Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép napot Mindenkinek!
    Jelentem a pótszundin túl vagyok. Annak ellenére, hogy hamar lefeküdtem el is aludtam és reggelig csak aludtam. Hajnali aratás után még visszaaludtam 7.15-ig. Csak csendben tudok aludni, nincs is a hálószobában sem tv, sem rádió. A horkolás is zavar...

No itt majd 2 óra szünet következett az írásban. Keresztlányom jelentkezett be Ausztráliából, vele beszélgettem a Skype-n. Napi kapcsolatban voltunk, nyáron 2 éve, hogy kiment, mivel a srác ott él már 8-9 éve, akihez tavaly nyáron feleségül is ment. Hiányzik, de havonta egyszer legalább szoktunk beszélgetni és, ha nem is valódi a közelség, de a Skype-on látom, nemcsak hallom. Mindig mosolyog, boldog és ezt olyan jó látni. Tavaly egy évig járt angolt tanulni, egész jól megy már neki, bár hátránnyal indult, mert Ő németet tanult itthon. Egy adományokat befogadó szervezetnél dolgozik önkéntesként, itt társaságban is van és a nyelvet is tanulja. Szereti csinálni, hasznosnak érzi magát. Tervezik a babát és bár nincsenek ráutalva, de majd dolgozni is szeretne, ahol fizetést is kap.

No, titkosokról jobb nem is beszélni, szerintem a mi szintünkön már semmi érdemleges nem esik be belőlük, talán az alacsony szinten lévő gazdák azok, akik még tudnak örülni nekik. valahogy úgy vagyok velük, hogy vannak, kirakom őket amikor jó sok összegyűlt, majd mennek a menübe és mennek a gőzösre, ott még tudok reménykedni.
    Műszaki dolgokhoz nem értek, ezt már leírtam egy párszor, így, ha gond van, hívom az illetékes szakembert. Nálam akadozik a játék, sokat kell frissítenem, bár, most vagy egy hete, nem volt olyan gondom, hogy nem tudtam átlépni egyik földről a másikra. ( most kiabálom el?) Cirkuszost nem tudom at utóbbi időben csinálni az akadozások miatt, vagy a kerekkeréken is ugrik mindig a mutató.

Délben megyek anyáért, 13 órára viszem a hallókészülék "visszajelzésére", a főorvosnő várja.

Ilona, Terike, Károly, Tihamér, Lajos, jó volt olvasni soraitok! (Remélem nem hagytam ki senkit!)
    Alx, szabija véget ért, dolgozik, azt hiszem ritkán fog jelentkezni, bár ne legyen igazam!
    Zsozsót, Henikét és néhány Gazdatársat hiányolok, valamikor csak jelentkeznek gondolom!

alx528, _Ilona49_, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  2. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!

Nem takarítunk,..soha nem is takarítottunk,..gépet! 2010 óta.
    Mert ha a BP-nél van a gond legtöbbször akkor is azt javasolják,..ha már végképp nem megy itt hagyom,..amire legközelebb visszajövök már működik!
    Frissíteni azt igen,és legtöbbször jó is,..valamikor régen láttam a beállításokat,.. kilépéskor az összegyűltek törlődnek,a frissítés is 1 kilépés!

Elkezdtünk egy +3 és 75%-os tp-s termesztést és mellé húsvétit,..egyéb katerógiába!

alx528, Csacskamacska, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  3. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

alx528, Csacskamacska, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  4. Tündi100149

Köszi!
    Egy füles ide vagy oda töröltük a Húsvétit!

5. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Bocs', amiért nem jutott hamarabb eszembe ?? :p

alx528, Csacskamacska, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  6. Tündi100149

Még elég időben,..a tegnapi csipkebogyót is azzal arattuk!!!!

_Ilona49_, alx528, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  7. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Már itthon vagyok.....hétvégén érkeztem! Eddig hol itt....hol ott voltam!
    Jó volt egy kicsit távol lenni Soprontól!
    Az eventeket csináltam...azokat nem hagytam ki....deee sok mással nem foglalkoztam!
    Most rendezem soraimat!....

