Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az event nyereményei között nem szerepel a farkasbarlang a "titkosokból".

sutimami57 és Tündi1001 kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Kááárrr, káááár, kárrr! :( - annyi varjú van most felénk...

3. heliantus

heliantus Törzsjátékos

Béka sem volt Csacska, de ami késik az késik :) sebaj én jól éreztem magam és kész. Legfeljebb az udvaron lesz meg a szőlőbirtok, kialakítok egy hatalmas ültetvényt és csak Nektek megcsinálom a legfinomabb bort. Kézzel lesz szüretelve, cukor hozzáadása nélkül és névre szóló palackokban.
    Nos annyi állat van már a farmon, hogy lassan erdőt is lehetne bevezetni, mint területet, elvégre a maci és a farkas is ott él. Én továbbra is giliszta farmot akarok, meg giliszta tenyészetet. Na meg valami vizes terület sem ártana a békák és gólyák miatt ;)

4. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Szép napot!
    Nálam valahogy felcserélődtek a napok,ma tartottam elsejét. Amiatt,hogy reggel helyett, 9 -kor mindjárt meg is ébredtem,igaz este kissé hosszú volt a Sok hűhó semmiért..és beígértem,hogy ma én főzök.No fél 11-kor neki is álltam:p De úgy érzem mindjárt elbóbiskolok.:sleepy: Lehet az idő,vagy a vérnyomásom...
    A"misztrál" eresztés,hozhatott volna jobbat is: xxl-sek,tojás,őszibarack,citrom,cukorjuhar, kissé csalódtam:( de igaz,ami igaz,valakinek ez sincs..
    Ólak ezután érnek be, s nem voltam még a másik farmon.

Csacska holnap lesz költöztetés -nélkülem, a térdemet megviselné még a lépcsőzés,örülök,hogy rendesen működik,és nem fáj.

Óvatosan Lajos 3 farkas már falka,veszélyes..;)

sutimami57, heliantus, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  5. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

A titkos csemetékből lett 2 mandulafenyő,2 xxl tüzifa..

Helike,majd egyszer közösen eljutunk Tokajba,vagy Villányba, ezekben a régiókban a legnagyobb az egy lányra jutó szőlőbirtokos gazdák száma. ;)
    Pihentető szép délutánt!

Utoljára szerkesztett: 2.1.15
    sutimami57, heliantus, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Veletek tartok, szeretem a tokaji borocskát, az aszú nálam gyógyszer, igaz ritkán szedek gyógyszert. A semmittevésben megint jeleskedtem, bár az iskolai munkát elővettem, csak elővettem! Most meg már olyan estefele van, akkor meg már nem lehet érdemben dolgozni...inkább a könyvet veszem a kezembe és olvasok.[​IMG]

7. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szia!
    Akkor hiába is vártam volna.

Gólya,Béka ,Sün,sem?

sutimami57 és heliantus kedveli ezt.
  8. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Először is békés boldog új esztendőt kívánok mindenkinek !
    Hazajöttünk....
    Jó volt, hamar elmúlt, mint az ó év..:)
    Esmét belevetem magam a farm körüli munkákba!
    Itt is jártunk...[​IMG]

Ildikó !
    Ismerős a kép? :)[​IMG]

9. Hölgy-világ

Nem Koppi, nem ismerős, ott bent még nem voltam, csak kívülről láttam a várat. Gondolom az említett kép a váron belül látható.
    Hát mesélj..

Jelentem túltenyésztés miatt macska, és pocok van eladó! Köszönöm BP! lassan a rágcsáló írtókat kell kihívjam, vagy a zöldeket takarítás céljából!-.-

sutimami57, Tündi1001 és heliantus kedveli ezt.
  10. Csacskamacska

Mindig nagy várakozással vagyunk a titkokkal kapcsolatban, utána meg nem ugrálunk örömünkben csak néha. Ildikó, akkor most Te sem ugrálsz, több okból is. DE! - ki a kicsit nem becsüli.....tehát örüljünk annak, amit kaptunk, sohasem lehet tudni, lehet egyszer épp a pocok, vagy a macska kell valamire.

11. heliantus

heliantus Törzsjátékos

Szép helyen jártatok, én legutóbb várban azt hiszem Boldogkőváralján voltam, vagy Budán. A munkám során a vidéken annyi romot fedeztünk fel, hogy csak pislogtunk. Ezek a kis települések tele vannak érdekes építészeti művekkel. Gazdálkodhatsz, a BP biztos kitalál megint valamit :)
    Úgy látom a semmitevés kollektív és ragályos, még a végén eltunyulok ;) Lajos ezek a különleges állatok előbb-utóbb csak fel tűnnek majd, ha nem máshol egy cserenap alkalmából, vagy majd rájönnek,hogy mindenkinek tele van a pajtája sok xl-es ólakkal.

12. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Amikor a városodon keresztülmentem oda is és vissza is, mindig integettem, mert hátha kint vagy...:)
    Ezek szerint nem voltál...;)

Ildikó !
    A 100 éves cukrászdában csináltam a képet......

