Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Hidd el....dupla szemüveggel sem lesz hatásosabb!
    ÁÁÁÁÁÁ.....én azt hiszem, hogy maradok a régi szokásomnál.....a csatninál!.....és a felhőnél...
    Régi módi vagyok!

_Ilona49_ és mebajah kedveli ezt.
  2. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Már hogyne lenne.

A +1 dinnyevarázslat is "rajta" van és még valami, s tapasztalatból írtam, amit írtam.
    A virágossal tettem próbát, ahhoz semmi más plusz lehetőség nincs és emlékezetem szerint a +3-as "bónusszal" is csak 4 db termést kaptam, de ha gondolod megkeresem az ezzel kapcsolatos "tudort".

Nem lehet, hogy két szemüveggel nézted???? 8) "kekacos Lajjjjos" elipszilonnyal ?
    Hátha többet fog tudni referálni, mint én.

Szép estét, jó "táncikálást" http://s3.images.www.tvn.hu/2017/02/05/07/53/www.tvn.hu_e7c554c9cc559cc1cb696275bca54d60.jpg

3. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

A dinnyevarázslat nem lehet rajta mert az "egyéb",.. ez meg "zőccség"!

Nem lehet hogy 4-et kaptál mert alapból 2 + 3=5,...ha jól emlékszem a felhőn virágbónusz is van,.. de az is lehet hogy úgy van írva hogy termés 30%x2=0,6=1 +5=6! Vagy más bónuszt használtál! Répás almással 4!

Az is lehet hogy neked alapból csak 1-et ad és úgy 4!

Ehhez a linkhez a jelszót is kellene mellékelni,... vagy lehet hogy már a rekettyésbe vagyok!!??

Ez egy másik farmról van,.. itt nincs a paszúlyról a plusz 1! [​IMG]

zsozso577, _Ilona49_, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  4. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szervusz.

Nos minden valószínűséggel igazad van, s akkor én nem a +3-as "variációt" használtam, hanem valami mást (lehet a csatni maradt a rekeszben és nem a "Paradicsomi koszorú".
    Az előző képen, amit mutattál, ott 6 termés volt a borsónál, s ahhoz hogy ennyi termésed legyen a ("madárijesztős") Partypörgetés felhősor2 is aktiválva kellet, hogy legyen nálad, s azért adta a 2+3+1=6 db termést, mivel itt nem %-os "besorolás" van, hanem "darabszámos".
    A lényeg, hogy a +2 terméses terményekkel ugyanannyi termést takaríthatunk be, mint a csatnival. A +3-as terményekkel pedig legalább 5 db termést.

Kitárgyaltuk, megbeszéltük, pihentető jó éjszakát mindenkinek és elnézést kérek azoktól, akiknek esetleg felborzoltam volna a kedélyét.

Találtam "valamit", ami alátámasztja az igazságodat (pedig nem is Mátyás vagy 8)) https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kérdések-a-növénytermesztéssel-kapcsolatosan.15024/page-9#post-856568

zsozso577, _Ilona49_, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  5. Tündi100149

Akkor ezt kiveséztük,.. rákerült a í-re a pont! És bocs.,...de azért is jó volt hogy aki még nem csinálta tisztábban lát!

Megnéztem virágoknál csak tp bónusz van, és gyorsabb termelés,.. +1 nincs!

Utoljára szerkesztett: 18.4.18
    zsozso577, henrietta1223, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Elolvastam a fejtegetéseket, okosabb lettem! :)

Csevegőben 12.o találjátok a táblázatot, hogy mely variációk, milyen ajándékot adnak! Tanulmányozzátok, mert nagyon jó!

Jó éjt, aludjatok jól! :)

zsozso577, _Ilona49_, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  7. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt, kellemes hajnalt, szép álmokat, üde ébredést!
    Örültem a fejtegetéseiteknek, csak hasznunkra vannak.
    Ma a VV az úr. Előkészítették a veteményes kertem. Mivel az akaraterő nagyobb, mint az erő, hosszas lesz , mire minden a földbe kerül.
    Leszek, de inkább olvasni lesz szufla.
    Az egyetlen piaci napon szétnézegetek a palántok között, megyek a vetőmagosba is, mert van, ami kifogyott. Utána valós kapanyéllel kerti tánc. Nem 1-2 napos event vár.
    A táblázatot nézni fogom, köszi! Majd vasárnap, mert akkor pihis napom van.

