Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Kert letudva! ( mára, de lesz még benne munka, mert falevél még mindig van) Kellemes volt az idő, pont kerti munkára való. Kukát teletömtem, de két zsák még tele van. Felszedtem a kis lila lóhere hagymácskáit is, mert az kifagy, ha nagy hideg lesz.
    Pont most láttam én is akciós áron őzgerincformát, én meg azt fogom megvenni, mert a régi már kiszolgált, le kell selejtezni. Tepsit meg a múltkor vettem, mert nem volt elég, ami van. Csavarhúzót nem veszek, arra nekem nincs szükségem!
    Gyerekek még élvezik a szünetet, jár nekik is a pihenés! Hétfőn biztos nagyobb lesz a forgalom mindenütt.
    Hagymácska, ébresztő, mindjárt kezdődik az event!:)
    Zsozsó, én nem szeretem kölcsönadni a könyveket pont azért, mert nem mindig kapom vissza. Jól "kitoltál" magaddal, vizes hajjal ki ne menj!
    Kopi, ne irigykedj, kell neki a pihenés! Te is elfáradnál a gyerek között?
    Jó eventezést, sok felröpit!:)

brozsa, zsozso577, _Ilona49_ és 6 más kedveli ezt.
  2. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Nem irigykedek. Szegény, megfáradt a szeptemberi kezdés óta....;);)
    De mindjárt itt a téli szünet....

Csacskamacska, vettmalac, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  3. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Tihamér, lehet hogy igazad van, mert lassítottam az iskolánál és szembesültem avval, hogy egy gyerek sincs a zebránál. Tepsi, főleg oda kell ahol sokat sütnek, női dolog.
    Zsozsó, én is bűnöztem az idén, sok könyvet kidobtam, mind régi krimik voltak, sajnos Rejtő is volt köztük, és most kerestem egy kertészkedő könyvet és látom azt is kidobtam. Régen annó, tíz emeletes házban laktunk, a földszinti helységben könyvesbolt volt, az eladó már messziről üdvözölt és beinvitált, mert tudta, hogy az újdonságoknak nem tudunk ellenállni, naponta vettük a könyveket.
    Régen megfizethető volt a könyv, napi szinten, most vegyünk naponta könyveket, nem lenne elég a nyögdíj.
    Most teregettem egyet, jól süt a nap, és egy kis szél is lengedez hozzá, látod csacskamacska, nem alszom már.
    Fáradt embernek kell a pihenés, ha teheti, igenis.
    Megyek megnézem elindult-e az event.

brozsa, zsozso577, _Ilona49_ és 6 más kedveli ezt.
  4. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot mindenkinek!

Üdvözöljük Koppit a 100-asok Clubjában!!!

Event elindult én meg csak ülök,..néha kiszaladok a mosógéphez!

brozsa, zsozso577, Csacskamacska és 4 más kedveli ezt.
  5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Köszönöm......:)
    Itt kerestem a kettes számú növényt....míg megtaláltam a Bahán......;)
    (Jó ez a mobilnet........;))

brozsa, zsozso577, Tündi100 és 5 más kedveli ezt.
  6. mebajah

mebajah Fórum császára

Én is beszállok!

zsozso577, Tündi100, _Ilona49_ és 5 más kedveli ezt.
  7. grilleprof

grilleprof Junior szaki

Kedves Mindenki!

Én folyamatosan írok valószínű azért szeretlek olvasni benneteket! :)10 000, 100 000 karaktert már észre sem veszek:)

Ó sajnos nem ismerem W.E.B. Griffint, de ha ajánlanál tőle művet, hogy mivel érdemes kezdeni, akkor karácsony táján elolvasnám:)

Az eventeket, mindig lelkesen elkezdem és jól nem fejezem be, de ez nem tölt el keserűséggel:) nem főzök, de mindig örömmel olvasom, Nálatok mennyi finomság készül, és sajnos 1 cserepes virágom sincs, de majd egyszer ha nagyon öreg leszek szeretnék:)

További csodás napot!

Tündi100149, brozsa, Koppi és 8 más kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Sok cserepes virágom (is) van, de nem vagyok öreg! Épp, hogy elhagytam a tinikorszakot!;)xD
    Prof, jól gondolom, hogy a nők táborába tartozol?
    Hagymácska, pihenni is kell, ha van rá lehetőségünk! Én is szoktam! :)

_Ilona49_, onagger52, Tündi100149 és 3 más kedveli ezt.
  9. onagger52

onagger52 Fórum császára

Hétvégén megyünk unokát nézni. A nagy lány elmúlt három hónapos. :) Régen láttuk, egy hónapja lesz hamarosan. Illetve a Skype-n tegnap, de akkor nem tudtuk megsimogatni, kézbe venni. Ez utóbbit a feleségem fájlalja nagyon. Én inkább csak nézem a kicsit, nem szoktam "babázni". Azt meghagyom a lányoknak.
    Írni nem tudok, nem is szeretek. Inkább irkálgatni, mert írni tudni kell. Különben is, én csak a kis bötűket ösmerem. A nagyokat valakinek meg kell keresnie helyettem. Na ilyenkor jön valamelyik másik énem, legtöbbször Gobio55. Ha én itt vagyok, általában ő is. :p
    Küldtem ide, meg oda ezt, meg azt. Sárgát is meg vöröset is. ... Éééérdekes. A vörös és a piros szinonimája egy színnek. De soha nem hallottam vagy olvastam, hogy piros hagyma. Vereshagymát, vöröshagymát sokszor. Néha lilát meg zöldet is. De pirosat soha. Épp így sem mondták még azt sem, hogy a róka piros. Ha nem magyar lennék és magyarul kellene tanulnom, rendesen meg kellene küzdenem ezekkel a sajátosságokkal. Mert ahogy a nagy konferanszié mondotta vala, nem mindegy, hogy egy táncosnőnek jár a hasa vagy megy a hasa. Pedig a kettő gyakran felcserélhető. De nem mindig!
    Koppi gratulálok ahhoz, hogy elérted azt a bűvös háromjegyű határszámot!
    Szerintem is grilleprof a női nemhez tartozhat. Indokom az általa ajánlott könyv témája. Ha Koppi, Fatther vagy Lajos ajánlotta volna, pillogtam volna a szemecskéimmel. :)

Utoljára szerkesztett: 2.11.17
  10. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Itt senki sem öreg!
    Én sem![​IMG] Ötödik tini kor!

