Gazdák a Tiszántúlról! | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

2. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Csillagalma vágyam van még látom ezen a farmomon nincs.Köszi a nyuszis infot én még zöldfülű vagyok csak 95 szinten.
    Terike összeszedtem a 46 banánt még 20 hiányzott a gazdaköriből most gyorsan kiváltom az ördögcérnát azután lesz ami
    lesz.Lassu csiga vagy jön vagy nem.
    Rizi-bizit főztem sült oldalassal és ananász beföttel.Most megyek 1 órácskát aludni és folyt köv.

3. mebajah

mebajah Fórum császára

Csillagalma nem küldhető, sajnos!
    Így már kész leszel.

_Ilona49_, Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Van más újság is, az előző hozzáoszlásomba betettem, de hozom itt is:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/telihold-event-újdonságai.16689/#post-871623
    Tudnám nélkülözni ezeket a horroros akármiket, de, ha már aratok, vetek a farmon, akkor néhány kattintással több és a teliholdason is kapálok.

Még van más is, azt majd Fatther hozza.- vagy nem, mert újabban nem hozza. Sok a dolga a valósban biztos.
    Jó időnek vége, most esik. Locsolni akartam estefele, de így már nem kell.

Tündi100 és mebajah kedveli ezt.
  5. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Még ezt is!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-póknevelde.16692/

Csacskamacska és mebajah kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Tündi1001 kedveli ezt.
  7. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Tündi100, mebajah és _Ilona49_ kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Valami bajom van, mert mostanában ilyenkor, már ragad a szemem lefele. Megkeresem az ágyam.
    Jó éjt, ébredjetek mosolyogva!

Tündi100, mebajah és Tündi1001 kedveli ezt.
  9. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Talán látom!Hogyha erre gondolsz.
    Itt még nincs felső szegély:http://keptarhely.eu/view.php?file=20180522v00nmogsh.jpeg
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20180522v00n3ls8t.jpeg

Itt már fent van:http://keptarhely.eu/view.php?file=20180522v00n45pf8.jpeg
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20180522v00ndtyxe.jpeg

Még a szőnyeg és a szegély hiányzik!

Még holnap estig,... valakinek valamit????????

Jó éjt!

10. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Ez fantasztikus! Nagyok vagytok!
    Mi küldhetünk valamit?

Heni megkaptad a japánt, vagy rossz helyre küldtem?

Köszönjük az infókat, Fatther! Tiszta kényelem ez nekünk.

Tündi100, Csacskamacska és _Ilona49_ kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!
    Lajos, újra emelem kalapom!! De szívesen mennék segíteni, csak kicsit messze vagy!

Most jutottam ide, mert alig nyeltem le az utolsó falatot a reggelimből, csörgött a telefon és a keresztlányom hívott Ausztráliából. Szaladtam a géphez, Skype-t bekapcsoltam és röpke 2 órát elbeszélgettünk. nagyon jó volt, jó látni, ha nem is élőben, de majdnem. A férje 4 napra elutazott , sajnos elég sokat utazik ami a munkájához tartozik, így aztán trécseltünk rendesen. De , nagyon jó volt!! Hiányzik, míg itthon volt naponta találkoztunk.
    Viszem a kocsit szervizbe, olajcsere, egyebek. Ráfér, régen voltam.

Igen, Fatthernek köszönjük! :)

Tündi100 és mebajah kedveli ezt.
  12. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Szép napot!
    Igen Terike megkaptam mindenkinek köszönöm.Lajos szépek lesztek.:):) Valami mindig hiányzik az eventből még nincs
    a fokám kiváltva.Na mindegy feladom nem küzdök tovább,még sok minden nincs.Borul be na meg én is megyek pihibe.

Csacskamacska és Tündi100 kedveli ezt.
  13. mebajah

mebajah Fórum császára

Nincs a 3-ból olyan, amihez minden van? Akkor a felhő meglenne.

zsozso577, Csacskamacska és Tündi100 kedveli ezt.
  14. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot!

