Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kandurr2

kandurr2 Utánpótlás-írogató

Kicsit:D

Tündi100 és Csacskamacska kedveli ezt.
  2. kandurr2

Tündi100 kedveli ezt.
  3. kandurr2

Nem fogják megtudni, én egy diszkrét úr vagyok aki tud titkot tartani:D

4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Kedves Kandurr, aki diszkrét! A férfiaknál a kicsit azt jelenti, mint a nőknél a nem, ami igen! Tehát nagyon!!:):) Belelátok a kandurrrok titkaiba!;)

Napsütéses szép napot és vidám, mosolygós ébredést! Ne feledjétek Ilona tanácsát, hogy jobb lábbal keljetek fel! :)

_Ilona49_ és Tündi100 kedveli ezt.
  5. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Szép jó reggelt!
    Szia Kandurr egyátalán szingli vagy???Bosszantó a helyzet, de legalább mozizhatnánk egy kis aranyért már úgy is rég volt vetités!:cry:
    Hát miből lesz nekem aranyam?Jó hosszú szabit vett ki a gépész!!!

_Ilona49_, Tündi100 és Csacskamacska kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/majmok-szentélyének-napja.16667/#post-868399

Kissé morcos vagyok, mert reggel elmentem és igen sokára értem haza. Mennem kellett egy igazolásért anyának, egy szakrendelőbe. Volt időpontom, de majd 1 órát kellett várnom. Minek akkor időpont?! Még az a szép a dologban, hogy egy fél óráig se ki, se be senki! Mit csináltak odabenn, kedvem lett volna megkérdezni.

Henike, én mér arra sem emlékszem, hogy milyen a mozi! Abból kapnánk egy kis Fa-t, de nincs mozi, nincs Fa, vegyük valós pénzért. Ki van ez találva!
    Event indul, vagy sem, nekem még 20 perc múlva érik be a gaz a bahán, így várok,

Kárpótlási csomagokat tessék átvenni Mindenkinek!
    Mivel meglepetés indulás volt az eventnél, így én abban bízom, hogy a röpik számát kicsit emelik, mert ugye rákészülés az nem volt és itt még 0 percezni sem lehet.
    Álmodozom?:):)

Utoljára szerkesztett: 18.5.18
    _Ilona49_ és Tündi100 kedveli ezt.
  7. kandurr2

Nyított könyv előtted a lelkem:)))

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.5.18
    _Ilona49_, Tündi100 és Csacskamacska kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Csacskamacskák tulajdonsága, hogy belelátnak a Kandurrok lelkébe, mert nem is olyan csacskák! :);)

Terike, merre jársz, ugye elkezdted az eventet?
    Lajos vajon észrevette a nagy munkák közepette?
    Ilona, semmit nem tudunk Rólad az utóbbi napokban!
    Zsozsó már szerintem hazautazott, de bizonyára csinálja!
    Hajrá, jó munkát!:)

Jó éjt, vidám ébredést!:)

Utoljára szerkesztett: 18.5.18
    _Ilona49_, mebajah és Tündi100 kedveli ezt.
  9. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép jó reggelt!

Nem vettem észre csak most este 10,30-kor!
    Neonok mindjárt meglesznek....a többi az bizonytalan!!

De az a lényeg, van ÉTA TAPÉTA,... holnap is jön a Zsolti! Munkával ünnepeljük Pünkösdöt!

Képek késnek!!

Innét meg ellopták az aláírásképet!!!??

10. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt, szerencsés cserét!
    Olvasóban voltam, de élveztem a bimbózó ösmerkedést. Judit, Neked sem kell a szomszédba menni válaszért!
    A tapéta után sokára isszuk meg azt a Virtuális pözsgőt? Nem igazán azt várjuk, hanem, hogy túl legyetek rajta.
    Neonos kimarad, másikat elkezdtem.
    A csere katasztrófa, DE!
    Kaptam ajándékba -Anyu- gazdától egy eddig nem létező magellánt, nagyon meghatott. Nem engedte viszonozni .Afrikai is díszeleg már, ha megengedi, írom, Ki ültette el nálam emlékbe.
    Az az áldott mézga nem akaródzik idejönni, de ami késik, eljön. Lenne a cserében 15 tojásfáért vagy 10 papagájfáért, annyi talán nincs is, nem néztem meg.
    Hiányzik valamitek, amit küldhetnék? Retróbbakban vagyok " jártas", az újak nem kényeztetnek el.
    Jó idő ígérkezik, így néha be-benézek.
    Legyen szép és sikeres napotok!

