Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Farmon a hosszú virág éjszakára elvetve, mindjárt aratok és akkor a bahát bevetem a 24 órás gazzal én is. Holnap meg várom a sok faágat. Virágról hull majd a faág! Jó?! A fákról meg alig hullott.
    Eljátszottam az egy fáklyát, itt 6, a Kotkodán 4 ládám lett és jó ajándékok voltak benne. AB, szup.trágya, fehér ártatlanság, 100 ezer csp, Fp, titokól, csillag, stb Megint borul befele, de egy jó eső nem bír esni, pedig nagyon kellene!

Zsozsó, hogy Te mennyit utazol?
    Terike, hogy van a kicsi kocsi?

2. mebajah

mebajah Fórum császára

Köszöni,hogy ma "megsétáltattam", jól érzi magát, rendesen viselkedett.
    6 ládát kaptam, szokás szerint semmi érdekes. De majd lesz/vagy nem/.
    Kész cirkusz a játék: mindegy, melyik böngészőt használom, gumilabda vagyok, vagyis a farmom. Volt olyan kicsi, amelyikre 3-szor kellett belépnem, hogy az ajándékok elmenjenek.
    Csak esőt kérnék, jeget nem. Csak sikálni lehet a kiskertben a földet,kőkemény.

Tündi100, alx528, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  3. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Köszönöm a figyelmeztetést mamarygen de tüntetni a saját konyhámban is szoktam ha nincs kedvem főzni!!!!! ÓÓÓ akkor
    ez már politika???Szegénykém minden fecsegést el kell olvasnod???

Tündi100, _Ilona49_ és alx528 kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Most láttam a hírekben, hogy mekkora jégeső volt. Na, azt nem kérek! Csak sima eső kellene, olyan jó kis áztató.
    Megnyugodtam, azt gondoltam, hogy az én gépem bolondult meg, de akkor nem a mi készülékünkben van a hiba, hanem máshol, más valakiknek kell keresni, hogy ne dobáljon ki!

alx528, zsozso577 és mebajah kedveli ezt.
  5. mebajah

mebajah Fórum császára

Juj! Pont akkor nem olvastam! Pedig roppant kíváncsi vagyok épp arra, amit "kifütyülnek". Nemhiába nőből vagyok.
    Azt hittem, a piac jobban fog pörögni. Még a holnapi kosarasokból valóra sincs meg a zseton.
    De már nem is lesz, elfáradtam.

6. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Nahhhhh....most robbanok!
    Nem használok jelzőt....de botrányos, hogy nem tudnak egy játékot rendesen megcsinálni!!!!!
    Hiába adnak kárpótlást.....az én időmet nem tudják honorálni!
    Most.....ha elkedődik ujra a játék......tervezhetek.....hogy meg is tudjam csinálni!

7. mebajah

mebajah Fórum császára

Egy választ most írtam meg 3.-szor, ismét nem ment el, mert kidob.TORKIG vagyok, tele a hócüpőcském, ha így megy, nem csinálom.
    No, megyek írni, csak elküldi egyszer.
    Hogy változatosabb legyen, előbb pörög a napraforgó, és csak utána dob ki.
    Azért nem irigylem, akikre zúdul ez a sok hiba!

Utoljára szerkesztett: 9.5.18
  8. Era1974

Era1974 Fórum-zöldfülű

Sziasztok fiatalok.
    Egy ideje már, hanyagolom a termesztős eventeket. Nincs hozzá lelkierőm, pláne, hogy a felhősorokat a legvégén lehet megszerezni. Mindig becsúszik valami gikszer v., nem lehet belépni és minden veszik el. Aki meg dolgozik, nos, az sem tud a gép előtt üldögélni és a termést várni. Szerintem.
    Max: a tenyésztős hókamókákat szoktam végig tolni a saját farmomon, a fiam telkén még azokat sem. Az még okés nálam.

Tündi100 és mebajah kedveli ezt.
  9. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Ha van sok szupid, jó is az, bár már az is a törvény serint működik. Véletlenül sincs ugrás.
    Be is fejeztem mára. Holnapra csak kialakul valami jó ebből a katyvaszból.
    Aludjatok jól, szép álmokat!