Egy keveset visszaolvastam.....és géptisztitás ügyben Lajoshoz csatlakozom!...nekem anno ezt mondták....ennél maradok!
    Az előzményeket napi szinten törlöm....ha gond van....vagy kilépek....vagy frissítek.....vagy hagyom az egészet!.....és
    mire visszajövök....megjavul! Annyit még tudok, hogy nagy gépem van....lehetne játszani vele.....ha a játék is ugy
    gondolja....bár mostanában elég sok zűr van! Jelenleg is akadozik!
    A lapiról meg nem is beszélek....az csak tűzoltásra jó! Ég és föld a kettő közötti különbség!...bár azon Linux van!

Huhhhhh....ezekről a termékekről én mindig elfeledkezek.....pedig sok minden van a polcon!
    Nálam a csatni....a tavaszi és a húsvéti ami minden napos....a többit a feledés homálya fedi!
    Már gondolkoztam azon, hogy egy listát kellene tennem ide a gép elé, hogy mi....mire jó!??????

_Ilona49_, alx528, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  8. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

9. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szia!
    Álltalában mi is Csatni,Húsvéti,Rózsa, vagy Tavaszi koszorút használunk!
    Most csak egyéb megy,..+3 és ennek a megfelelője 75%TP és még jött mellé Dinnyevarázs, Fatther jóvoltából,.. meg még éréscsökkentők!
    Szerencsekerék meg úgy sem ad semmit! Vagy ha mégis az jó!
    Legközelebb mennek a zöldségek, utána a virágok,..az éjszakai ültetést meg tökkel leszedjük és töröljük,.. vagy keresünk nagyon hosszú zöldséget vagy Virágot!

zsozso577, Fatther, alx528 és 2 más kedveli ezt.
  10. Csacskamacska

Szia Zsozsó, jó, hogy újra itt vagy! :) Megsúgom, hogy nekem van listám, de alig használom..., de azért jó, hogy van!!:) Az éréscsökkentőket használom a virágoknál és a gabonáknál, mert most ezeket termelem a gazdaköribe. Természetes a csatni és társai azok állandóan vannak a rekeszekben.
    Takarítani én csak a lakásban szoktam, a gépet nem. Ja néha leporolom....;) Frissíteni szoktam, néha gyakrabban, máskor ritkábban. Már lassan megszokom, hogy akadozik gyakran a játék. Laptopom van, azon játszom.
    A házi kedvencekkel nálam is gond van, a Kotkodán minden megjelenik, itt viszont nem.
    Sűrűre sikeredett a mai nap, délben anyával vissza a hallókészülék ügyében. Minden rendben, jó, megvéve. Épp hazaértem, egy gyors aratás, vetés, majd mentem a tanítványomhoz. Most meg megyek a kis farmokra!

mebajah, _Ilona49_, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  11. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Sziasztok !

Ugye tudjátok, hogy májusban [​IMG] és [​IMG] -ra lesz szükség ??

mebajah, Csacskamacska, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Fatther köszi az emlékeztetőt! :)

Pihentető jó éjt Mindenkinek! [​IMG]

Tündi100149, zsozso577 és mebajah kedveli ezt.
  13. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Szép napot kívánok Mindenkinek!
    Ilyen sokáig tart a pótszundi?
    Kicsit szomorkás napra ébredtem. Napocska sehol, igaz hideg sincs, galambok mondják a magukét, mást nem lehet hallani.
    Farmokat reggel lerendeztem, hosszabb érésű ment a földbe, mert csak kora délután leszek újra. Most átnéztem vagy két ól volt "beérve", más munka nincs. Gép kikapcs, én készülődöm, megyek anyáért, ma a klinikára megyünk vissza kontrollra. Biztos sokan lesznek, onnan nehéz hamar szabadulni.
    Legyen szép és jó napotok! :)

14. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Itt is borult, de csicseregnek a madárkák.
    Már 2 dolgom lerendeztem, ma intézős napom van. Azért 2 között benézek. Nálam is hosszú a földben, nem tudom, mikor lesz vége a járásomnak. A titkosok megborítottak szép sárga ólakkal, talán 2 bölény a legnagyobb. Betereltem őket a bölénycsordába.
    De 'Háváj', kocsival megy több minden 1 nap.
    Csúcs az emlékeztető, köszi!
    Érezzétek jól Magatokat!

15. zsozso577

Szép napot kívánok!

