Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Olyan jó, hogy velem örültök! A net, a játék és a kocsi amikkel "kitekinthetek" a világba.
    Valdit továbbra sem csinálom, mindig pancser voltam hozzá, de most nagyon.
    Legyen szép vasárnapotok!

Tündi100, alx528, Tündi100149 és 2 más kedveli ezt.
  2. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Mosolydós szép vasárnapot!
    Végig aludtam az éjszakát,milyen csekélységnek is lehet örülni.
    A feketerigóim még nem tartanak hajnali zenét,a galambok turbékolnak,de rájuk haragszom,nagy piszkot csinálnak.
    Amit tudtam learattam,folytatás 3 óra múlva.

miklos4949, alx528, Tündi100149 és 2 más kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Napsütéses, mosolygós, szép napot kívánok!
    Mindenki fáradtan feküdt le, de legyen az ébredés friss és vidám! Egy laza vasárnap, amikor kevesebb legyen a munka és több a pihenés!:)
    Nem lehet elfelejteni sem a biciklizést, sem a vezetést szerintem. Egy kis óvatosság az elején, utána visszazökken az ember.
    Napocska most kezd ébredezni, galambok már mondják a magukét, amúgy még csend van.

alx528, Tündi100149, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  4. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Szép reggelt!
    Az új konyhában jó hogy a föld nem linoleum,hanem kő na meg a szagelszívó.Az új konyhabútor ketté lett szedve a beépitett rész,
    igy lett még egy beugró és pofásabb minden.Még nehezen találom a cuccot mert egy két dolog máshova került de igy nem unalmas
    addig még meg nem szokjuk.Tegnap töltött paprikát föztem az mindig az én feladatom lányom nem szereti csinálni pedig olyan
    egyszerű és egy óra alatt kész.Terike grat a kocsihoz és szerintem is a biciklizést nem lehet elfelejteni.Kocsi vezetéshez sosem
    volt affinitásom körülbelül az első fáig (szokták mondani ).Mindig volt kocsink de férjem sosem adta volna át hogy vezessem féltette.
    Ajándékokat mindenkinek köszönöm!
    Itt szomorkás esőre álló idő van.Ma sült húst rendelt lányom ( olyan rozsdásra lesütve) mint mikor horgászni mentünk, krumpli
    salátával.Mindenki gyogyukáljon és pihenjen kedve szerint.
    Szép 7 végét!

5. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Csak nem bírtam ki, kocsikáztam vagy 30 km-t, egyúttal vettem paysét is, mert csak olyan messze lehet kapni.
    Mit mondjak? Élveztem!
    De mostmár főzés.

alx528, Tündi100149 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  6. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

A tegnapi helyet két vicc:
    Miért zsiros a tehéntej?,hogy fejéskor ne nyikorogjon!

Hokuszpok Hófehérkéhez megy megérkezik és mondja
    jöttem a törpékért.
    Te hül...ye ez egy másik mese.

Utoljára szerkesztett: 15.4.18
  7. Csacskamacska

Henike, jó főzőcskézést és élvezd az új konyhád! Majd megtalálsz mindent, csak idő kérdése!
    Terike, még jó, hogy kocsikáztál? Mik az a payse, mert még sosem hallottam róla?

Dolgozgattam csendesen, most viszont olyan álmos lettem, lehet engedek az Álommanóknak!

8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Segíthetek?

Egy korrekt fizetési forma, nem névre szóló, nem bankkártyás ... címletek szerint vásárolható készpénzért, és az utolsó fillérig felhasználható, akkor, amikor akarja a játékos ... egy bon, számla, aminek egyedi számsora egyben fizetési forma is.
    Leírás róla:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/paysafecard.2301/

mebajah, _Ilona49_, Csacskamacska és 3 más kedveli ezt.
  9. alx528

alx528 Fórum mestere

Sziasztok! Vége a 2 hét szabinak :( vissza a mókuskerékbe :(

mebajah, _Ilona49_ és Tündi100 kedveli ezt.
  10. Csacskamacska

Köszönöm, így be is ugrik, hogy már hallottam róla, csak én nem használom.

Alx, minden jónak vége van egyszer és utána jön a jobb! :):) - csak várd ki!

_Ilona49_ és mebajah kedveli ezt.
  11. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép estét!

Most akarok Valdizni,... este 10-ig még lehet,.. ha meg mégse megy akkor majd máskor!
    Egyik farmon még nincs Kócos fülű nyúl háza,... nagyon kevés az érme,de majd!

Ez nagyon tetszett!
    Csak a Mókuskerék! A többi kerékkel meg vigyázz!!!

alx528, henrietta1223, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  12. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Nagy fába vágtam a fejszém! Annyi szupitápom volt és oly szépen gyarapodott a csengőpengő készletem,hogy nekiláttam a mézes méhecske kitenyésztéséhez.Már csak egy (z)űrméh hiányzik és büszkélkedhetek az első saját tenyésztésű "arany" tenyészállatkámmal.Meg ne kérdezzétek,hogy mennyi alap.és alsóbbszintű méhecskére volt szükségem,nem jegyzeteltem.A fejem meg jó lenne levesszűrőnek. Szupitáp még több,mint 300 maradt. Ez egy kicsit átlendített a holtponton.
    Most megyek."kipihenni a fáradalmakat". Jó éjt!!!

