Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Nem akarom elkiabálni, de már látom az alagút végét! :) Holnap kész leszek mindennel, utána csak 200-al csökkentem és csökkentem az időt és zsebelem befele a szupertápot és a pörit. Tervezem, bizakodom, hogy így is lesz!

2. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Szép estét kívánok én is!
    Nagyon izgultam,hogy negatív rekordot döntünk,közel 12 órát kihalt volt a topik.
    Szerencsére TündérLalára mindig lehet számítani!
    A Csapatra is!? Felismervén a helyzetet,hogy a könnyítés ellenére sokan állunk hadilábon a nagyítókkal,.......parasztlázadást megelőzendő.......a Baby Boom minden tenyésztése nagyítót is ad!!!!!

Lajos! az ólválogatáson sikerült zergéhez és sólyomhoz jutnom,így felmentelek az ígéreted alól. Önzetlen felajánlásod nagyon köszönöm,jólesett,nem felejtem.
    További sikeres sajtmajszolást!!!!!

3. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Köszönöm hogy megírtad,.. akkor már Csacskának kell Zerge!!! Vagyis Kotkodácskának!

Jó éjt!

4. Csacskamacska

Jó reggelt, szép napot mindenkinek!

Zergém még mindig nincs,így hálás leszek, ha kapok egy darabot! :) - ha beszökken valahonnan, írok!
    Ma reggelre lett annyi nagyítóm, hogy az utolsókat keveri a malom, így délre kész leszek! Nagy menet volt, nagyon drukkoltam, hogy összejöjjön! Drukkolok tovább, hogy mindenkinek röppenjen elég és ki tudja váltani azt, amit még szeretne!
    Most visszabújok kicsit még az ágyba pótszundizni.

5. mebajah

mebajah Fórum császára

Kellemes vasárnapot kívánok sok nagyítóval!
    Ha megírjátok a hiányt, néhányban én is segítek.
    Tegnap egész nap mentem, mint a tök...en kutya, így a napi vízadagomról elfeledkeztem.Ennek törvényszerű velejárója a migrén.
    Még ezen is kimaradtak az aratások, nemhogy a kicsin. Meg is érdemlem, mert a múlt héten is így jártam.
    Így aztán a hűtő tele, a gyomor üres, mert enni sem tudok.
    Ma még a fülemen is víz fog folyni, annyit iszok.
    Képzeljétek!!!! 1 titkosat vettem/ nem volt többre aranyam/, és 7 év alatt 3. -szor esett meg, hogy újat kaptam!!!!!!!!!!
    Nem nehéz megjegyezni a számot.
    Géppel aratok, nem is vettem észre. Át szoktam néha nézegetni, így láttam meg, hogy furcsa ólat látok.

6. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Jó reggelt!
    Itt szakad a hó 6 óra óta szép fehér minden.főleg a fák gyönyörűségesek.Űgyi vagy Mebajah jókor vásároltál már megfigyeltem
    nem mindegy mikor vásárolok,és mikor pörgetek.
    Ma bableves lesz az ebéd már régen volt.Bummoztam igy még gyűjtögettem nagyitot de még a mai és holnapi nap is kell a befeje-
    zéshez.A malom lassan öröl mert a nagyitó lassan gyengén repked!!!:(
    Jó pihenést és játékot!Szép hétvégét!

7. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Nem ment játék az este. Nem volt szerencsénk. A lapjárás is rossz volt, de mindössze 800 ponttal maradtunk le. A párom és a partnere öröm ünnepet ültek :) )
    Most keverek 9 egértápot a feladatba. Már eddig van 7. Lehet meg lesz a felhő. :)
    Hopp ! Jó, hogy észrevettem ! Kissé aláesett a megengedettnek a gaz mennyisége ! Gyorsan ültetnem kellett ! (Elmajszoltam...:()
    Újabb "sikert" könyvelhetek be magamnak. A mostani szintlépéssel a Bahamán, (335) végre sikerült kiváltanom az utolsó előtti területet a Zuhatagok szigetén.
    Immár "csak" az utolsó megmérettetés van hátra, az időre való termelés a megadott dolgokból. :) No, erre még fel kell készülnöm, mert nincs minden beszerezve hozzá.

Itt nálunk, csak ködös szürkeség honol. Az utak szárazak....
    Mebajah ! Gratulálok ! (Nekem 5 ből lett 1 orrszarvú...:):)) (Azóta bőszen gyártom a tápot.....)

Csacska !
    Ha lesz "fölös" zergém küldök...

Ennyire sepritek a havat??
    Megint lesz 12 órás hozzá nem szólás?? Részemről rendben...

