Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Okkkéééé.....ebből a szempontból megnyugodtam.....deeee most érzékenyebb vagyok a szokásosnál!
    Teszi ezt a nap mivolta.....és az elmult hetek eseményei!

Csacska....nem vettem zokon a jelenlétit....és persze tudom, hogy van amikor egyikünk...van amikor másikunk van távol forumtól.
    Mindenki maga érzi, hogy mennyire közlékeny.....

Igen ...Tihamér okom volt....amiért távol voltam.....és az az érzésem, hogy többször elő fog fordulni.....

Kopi....fején találtad a szöget! Ugy érzem sokszor átnéztek rajtam! Máskor nem zavar....de most, hogy lelkizős állapotban
    vagyok.....észrevettem. Én ha olvasok....mindenkit olvasok....nem szelektálva.....csak azért nem tetszikeltelek, mert azt vettem észre, hogy te sem teszed.....és ugy gondoltam, hogy ........!!!!!! mivel én is később kerültem hozzátok.....az gondoltam, hogy ez a szokás
    de azért mindenkit olvasok!

Azt komolyan mérlegeltem, hogy befejezem.....de én akkor mindegyik végére pontot teszek.....sokszor nem érzem a játék örömét.

A mostani event is eléggé megizzasztott.....első gyors olvasás után semmit sem értettem....igy szaladtam egy kedves szomszédomhoz....taktikai segitségért.....és bizony az elején azt sem tudtam, hogy mit és miért ültetek....aztán amikr hazaértem...akkor tisztult ki.....és ugy voltam, mint ti....hogy megszerettem!.....még csinálnám!

Rózsa....végül is nem titok.....meg is irhatnám.....de a könnyektől nem látnám a betüket.....és ti sem tudnátok elolvasni, hogy mit ütögettem össze!

2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Te úgy jársz Szögedébe, mint én Debrecenbe..Te ott voltál orvos látogatáson én a Klinikára megyek, rövidesen.

Nekem is kész lett az event.
    Termelgetek még ezt azt azon a területen, mert minek maradjon parlagon.
    Gondolod, hogy az éji vendég, aki hozzá is szólt visszatér ? Lehetséges, bár nagyobb a valószínűsége, hogy nem...

Hagymácska, Lajos, és Tihamér merre kószál?
    Szép estét Neked...

Utoljára szerkesztett: 31.10.17
    hagymácska44, Tündi1001 és onagger52 kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Kedves Játékostársak!

Most kaptuk a hírt, hogy ma 19:00 órától 0:00-ig farmpengős tenyésztés van!

A tenyészterepen ez idő alatt learatott tenyésztések farmpengőt adhatnak.

Használja ki ezt a spontán lehetőséget az, akinek ehhez kedve, lehetősége van!
    BackOffice hozta a hírt!

No, egy kis váratlan farmpengőszerzésre való lehetőség! - amit én kihagyok!
    Rózsa, kitartás! - bízzál a jó eredményben!
    Zsozsó, számomra minden event kezdete homályos és menet közben világosodik meg. Már nem is izgatom vele magam. Megyek a csevegőbe, onnan összeszedem a tudnivalókat és a végére csak összejön a dolog.
    Most azt felejtettem el, hogy mely bahás állatok tenyésztése következik. Felírtam valahova, csak nem találom.
    linzerpolc néven vajon ki olvasgat "tetszikelget?

4. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép estét!
    A teve, panda és maki fognak neonosodni.

5. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Zsozsó! Nekem is van olyan mélyről jövő fájdalmam, hogy így utólag visszagondolva nem is tudom hogy bírtam ki.
    Soha nem múlik, de vannak napok amikor kevesebbet gondolok rá. Itt nálatok azért jó lenni mert amíg írogatok vagy olvaslak benneteket nem gondolok a rossz dolgokra.

Apropó, van nekem olyanom, hogy szemfogkefeüzem, kint is volt eddig de tegnap beszedtem mert nagyon állatigényes. Eszembe jutott, hogy megnézem a termények között mit is termelgettem eddig, hát egyetlen szemfogkefém sincs. Lehet ám, hogy valamit összekavarok, egy percig se vonom kétségbe.

