Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Utoljára szerkesztett: 13.4.18
    mebajah, alx528, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Már megint mennyi hír, míg én ablakeventeztem! Dél körül még esett, utána napsütés és én arra döntöttem, hogy akkor most ragadom magamhoz az ablaktisztítót!Megcsináltam, igaz nagyon elfáradtam. A függönyök fele is kimosva, visszarakva. Folytatás holnap. Jó kinézni az ablakon, szépen ragyog és tiszta!!:):)
    Olvasom ezeket a vásárlási lehetőségeket, nem mondom jó lenne egy pár darab belőlük, de majd meglátom, átgondolom még alaposan.
    Ki mire pályázik? Eláruljátok?
    Néhány tenyésztést indítottam, ha boom van, használjuk ki. :)

Fatther, mebajah, alx528 és 2 más kedveli ezt.
  3. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép estét mindenkinek!

Mint máshol itt a tenyésztésnél is vannak fura dolgok,... van Luxusom de nem használhatom,.. miért???????
    Igaz hogy annyit használ mint,.." halottnak a szentelt víz",.. vajon miért ők szabják meg hogy én mikor szeretném használni, hogyha van??? Van ahol van 370!
    Amikor ők akarják akkor biztos nem fogom!
    A Répás -Almás csatnit is miért nem így lehet használni,.. ott valakinek olyan kedve van használhatod ,ha nincs olyan akkor nem használod!

Holnap 1 elmulasztott névnap és 1 előrehozott névnapra megyünk, (Zsolt és Andrea) majd este későn leszünk!

Csacskamacska, Fatther, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  4. alx528

alx528 Fórum mestere

Sziasztok! nosztalgia is kivaltva :) kihelyezeskor felismeres : 2 van most mer belolle :)
    nemesitesi leallas : meg szerencse,hogy mar csak : 2 folosleges es a 25%szupitragya gyorsito hianyzik a nefelejcsnel :)

Csacskamacska, _Ilona49_, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Lajos, nekem eszembe sem jutott, hogy használjam. Most valahogy nem nagyon érdekelt ez a tenyésztés.
    Alx, a nemesítés is kimaradt most, majd tanulmányozom, nem kizárt, hogy csinálom.

Elköszönök, jó éjt! Aludjatok jól!

alx528, Fatther, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  6. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Testvérkém! Ne mérgelődj,árt a szépségnek! Érezzétek jól magatokat.
    A luxus szerintem luxus átverés," tenyészugrás" esélyét nem növeli jobban,mint a sima bájitóka és még az érésidőt sem csökkenti.

Henike gyógyulj minél előbb,persze az elmúlt hónapok "megpróbáltatásait" végre zavartalanul kipihenheted.
    Csacskám! Remélem a bevásárlókörút eredményes volt,és most már élvezed az "ablakevent" utáni megérdemelt pihenést. Altató.ringató nem szükséges.
    Fatther! a "megkésett" tájékoztató is több,jobb a semminél,nélküled sok minden elkerülné a figyelmem.
    Terike! a porta szépítkezéssel,kertészkedéssel,csak táposan! Tudod több nap,mint kolbász,esetünkben több a tennivaló,mint az erő, energia.Vigyázni kell magunkra,más nem teszi meg helyettünk.

Alx! Amit sikerül megszerezni annak előbb-utóbb hasznát vesszük,és a hozzá vezető út öröme,izgalma már megmarad.
    Zsozsóról tudtok valamit?

Tápos-lepkés felhősor beüzemelve. ideje nyugovóra térni.
    Szép álmokat,fájdalommentes ébredést.

Utoljára szerkesztett: 13.4.18
    alx528, miklos4949, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  7. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Az a fránya felhő csintalan. Csak beüzemeltem. Ugye, a függőségtől messze állok???
    Ha az idő engedi, ma is valós kerti projekt. Ilonám, igazad van, de addig csinálom, míg utána csak feküdni van erőm. Zsozsóról Judittól tudunk "morzsát", hátha azóta többet tud.
    Fatter, mindenképpen kérjük, mert a VV-s kert eltereli a figyelmünk, de ez a kert is a miénk!
    Ugrálás elmaradt/Mint szokott/, biztos alkalmazkodott a fáradtságomhoz.

alx528, Tündi100149, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

[​IMG] Napsütéses szép napot kívánok!
    Altatóra valóban nem volt szükség, ment anélkül is!
    Most csak bekukkantottam az aratás után és még visszabújok egy kis szunyókálásra. Később jövök!