Tündi100, zsozso577 és Csacskamacska kedveli ezt.
  10. Csacskamacska

No, most aztán örülök, hogy nem kezdtem el ma, majd holnap, amikor minden zökkenőmentesen és szuperül megy, majd akkor belehomorítok!xD
    Szia Era! Örülök, hogy benéztél és írtál! :) A tenyésztést azóta szeretem, amióta van a"kupi" Berakom jó előre és csak a boom-kor aratom le a szaporulatot. Engem a nagy ugrások mindig elkerülnek! Aratni, vetni szeretek, csak van amikor mást termelnék, mint amit kell. Felhőgyűjtő vagyok, így azokra hajtok.
    Zsozsó, tudod, árt a szépségnek a morcosság!

Nagy nehezen végigjártam a kis farmjaimat is, jó párszor kidobott a rendszer, de visszamásztam, hogy a faágakat postázzam.

Lajos, csak jelezd, hogy még éltek!

Jó éjt Mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 9.5.18
    mebajah, Tündi100 és zsozso577 kedveli ezt.
  11. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Ti már biztosan aludtok....én még itt ülök a gép előtt .....10 perc és aratok!....ezután megint gaz fog menni.
    Reggel amikor megyek...akkor közepes hosszú érésűt fogok ültetni....hogy amikor hazaérek tudjak aratni.....

Csacska már egy kicsit megnyugodtam....a kicsiken is elkezdtem és most vissza is néztem....és jó tettem, mert
    bizony volt...ahol eredeti állapotot találtam.....még mindig dobálgat kifelé....deeee olvastam, hogy dolgoznak rajta!
    Az igazat megvallva....bepánikoltam....mert sokat nem leszek itthon napközben...éjszaka pedig aludni szeretnék....
    sok csúszással bizony a felhőm veszélyben lett volna!

Tudod Csacska!.....Nem utazok én sokat.....csak többször, keveset. Most csak itt helyben fogok....buszozni.....a város egy másik végébe! Nincs kocsim....így tömeg közlekedem!
    Viszont a hónap végén megint utazok haza...de most csak Győrig megyek vonattal....onnan kocsival!...az hosszú lesz!

Csacskamacska, mebajah és Tündi100 kedveli ezt.
  12. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Helló lányok!!!

Még élünk,..de ilyenkor már nincs sok kedvem írni!

Eventet talán majd csak a tenyésztőst csináljuk!

Majd 1x csak visszatérünk a régi kerékvágásba!

Ez az aminek látszik?? Nemfogjátok kitalálni mert a 3 képfeltöltő közül egyik sem működik!!!!!!!!!

Szép jó reggelt!

Csacskamacska és mebajah kedveli ezt.
  13. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Hajnal 1/2 4-tól birkózok a fórummal, de csak azt a bűvös számot írta ki.
    Még csak 1-szer dobott ki, ami optizmusra ad okot.
    Fél 11 -tól 2-ig tévéztünk, a fejem is jelezte, hogy nézi. Most is velem van a "hű barátom"!
    A képeket sokáig szemléltem.. volna a felújításról. Miért pont az működne? Úgy jó a szegénység, ha semmi sincs.
    Ma segíts magadon mozgalom a fő cél: megtámogatjuk Magunkat.
    Piac , és folytatódik a kapanyeles gyomírtó event.
    Majd leszek.
    Akkora gólokat lő a játék, hogy nem győzök visszamászni a pályára.

Utoljára szerkesztett: 10.5.18
    Tündi100 és Csacskamacska kedveli ezt.
  14. onagger52

onagger52 Fórum császára

4.932 szupertáp az mennyi? Kevés, épp elég vagy sok?

Egy hét múlva megyek Győrbe katéterezésre. Aztán ... aztán majd lesz valami.
    Szép napot mindenkinek!

Tündi100, Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  15. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Csak jobb lehet a beavatkozás után!
    Nem tudhatjuk, mennyi az annyi. A tenyésztős elég húzósnak ígérkezik.