Azon gondolkodtam, hogy kell-e nekem a neon teve, panda, és maki ól a többi is elvétve van kirakva, mindig kell a terület valami másra termelgetni.
    Azok a házikók meg annyi van nekem amit csillagért, meg banánért ki lehetett váltani.(füvészkert, vadaskert)

Csacskamacska én is hozzád hasonlóan csinálom, eleinte nagyon értetlen vagyok mikor kiírják az eventeket, megyek a csevegőbe, van egy-két gazda akinek adok a szavára, és egyszer csak megvilágosodik.Most kicsit megnyugodtam, hogy nem az értelmemmel van baj.

Jó éjt és természetesen legyetek jók még éjszaka is!

Fatther, Koppi, Csacskamacska és 6 más kedveli ezt.
  6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Előfordulhat, hogy nem a megfelelő helyen keresed?

A Termények két csoportban találhatók már.

A Bahamarama termények csoportját nyisd meg a pajtában, kérlek:

Fatther, brozsa, Csacskamacska és 4 más kedveli ezt.
  7. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Hol vagyok, hát hol, itt!
    Mindennap a gyerekeknél vagyok este fél kilencig. Most is itt vagyok, a szülők moziba mentek. Addig jó, míg szükség van rám.
    Holnap egy kis rokonlátogatás következik.
    Én is sok idegen neveket fedezek fel, tetszikelnek, vagyis olvasnak minket.
    Zsozso, a gyümölcspiac nem érdekel, és a tenyésztés sem, ami most van, csacska szerint, nem is tudtam volna, ha nem hozza a híreket. Nem vagyok fukar, de a betett mennyiség nincs egyenes arányban a jutalommal, így felejtős számomra, és a pengőre sincs szükségem. A ládák adnak hetenként elég sokat, és a mostani házikókból is sürűn kaptam.
    Az event után a földet üresen hagytam, úgysem érne be tízig.
    A szél még ma is fújt egy kicsit.
    Mindenkinek jó éjt!

Fatther, Koppi, zsozso577 és 4 más kedveli ezt.
  8. onagger52

onagger52 Fórum császára

A család hiányzó tagjai befutottak késő délután. Feleségem a tündérkét levitte "átmozgatni" én meg a konyhában nekiálltam a vacsorának. Amikor fiam és a menyem megérkezett, kimentünk a temetőbe, mécseseket kitettük, meggyújtottuk a "töltelékeket". Több sír, kolumbárium van a temetőben ahol tiszteletünket tesszük, ilyenkor főként. Azután hazamentünk vacsorázni. Beszélgetés, játék, majd fiamék visszaindultak, vitték magukkal a tündérkét és az ő törpehörcsögét is. Hozta magával hozzánk, de haza is vitte, mert Barka - ez a tisztességes neve az állatkának - nélküle nem tudna élni. Mosogatás, pakolás, ágyazás, most már csak elköszönök és irány az alvóhelyem. Elég volt mára.
    Jó éjt mindenkinek!

Fatther, Koppi, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  9. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép estét!

Hol kószálunk hol kószálunk hát itt!!![​IMG]

Mindenhol kész az event,... egyen necces volt és mikor learattam a növény 401 lett!
    Még sok a tennivaló,..holnap meg a helyi temető!

Utoljára szerkesztett: 31.10.17
  10. Csacskamacska

Isten éltesse az ünnepeltet!
    Fatther, köszi, ahogy olvastam, be is ugrott! Erősen hajlok arra, hogy nem kellenek azok nekem! (azért megnézem, hogy mit ad még ajándékba) Gyümölcspiac nem érdekel, nem adom a terményeim!
    Nem biztos, hogy jó leszek, bár alvás közben nem tudom, hogy tudok-e rosszalkodni!
    Elköszönök, jó éjt!