8. Csacskamacska

Tervezek, telefon módosít! 9 órakor már reggeliztünk is, s épp utolsó falat nyelésénél tartottam mikor csörgött a telefon. Ki kellett mennem anyához. 13 óra volt, hogy visszaértem. A hó hull megállás nélkül, én örülök neki, de nem jósolnak mínuszokat, így nem fog megmaradni. Kár!! Szép fehér a táj! Ma mentesítve vagyok a hósöprés alól! :) Sepertem én már eleget, seperjen más is...:);)
    Gratulálok az ügyes vásárláshoz, hogy lett új állatotok! :)
    Kopi, köszi! - ha addig lesz, megírom!
    Mebajah, én is rendszeresen elfelejtettem inni. Lecseréltem a poharam egy nagyobbra, (3 dl) ezt napjában 3x, 4x teletöltöm és meg kell innom. Így is csinálom, azóta rendben minden!
    Henike, nem Boom-ozom, kész minden, spórolok a szupertáppal, inkább gyűjtöm!
    A gazt még termelem és holnap az összest "elverem" szupertápra és pörgetésre. Az utóbbi napokban nem volt egyetlenegy jó pörgetésem sem, pedig próbálkoztam. Mozi sincs. :(:(
    Legyen szép délutánotok! :)

9. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot mindenkinek!

Majd estére megírom hogy mennyi a hiány nagyítóból,... jelenleg több mint 220 db!
    Hiába volt hosszú az éjszaka nem volt sok a nagyító!

Látom érik a Zergekert,.. meg esetleg a Gereblye!
    Szalamandrát kérek az 1001-re és a 100-ra!

Fácán és Sólyom kunyerálható ha valakinek nincs! Vagy olyan ami régebbi és nincs!

10. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia! Ha szükséged van rá. akkor erre a farmra, ahonnan most írtál? Vagy küldesz baglyot?
    megindult a hav, de csak a füvön látszik, máshol elolvad. Szállingózik csak, de már ez is szép.

11. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Itt vagyok a legközelebb,.. mindháromnál a farmnév is ugyanaz mint a fórumon!

12. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Tehát: bármelyikre küldhetek, mindegyiken van hiányotok.

13. Csacskamacska

Szalamandrám egy-egy db van, a kis farmokon egy sem. DE, ki tudja mikor lesz csere, addig még lehet! Előtte majd "baglyozunk!"
    Megyek hóangyalkázom, még mindig hull!
    Küldök én is!

14. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Yes Madam!
    És megnéztem mindhárom farmon a barátlistán vagy!

Hóangyalkás képet kérünk!

15. Koppi

Itt locsognál a hóban, ha angyalkázni szeretnél...;);)
    A fotóra én is kíváncsi lennék, mert nem emlékszem, hogy valaha is tettél be ide képet, amit Te fotóztál. De lehet tévedek.
    Cáfolj rám...:)

16. mebajah

mebajah Fórum császára

Ezen nekem is vagytok, de küldeni csak a kicsikről tudok.
    De nem gond, csak ne sz...na a gépem. Kidobál, előszeretettel, mikor a levelet el szeretném küldeni.

Tündi1001 kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

[​IMG] Tessék! Próbáltam szelfizni, de nincs szelfibotom, így csak a "nyom" látszik!:)

18. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Szép estét!
    Szebbet mint az enyém.Nálam lecsapott a menykő.Az izületi fájdalmakkal, levegőtlenséggel,oxigén palackkal már úgy-ahogy megtanultam együtt élni,de tegnaptól epegörcseim vannak,kapkodhatom a másodi marék bogyót,veszett fejsze nyele.42 éve nem voltak ilyen fájdalmaim.Holnap hívhatom a háziorvost,mert én nem tudok elszambázni hozzá,segítségem meg nincs.Csak remélhetem,hogy nem kötök ki megint a Klinikán.No de lesz ez még így se!

Felhőhöz még mindig hiányzik 75 nagyító.1.5 óra múlva még aratok,meglátom érdemes-e beindítani a malomban az utolsó 20 eszközt,vagy a szupitápokat szaporítsam.
    A játék kicsit eltereli a figyelmem a fájdalomról,sajnos nem sokáig.

Ebéd palóc leves lett volna,de nem mertem megkockáztatni.rántott csirkemell ,petrezselymes barna rizzzsel, A párolt vöröskáposzta ment a leves után a fagyóba.
    Mára ennyi. Legyetek jók,ha tudtok és írjatok gyakrabban,többet,legyen mit olvasni szegény gyengélkedőnek.

Csacskamacska kedveli ezt.
  19. Koppi

:(:(

Nálunk is beütött a krach. Apósomat minden 3 nap dialízisre hordják. Ott ütötte föl a fejét egy vírus.
    Haza is hozta. Azóta Ő is beteg, anyósom is és lánykám is aki tegnap előtt ott járt náluk.
    Hányás és hasmenéses tüneteik vannak.
    A lányom holnap nem megy tanítani, mert vírusos hasmenéssel nem dolgozhat.
    Irány a doki táppénz....:(
    Mi még a mamával tartjuk magunkat. Rajtunk nem jött ki ez a csúnya betegség. (Még.).

Tündi1001 kedveli ezt.
  20. Benefactor

Benefactor Fórum hercege

Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.