Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Napsütéses szép napot Mindenkinek!
    Nap süt, de napok óta a szél nem akar másfele menni! Már sok belőle!
    Henike, szerintem sincs akinél mindig, minden csak szép és jó, pedig ismerek olyat, aki állandóan ezt mo9ndja. Lehet ő el is hiszi, de én és a környezete sem vak, így azért látjuk, hogy nem arany minden, ami fénylik!
    Az én életemben mindig voltak hullámvölgyek és lesznek is. A napok jönnek egymás után, történnek a dolgok és kizárt, hogy csak jó jönne mindig. Nem mondom, hogy örülök a mélypontoknak, de eddig még mindig sikerült kikecmeregni belőlük és hiszem, hogy ezután is fog! Ez az élet!
    Olvastam a pletyiseket. Szinte a kezdetektől játszom, akkor elérhetetlennek tűnt a 100-as szint. Főleg a 80-as, 90-es szinteken szenvedtünk a legtöbbet, hogy szintet tudjunk lépni. Nekünk ez 6-7 évbe tellett, mire elértük. Azok a játékosok, akik most kezdik, pár hónap alatt már a 100-as szinten vannak. Ennek ellenére azt mo9ndom, hogy nekünk jobb volt! Volt idő a pajtát töltögetni, a ritkább eventeket élvezettel csinálni. Most hajtás van, nincs pajtakészlet, event meg annyi, hogy egyszerre több is fut. Mire jó ez? Azoknak akik rég elérték a 200-as szintet, lehet, hogy kell a heti kihívás, a gyakori event, a valós pénzért megvásárolható kütyük és egyebek.
    Áldoztam én is valós pénz, de nem ész nélkül. Ezután is fogok, mert munkásokra költök, de már lemondtam a titkosakról, mert nincs értelme annyi pénzt áldozni rá! Nem érdekel, hogy hogyan és mennyire fogják a 200 feletti szinteket emelni! Nálam ez a választóvonal! Játszadozom, de nem fogok hajtani, csak szép csendesen töltögetem a pajtámat, vagy kiválasztok egy gazdakörit azt csinálgatom, ha jön egy jó event, azt is, de nem célom már, hogy szintet is lépjek és 250-es, vagy akárhányas legyek!
    Így 8 év, aránylag intenzív játék után, már csak a magam szórakoztatására fogok játszani és nem hagyom abba a vasalást, vagy a főzés azért, hogy szaladjak aratni! Nyilván sok játékos van, aki anyagilag megteheti a költekezést a játékra és (még) motiválja a színt lépés, ám legyen, legyen az övéké a következő változtatások! Mindenki maga dönti el, hogy mit és hogyan. Döntöttem én is.

Főzés nálam sincs ma, a tegnap kapott csüngős begóniát átültetem és felakasztom, holnap, vagy azután veszek párját is, vagy begóniát, vagy fuksziát. Elmúltak a ballagások, talán már olcsóbbak lesznek a virágok is.
    Vidám, mosolygós napotok legyen!

Ilona, ugyan adod jelét, hogy vagy, de jó volna néhány sort is olvasni, hogy hogy vagy!
    Lajos dolgozik, de egyszer csak bejelentkezik és bizonyára fotókat is kapunk arról, hogy mi lett a munkája eredménye!
    Rózsa is nagyon régen járt erre.

2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Nahhhhh.... új hét és megjelent egy új dekor, ami party pörit ad!
    Első olvasatra jónak tűnik....csak a pörgetések adnának valami jót is!....így is van jó pár...ami várat magára!
    Nem is emlékszem olyanra, hogy itt ezen a farmon adott volna termény bónuszt?!!! Hmmm???? Gondolkodom!!!

Indulok a fodrászhoz....megnőtt a hajam....csinálni kell vele valamit....igy már szétesik!

Tündi100149 és mebajah kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/speciális-dekor-vásár-2018-május.16640/

Ezt ugyan Fatthernek kellene hozni, Ő a mi tiszteletbeli postásunk!

Jó, de csak 20-szor aratható, utána marad a Tp. Helye 1x2. Nekem nem éri meg,
    nem veszem meg. A ládákból gyűlik valamennyi pörgetés, nekem annyi elég. A keréken ritkán jelenik meg a jó bónusz, akkor is csak elvétve tudom kipörgetni.
    Megyek a teraszra, olvasok kicsit utána megyek a tanítványomhoz.
    Jó Neked Zsozsó, már le is tudtad azóta! Menni kellene nekem is.