11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Alvás közben rosszalkodni? Lehet bizony! Ha valaki álmában olyant kotyog ki, amit másnak nem kell(ene) tudni, az bizony tud rosszalkodni. Ha meg holdkóros, akkor pláne! :)
    Kialudtam magamat, bár több részletben. Valamiért nem volt jó az éjszaka. De hogy miért?
    Jó reggelt mindenkinek!
    -------------------------
    Úgy látszik még mindenki alszik. Csak egy legény van talpon a vidéken. :p

Utoljára szerkesztett: 1.11.17
    Tündi100149, Fatther, Koppi és 4 más kedveli ezt.
  12. hagymácska44

Jó reggelt gazdák!

Világosodik, kicsit hűvi van.
    Tihamér, Nem alszom már, csak nem láttam a betüket és a villanyt nem akartam felkapcsolni.
    Jól aludtam, bár otthon jobb lett volna.
    Gyorsan megyek haza, és elintézem a napi rutint, utána indulunk a rokonokhoz és a temetőbe.
    Nem beszélek álmomban, nem tudok róla.
    Mindenkinek méltó megemlékezést!

Tündi100149, Fatther, Koppi és 4 más kedveli ezt.
  13. onagger52

onagger52 Fórum császára

Most már a nap is fent mosolyog az égen. Jó látni. Ma nyugis napunk lesz, mert tegnap voltunk kint a temetőben és maradt annyi étel, hogy főzni sem kell ebédet.
    Legyen szép napunk!

14. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt kivánok!

Hideg van....de tiszta a levegő...ééééés süt a nap! Jó lenne, ha ilyen maradna....egész nap.....csak egy kicsit melegedne!

Te!!!...Lajos!..... nagyon szép volt az a torta! Saját sütés? Boldogságot az ünnepeltnek!

Nekem ma főzni kell, mert tegnap elfogyott! Valami könnyü kis ebéd lesz!

Gyertyák tegnaptól itthon égnek....még este gyujtok!

15. Csacskamacska

Van egy nap, amikor kimegy a falu a temetőbe, virággal és fénnyel, ami elmúlik, és békével, szeretettel, ami nem múlik el. Nincs már ezen a napon fájdalom, csak enyhe távoli szomorúság úszik a táj felett, mint maga az ősz bánatos, ködös álomra készülő ragyogása.
    Fekete István

16. Koppi

Szia !

Gyerekkoromban kezdtem el olvasni a műveit Fekete Istvánnak. Nagyon szeretem ma is.
    Minden könyve megvan itt polcon...

Itt nálunk felhős az ég és némi köd is van. Olyan szomorkás lehangolt minden....

17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Minden könyve? Hm! Nem kis teljesítmény lehetett összegyűjteni. Nekem úgy húsz van meg, de ötvennél többet írt.
    Rézi magára húzott egy vékony felhőt és most csak sejlik a magasban, de nem süt. Kár, mert jó lenne, ha még mosolyogna a bujkálás helyett.

Koppi, hagymácska44, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  18. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Köszönöm mamarygen!
    Valahogy sejtettem, hogy nem jó helyen keresem. Szép napot Neked is!

Koppi, onagger52, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  19. Koppi

Sőt minden novellája is. (Igaz volt rá 40 évem...:))
    Itt viszont süt a nap...:) Felhő meg, alig...
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Eddigre több lett a felhő és lement a nap. Sötétedik...:)

Utoljára szerkesztett: 1.11.17
  20. hagymácska44

Már megint a bari veri a betont, erre jöttem be, azaz csak akartam.
    A gyümi eventnél is bajok vannak, engem nem érdekel.
    A holnap kezdődő eventbe, fácán és kroki a főfőfőfőfő......nyeremény, hurrá!!!!!!!
    Fiúk, pont most raktam a polcra a Téli berek-t, gondoltam rátok, az unokámnak szedtem le, de nem nyert, azért ilyen könnyen nem adom fel.
    Lajos, szép lett a torta, Sok Boldogságot a lányodnak!
    A temető csodaszép, ha lehet ilyet mondani egy temetőről. A sok mécses és a gyönyörű sok szép virág, így együtt nagyon szép és megható.

Koppi, brozsa, Tündi100 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.