Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Begyulladt a szemem, ömlik a könnyem, de elolvastam a kiírást és a csevegőt is. Döntöttem, csak csütörtökön kezdem a támogató után. Abból kinyerem a gazt és már vethetem is, nem kell szaporítani. Hosszúval várom a holnapi kezdést és utána szintén hosszúval a csütörtöki kezdést is, így duplán hosszúzom és bizakodom, hogy a röpik gyűlnek majd szépen. A zuhatagot sem bontom, ha necces lesz, majd akkor igen. Sok a gaz, de naponta legalább 4x lehet aratni, vagy 5x, ha éjszakára is azt vetek.
    Fatther, köszi! :)
    Mindenkinek jó konyhai- kerti- szobai-, stb eventet! :)

alx528, zsozso577, roozka és még 1 ember kedveli ezt.
  2. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia, roozka!
    Hamu a fejemre, biztos, a Többieknek ismerős a neved, de most látom először. / Vagy nem?/
    Ha így van,ha nem, tetszik, hogy tetszikeltél!

Tündi100 és Csacskamacska kedveli ezt.
  3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Igy....ha odaírod, hogy a pletyiseknél olvastad....szerintem simán írhatod!
    Nekem anno...egy modi is így mondta....bár Ő már nincs itt!
    A bahán van elég gazom....mostanság az állatokat szaporitottam inkább.....abból van kevesebb.
    Aztán majd az említett event után termelhetem a növényeket is!
    Jobbulást a szemednek!
    Én elkezdem holnap....mert ebben az event időszakban 3 nap délelőtt nem leszek itthon.....és ráadásul csütörtökön
    jön a lányom is.....akkor is csak este jutok ide!
    Szóval fel van adva a lecke rendesen nekem! Az állatok viszont kellenek és a felhő is!!!!....jó lenne!

4. mebajah

mebajah Fórum császára

Így logikus. Nálad akkor megy a hosszú.
    Azért gondolkodtam ezen, mert a pletyiben is cinegézve írták.
    Amennyire nem ültem tűkön a kiírás miatt, olyan kellemesen csalódtam.

5. zsozso577

Nekem is tetszik az event....most úgy érzem, hogy van értelme kapálni.
    Már most el is kezdeném....alig várom!!
    Az egyik szomszédomnak most lett tele a hócipője.....és azt írta, hogy nem fogja csinálni.....remélem, hogy sikerült rábeszélnem!
    Kiváncsi vagyok rá!

Mai napra a főzés letudva....majd holnap folytatom.....de akkor többet!
    A lakás is lassan alakul....a beültetett akárminek nem tetszik az emelgetés és a hajolás!
    Ilyenkor érzem.....egyébként csak akkor ha megtapogatom kívülről!

Tündi100, alx528 és Csacskamacska kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Ne tapogasd Zsozsó és vigyázz magadra, meg a fogadra! Drága dolog az! Így érthető, hogy kezded, sűrű a programod.
    Terike, Roozikát én is kiszúrtam egyből, de nem tudom ki rejlik mögötte. Nem egy írogatós gazda, de gondolom olvasni szeret! Egyszer hátha meggondolja magát és ír is! :)
    Nekem most jött a telefon, le lett mondva a holnapi és a csütörtöki órám is, kis tanítványom énekversenyre megy, a másiki nap, meg nem tudja az anyukája hazahozni az iskolából korábban. Nem akarom elkiabálni, így vasárnap kivételével, tudok aratni, vetni időben. Csak egy jó kis terményes bónusz kellene még! :) ( éhes disznó....álmodik!)

Tündi100, alx528 és mebajah kedveli ezt.
  7. mebajah

mebajah Fórum császára

Távol álljon-pont tőlem-, hogy írásra kérjem. Inkább attól tartottam, hogy illene ismernem. Lehet, hogy Ti régebben találkoztatok Vele.
    Heni erre a példa.

Tündi100, alx528 és Csacskamacska kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Nem ismerem, nem írt itt még, csak én is láttam, hogy "tetszikelt". Az írásnál arra gondoltam, hogy az olvasókból lesznek az írók, mert véleményem szerint mindenki az olvasással kezd és utána kezd el írni.

9. mebajah

mebajah Fórum császára

Aláírom.
    Én is először olvasgattam, aztán tetszikeltem, és....itt vagyok.

Tündi100 és alx528 kedveli ezt.
  10. Csacskamacska

Így kezdi szerintem mindenki. :)
    A gimisek tanulnak és izgulnak, azt nem hallom, de az agrárosok egy hete buliznak, "sárgulnak", no, azt hallom. Dübb-dübb-dübb, a dobot hallom, néha nagy visítás. Ez megy már egy hete.Hogy bírják? Van egy hagyomány, mikor is a végzősök beöltöznek gazdaruhába, lovasszekerekre ülnek és muzsikaszó mellett felvonulnak a városban.Rengeteg programot csinálnak és minden este buliznak, én meg hallgatom, ha akarom, ha nem. Inkább nem, de nem tudok már csukott ablaknál aludni, így hallom.
    Próbát teszek az alvásra.
    Jó éjt, ébredjetek vidáman! :)

Tündi100, alx528 és zsozso577 kedveli ezt.
  11. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Jó reggelt, szép napot Mindenkinek!
    Terike, elmaradt az ébresztő! Mindig Te vagy az első, én meg az utolsó.
    Nincs nagy forróság, így megyek a temetőbe, beültetem egynyári virággal a sírt. Most nem lesznek nagy melegek, talán eső is lesz a jósok szerint. A szél kicsit mérséklődött, talán a fejem is kibírja.
    Hosszú van mindenütt a földekben, de továbbra is tartom magam ahhoz, hogy csak holnap kezdem az eventet.
    Mosolygós, vidám napotok legyen! :)

Tündi100 és alx528 kedveli ezt.
  12. zsozso577

Szép napot Mindenkinek!