A villamos is aluszik......

alx528, miklos4949, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Ilona, emelem kalapom! Nekem egy tenyésztésem sincs befejezve és nem is szándékozom. Annyi állat kell hozzá, meg szupertáp, hogy hanyagolom. Majd talán valamikor, ha már nem fér az állat a pajtában és a szupertáp is kifele folyik a tartályból!
    Lajos, üsd, vágd, kalapáld!
    Nem tudom mi van velem,de ragad a szemem lefele, így elköszönök, jó éjt!

alx528, _Ilona49_, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  14. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Elvaldiztunk!!!!!!

Ezt le kell írnom!Bécs 18, Réz 18,Platina 18,...ennyi titkos volt a három farmon!
    Eredmény ami gyalázatos 54 ólból!!!!!!!!!!!

EU.borz 2,..Szarvas 1,..Menyét 2,..Bölény 2,...Fácán 4,...Narancs 25,..SÁRGA 18,..sehol a megfelelője,.. mert amit annak gondoltok az nem ott lett!
    Nemvolt 1 piros 1 rózsa,.. összeségében 1 nagy rakás sza...! Ez a sárga valamiféle reklám,...(jó bornak nem kell cégér)!
    Mostantól leginkább azokat az eventeket csináljuk ami konkrét állatot vagyis ólat ad,.. kínál és nem titkost!!

Utoljára szerkesztett: 15.4.18
    alx528, _Ilona49_, henrietta1223 és 3 más kedveli ezt.
  15. mebajah

mebajah Fórum császára

Szép hajnalt!
    Most aludtam/volna/, mint a bunda, de olyan hangversenyt rendeztek a kutyák, hogy sikeresen elszállt az álommanóm. Biztos, Nálad van találkozójuk, Csacska! Villany mindenhol, spray a kezemben, szétnéztem.
    Míg hat a csillapító és a nyugtató, köszönök, mert ma nem igazán leszek a topon.
    Amúgyis, ezzel a sok hosszú növénykével lassan megszűnik az ingerencia, hogy a farmot figyelnem kell állandóan.
    Jó ötletnek tartom, hogy leszokhassunk a "függőségről". Bár, mi döntünk:gazdaköri vagy kellemes játszadozás.
    A tenyésztősök: "Álom, álom...".
    A hajnali mesét elmondtam, aludjatok tőle, mert küldtem a pozitív energiát is mellé!

_Ilona49_, alx528, Tündi100149 és 2 más kedveli ezt.
  16. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Helló! Még sötét van,de a hajnali körutamon már túl estem.Fájdalmak még elviselhető szinten. Zajláda,játék beüzemelve.Fűtés kikapcsolva.Dolgos semmittevésre felkészültem. A gyomrom delet harangozik,kénytelen vagyok valamit falatozni,különben jön a fejgörcs.
    Pozitív energiát köszönettel feltöltöttem,álommanónak megágyaztam,minden készenáll a pótszundira.

17. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Tényleg egy hullámhosszon vagyunk, ébredés óta éhes vagyok, mint a farkas. De inkább ittam 1 kávét, mert most vettem új nadrágot, a régiek "összementek".
    Tv megy, csöndben nem is tudok pihenni.
    Már én is készülök a pótszundira.

18. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Madár dalos jó reggelt kívánok.

Borult, 15,6 C fokos az idő és hétfő van, ami nem azt jelenti, hogy borús legyen a hangulatunk is.
    Olvasva a többi topikot, az az érzésem, hogy nagyon hü@re vesznek bennünket ezzel az állandó géptakarítással.
    Más játékot is játszom (szerintem ti is), ami szintén flash igényes és egyetlen egyszer sem fordult elő - a kezdetektől eltekintve -, hogy a gép takarítás hiánya miatt nem működött volna a játék.
    Írtam a kezdeteiről, amikor egy "tesztpálya" létrehozásával arra buzdította a játékosokat a BB, hogy a minél több játékos "ki tudja-e akasztani a rendszert" (jutalom ellenében), s ezt kb: 3-4-szer "megtette". Az utolsó alkalommal, már nem tudtunk úgy játszani, hogy a rendszer ne működött volna hibátlanul.
    Nem is volt utána probléma a játékban és hetenkénti "javítgatás sem".

Vidám hetet mindenkinek.