Ma megyünk szőnyeget nézni,...azt sem bánnám ha melírozott lenne, valami közép szín!
    Láttátok a szobát,.... szeritetek milyen legyen,...mert nekem majdnem mind1 csak új legyen!
    Túl világos, túl sötét ne!

Mindhárom farmon van Mézga,... köszönöm hagymácskának is!!!!!!!

zsozso577 és Csacskamacska kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Henike, nem szabad feladni! Nézegesd csak, bizonyára találsz megoldást!
    Lajos, szerintem a berendezés, ülőgarnitúra színét is vedd figyelembe! Jól gondolod, se túl világos, se túl sötét nem jó. valami apró mintást el tudnék képzelni barna, drapp színben. Persze Te látod, Neked kell dönteni! Nálunk amikor beköltöztünk a fenti szobákban sötétbarna padlószőnyeg volt, ( készen kaptuk, nem én választottam), ami nem igazán tetszett, végül nagyon hálásnak bizonyult, a gyerekek még aránylag kicsik voltak és semmi kosz, folt, stb., nem látszott rajta. Azóta már parketta van.
    Kocsit elvittem, mivel 2 órfa alatt készül el, így hazasétáltam és majd megyek nemsokára vissza érte. 10 éves lesz a kicsi kocsim, még 55 ezer km van benne,eddig nem volt csak "kicsi" szerviz, de most javasoltak egy nagyot, amit elfogadtam. Ősszel pedig műszaki következik.

Bahán az utolsó adag gaz van a földben, szerintem túl is termelem kicsit, utána beizzítom a malmot és hajrá. Állatokat, fákat fogok kirakni, jelenleg a felröpik fele van meg kb.

zsozso577, Tündi100149 és mebajah kedveli ezt.
  16. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Judit, neked is köszönöm! Mit adhatnék, amid nincs, nekem van?
    Csak kecsketejfát ne kérj, mert abban csődöt mondott a vadásztudományom. Őszintén megmondom, hogy van. De volt 1 időkorlátos, és ha nem lett volna a sokat emlegetett sárga ólból, elbuktam volna. Sose többet /eddig sem/ nézem le a kici szárgákat!
    Event kész, még piacoltam is kicsikét. Igaz, el is "vertem" rögtön.
    A csengőpengős ládám 1-100-ra állt be. Azért 1-szer már kaptam 10 millcsit.
    A vázák viszont rendületlenül jönnek, már a csokrok is elmaradtak.
    Még van kis idő, van-e kérés?

17. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Igazad lett,...barna és drapp melírozással lett a szőnyeg,..ma csak kifizettük,holnap hozzuk! És laminált padló szegéllyel lesz,.. legalább eltűnnek a vezetékek!
    Köszönöm a fát!

Pomeló,Japánviasz, vagy Kínai valakinek?????

zsozso577, mebajah és Csacskamacska kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Terike, Lajos, szívesen! :) Amire szükségem van, abból mindenem van! Ami meg nincs, az majd lesz.
    Lajos, örülök, hogy sikerült a szőnyeget megvenni. Biztos nagyon szép!
    Ládákat régen bontogattam, lehet este megteszem. Kis farmokon árultam jól a 3 "neonos" állatból. A nagy farmokon nem nagyon árulok, gyűjtögető vagyok!

Tündi100, zsozso577 és mebajah kedveli ezt.
  19. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szelidgesztenye,Tiszafa????

Csacskamacska, zsozso577 és mebajah kedveli ezt.
  20. mebajah

mebajah Fórum császára

Heni, hátha segít Jónásunk üzenete:
    Üdvözletem Kedves Barátaim!

Tudom, nem mindenkinek fogja megoldani a problémáját, de mégiscsak egy plusz lehetőség: sárga banán akció van a láthatáron.
    Aki banánhiány miatt feladni készült az event teljesítését, még átgondolhatja a dolgokat

Csacskamacska, Tündi100 és zsozso577 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.