8. Csacskamacska

Napsütéses szép napot kívánok!
    Terike, ilyen reggeli köszöntővel valóban üde az ébredés! Vannak dolgok, amikhez valóban akaraterő kell és nem lehet elnapolni! Rád most ilyenek várnak, meg sok másra is, akinek kertje van. Ideje a veteményezésnek, azt nem nagyon lehet halogatni. Jó munkát és sok erőt hozzá!
    Délelőtt anyát a háziorvoshoz viszem, délután tanítvány. Közben aratok, vetek, hogy az event is haladjon. Nagyon vágynék már olyan napokra, amikor nem kell menni sehova, csak itthon szeretnék lenni, itt is van mit csinálni! Egy napot meg úgy el tudnék képzelni, hogy nem csinálnék semmit, csak pihennék, olvasnék! - álmodozom!?
    Reggel pörgettem elég sokat, de nem tudtam +terményest pörgetni, pedig de jó lett volna! Marad a kapálás.
    Legyen jó napotok, sok felröpivel, jó pörgetésekkel!:)

9. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Számomra egy nagyon kedves vers részlettel kívánok mindenkinek, madár dalos jó reggelt !

Váci Mihály: Százhuszat verő szív

"...Úgy éltem, mint a százhúszat verő szív,
    úgy gyűlöltem és szerettem:
    mindenhez úgy fogtam, kívánva,
    hogy az legyen a vesztem!
    Úgy éltem én, ahogy itt élni kell,
    ahogy érdemes élni!
    Egy emberöltőt éltem - de a sorsom
    történelem és ezerévnyi!"​

Nos, az első olyan event, amit 100% kihagyok (pedig imádok táncolni), nálunk ugyanis hőszigetelő-térkövezéssel egybekötve "event" van.
    Igaz, ez nem ad semmit (inkább visz), de akkor is hasznosabb, mint ez a taposó malom, s még akkor is, ha egyesek azt hiszik, hogy a játék egy verseny; "ki lesz az első" alapon.

Más, ti is tapasztaltátok esetleg, hogy a már szinte "napi karbantartások" ellenére, miután "belépsz a piacra, majd vissza (ha tudsz és le nem fagy - no nem a mosoly a képedről, hanem - a képernyő), a képernyőbe "beleáll a csigamód", a kurzor alig akar mozogni.
    Takaríthatom a gépet napestig, akkor sincs javulása a játék gyorsaságát illetően, s ezt nem egy szomszédom megerősítette, náluk is hasonló gondok vannak.

Mosolygós szép napot mindenkinek.

10. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Csicsergőset!
    Egyetértek az előttem szólóhoz.Akkor nem kis munkába vagy Fatther én már csak tudom!!!:)Én is megerősitem idegesitő
    az event a lassuságával együtt.Nem sietek már sehova csak egyszer szoktam belépni event ide oda!A piac meg iszonyú
    drága lett.Vers szép és szivhez szoló.A kép szuper ötletes a nagyi!!
    Terike jó munkát a kerthez és sok erőt.Miklós Tündi és Terike köszi az ajándékokat.Csacska mennyi idős Anyukád?Majd
    meglátod eljön a pihenés is ha túl leszel a betervezett munkákon.Néha viszont talán ne tervezz túl sokat mert nem biztos
    hogy... Ilona hol vagy potszundi van?
    Szép napot!

_Ilona49_, Csacskamacska, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  11. zsozso577

Sziasztok

Nagyon koraiak voltatok! Én mostanra szedtem össze magam, hogy íróképes legyek!xDxD
    Kávén és reggelin túl....lassan készülök és megyek csekkes dolgaimat elintézni!....bár 1 teló-hivást még várok!

Az eventtel haladok ma éjszaka is gaz volt a földben....már pár robotot táncra is hívtam.....de ők tanítottak, mert
    én sajnos falábú vagyok.....pedig tánciskolába is jártam!:pxD:cry:

Csacskamacska, _Ilona49_, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  12. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Igen, sajnos, hetek óta élvezhetetlen a játék, van, hogy minden váltás után frissíteni kell, hogy haladjak valahova.
    Nem tudom, hol lehet a hiba, de néha már sokszor kedvem sincs csinálni.
    Lehet az átállás miatt van?
    Nem táncoltam még, mert állandóan közbejön valami, mikor aratnom kellene. Már órák maradtak ki, de azért meglesz ez.
    A növény a gondom, nem a röpi.