11. grilleprof

grilleprof Junior szaki

Kedves Csacska!

Ó csak az én életutamban jelöltem meg ezt az időt :D én már 49-ik telem elébe nézek, de hogy mikor leszek öreg még nem tudom :D lehet 1 év lehet 20 akár. Igen igen hölgy vagyok és sajnos a központi fűtést és az én hozzá nem értésemet eddig egy növény sem élte túl, úgyhogy egy ideje már nem vagyok rájuk pusztító hatással, mivel beláttam nem tudom gondozni kellő szakértelemmel zöld barátaimat:) De egyszer majd a jövő még ködös tengerében szeretnék egy olyan zegzugos kertet, amiben lesz egy pad, min kényelmesen lehet kávét, teát szürcsölni és olvasni és gondolkodni a világ nagy dolgairól:)

12. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Köszönjük grilleprof, örülök, hogy újra jelentkeztél. Én nagyon szeretek olvasni, de a számítógépen történő könyvolvasás valahogy nem jön be. Szeretem érezni a könyvet, más illata van az új könyvnek, vagy egy 50 éves talált könyvnek.
    Szép estét minden kedves régi és új Gazdatársamnak! Ötre orvoshoz megyek de oda kell érni jóval előbb, mert akkor nagyon sokat kell várni.
    A magok a földbe, majd csak kialakul ez is mint a többi(vagy nem de az biztos).

_Ilona49_, zsozso577, onagger52 és 5 más kedveli ezt.
  13. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Hol innét jövök hol meg onnét,,."minden út Rómába vezet" vagy a fórumba!

"Csak hull az elsárgult levél",.. meg a piros is! 76-131,...91-137,...93-127!

zsozso577, brozsa, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  14. Koppi

(Még mindig mobilól írok de nem álltam meg, hogy ne válaszoljak...)

Tehát: Nálunk régebben nem volt semmilyen növény otthon, de emeletet, akarom mondani lakást váltottunk és lett...Túl is élte a kis cserepes...meg a fikusz amit a szomszédasszony jóvoltából kaptunk.
    Most őszre ez utóbbit száműztem a lépcsőházba....
    Szóval, próbálkozz nyugodtan....;);)
    Így igaz! A könyv illata felséges.....
    Úgy szeretem levenni a polcról és vissza, ha elolvastam.
    Kölcsön adni nem szeretek, mert nem biztos hogy visszajön....
    De bevezettem egy szokást: bárki aki kölcsön kér felvezetésre kerül egy kis füzetbe, dátummal és a könyv címével együtt.....
    Ebből nem engedek azóta....:):)

_Ilona49_, brozsa, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

A pad egy szép fa alatt lesz, ( sárga, meg vörös levelekkel..) körülötte pedig rengeteg virág, cserepes, meg nem cserepes. Madárcsicsergés reggelente, délután meg a kis rigók látogatnak majd meg. Kívánom, hogy valóra váljon! :)

_Ilona49_, zsozso577, brozsa és 3 más kedveli ezt.
  16. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép őszi csütörtök délutánt kívánok !

Valóban nehéz nyelv a magyar, a hozzáértők szerint még a hindunál is nehezebb, s példa erre az alábbi videó Brachfeld Siegfried-del és Tímár Györggyel - ha már jár a hasa, had járjon - (2:45 perctől - 8:55 percig)

Könyvet én sem szeretek kölcsönadni, de kérni sem szoktam, akkor inkább elolvasom "számítógépen", amíg meg nem "szerzem" eredeti formájában.

Jó szórakozást, felröppenőkben gazdag, mosolygós szép estét.

hagymácska44, brozsa, Koppi és 4 más kedveli ezt.
  17. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Cserepes virágok közül,... főleg hálószobába ezeket ajánlják,..aloe vera,..levendula,..jázmin,..borostyán,..sanseveria,.. természetesen a középsők is cserepes növények,.. az utolsó az főleg oda való(anyós nyelv)!

hagymácska44, brozsa, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Csacska kedves! Kihagytad a felsorolásból kedvencemet, Wack Ond-ot. (Hijjnye de kis gonosz tudok lenni!)

_Ilona49_, hagymácska44, brozsa és 4 más kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Hmm, ha már a Te kedvenced, akkor talán Neked kellene beszerezni egy-két darabot! Az erkélyen csinálhatsz neki kényelmes kis lakást, jó nagy földkupacból!;)xD

20. Koppi

Szia !

Akkor kezdeném "Az elnök embere" c. 6 kötetes eposszal amely így kezdődik:
    1., Elnöki parancs
    2., A túsz
    3., Vadászat
    4., Lövészek
    5., Titkos műveletek
    6., A törvényen kívüliek...
    A történet 2005 ben kezdődik. Szerintem bármelyik könyvtárban megtalálod....:)
    Erősen olvastatja magát...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.