Tündi100, Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Napsütéses, mosolygós, szép napot Mindenkinek!

Zsozsó, jó utazgatásokat!:) Majd tömeg közlekedem én is, ha már nem kell fizetni érte, de még "tini" vagyok ahhoz!
    Terike, kis éjjeli baglyunk! :)Őrzöd az álmunk és viaskodsz a rendszerrel!
    Lajos, megnyugodtam. Éltek, csak már alig, de szerintem már látszik a vége, csak mi nem látjuk, mert a Bp meg úgy látja, hogy mi ne lássuk, pedig Te szeretnéd, ha látnánk! No, ezt jól megmondtam!
    Tihamér, csak pozitívan! - az már fél gyógyulás! Tessék, csak jóra gondolni, negatív gondolatokat elhessegetni! Farmocskáidra belépegetni, csinálgatni, mert mit gondolnak Rólad, hogy milyen gazdájuk van? Igaz már nem gazosodik, az eső se mossa el, de a jó gazda szeme az hizlal!
    Annyi szupertáp sok szerintem, nekem csak harmada van.

Locsolással kezdtem a napot, mert ugye az este is be volt borulva, de esni nem esett. Most az itteni temetőbe megyek locsolni, ott 11-ig lehet, mert addig teljesen árnyékban van.
    Most megyek, majd jövök, pá!

Tündi100, Fatther és mebajah kedveli ezt.
  17. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Látom nagyon dolgoztok a valósban. Elkezdtem az eventet, a gazdaköriből nyert gazok elvetve és a fáklyákkal kerestem a kincseket. Lett 2x8 és 1x4, ill. 3x6 ládám. Jó lesz ez, jókat adtak a ládák is. Csak így tovább! :)

Délelőtt letudtam a locsolást a temetőben, majd főztem. Lemostam a kocsit is, így most már tuti, hogy lesz eső! Most ruhákat csoportosítok, selejtezek. Jó munka!

Tündi100 és mebajah kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Május 10. – miről nevezetes?

A mentők napja Magyarországon, Madarak és fák napja, Szent Jób napja

Az Önkéntes Mentőegyesület 1887. május 10-én alakult meg Budapesten. Kresz Géza fővárosi kerületorvos kezdeményezte. 1948-ig a társadalmi egyesületek végezték ezt a feladatot. Ekkor létrejött az Országos Mentőszolgálat, és a mentés állami feladattá vált. Napjainkban irányítják a mentőszervezetek munkáját, szakembereket képeznek, oxyológiát tanítanak. Az életmentésben dolgozó orvosok, mentősök kapnak ezen a napon pénzjutalmat.
    A Madarak és fák napjának célja, hogy a természetvédelem iránti elkötelezettséget erősítse, különösen a fiatalok körében.
    Jób az Ószövetségben sokat tűrő, szenvedő férfi volt. Amerika felfedezésekor a szifilisz rohamosan terjedt. Áldozatai Jóbhoz imádkoztak segítségért.

henrietta1223, Tündi100 és mebajah kedveli ezt.
  19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Itt és most nem kell locsolni semmit, mert szakad az eső. Olyan lett, mint a játék, ami szakadozik. Húsz perc alatt négyszer dobott ki aratás közben, területváltás közben, meg csak úgy, mert olyan a kedve. Nekem meg elment, mert más játékban és máshol nincs gondom, csak itt. De ugye itt minden rendben van. Mint mindig.

henrietta1223 és Tündi100 kedveli ezt.
  20. mebajah

mebajah Fórum császára

Szerették is a diákjaink velünk együtt.
    Temető letudva, csak reggel viszek újra friss virágot. Épp a családi sírunk lábához temetik a fiatalembert. Holnap délután-sajnos- lesz hova mennem.
    Néztem, hogy van-e hír a javításról. Nincs, vagy nem láttam? Úgy kihajított, mikor a Panniknak arattam kézzel a helyet, mint a pinty!
    Támogató kész, vöröske díszíti a farmot.

Tündi100 és Csacskamacska kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.