13. Tündi100149

Szép napot!

Mindig azt hittem hogy a Tündér rózsa az virág,..rá kellett jönnöm hogy a bahama szerint, az egyéb!
    Akkor lehet hogy a veréb nem is madár? Talán egyéb!

Fatther 5-öt ad a virág!

14. Csacskamacska

Hazaértem, mindjárt megyek is.
    Nem tervezek én sokat, csak mindig jön valami, amire nem számítottam. Ami fix, az a heti 3 délután a tanítványokkal. Anya 85 éves, vele bármikor történhet valami, akkor nekem kell szaladni. Még egyedül él a város másik végében, így sok az idő, míg odaérek. A orvos, kontroll, stb, ilyen helyekre csak én tudom vinni, mert más nincs. Van egy kis gondozónő, aki naponta 1-2 órát van nála. Egy nővérem volt, de sajnos, már 22 éve nincs közöttünk. Neki két gyermeke van, egyik Németországban, másik Ausztráliában. Nekem is két gyermekem van, mindkettő más városban él, nem itt. No, így maradtam egyedül és ezért szaladok mindig én. Jönnek sorban a különböző dolgok, vásárlás, posta, ügyintézés, napi dolgok, de ezeket Ti is tudjáto9k, mert Ti sem ültök tennivalók nélkül. Még bírom, csak néha kellene egy kis pihi! Be is tervezem és tartok vagy 2 napot, amikor a semmittevés lesz a napi program! ( vagy nem!)

Fatther, jó munkát, élvezheted a jó időt, a kint létet!
    Lányok, jó munkát nektek is és közben pihenést is!
    Lajos, erre nem is gondoltam, simán rávágtam volna, hogy virág.
    Gaz szaporodik, meg a röpik is, táncolni még nem volt időm, helyette szaladgálás van. 15 perc múlva indulok.
    Napozzatok, gyűjtsétek a D vitamint!

Találtam egy jobb táblázatot a nyereményekre: csevegő: 23. oldal, 452-es hsz.

Utoljára szerkesztett: 19.4.18
  15. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Kárpótlási csomagot kérjétek!!!

_Ilona49_, Tündi100149 és mebajah kedveli ezt.
  16. Tündi100149

Kiszedtük,.. az extrát elpörgettük,..sz... se adott!
    Régebben beharangoztad a Mozit,...nem tudom mit csináltál vele hozzánk azóta sem ért ide!

17. Csacskamacska

Sajnos a gépészt azóta sem láttam,nem tudom merre ment!
    ÁlomManók nagyon kerülgetnek, így elköszönök, jó éjt!

zsozso577, _Ilona49_, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  18. mebajah

mebajah Fórum császára

Szép napot Mindenkinek!
    Irány a VV-s kertbe, majd jövök.
    Ha ilyen tré lesz továbbra is, kicsit pihenni fogok. Nincs kedvem szüntelenül frissíteni.

Utoljára szerkesztett: 20.4.18
  19. Csacskamacska

Napsütéses vidám napot kívánok!

A mostani event érdekessége nálam, hogy több a felröpi, mint a gaz. Nappal vetem a gazt este 22-től Füzike megy a földbe és reggel 6-tól újra indul a gaz termelése. Holnap leszek kész a 24 ezer e.növénnyel. Farmpengőket,szupertápot szedem ki elsőknek, majd utána még szemezgetek.
    A kerekkeréken újfent nem sikerült semmilyen bónuszt kipörgetnem.
    Valósban bevásárlás, kert, virágültetés, takarítás, főzés.
    Napocska süt, de a szél is itt van, pedig az nem hiányzik!
    Szép és jó napotok legyen!

zsozso577, Tündi100149 és mebajah kedveli ezt.
  20. zsozso577

Sziasztok!

Az eventtel haladok.....ha nem alszom el .....ugy , mint ma.....akkor holnap be is tudom fejezni.....akkor ez is pipa!

Titkosfát szeretnék venni....nem is annyira az új miatt.....hanem a Mézgafa miatt! Nekem olyan nincs.....és
    van olyan gazdaköri...ahová kell! Vettem már pár darabot....deeee piszok drága!.....igy inkább a földre tettem a feladatot!

Az idő nálunk is szép....lehet, ma is megyek a körutamra....ez inkább a kedvemtől függ!

Mit főztök?
    Mára még van ebédem....de holnap kellene valamit főzni!

Csacskamacska és Tündi100 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.