Várom az eventet! Igy a kezdésnél mindíg unatkozom.....nem mehetek a farmokra....csend van!
    Délután pedig hajjjrrrááá .....ahogy tegnap irtam.....én elkezdem ma!
    Este számolgattam, igy is csak hétfőn lesz meg a gaz.....de az még belefér!....nem sietek!
    Pedig a zuhatagot is bontom!
    Nahhhh...megyek a konyhába....főzni, hogy legalább azzal ne kelljen foglalkozni a hét második felében

13. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Csatlakozom én is először olvasgattam és utána ismertelek jobban meg Benneteket.Igaz Koppi ajánlott igy találtam meg az
    útvonalat.
    Ez az event csak a bahamáson lesz ugye?Eventezek én is, jónak látszik!Szép napos idő van de mond zivatart is.
    Tegnap néztem *******
    Ma egy kis paradicsomos káposzta lesz ezer éve nem föztem és imádom.Igen Terike szokott lenni az első biztos elaludt , de váljék egészségére.Zsozso, Csacska gyogyukáljatok és vigyázzatok Magatokra!
    Szép napot ! Jó játékot!

Napi politikai kérdések felvetése, kommentálása, véleményezése a játék fórumán nem megengedett!/mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.5.18
    Tündi100, alx528, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  14. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Kukk!
    Jó, hogy itt vagy Heni!
    Visszaaludtam, és későn ébredtem. Mennem kellett sírcsokrot rendelni/ pénteken tőlem fiatalabb utcabelit, jó ismerőst temetünk/. Gyógyszertár, bolt, közben traccsoltam hangyányit.
    Hajnalban köszönni akartam, csak a fórum nem értett egyet.
    Most érdemes lenne még 1 kicsin megcsinálni a támogatót, ugye? De csak 1 területet szabadítottam föl, az meg kevés a boldogsághoz.
    Közben elővettem a számológépet, maradok ezen az egyen.
    Lányok,remélem, hamar írjátok, hogy meggyógyultatok!

15. zsozso577

Szia

Terike!..... lehet, hogy én nem számoltam jól?....de 1500 gazt számoltam az orrosig és a vöröskéhez....ha máshová nem
    is cseréhez esetleg jó lesz....vagy????....vagy????
    Ahol állat nincs....ott már tegnap megvettem....vagy 8 vízilovat...vagy 15 flamingót.
    Növény az szerintem lesz....de ha nem!.....akkor szaladok a piacra....csp van bőven mindegyiken!

Megveszed azt a kukacos felhőt? Ki tudja?....milyen felhő fog hozzájönni?
    Szia Heni!

Igen!!! most csak a baha játszik! Ott kell ezerrel termelni!
    Köszönöm gyógyulgatok.....gyógyulgatok!

UI.....Kérdezem, hogy mit tudtok erről az uj ajándékról...amit kaptam?
    Gondolom....nálatok is megjelent.

Utoljára szerkesztett: 9.5.18
    Tündi100, alx528, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Sziasztok Lányok, hazaértem!
    Henike, de szép kis nőci lettél! :):) Tetszik!:)
    No, akkor tudom, hogy Terike vitatkozott a géppel, visszaaludt, majd hangyányit beszélgetett, így nem lett ébresztő a csapatnak.
    Zsozsó főzött és most lesi az órát.
    Fiúk a bányában dolgoznak, az orrukat sem dugják ide. Tegnap Alx s csak "tetszikelt", de nem írt egy sort sem.

Megjártam a temetőt, beültettem, jól belocsoltam. Mivel nem fúj a bolond szél, így jobban is vagyok, szememet pihentetni kellene, de hogyan? Lehet délután kiülök a teraszra, becsukom a szemem és napoztatom az arcom. Az biztosan jó lesz!

Ajándékokat megkaptam, még nem tudom, hogy mik is ezek, de jó, hogy jöttek, felőlem naponta is beugorhatna egy ilyen tábla, tele ajándékokkal! :)
    Eventet csak holnap kezdek, de most majd aratom a hosszú gazt.

Tündi100, alx528, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  17. zsozso577

Én már kiokosodtam!
    Az egyik hiba topikban olvastam, hogy a hokis játékban egy hiba folytán volt, hogy nem kaptuk meg az ajikat...
    és most azokat adták meg.
    Biztosan emlékeztek....én panaszkodtam is.....itt!

Igen!!!! Már itt ülök éééés várom a kezdést.....sőt nálam még éjszaka is ez a
    gaz lesz a földben!

18. Csacskamacska

Köszi Zsozsó, így már tudjuk a választ!
    A zuhatag fával volt tele, de harmadannyi röpit adott, mint a szántó, így kiraktam a fákat. Ne szórakozzon már velem!

Tündi100, alx528, zsozso577 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Ugyanezt tapasztaltam, így mindhárom a 24 órás virágba borul.

20. zsozso577

Nálam a fák eddig sem adtak...bár a zuhataghoz nem nyúltam este....ott ólak és fák voltak kint.....meg is látszott!
    Kb. fele annyi faág jött, mint a másik két területről.
    Most 200 felett van a felröpi....de ebben már az is benne van, amit kaptam!
    Most elkezdek visszaszámolni....hogy hogy jövök jól ki az aratás szempontjából.
    Kiindulási pont az, amikor holnap indulok a buszhoz.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.