Most ónos eső esik...sajnos...
    Az előbb kezdett rá...:(

13. heliantus

heliantus Törzsjátékos

Amennyiben ezt tudom még meleg teát és kávét is vittem volna ki :)
    itt még nem esik, de erre is mondja...

14. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Ma is volt egy napom. Romeltakarítás, mintha valami tornádó söpört volna végig a házon, ünnepi, stb. ruhák mosása...egész nap betartott. Délután készültem egy kis pihire, ide a géphez, erre el ment a net...nem is értem, újévi vicc vagy mi...egész délután nem volt, így ki használtam a sok szabad időt arra, hogy végig takarítsam a házat..:D :D A titkosokkal én sem dicsekedhetek...:D :D

Csacska! Hétfőn indul a munka? Rá kell ám hangolódni....:) :) Azért pihenjél még a hétvégén!

Mindenkinek szép estét kívánok! :)

Közben el ment az este is.....Jó éjszakát, szép álmokat kívánok![​IMG]

15. Csacskamacska

Oly mértékben hangolódom a munkára, hogy ma már elő is vettem, igaz ennyiben is maradt a dolog, azután pedig már készülődöm a lefekvéshez, hogy reggel korán, legalább 7-8 óra között fel is tudjak kelni. Szokatom magam, mert hétfőtől ez még korábban kell, hogy legyen.
    Jó éjt mindenkinek és csúszásmentes reggelt! :)

16. Hölgy-világ

Szép estét!
    Megkaptuk az ónos esőt, most ment az utcánkban el sószóró kocsi. Hát hiába,ha illetékes családtag,ne adják az égiek,városi fő-fő lakik a környéken..hihi..
    Koppi zsenge leánkoromban jártam ott -bár nem ezt a kifejezést használták ránk már akkor se-, s a Fürdőt előnybe részesítettük,ki tudja miért,már jótékony homály fedi,s nem pedig a történelem kis darabját. A cukiban pedig addig tartózkodtunk,míg a fagyi tartott.
    Még a várat se ismerem belülről,ami szomorú,de nem az első eset.

Megnéztem a 300-at,ami ugye megint csak történelmi koncepcióval készült,szerintem az Oscart azért kapta meg,mert minden idők legvéresebb alkotásának sikeredett.Bár az eredeti csata se maradhatott el nagyon mögötte,igazi mészárszék lehetett.

17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Mészárszék? Hát, nem is tudom. Minden viszonylagos. A pákozdi ütközet 1848 szeptemberében, mikor Jellasicsot megvertük, s nagy győzelemnek tartjuk, sem volt véres. Összesen 7 halott volt magyar oldalon. De muhi csatában tényleg mészárlás volt, de nem azzal illetjük. S a mohácsi csata, ahol a felvonuló had 80-90 százaléka veszett oda, az is mészárszék volt, nekünk. Kevesen tudják, de úgy 5000 cseh gyalogost fogadtak fel zsoldosként, azok mind egy szálig elvesztek. A lovasság megfutott, kevesen maradtak meg belőlük is, de gyalogos mind halott lett. S ezek csak magyarországi csaták.
    Azt sem értem, miért kell annak rágcsálóírtó szakember segítsége, akinek pocok és macskatúltengése van? Hiszen a macskák remek egér és pocokírtók! Ezt Csacska is megtudná erősíteni. :)
    Ma megyek unokát látogatni, korán reggel indulunk, este későn jövünk.
    Szép napot mindenkinek!

Tündi1001, Csacskamacska és heliantus kedveli ezt.
  18. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Szerencsés esetben a három felsorolt ól kifejlődhet a Szilveszteri bulipockok event "titkos nyereményeiből" .:)

19. Hölgy-világ

Jó reggelt!

Mint a csaták általában,ám ennek a pár száznak esete azért talán különleges,mert meghalni mentek.
    A katonák többsége nem kiképzett haderőt jelentett,hanem besorozott civilt,de ők reménykedtek a visszatérésben.Legtöbbjüknek nem ez adatott. 48-ban pedig a szabadság vágya -szándékosan nem írok eszmét-, ami mindenkiben ott munkált, a függetlenség kivívása és elismerése ami a magánembereket a csatákba vitték,képzetlenül,megfelelő felszerelés nélkül. Zsoldosok?? Fizetett katonák, akik addig voltak elszántak,míg megkapták a bőrükért járó -kialkudott- vérpénzt? Pedig általában ezek a katonák igen jól felszereltek voltak.

szakember meg azért kellene a pajtába,mert mint írtam szaporodnak,és nem fogynak? No csak legyen 'nagyvásár' kiteszem őket eladásra,azért is!

Tündi1001, Csacskamacska és heliantus kedveli ezt.
  20. heliantus

heliantus Törzsjátékos

Mindenki történelmi hangulatba került, én a Valkűr-t néztem meg. Igen érdekes film, kevésbé véres ugyan, de sajnos a hozzá kapcsolódó esemény sorozatról ez már nem mondható el.
    Hétfő munka és majd valamikor a pénteket is le kell dolgozni...
    Ma mosni kellene, valaki esetleg :) a lelki jelenlét is megteszi :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.