Itt is szürke idő van.....deeee szerencsénkre eső nem esett!
    Most hallottam, hogy tegnap több helyen sáreső esett!....nahhh ez nem hiányzik!....az ablakok nagyon nem szeretik!
    Nagyon nehéz levakarni!

Most néztem a naptárt.....holnap megint event kezdődik....akkor ma kapunk egy kiírást!
    Nálam a titkosok....még a menüben vannak....nem nagy reményt fűzök hozzájuk!

Igen!....Igen! nálam is szaporodik....Tom és Jerry....és Bubu is!

Még van egy kis időm....megyek a kicsikre.....nagyon sok pörgetést összejött.....azzal szórakozok!
    Nagggggyon nem szeretem!

Fatther, _Ilona49_, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  16. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

zsozso577, _Ilona49_, Tündi100149 és 2 más kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Nem volt vicces, hogy megírtam amit akartam és kidobott a rendszer! Valahogy nem tudtam mosolyogni! :mad:
    Délelőtt letudva, a klinikán 2 óra alatt végeztünk. Borzalmas az a várakozás! Csütörtökön háziorvos és utána talán egy kis ülés a fenekemen és nem megyek annyit. Mondom én, de majd jön valami közbe.
    Eventismertető elolvasva, mint mindig most is csinálom. Reggel nyugodt szívvel learatok, vetek valami 10 órás gazt, az vízzel 14-re beérik. Sok e.gaz kell, de vízzel 4 óránként aratunk, így össze fog az jönni. éjszakára valami hosszabb, hogy a röpik is gyűljenek.

Terike, hogy szalad a kicsi kocsi? :)
    Zsozsó, ide ne küld azt a csúnya felhőt, mert szép tiszták az ablakaim és nem szeretném újra kezdeni a takarítást!
    Fatther, köszi a híreket! :) A csevegőben már megy az" osztom szorzom", ötletelés, mindig szeretem olvasni Őket, jó tippeket várok majd most is a tánclépések terén! :) Ma pihi, holnap pedig lehet kezdeni a bemelegítést a táncikához! :)

Fatther, zsozso577, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  18. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Hazaértem, a kötelező fejfájással. Lelkileg nagyon megterhelő kb. 2 órát éltem át, és sajnos, nincs vége.
    Csacska, száguldott a kicsi kocsi.
    Lóg a lába lóga, nincs is dolgom, mert nem csinálok semmit ma. Sztrájkolok, és mivel egyetértettem magammal, minden rendben. Az eső lába viszont lóg.
    Sokat kér, de tetszik az event, érdekes lesz variálni!
    Megyek a csevegőbe "püfölődni" egy kicsit.

Fatther, Csacskamacska, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  19. zsozso577

ÁÁÁÁÁÁÁ....én nem küldöm sehová sem a fekete felhőt....elment az magától is!...valamerre!
    Most gyönyörű kiránduló idő van.....voltam is kint....megtettem a körutamat!

Csinálni fogom ez eventet.....de ez megint egy nagy megszívatós event! ....persze nem biztos, hogy a végére is érek.
    A felhő 30 órás és ahhoz képest alig ad valamit.....
    Persze 24 ezer gazt kell letermelni.....számomra ez is vicc!....aztán az meg kiderül, hogy az event-gaz, hogy fogja adni
    a felröpit!...lehet az is vicc lesz!......de valahogy nincs kedvem nevetni!
    Azt még nem tudom, hogy mivel várom az eventet.....még este eldöntöm....nálam a 10 órás növények alig adnak valamit....
    éééés kezdéskor nem biztos, hogy itthon leszek.
    Délelőtt dolgom van és képlékeny, hogy mikor érek haza!

20. Csacskamacska

Terike, örülök, hogy újra autózhatsz!:) A délutánt én is lazára vettem, vasaltam és a reklámújságokat néztem át, hol, mit érdemes venni.
    Zsozsó, abból indultam ki, hogy általában kimaradnak a felropik az event végén, így már az előző eventnél is arattam reggel, mert akkor nem vesztek el a felhők hatásai. Tény, hogy később végzek, de a lényeg, hogy kész lettem és nem is az utolsó napon. A reggel elvetett gaz nem ad annyi felröpit, de én bizakodó vagyok, hogy össze fog jönni a kellő mennyiségű röpi! :) A gesztenyés talonban, bármikor bevethetem, ha szükség lesz rá.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.