem - pörgettem, nem is keveset és a kerék kegyes volt, még megpótoltam 2 Jack-kel és termelem az eventnövényt - remélhetőleg ma meg is lesz a szükséges mennyiség, a mini játékot pedig ráérek lejátszani.
    A gyopároson lassan szintet lépek, kell még 870 ATP.

Nagyon meleg van, igaz napközben volt élénkebb szél és sok felhő, de eső az nem esett, pedig nagyon jó lenne egy kiadós eső, a földeknek is, meg nekünk is, felfrissülne a levegő.

18. zsozso577

Sziasztok

Az eventet elkezdtem és be is fejeztem! A kerék kegyes volt....nulláztam, mert az amaránt nagyon le van csökkenve.
    Lányok....félve kezdtem neki a minijátéknak...de kellemesen csalódtam. Azt hiszem csupán 2x indítottam ujra 1-1 játékot.
    Valahogy nagyon elkalandoztam az elején. A többi simán ment alig-alig használtam hosszabbítást!

Ági ....a csöppségnek Boldog születésnapot kívánok!
    Pihenés után hamar bekerültél a munkás napokba!

Judit...kíváncsi vagyok, hogy tesznek-e fel megoldásokat a topikba. Én azt mondom, hogy ne várj rá!
    Most írt kedves szomszédom, felvette és lehet kiteszi a topikba.

Most még agyalok azok, hogy a felhőt építsem-e meg, vagy hagyjam üresen. Ám a dekorokat nem tudom kitenni....mindenhol
    tele vagyok....így még agyalok!

Meleg az itt nálunk is volt és még most is meleg van. Ma talán annyival volt jobb, hogy nem volt annyira párás a levegő!
    Jöhetne az eső!!!!

Utoljára szerkesztett: 15.8.24
  19. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!

Zsozso, köszönöm szépen! :)
    Igen, folytatódnak a munkás napok, az iskolában nagy felújítások vannak, így munka is van bőven.
    Gratulálok a sikeres event befejezéshez, ügyes vagy!

Nálam az event halad, tegnap este lejátszottam néhány mini játékot, de elrontottam belőle kb. 3-4 -et o_O:music:.
    Mivel van növényem bőven, de felröpim nincs elegendő - nullázni nem akarok - most hajdinát ültettem, érés csökkentőt használva - kora este be is érik, és remélem összejön a hiányzó mennyiség, ha nem, reggelre biztos meglesz.
    A nemszeretem hétvégi eventet is csinálom, semmi gyorsítás, és remélem ma kész lesz.

Jah.... majd elfelejtettem mondani, vettem - de minek??? o_O:music:10 db titok ólat, naná hogy nem lett belőle az új ólból.
    Erre mit teszek???? vettem még 10 db-ot xD:music: kiraktam és várom hogy beérjen.

A gyopároson sikerült szintet lépnem ;)!

upload_2024-8-17_6-35-40.jpeg

Ma főzni fogok, paradicsomos káposzta főzelék fasírttal - holnap viszek a lányoknak ( menyemnek és lányomnak ) belőle, és sport szeletet is szeretnék csinálni, ebből is viszek a holnapi buliba, de a szokásos sajtos pogit - ez ugye nem maradhat ki - majd csak holnap reggel sütöm.

Utoljára szerkesztett: 17.8.24
  20. zsozso577

Sziasztok

Ági gratulálok a szintlépésedhez. Én is ezen a szinten toporgok...valahol a közepe tájékán. Mondtam én, hogy meg fogtok előzni...
    Továbbra sem a szívemcsücske.
    Azt sajnálom, hogy rontottál. Nézted a topikban a videót /115. hsz/....ahogy olvasom többeknek segített.

Olvastam én hogy megint lesz új állatunk, ám teljesen el is felejtettem! Nem veszek! Állatokat általában nem veszek...de lehet,
    hogy legközelebb fákat sem! Az utóbbinál nagyon felhúztam magam!
    Aztán a bahára és a farmra is tettem ki titkos ólakat és fákat...sok-sok összejött. és....amikből lehetett volna új, akár fa...akár ól....
    csak a legsilányabbak lettek! Itt aztán elgurult a gyóyszerem... de , rendesen! Aztán a mult heti eventnél igyekeztem érméket szerezni
    a fák aratásával....hogy ki tudjam venni az 5 titkosólat, amiből góliát lehetett volna és lett belőle 3 db narancs hód...amiből szintén
    rengeteg van! ..a másik kettő sem volt értékesebb! Na...Bummm!!!!!! Többet ezekre sem fogok hajtani!
    Szóval Gazdák!....csak lelkesen!xD:p;)xD
    Úgy hogy Ági szurkolok neked, hogy a második csatából legyen új ólad! DRUKKK.....DRUKKK!!!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.