alx528, Tündi100149, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  9. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Napocska süt, gyönyörű az idő, lehet kinn dolgozni, de bent is jobban megy a munka nekem, ha napfényes az idő! :)

Ilona, Terike, gratulálok a felhőhöz! :) Beállok én is a sorba, már én is megszereztem, pedig nem is akartam. Biztos véletlen voltxD...!
    Mosógép megy, első adag már szárad. Megetettem a szomszéd kutyusát s, mert ők most nincsenek itthon, így én vagyok a kutyafelelős!
    :)
    Nagyon élvezem, hogy nincs event, így pajtát töltögetek, mert igen kevés van néhány növényből.
    Tegnap az ablak tisztításával végeztem, most porszívózás, törölgetés és főzés következik.

alx528 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  10. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!

Felhő tegnap óta üzemel,...még maradt 800-900 táp!

Fatther, alx528, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  11. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Erre a tápra most ráülünk,.. mert nekünk mindig csak 1-2 száz szokott lenni,.. most így tenyésztés után talán nem is olyan rossz!

Fatther, alx528, _Ilona49_ és még 1 ember kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Mindenki kinn van a valósban? Érdemes is! Gyűjtsük a D vitamint és dolgozunk odakinn. Tészta kész, takarítás kész, vacsorára majd főzök, de az még ráér. Most kis pihi, ami azt jelenti, hogy megyek a teraszra, kertbe semmit sem csinálni, csak közben ezt meglátok, meg azt meglátok és azt csinálom. [​IMG]

13. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Úgy kidolgoztam magam, hogy hétfőig már semmit sem csinálok. Lassan alakul minden, csak a veteményeshez várom a gépet.
    No, nem is ez a lényeg, hanem/kiabálni is akarok/: VÉGRE VAN KOCSIM!!!!!!!

14. Csacskamacska

Hurrrrrááááááá!!!!!! Könnyebb lesz ezután a jövés menés, bevásárlás, stb!
    Át fogok térni a biciklire, ha tudom mellőzni a kocsit, ebben a jó időben, már nagyon vágyom rá!
    Engem sem kell ringatni elalváshoz.:)

Tündi100149, Fatther, alx528 és 2 más kedveli ezt.
  15. mebajah

mebajah Fórum császára

Nem teszem le a biciklit én sem, de már a falun kívülre is tudok menni másfél év után.

16. Csacskamacska

Fiúk! Lajost kivéve, lusták voltatok ma! Egy sort sem írtatok!! Semmi nem történt ma veletek, amit megoszthattatok volna velünk?
    Henike, mi a legjobb az új konyhádban?
    Terike, akkor holnap indulsz? :)

alx528, henrietta1223 és Tündi100149 kedveli ezt.
  17. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia4
    Holnap még nem. Szerintem örülök, ha mozdulni bírok. A téli pihi után van ám izomláz. Jót heherésztem a fürdőben, alig bírtam a fülemig emelni a kezem.
    Hétfőn , kedden A kicsi kocsi újra száguld".

alx528, Csacskamacska és Tündi100149 kedveli ezt.
  18. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Megjöttünk,.. az unokák lefárasztottak bennünk!

Remélem még nem felejtettél el vezetni?

alx528, Csacskamacska és mebajah kedveli ezt.
  19. mebajah

mebajah Fórum császára

Gondolom nem. Volt már, hogy a trabim/az első autóm/ 1 évig nem volt nálam, de nem jelentett gondot hazahozni. Emlékszem, azért izgultam, mikor beültem.

alx528, Csacskamacska és Tündi100149 kedveli ezt.
  20. miklos4949

miklos4949 Törekvő

Ez a szép az életben,hogy általában minden rossznak vége van egyszer.Az autó nagy segítség,használd egészséggel Terike.
    Lajos ,azért az unokák által okozott fáradság nagyon örömteli .
    Sajnos én sose tudtam kerékpározni,Miskolc nagyforgalmú belvárosában nőttem fel,ott nem lehetett.Egy-két gyermekkori falusi nyaralás alkalmával próbáltak megtanitani,gelicsán bokorban landoltam,az ellenségemnek se kívánom. Azért még egyszer megpróbáltam,akkor meg egy teherautó "settenkedett" mögém,megijedtem,a kerékpárt félredobva az árokba ugrottam.Többet nem tudtak rávenni,hogy drótszamárra üljek.
    A nap eseménytelenül telt,lassan engem már a fekvés is fáraszt.Megyek is fáradozni .
    Jó éjt.

Utoljára szerkesztett: 16.4.18
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.