19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Én más játékban is részt veszek, ott is javasolják a rendszeres géptakarítást. Igazság az, hogy sokan nem ismerik a gépüket, nem tudják, hogy mit várhatnának el - jogosan - a géptől. Persze jó volna sokat játszani és gyorsan, de azért tudomásul kell venni, hogy takarítás KELL. Sok esetben már az is segít a lelassult játékon, ha a gépet nem takarítjuk, nem indítjuk újra, "csak" kilépünk a keresőprogramból, majd újra fel a játékba. Ez főként akkor segít, ha 1. egyszerre vagyunk fent több játékban vagy olyan alkalmazást futtatunk, amelyhez szintén kell a Flash, 2. régebb óta folyamatos a játékban való részvétel. (2-3 óra) Tapasztalatból tudom ezt, én is nemegyszer ki-be lépek, így gyorsítok a játékon. De hetente minimum 2-3 rendes takarítás szükséges. A keresők sütijeit naponta, akár többször is érdemes eltüntetni. A CCleanert és a az Adobe Flash Playert hetente is jobb, ha két-háromszor futtatjuk. Én még mással is suvickolok, de az már csak az én megnyugtatásomra van, nem kellene feltétlenül megtennem. Aztán az sem egy utolsó szempont, hogy lehetőleg az utolsó változatok legyenek fent a gépen, de az előző Ccleaner és Adobe Flash Player is legyen fent tartalékban a gép merevlemezén, bármikor lehessen visszatenni, ha az új sajnos nem a legjobb. Erre is volt már többször eset. Én megértem a modikat, hogy kapásból, reflexből írják folyamatosan a Takaríts, tisztíts! utasításokat, mert nem tudják, hogy KIVEL állnak kapcsolatban, az illető mit tud, mire képes a gépével. Azt viszont én sem szeretem, ha annyira lenéznek, mint .... Erre is volt példa, nem is reklamálok, mert - többször leírtam már - ÉN NEM ÉRTEK a számítógépekhez. Az enyémhez sem, másokéhoz meg főként nem. :D

alx528, _Ilona49_, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  20. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Jószágok másodjára is megetetve,lóhere aratásig még van 3 óra.
    Főzni nem kell,tegnapról van húsleves/ bolti 8 tojásos/csigatésztával,rántott sajt,zöldséges rizzsel,tartárral,narancs.
    Valdemáron a lufikkal sikerült 410 pontot összegyűjtenem,nem váltottam be,a tojásokra gyűjtök.Még szerencse,hogy tallózgatás közben elcsíptem egy figyelmeztetést,miszerint,ha mellényomunk.előlről kezdődik a számlálás 2-től......Miért nincs erről az enciklopédiában ,vagy más ,mindenki által gyakrabban látogatott helyen tájékoztató??? Eddig nem értettem miért olyan össze-vissza ,talányos a pontozás.Most a képességeimhez mérten jobban vigyáztam,a pontosabb találatra.

Lajos! Most Te jártál úgy a titkosokkal,mint én a gőzős előtt.Addig is sok csalódást,bosszúságot okoztak,venni már évek óta nem is veszek,de azóta már választható ajándékként is kerülöm,inkább a szupitápot,szupitrágyát és pörgetést részesítem előnyben.

Károly! Igazad van,az örökös üzemzavar,leállás lassított üzemmód,állandósított frissítésre,újraindításra kényszerülés roppant idegesítő!!!De tudod,minden rosszban van valami jó: így akarnak megszabadítani minket a játékfüggőségünktől ,vagy....magukat a játékosoktól.Ez utóbbi esetben mi lesz a piszkos anyagiakkal???

Henike! Élvezd a megszépült otthonotokat,főzz örömmel,finomakat az extra konyhában.Nekem 30 év után is az a legkedvesebb helyem,bár mostanában sajnos vannak napok amikor csak csökkentett üzemmódban tudom használni.

Terike! Te a felújított üzemképes autód használd egészséggel .

Csacskám! A tenyésztés részemről olyan kényszerpálya! Az utóbbi két alkalommal nyakunkba zúdított gazdakörik nem érdekelnek.A sok-sok beadandó igen minimális jutalomért nekem nem vonzó.Gyanítom,hogy ezzel nem vagyok egyedül.
    A többi sok és hosszúérésű növényt igényel,ami napi egyszeri elfoglaltság..
    Az időkorlátosok legutolsó fejezetének hetedjére is nekiveselkedek,legutóbb 7 perccel maradtam le,annyi időt vett igénybe a KacsaKaták kézi kihelyezése.Most spóroltam munkásokat és használom a bahás fák érésidejét 10%-al csökkentő bónuszt.Így pótcselekvésként a tenyésztésekkel múlatom,( és mulatok )az időm.

Tihamér Nagy-nagy üdv újra körünkben!!!! Már a régi szerény éneddel csevegsz,ami egyértelműen tanusítja,hogy "házi" rehab igazán jót tesz. Kösz a gyorstalpalós,közérthető oktatást. Megfogadom a jótanácsod,és mostantól nagyobb figyelmet fordítok a gép takarítására.Szerencsére ez nem jelent fizikai erőkifejtést.
    Néha jólesik tengeri kígyónak lenni,azért ne tartsatok szószátyárnak!

Utoljára szerkesztett: 16.4.18
    alx528, Fatther, Tündi100149 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.