Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Már bocsánat, hogy letojásozlak és tejezlek fákkal...:):D
    Na ezt jól megmondtam...:)
    Még titokban sem vettem titokfákat...:)

Utoljára szerkesztett: 21.10.17
    hagymácska44, Tündi100 és mebajah kedveli ezt.
  2. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Én sem. 12 aranyom van, azt megőrzöm. Az előzőek sincsenek, mégsem dőlt össze a világ.
    Köszönöm szépen!

3. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Koppi megkaptad a krokiólat?

4. Koppi

Besasolok a farmra azonnal...
    Küldtem Neked 1 tehéntej és 2 cukorfát.
    Eddig 2 ólam lett Köszönöm mindenkinek ! Az egyik Te voltál a másik, Hagymácska...)
    Nagyhatalom lettem.... :)

Utoljára szerkesztett: 21.10.17
  5. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot!

Gyorsan írtam hogy én is legyek rajta 1000-ik oldalon!!!
    Minden megyeget,.. a csereberét eddig csak a saját farmon csináltuk,.. nem igen forog a kitett!

Gyűjtjük a lehetőséget,.. hagymácskának 1 kis kitehetőre!

hagymácska44, mebajah és Koppi kedveli ezt.
  6. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Én se szeretnék lemaradni!
    Ajándékokat köszönöm,nagyon jó érzés,hogy gondoltok rám.Ahogy tudom viszonzom csak az a baj,hogy bónusz a miklóson,érdekesebb felesleg meg ilonán.Jó lenne,ha súgnátok,mit szeretnétek legjobban!
    A lehetőségekhez képest a csere reményen felül alakul,gyarapodtam 2 bölénnyel is.Még a végén a krokinak is akad párja.

7. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Köszönöm, csak azért aggódtam mert mindig kiírja, hogy használjam inkább a biztonságos cserefunkciót.
    Köszönöm a fákat ez remek cserealap ugyanis gyűjtöm az XXL-s almafákat.Nekem ez a hepem.
    Ja akkor most már igencsak tisztelettel kell bánnunk veled, mert több krokodilod van mint nekem!
    Szívesen adtam, örülök ha van kettő amiből adhatok.
    Még valaki valamit? Ilona rendben megérkezett? Tudok még küldeni szantálfát is ha érdekel.

Koppi, hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  8. mebajah

mebajah Fórum császára

Te burzsujjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!

9. miklos4949

miklos4949 Törekvő

Rózsám! Kedves ajándékod megérkezett,de sajnos változatlanul béna vagyok,nem tudlak felvenni a barátlistámra,így viszonozni sem tudom,legnagyobb bosszúságomra.Ha megtennéd helyettem megköszönném.Szantálom van bőven,meg nyír, hólyag, szomáliai.talán ezek küldhetők.

Koppi, hagymácska44, brozsa és 2 más kedveli ezt.
  10. Koppi

Nagyon egyszerű: írsz neki 1 levelet, elküldöd, majd az elküldés után a pipát sárgára váltva hozzáadod a barátlistádhoz.....:)(bocsi, de mobilról írok....)

11. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szia!
    Bemész a Városba,.. katt a Postára és a levél írásra ott üres a mező ahova beírod a nevet,...ha elküldted,katt az elküldött levelekre ott kipipálod zöldre akinek küldted és alul zöld hogy,.. "hozzáadás a barátlistához"!És onnéttól már bármikor tudsz küldeni bármit ami küldhető,....ezért nem kell mindig a Postára menni,.. kinyitod a barátlistát,fent a kis ajándékcsomagra és megjelennek a barátok!

Ha 1 szomszédod elmegy az mindig a barátlistában lesz amíg csak nem törlöd!(lehetőség a Postán)

Szinte mindenből olyan kellene ami még nem küldhető!

12. miklos4949

miklos4949 Törekvő

Fiúk a házból! Köszönöm az expresz technikai segítséget!!!!!
    Rózsa! A listán fenn vagy.Megerősítést várok. Az xxl-es almafák iránti rajongásod valós,vagy csak irónia,mint a sárga és narancs tyúkól és tojástojó iránti nosztalgikus vonzódásunk??

13. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Már írtam levélkét Neked, de most nem tudom pontosan melyik fád hiányzik a legjobban.
    Tényleg tetszik az almafa, minden cserekor begyűjtök párat, és egyszer almanagyhatalom leszek, még a szabolcsiak is tőlem fogják venni.xDÉn nem törekszem a gyors tapasztalatpont szerzésre, még mindig csak játszani szeretnék.
    Köszönöm Koppinak is almafákat, mára befejezem, meg elfogytak az ajándékozási lehetőségeim, holnap folytatom.
    Jó éjt Mindenkinek!

14. henrietta1223

henrietta1223 Fórum biztosa

Mindenkinek nagyon szép jó éjszakát kivánok!

15. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Látom megy a biznisz.
    Koppi, jó hozzám vágtad a fákat, köszönöm.
    Rózsának is köszönöm.
    Gyerekek az ágyban, a kicsi alszik, a nagy telózik.
    Mindenkinek jó éjt!

Koppi és Tündi100149 kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Gratulálok a jó cserékhez, az ajándékozóknak! Köszönöm én is! Ma nem nagyon volt időm bejönni, talán holnap többször tudok jönni!
    Jó éjt! :)

17. Koppi

Pedig azt hittem, hogy nem hagyod ki az 1000. oldalt....de már átcsúsztál az 1001. re...:)
    (Nem az enyém az érdem, hanem Lajosé. Ő vette észre...:))
    Jó éjt.....

18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Köd, köd és köd. De nem csak kint a valósban, hanem a fejemben is. Tegnap olvastam a kapszaicin jótékony hatásáról. Ez AZ az anyag, ami a paprikában a csípősséget adja. Úgy nézik az erősségét, hogy higítják, majd megállapítják, hogy mekkora az a higítás, mikor már nem csíp. A kaliforniai paprika meg a hasonló csípősségmentesek nulla körül vannak. Az átlag magyar csípős néhány ezerszeres higítás után nem érezhető. A legerősebbek egymilliószoros higítás után is még csípnek. Aszongya az okos, hogy a kapszaicin tartalmú krémek csökkentik a fájdalmat a bőrre kenve. A gyomorba jutott (lenyelt) kapszaicin felszívódik és úgy is hat itt meg ott. Jó. Remek. Na de hogy a rendőrök paprikaszpréje is jó erre, azért az már elgondolkodtató. Oké, rendben hogy a migrénes fájdalmat csökkenti, megszünteti, de a "melléles" hatás azért nem elhanyagolható. Szegény mebajah. Odamegy a "szervhez", megkéri, hogy ugyan már csupa emberbaráti szívességből fújja már őt szembe, mert migrénje épp előjött, a "szolgálunk és védünk" készségesen meg is teszi. Aztán lehet, hogy a migrén csökken, de a szem, orr, ajak és egyéb részek "érzésével" mi lesz? Akkor meg attól kell megvadulni?
    Kialudtam magam. Ma főzni nem kell. Sütni is csak akkor, ha bejelentik a csemeték, hogy holnap jönnek. Este még nem tudták. Apropó! Tegnap kértek, hogy írjam egy jó töpörtyűs pogácsa receptjét le. Bajban vagyok, mert a jelzett sülemény készítésekor én bizony mérleget nem használok. Liszt elő, tyű ledarálva. Tojat, só, bors, élesztő, tejföl, de semmi víz vagy tej. Meg kis bor vagy ecet is kell. A borból fél deci, az ecetből meg egy kanálnyi. De a többi mennyiségét nem tudom megmondani. Az utóbbihoz fél kilogrammnál valamivel több liszt, két és fél deci tejföl, (saccperkábé) egy csomag szárított élesztő, két tojat ment bele. A tojattal meg az a gond, hogy a könyvekben sajnos darabra adják meg. A tojat meg lehet kicsi, közepes meg nagy. Na de kinek, mekkora a közepes? Elméletileg egy tojat 65 g de ez is csak egyesek szerint. Azt sem tudom, hogy héjjal vagy héj nélkül. A rendes cukrászati recipékben nem is darabra, hanem súlyra vannak megadva. Aztán a végén meg még meg is kell kenni tojattal a tetejét, mielőtt berakom a meleg (220 fokos!!!) sütőbe. A pogácsákat mindig magasabb hőfokon kell sütni, hogy ne száradjanak ki, mire megsülnek. Nekem nem kunszt ezt betartani, mert az enyém vellamos sütő, de gázban én még életemben nem sütöttem. Hogy ott hová kellene állítani, tudja a jó isten, de én biz nem. Sajnálom, de ennél többet nem tudok mondani. Írni.
    Termelem a gazokat, mert bőven van még mihez.
    Legyen szép napja mindenkinek!

Koppi, hagymácska44, Tündi100149 és 3 más kedveli ezt.
  19. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Tegnap óta a paszulyon nem működik az egerem görgője. Tűzrókán. Máshol nem néztem. (Chrome és Edge) Annyira nem zavar, csak szokatlan.

20. mebajah

mebajah Fórum császára

Kellemes vasárnapot kívánok!
    Tihamér! Ha nagyon görcsöl,még azt is elviselném! Erről még nem hallottam, pedig van.
    Nincs időm visszaolvasni, mert 8-kor megyek a vendég elé, és még pijamában leledzem, mert ugye az aratást nem lehet kihagyni.
    Köd: rajtam körben és a fejemben is. Hűs van, de annyi zoknyit kaptam, hogy még a fejemre is jut, és a kutyum lába sem fog fázni. De az is kell!
    Elvileg délután leszek. Ti meg legyetek jók!

Koppi, hagymácska44, Tündi100149 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.