Tündi100, _Ilona49_ és Csacskamacska kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Napsütéses szép napot kívánok Mindenkinek! :)
    Lajos, nagyon remekül haladtok, hamarosan be is fejezitek! Minden elismerésem a Tietek, mert iszonyatos nagy munkát csináltok!
    Terike, a csere most nálam másodlagos, igaz csak a kis farmokra raktam ki néhány dolgot, az újabbakat nem lehet, ami engem is érint! Amit küldeni tudok, azok nálam is a régebbiek.
    A neonost az este megcsináltam, nagyon sokat kért, sajnáltam az állataim, meg a sok szup.tápot is.
    Éjfél körül feküdtem le, így most még kicsit visszabújok az ágyba.

12. henrietta1223

Mindenkinek szép jó reggelt!
    Két kárpotlási ajándék van!!!!Mind kettőt felvettétek?Ha kérhetek és küldhető csigát kérnék.
    Ma zuza leves lesz gyerekek levest rendeltek finom friss zöldséggel.Másodikon még agyalok!Lajos grat te hamarabb meglerszel
    mint nekem sikerült.
    Szép napot ls jó játékot.

13. Csacskamacska

Szia Henike!
    Tegnap késő este jött be a második kárpótlás mindenkinek, legalábbis úgy olvastam. Szerintem mindenki kikérte. Nálam is megjelent minden farmomon és át is vettem. Nem tudom, hogy a prémesek mitt kaptak, nem volt időm olvasgatni.
    Csigát sajnos nem tudok küldeni, az utúbbi állatokból, fákból nem állok jól. Mióta nem veszek titkosakat, így a készletem is szűkül.
    Gombalevest főzök és halat rántok.

Tündi100 kedveli ezt.
  14. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Átvettem, nem jött rosszul.
    Ilonám, köszönöm szépen az ajándékokat! Semmi újabb nincs nekem sem, mint Neked, Judit.
    Megveszem én a piacról, de úgy szeretek látni legalább 1-et belőlük! Cserével nem sikerült.
    A főzés előkészítése nem halad, mert ugye, "pihenni kell", jövök a géphez.

15. Csacskamacska

Most én is pihenek, mert aratni kellett, csak beugrottam ide is. Piskóta kész, vaníliás pudinggal összekevert túróval lesz megtöltve, amibe még eper is kerül. Most épp hűl a puding, ezért "érek rá".
    Kis farmokra is rohangálok, kihasználva, hogy van gép. Tiszta fogyókúra!xD
    Porszívózás jön, majd hajmosás és míg szárítom a hajam, addig átnézem a kis farmokon, hogy cserére van-e valami.
    Szaladok, pá!

Tündi100, _Ilona49_ és mebajah kedveli ezt.
  16. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép kora estét.

Most csak röviden, van már Mézga Géza fád ??????
    (a farmra is írhatsz)

Pihentető hosszú hétvégét.

Csacskamacska és mebajah kedveli ezt.
  17. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Köszönöm szépen, igen. Hagymácska küldött, mire hazaértem a szerelőtől. A kicsi kocsim a benzinkútnál nem indult, míg be nem toltak.
    Mostmár magellánra vadászom.

18. Csacskamacska

Mi történt a kicsi kocsival? Még alig hoztad haza a hosszú karbantartás után?
    Közbejöttek dolgok, elmaradt a kis farmok átnézése, de van még időm.
    Jó éjt, szép álmokat!

Tündi100 kedveli ezt.
  19. henrietta1223

Sziasztok!
    Nekem nincs Fatther megköszönném.
    Miklós köszi koalát tudok küldeni vagy mit kérnél?
    Szép álmokat aludjatok jól!

Csacskamacska és Tündi100149 kedveli ezt.
  20. mebajah

mebajah Fórum császára

Áldott, pünkösdöt kívánok!
    Meglazult az akkun a bigyó.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.