Tündi100149, alx528 és zsozso577 kedveli ezt.
  4. mebajah

mebajah Fórum császára

A fodrászkodáson túlestem. Kimaradt 1 vendég, és jött Timi, hogy átmehetek. A 3. ház.
    A dekor gondolkodóba ejtett: Voltak már ilyen csomagok, és felhővé álltak össze. Lépésenként könnyebb. De holnapig sok víz lefolyik a Szamoson.

"A keréken ritkán jelenik meg a jó bónusz, akkor is csak elvétve tudom kipörgetni."

Ez így van. Bezzeg minden bájitalt és terméket megtalál!
    Lassan a felhő a megérősebb/nekem/, az legalább majdnem biztos/ volt 1-2 kivétel/.

5. Csacskamacska

Tanítvány letudva. locsolni kellene, de még mindig nagyon fúj a szél. Szemem begyulladva, így nem tenne jót a szélben való locsolás, a növények viszont szomjaznak. Várok még kicsit, hátha elcsendesedik.
    Nem kizárt, hogy ez a kütyü is egy felhő része lesz, de ki tudja, hogy mit ad majd a felhő?

Segítsetek, mit vegyek a hétvégén konfirmáló 14 éves lánykának? Kérdeztem, hogy mit szeretne, de válasz nem jött. Valami könyvre gondoltam, egy szép album, vagy nem tudom mi legyen. Van valami jó ötletetek?

Tündi100149, alx528 és zsozso577 kedveli ezt.
  6. mebajah

mebajah Fórum császára

Mióta nem tanítok, nem ismerem az igényeiket. A szülőket nem lehet megkérdezni? Gyerektől is függ. Esetleg tollkészlet gravírozva?

alx528, zsozso577 és Csacskamacska kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Köszönöm, jó ötlet! :) Mindenképpen maradandót szeretnék. "Kislány" még, majd ballagásra már valami komolyabbat kap.

8. zsozso577

Látom az ajándékozási gond megoldódott.....nekem ötletem sem lett volna!
    Ma még kihasználtam a jó időt....kint voltam majd csak egész délután....holnaptól talán elromlik az idő!

Gazt még mindíg ültettem a bahán 2 terülen.....nem sokára aratok....aztán be fejezem!
    A két titkosfa-csomagot kiváltottam....a fa a gyengém!

Tegnap a farmra ólakat tettem ki. Szétnéztem a terményeseim között....úgy láttam, hogy pehelytoll van kevés....
    ki is tettem 2 terményest és hozzá 2 ólat. Reggel néztem, hogy mit csináltam....valami nem volt rendben....aztán rájöttem,
    hogy pulykaólakat tettem ki!xDxD:pxD
    Lassan már mindent összekeverek!:pxDxD

9. Csacskamacska

Mindenkivel előfordul, hogy elnézi a dolgokat, pulyka, vagy kacsa, liba, tollas az mindegyik! :)
    Minden titkos a menüben, azt sem tudom, hogy miből mennyi van, majd egyszer kirakom az összest és lesem a sárga tojástojót!
    Itt sajnos csak késő este állt el a szél, így nem tudtam annyit kinn lenni, mint szerettem volna.

Amit ma nem hoztam hamarabb: 1900. május 7-én a Földtani Intézet és Múzeum épületének megnyitása Budapesten. 1950. május 7-én avatták fel az újjáépített Ferihegyi Repülőteret. A második világháborúban csak a honvédség használhatta. A légitámadások érték, majd 1950-ben nyitották meg a polgári közlekedés számára. 1985-ben megnyílt a második terminál és leszállópálya, amiket már a legnagyobb sebességű gépek is használhattak.
    ( Nem vagyok kibékülve az "új" nevével, miért nem maradhatott Ferihegyi Repülőtér?)

Na ezen elgondolkodva jó éjt, szép álmokat!

alx528, zsozso577, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  10. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Juditom! Elvarázsolt voltam. A ballagóra gondoltam az ajándéknál, és csak később esett le, mire készülsz! Csak egyszer olyan szép ezüsttollat láttam, hogy visszaköszönt az emlék, bocsi!
    Mivel katolikus vagyok, erre a ránk jellemző /esetleg pl. csuklólánccal, nyaklánccal együtt/ kereszt az első gondolat. Bár-sajnos- inkább a boríték a divat már.
    Ma talán befejezem a virágost, aztán jöhet a menet a veteményesbe. Minden nap egy kicsit.
    Tündiék, csak néhány / vagy 1/ icipici képecske? Vagy majd, ha kész lesz?

alx528 és zsozso577 kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Jó reggelt, szép napot Mindenkinek!
    Itt most morog, jó lenne egykiadós eső!
    Terike, ballagóra már tudom, hogy mit veszek, mert ugyanazt fogom, mint a testvérének. Ezüstlánc, kis tenyésztett gyönggyel. Borítékot biztos, hogy nem adok, így marad a gravírozott toll, vagy valami szép album, esetleg lexikon. - ha nem jut más az eszembe.
    Délelőtt megyek egy körútra, meg is kellene venni, mert itt a vasárnap azonnal.
    Még vetettem egy kör rövidebb gazt, így még tudok vagy négy lövést indítani.
    Lajosék bizonyára jól el vannak fáradva és majd, ha kész, akkor jelentkeznek be. Fatther is hétfőre ígérte, hogy jön, igaz azt nem írta, hogy melyik hétfőre gondolt. :) Várjuk Őket!

alx528, zsozso577 és mebajah kedveli ezt.
  12. zsozso577

Sziasztok!

Ma lakás-eventet tartok.....úgy érzem, hogy a fogom engedi! Remélem ezzel nem fogok bajt okozni magamnak!
    Egy hete volt a beavatkozás és a lakásra is ráfér már egy kis odafigyelés!

Olvastam az event-kiírást és termelni fogok ezerrel.....kell a felhő!.....ééééééssssss Hiiiiipppp---hiiiippp huuurrrráááá
    lesz orrasom és egy csöpp madárkám is....amik nem voltak és a fák is jól fognak jönni!
    Gondolkodom, hogy pár kicsin is elkezdem és az állatokra ráhajtok! Meglátom! A hétvégém elég sűrű lesz!

13. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép napot kívánok mindenkinek.

Egy újabb "idétlen" hét következik:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-kalózkirály-kincse.16648/#post-862984

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-kalózkirály-kincse-támogató-gazdaköri-feladat.16649/#post-862986

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/gazdaraktár-akció.16652/

Mosolygós szép napot, Lajos ne vidd túlzásba a dolgokat ........;)

A Kalózkirály kincse ismertetője >>>

és a csevegője >>>

Update: ajánlom figyelmetekbe az event támogató gazdaköri feladatát !!!!!

Utoljára szerkesztett: 8.5.18
  14. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Köszi!
    Logikusabbnak láttam volna a támogatót előre tenni.
    Zsozso! Jó ötlet, ott nem szoktam eventezni. Ha elkezdem, csak a támogató után.

15. zsozso577

Miért a támogató után?
    Addig már felszaporithatod a gazt és egy kicsit termelhetsz is belőle....még nem számoltam utána, hogy mennyit is kell
    beadni....majd este.....addig szorgoskodok a lakásban.
    Most örülök egy kicsit, mert célom volt az összes kicsi farmon a 2 teljes terület kiváltása....addig csak termelgettem rajtuk....
    a mult héten sikeresen be is fejeztem .

16. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Mert így is belefér, és addig termelek a röpikért , a piacra, az ideiglenesbe. Legfeljebb 1 nappal később lesz felhőm, de hamarabb olyan állat és fa, amim még nincs.

alx528, Csacskamacska és zsozso577 kedveli ezt.
  17. zsozso577

Okkkk...igazad van.....ez is jó megoldás! deee....mit termelsz a piacra? Mi kelendő nálatok?
    Nekem a hétvégém nagyon zsúfolt lesz.....igy azokon a farmokon ahol csinálni fogom a gk-t és itt a nagyon elkezdem a
    szaporítást.

alx528, roozka és Csacskamacska kedveli ezt.
  18. mebajah

mebajah Fórum császára

A piacra ?:

Tetszik az elefáni és a mosómedve.
    >Aloe vera
    >ananász
    >citromfű
    >csili
    >Jamszgyökér
    >jovellana
    >Maracuja
    >Okra
    >Saguaro
    >

19. zsozso577

Hmmmm?????
    Ezek a növények kellenek majd valamikor...valamelyik eventhez? Lehet tudni, hogy milyen nagyságban?

alx528, roozka és Csacskamacska kedveli ezt.
  20. mebajah

mebajah Fórum császára

Még ennyit tudok. Te is megszereted őket/ még ebben a hónapban/. Ha nem, és kevés van, szorgalmasan ülteted.
    Nálam 1 területen az esti nagy ültetésig a legrövidebb érik, abból van alig 10 ezer fölött.
    Pirulok, de nem tudom, hogy itt leírhatom-e, amit tudok. Utánanézek.
    A pletyiben olvastam.

Utoljára szerkesztett: 8.5.18
    alx528, zsozso577, roozka és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.